o zaman çok yakındır dönmesi selo merak etmea.skafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hee gıı benimki de öle yandan yandan attırıyoo ben ittirince de dönüyo sayılır sempatiksalakcinni
havalar ısındı gari bol bol açarın dötünü kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ggöbeği açık bişe seçiyo olabülüü ohaoldumsmile
ay bende öleyim şekerim heç bişe saklıyamim işte terzi kendi söküğünü dikemezmiş pardojn kendi çenesini tutamazmış puhahahahahasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafaduldennirde bulşcanız nann delikafadulden
o zaman çok yakındır dönmesi selo merak etmea.s
:lepi: :lepi:
fato bunnar çok karıştırcak heralde ortalığı kız
valla kuama alır almaz eli uzatıyo herşeyi karıştırmaya uğraşıyo sempatiksalakcinni
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar nasılsınız benim kızımın gece uykuları çok bölünmeye başladı mahvoluyoruz mama istiyo sürekli gazı yüzündende erkenden uyanıo offf çok zor gece aptamilin sütlü pirinçlisinden veriom ama sulu muhallebi yapsam dahamı i olur yoksa gazı artarmı
o zaman çok yakındır dönmesi selo merak etmea.s
ay bende öleyim şekerim heç bişe saklıyamim işte terzi kendi söküğünü dikemezmiş pardojn kendi çenesini tutamazmış puhahahahaha
msn de mum yaktım beklim
:roflol::roflol::roflol:
ne sandın nan hep ölemi kalcadı bugünlerin tadını çıkar bence
hamileykende bugünlerin tadını çıkarın didim bak haklıydım demi a.s:roflol:
arkadaşlar merhaba..
ben normalde ekim annesi olarak görünüyorum..fakat ekim anneleri topicinde sorularıma cevap alamadığım oluyor..belkide önde gidişimdendir..
o yüzden sizlere sormak istiyorum; ikinci trimesterde ne gibi değişiklikleriniz oldu? bende üşümeler var,acaba ondanmı bilmiyorum..birde hormonlarımın yeni trimesterdeki haline sanırım uyum sağlayamadım henüz ki duygu durumumda bozulmalar oldu bi kaç gündür....
sizde olan değşiklikleri yazabilirseniz çok memnun olurum..herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum..
evet mureda ya normalde bi 4 saat uyurdu ilk uykusunu şimdi 2 saat uyuyo sonrada satte bir kalkıyo kıvranıyo sabahta 7de kalkıyo fön makinesini açıom biraz daha uyuyo çok uykusuz kaldım çok yoruluyom ev işide olunca ağır geliyo e tabi misafiride var bunun...
iyi geceler kızlar. daha öncede sordum kimse yazmadı. ya forumda sabahtır arıyorum bulamadım. kızıma muhallebi yapıcamda nasıl yapsam ne kadar koysam karar veremedim. bana bi akıl verin ??
evet mureda ya normalde bi 4 saat uyurdu ilk uykusunu şimdi 2 saat uyuyo sonrada satte bir kalkıyo kıvranıyo sabahta 7de kalkıyo fön makinesini açıom biraz daha uyuyo çok uykusuz kaldım çok yoruluyom ev işide olunca ağır geliyo e tabi misafiride var bunun...
filiz valla bende bilmiyorum bende pirinç unu vercem ama yapamıyom üstünde şeker koy diyo ama bebelere seker yasak yaa akannehir
Ben daha hiçbir şey tattırmadım oğluşuma ya acaba geç mi kalıyorum, anne sütünden başka aldığı bir monovitti, gazlıyken zinco veriyorum, bir de bir haftadır polivit var onu da beğenmiyor geri kusuyor, ek gıdaya başlayınca zorlancaz sanırım...CADIARZU
selam kızlar..
eşim bugun muglaya gıdıyor..bu kesde ordan iş aldılar..
aama aramız lımonı yanı nası olcak bılmem..
bu arada oglumun tum uyku duzenı bı anda bozuldu kayınpeder geldı dıye hergun onlara gıttık pok war gıbı al ıste gunduz 3 kere uyuyan cocuk uyumaz oldu ya
ne yapacagım fıkrı olan warmı
slm millet..
çok mutluyum yarın için kociş bana sürpriz yaptı..ankaraya gidiyoz oğluşla ailemin yanına:lepi:gerçi kayınvalidelerde ankarada..yoğun bi hafta olacak!!
ama uçakta bebeğim dururmu endişeliyim o konuda,inşallah ağlamazeyvahedigeldismile
yaw gecesinden geçtimde siz gündüzleri nasıl geçirionuz
ben dışarı çıkmazsam çok zorlanıorum evde başım zonkluo resmen
hep kucakta olmak istio yatakta mama sandalyesinde anakucağındaa çok az kalıo ya
çok saolun arkadaşlar ümidim 6.ay zaten çok bunaldım artık hergün aynı şeyi yaşamaktan...zinkoda kullandım elm yağıda hiç bişi fayda etmiyo inşallah geçicek bakalım çok zor çokkk...allahtan yaz geldi artık nasip olursa dışarı çıkabilicez...yarında rota virüsümüzün 2.dozu var bakalım ona gidicez
Annem bugün ameliyat olacak inşallah sorunsuz geçer...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?