2009 Kasm Anneleri

anam nihal de eyice şımardı haa alsanaalsanasmile
nan topicte herkeş dötünü kaldırdı bi benim zilli kaldı haa bi de fit deyü seviniyodum emmee tembel teneke çıktı yaw ben erkenden yürümüşüm anam gelsin de yürütsün bari şu zilli maşayı kaydirigubbakcemile3

ben geldiiimmmm
ayse ve dünyalar tatlisi kizi zeynep nilay bugün bizdeydi
nilay cok güzel cok güleryüzlü yavrumun hic sesi cikmadi ne desen hep gülüyo bide tv bakiyoki aman allahim sanki anliyo
benim zilli edepsiz kizim hic durmadi hic rahat vermedi... bütün gün agladi
bende nilay in aynisindan bitane istiyorum,

benim kide kaldirmadi dötünü daha bugün bi yarim döndü okaaa tek atraksiyonu da o oldu soinra zirladi durdu

foto ekleyin kız hemen facee
bak sen edepsizee nilayı mı kıskandı nan yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kide kaldirmadi dötünü daha bugün bi yarim döndü okaaa tek atraksiyonu da o oldu soinra zirladi durdu

hee yarım yarım dönüyo da yatmaktan hoşlanmıyoki nasıl döncek ben onu annamadım kaydirigubbakcemile3

ohh ne güsel demek nilayımız çok usluymuş maşallah diyelim nilayıma
nisam iyileştimi canım belki ondan huzursuzluk yapmıştır.
inşallah bigün banada nasip olur nisamı nilayımı görmek
face koyunda foto görelim cnm

ekledim bakin sekerim

nilay a kirkmilyon kere masallah
nisa iyilesmedi hala hasta oldugu icinde huysuzdu ama o genelde insan sevmiyo iki insan görünce basiyo yaygaryiÇok üzgünüm çoook..kime benzedi bilmem

baktım baktııımm çok tatlılaaaaaaaaaaarr ikiz gibiler haa bazılareında maşallah ikisine deeeeeeeeee

muro iice sıyırdı haaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:delikafadulden

:mymeka::mymeka:
iyiki bişe duydun nan enişte haklı haaa :mymeka::mymeka:

yaasenağlamasenağlama bende nisamı görmek istiiiimmsenağlama
maşallah nilaycıma ayse bi daa derseki nilay şöle böle inanmıyak nan :roflol:

:roflol::roflol:delikafadulden

:mymeka::mymeka:
iyiki bişe duydun nan enişte haklı haaa :mymeka::mymeka:

:

ama edaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:
neeen dönmüyo bu herkeş döndüüüü
zati hamileken de böledi buu herkeş tepikledidi n sona bu kaldıdı eccük ağır kanlı olcak zaar ohaoldumsmile

selaaaaaammmmmmmmmmm
aşkı memnu bitti bebeyi uyuttum kocişide uyuttum pardon o kendi kendine sızdı :roflol:
geldüm

slm fatoşum opuyorumnanaktan
ege uyumadı nan dahaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nazar değdi oğlumaa delikafaduldendelikafadulden

zati hamileken de böledi buu herkeş tepikledidi n sona bu kaldıdı eccük ağır kanlı olcak zaar ohaoldumsmile

:mymeka: neden acabaa akşamaca kendi halinmde yatırırsan bebeyi kucaa alışmasın diye olacağı budur nan :roflol:

üleyn selo
buse 6,7 aylıktı döndüğünde bacım belli olmiki bebeler farklı oliler
bende öle dedim furkan için ne zaman dönecek diye altını açıp bıraktım sık sık sadece o şekilde duri zati yatar vaziyet sevmide
önce kendi ekseninde döndü 3,4 gün sonrada bi baktım sol tarafa deviri kendini bi kaç günde öle uğraştı hoooppp sonunda devirdi dötü bende gülmekten öldüm :roflol::roflol:

değer tabe 7 saat uyudu de olacağı bu işte içinde saklasan çatlarsın demi ben gibi:roflol:

:mymeka: neden acabaa akşamaca kendi halinmde yatırırsan bebeyi kucaa alışmasın diye olacağı budur nan :roflol:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hee gıı benimki de öle yandan yandan attırıyoo ben ittirince de dönüyo sayılır sempatiksalakcinni
havalar ısındı gari bol bol açarın dötünü kaydirigubbakcemile3
değer tabe 7 saat uyudu de olacağı bu işte içinde saklasan çatlarsın demi ben gibi:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vardıda onun misafirleri gitmedi gabaaaaa
yada gecelik seçimi yapii zaaarrr:roflol::roflol:

ggöbeği açık bişe seçiyo olabülüü ohaoldumsmile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tutamiim nan işteeee bidaa dersem böle bişee bana böle gel kötükedihüsokötükedihüso

vardıda onun misafirleri gitmedi gabaaaaa
yada gecelik seçimi yapii zaaarrr:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldennirde bulşcanız nann delikafadulden

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar nasılsınız benim kızımın gece uykuları çok bölünmeye başladı mahvoluyoruz mama istiyo sürekli gazı yüzündende erkenden uyanıo offf çok zor gece aptamilin sütlü pirinçlisinden veriom ama sulu muhallebi yapsam dahamı i olur yoksa gazı artarmı

sorum arkadaşlar bugün hele ne gündüz uyudu ne şimdi uyumaya niyeti var kafayı yemek üzereyim sürekli uyurken bile kıpırdanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…