mureda egeye kahvaltı başladın yiyo mu birde sebze çorbası yaparken tuz atıyon mu
sağol canımŞenizhayırlı olsun dünürüm dimek genç kız odası yaptınız boncuk gözlü prensese
güle güle kullansın büyüsün yeni odasında
evet canım bu ikinci hastalığı ve ikiside bi arkadışın yüzünden gripli bana geldi bulaştırdı ve gitti:sinifsinif:
evet dönmek sırt üstüyken yüz üstü dönmek oliiii
ama geri dönemezler henüz yani en azından furkan daha bi tanesini becerdi ya nasip öbürüne:roflol:
ben bi pilav yapcem nan geç bilem kaldım kociş gelir şimcii kafamı kırcak yimek yok diye :roflol::roflol:
kocişinmi kıracak senin kafanı peeehhhh heç inandırıcı olmadı edoşum
:roflol::roflol:
nan mannak 5 saat uyusa öpüp başıma koyacamseninkide bu kadar olsun görürsün inşallah ici :Saruboceq:
ilk kez 7 saat uyudu nan laelaelaelaelae normalde 5 saatte falan uyanıyo gece
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy gittim nan yimemi yapcemm
ben bi pilav yapcem nan geç bilem kaldım kociş gelir şimcii kafamı kırcak yimek yok diye :roflol::roflol:
yemekteyizde princi sicak suda bekletiyolar.
bende bekletem dedim.
anam nasil lapa oldu pilav anlatamam.
bulamac niyetine yiycez artik.:roflol:
nan onu çabuk pişsin die yapıolar sen suyuda aynı koyduysan tabe lapa plur
nese bugünde değişiklik olmuş işte :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: aaaayyyyhhh ölcem gülmekteen kociş egeye sarkı söylüyo mama yedirirken ne sarkılar yazdı :roflol:
aptamiiiiiiiiilllllllllll aptamiiiiiiiiiiiilllllllll som soyalııııııı som soyalıııııııııı 90lık suya 3 kaşık 90lık suya kaşıkkkkk
şimdi var 90lıııııııkk birazdan kalcak 0 lıkkkkkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
bana kimse yorum yapmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?