2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız benim kızımın gece uykuları çok bölünmeye başladı mahvoluyoruz mama istiyo sürekli gazı yüzündende erkenden uyanıo offf çok zor gece aptamilin sütlü pirinçlisinden veriom ama sulu muhallebi yapsam dahamı i olur yoksa gazı artarmı...

anam çocuk işte hemen kapıolar hastalığı niyse yaz gelio bu son olur inşallah çabuk atlatır yavrum benim ya

nan damadım o dötü yerinden kaldırıp devirdiyse daha ne dötler devirir sen merak etme
maşallah

seninkide bu kadar olsun görürsün inşallah ici :Saruboceq:
ilk kez 7 saat uyudu nan laelaelaelaelae normalde 5 saatte falan uyanıyo gece
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan mannak 5 saat uyusa öpüp başıma koyacam
an fazla 3 saat uyuyo benim cadı oda sadece 23.30 2.30 arası
zaten ben geç yatıom bi poka yaramıo
maşallah egeme
darısı başıma olsun inşallah :Saruboceq:

yemekteyizde princi sicak suda bekletiyolar.
bende bekletem dedim.
anam nasil lapa oldu pilav anlatamam.
bulamac niyetine yiycez artik.:roflol:

nan onu çabuk pişsin die yapıolar sen suyuda aynı koyduysan tabe lapa plur
nese bugünde değişiklik olmuş işte :roflol:

herkesler nerde yaaa aşkımemnuumy izliyonuss ya meyv suları sebze çorbalarına başladık 4 gündürde muhallebi denetiyom çorba tarifi deişik istiuyodum ama kimse yokk yarında kaçasına ultrason çöektiricez
inş bişey çıkmaz

:roflol::roflol::roflol::roflol: aaaayyyyhhh ölcem gülmekteen kociş egeye sarkı söylüyo mama yedirirken ne sarkılar yazdı :roflol:
aptamiiiiiiiiilllllllllll aptamiiiiiiiiiiiilllllllll som soyalııııııı som soyalıııııııııı 90lık suya 3 kaşık 90lık suya kaşıkkkkk
şimdi var 90lıııııııkk birazdan kalcak 0 lıkkkkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

muro iice sıyırdı haaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…