edoş ek gıda topici açacadın açmıycanmı
he yaa acsak iyi oludu demi nan :kedi:gelince halleedem
ben şimdi gidiyom dr.a ayamı kestirmeyee mafoldumbenmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edoş ek gıda topici açacadın açmıycanmı
zeriiinn dün msn suratıma kapadın unuttum sanma bunun rövanşını alacam senden habarın olsunalsanaalsanasmile
ula nedemişler erkeğin göbeksizi balkonsuz eve benzermişyok ama 90 olsa yeter :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
senin tekrarlamaz artık çünkü ordan daha tırnak gelmicek hihoyyythihoyyyt
meyzey hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan
hee kendi dötüne bakmıy enişteyi diyetisyen diyetisyen gezdirii tüüüüüüü sağa edooşş kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım yaaa ayy ne kötüüü öööffffffffffff
ablamında ayanda şu anda dikiş varrr :1no2::1no2:
üleeyynnn adam nerdese 2 metre kaç kilo olacadı 70 kilomu:mymeka:
aayyyy hade kolasy gelsin haci :sinifsinif:he yaa acsak iyi oludu demi nan :kedi:gelince halleedem
ben şimdi gidiyom dr.a ayamı kestirmeyee mafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile3 ayy hacii kafa kalmadı fallaaaa açıklama yapmayı unutttuuummm Şeniz yok gıı suratına kapatmak istemedimm elektrikler gitti aaaa noluyo beeee dedim sora tam öyle derken geldi ii neyse kısa sürecümüş derken bita gitti akannehir yarım saat sora falan geldi hacı kusura kalma
bu salak yerde habire elektrik gidiy nedense guclubacismile kar varken annadıkta hava bulutlu oluncada giderse böle yandık falla ohaoldumsmile
senin tekrarlamaz artık çünkü ordan daha tırnak gelmicek hihoyyythihoyyyt
meyzey hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan
benim kocişimde 1.85 boyu 84 kg aklinialirimsmile
ama çiçko olmasını tercih ederdim en azından bana laf edemezdi kaydirigubbakcemile3 gerçi etmiyo saolsun ama ben kendimi böcük gibi hissediom zati boy kısa barik zayıf olaydım çıtı pıtı olurdum şimci top gibin yuvarlancam adamın yanında ohaoldumsmile
benim kocişde 1.81 86 kilo tamm ideal zaten zayıf adamları sevmem benn bende 78 olunca çok kötü durmuyoz haaa bu arada 78 im ama öyle kötü dur miii fizim çünkü her yerim orantılı fazlaaa gerçii bu sıpa bana daha verdirecek her ay gidi 1 kilo tatlı felan yememe ragmen....sempatiksalakcinni
boyun uzunsa orantılı olabilira.sa.s
benim yanımda selvi boylusun bacımkaydirigubbakcemile31.68 çok uzun deği ama idare eder işte....aklinialirimsmileaklinialirimsmile
boşveeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrkızlar gene kilo muhabbeti dönüyor yani benim en büyük yaram yav ne edicem bu kiloları doğumdan sona gitmişti şimdi gene şiştim yav azda yiyom eskiye göre acaba şu çörek otu yağımı yaptı geri anlamadım çok sıkkınım çokkkkmafoldumben
edacım sen günün arkadaşıymıssın benim için gel öpem Şeniz
benim kocişimde 1.85 boyu 84 kg aklinialirimsmile
ama çiçko olmasını tercih ederdim en azından bana laf edemezdi kaydirigubbakcemile3 gerçi etmiyo saolsun ama ben kendimi böcük gibi hissediom zati boy kısa barik zayıf olaydım çıtı pıtı olurdum şimci top gibin yuvarlancam adamın yanında ohaoldumsmile
ya ben herüf 1.70 kilosu 70 benim hiç kilo almamam lazım aksi halde hayal bile edemim görünüşümüzü:1no2::1no2:
kilo muhabbeti ha..benim kocişde 1.81 86 kilo tamm ideal zaten zayıf adamları sevmem benn bende 78 olunca çok kötü durmuyoz haaa bu arada 78 im ama öyle kötü dur miii fizim çünkü her yerim orantılı fazlaaa gerçii bu sıpa bana daha verdirecek her ay gidi 1 kilo tatlı felan yememe ragmen....sempatiksalakcinni
kızlar bu arada dün iş çıkışı oğlumu doktora götürdüm kilo takibi için 10 günde 500 gr almış zemuszemus doktor çok iyi dedi ek gıdaya geçmiyosunuz anne sütüne devam dedi tosim 7250 olmuş boyuda 1 cm uzamış.
valla bu ek gıda işini kara kara düşünüyodum 6. ayda ek gıdaya başlarsam kaynanamlarda burada olmıycak sadece o zaman annem bakıcak çınarıma o zaman daha rahat ek gıdaya başlayabilicem
kızlar bu arada dün iş çıkışı oğlumu doktora götürdüm kilo takibi için 10 günde 500 gr almış zemuszemus doktor çok iyi dedi ek gıdaya geçmiyosunuz anne sütüne devam dedi tosim 7250 olmuş boyuda 1 cm uzamış.
valla bu ek gıda işini kara kara düşünüyodum 6. ayda ek gıdaya başlarsam kaynanamlarda burada olmıycak sadece o zaman annem bakıcak çınarıma o zaman daha rahat ek gıdaya başlayabilicem