2009 Kasm Anneleri

Tekrar selam minnooşlar :roflol::roflol: ne minnoş ne minnoş :roflol:

duş aldım oğlumun sebzesini yedirdim uyuttum,uyansın bi sağlık ocağına gitcem aradı ebe gel mutlaka tartcaz diye :dilcikar:

güzel olmuş bende geçen hafta kestirdim seninkinden azıcık uzun bide röfle yaptırdım çocukla uzun saç çok zor birde çok dökülüyor saçlarımm heryer saç valla

aaaaaa delikafaduldendelikafadulden
zeytün çok güzel olmuş kızz :hooray::hooray:
güle güle kullan cnmŞeniz

ooo, cok guzel olmus.
gule gule kullan.
ama surekli fon isteyen bi model sanki.bilmiyorumkismile

saolun opuyorumnanaktan
evt cnm sürekli fön istiyecek tabi ben çekersemkaydirigubbakcemile3
bende dağıtarak jöleyle şekil versemde kurtarır gibime geliyo
bakalım kulandıkça anlayacam

burdan bakın hemen silecem

güzel olmuş güle güle kullan

Tekrar selam minnooşlar :roflol::roflol: ne minnoş ne minnoş :roflol:

duş aldım oğlumun sebzesini yedirdim uyuttum,uyansın bi sağlık ocağına gitcem aradı ebe gel mutlaka tartcaz diye :dilcikar:

ya bu ebelerde amma ısrarcı geçen benide zorla çağırdı telefonla bildirdim yok ille gelcen dedi gittim başka ebeler varmış ayyy bir naz bir naz zor tarttılar
sonra kendi ebemiz geldi ek gıda falan bir dünya anlattı durdu sağ olsun ii çok ilgileniyo
ama edoş bebeğinin temizliği giyimi şöyle bakıyolar ii davranıyolar başkalarıda geliyo görüyorum acık cahil gücü olmayana onlarda kötü davranıyo anlamadım bu işi ya

canım bizde 5 alık olcaz doktor bu aydan sonra başlatıcak sanırım. millete imreniyorum ne güzel yediriyolar bebişlere. ben yarın doktora gidicem kontrole. başlama dersede dinlemicem walla.

evet yaaa herkes yedirio acaba sütleri yok ta oyüzdenmi bu kadar çabuk başladılar anlamadımkibilmiyorumkismile

evet yaaa herkes yedirio acaba sütleri yok ta oyüzdenmi bu kadar çabuk başladılar anlamadımkibilmiyorumkismile

sütü yetmeyen arkadaşlar başladı cnm
ben hala başlamadım sütümde yeterse 6 ay bitene kadar başlamıcam 7ayın başında falan inş bide doktorumuz başla derse ozaman hiçç acele etmicem şimdi rahatız ek gıdaya geçince işimiz daha zor bence

postis mi, hic takmadim kiz.
takamam oyle seyler, afakanlar basar beni.akannehir

senin face yokmu seker?

şekerim postiş çok havalı duruyor biizm bir arkdş takıyodu bazen basit bişey ya bildiğin kara tokalarla tutturuyosunnn

vardı da kocişin kıskançlığından düştü:)

:roflol:

kızlar peki bebişleirniz ayakta durmak istiyormuu biizmki saatlerce durmak istio sanırım önümüzdeki ay yürüteç alıcaz

ay burdada çok sıkı takip ediyolar eger teli açmayım eve geliyolar :1ninca::1ninca:
ben hep üstünde ne varsa öle gidiyom kız orda oraya buraya konuyo çocuk neler var mikrop neyn giydiremem valla özel kötükedihüsokötükedihüso gelince hemen değişiyom üstünü

bağane işte koymamalsanaalsanasmile
fön çekmeden aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae

sempatiksalakcinni yimedi dimi nan sempatiksalakcinni

nbr kızlaaaaaar

slm diloşum opuyorumnanaktan

bencede :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden

bu arada selammmm ek gıda topiğine dalmışım:)))

nagieymen bence de ek gıdaya geçince işimiz zor habire bişiler pişirip durcaz ben kavanoz mama kullanmayı düşünmüyorum

şekerim postiş çok havalı duruyor biizm bir arkdş takıyodu bazen basit bişey ya bildiğin kara tokalarla tutturuyosunnn

vardı da kocişin kıskançlığından düştü:)

:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızlar peki bebişleirniz ayakta durmak istiyormuu biizmki saatlerce durmak istio sanırım önümüzdeki ay yürüteç alıcaz

evet, hic yatsin istemiyo.akannehir

bende emdirmek istom benim ilk 3 ay sütüm çok yoktu mama verioduk ek olarak şimdide mamayı ve biberonu reddedio o yüzden sadece emmek isito bende emebilidği ve sütümün yettiği kadar emdirmek isitom bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…