Geldim geldim ama sormayın, hayatta hiçbirsey için cok hayal kurmamak lazımmıs, gelip burda gezip tozucam, ekmek elden su gölden anneme naz yapıcam diyordumki gelmemden 1 gün önce annem düşüp bacagını kırmış. Maalesef simdi annem yatıyo ve bana naz yapıyokaydirigubbakcemile3 yani anlayacagınız o hayallerini kurdugum yemeklerin hepsi yine hayal oldusüprizzzzz
Aman ne yapalım Allah beterinden saklasın. En kötüsü aslında bugün dr a tek basına gitmek oldu, eşim zaten yok annemde gelemedi. Ama olsun bende telefon trafiğiyle paylastım herkesle mutluluğumu
canikolar ben çıkıyorum...eşim gelir birazdan anneme gidicez biz de..ben orda kalıcam yarın giremem 100 sayfa ilerler heralde kaydirigubbakcemile3
annembir melek , mart öpyorum ikinizi de.... Şeniz
Görüşürüz bende gidiyorum iyi akşamlar......
uniqueeeeeee
dr a gittim bugün benim KIZım oluyor:)
ayyy gözlerim yaşardıııı senağlama
kesin olarak ilk öğrenen sensin galiba...
özlemcim senin de gözün aydın canımmm.....
Kızlar inanamıyorum ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum kollarını bacaklarını gördüm dr cinsiyet için sen ne düşünüyorsun diye sordu bana, bende ona erkek hissediyorum ama kız istiyorum dedim. Oda bak bakalım neymiş deyip birsey gösterdi, ben nereden anlayayım birsey gösterince hemen "erkekmi yani?" diye sordum, oda bana hayır bak bu gördüğün vajinası dedi alkisalkisalkis
uniqueeeeeee
dr a gittim bugün benim KIZım oluyor:)
slm kızlar.......
drum 2li teste gerek duymadı.
3lü testi taparız 16.haftada dedi.
aranızda 2li, testi yaptırmayan var mı?
içime kurt düştü de....
10 gün sonra söyliycek cinsiyetini...
Canım ben ilk kızımda 20 kilo aldım 4 kilosu bebekti.:1hug:.
2.kızımda 14 kilo aldım yine 4 kilosu bebkti..[/FONT][/COLOR][/B]
hmm ablan yakindaymis....
ne olursa olsun cinsiyeti önemli degil sonucta bize ikiside lazim..kizlarda bide kordonunu karistiriyolarmus pipi diye zannediyolarmis..benim dr 7 aylik olmadan söylemiyo tr ye gitcem 1 ay sonra orda gircem ultraschala belki ordakiler bir tahmin yapar
offff anacımm bu geçmişi okumak beni resmen tutuyo midem bulaniy ii mi mal gibi gözlerimi dikip dikkatimi veriyom ya ondan galba emme okumayınca da olaylara fransız kalıyom amannn bu ne yaman çelişki be karrrdişimmm -tatlicadiarzu-
ya bu arada şu face olayına da kıl oldum haaa işyerinde yasak giremiyom evde de yasak kocam kıziy hesap bilene açamadım hof yaaa amma kaynatıyonus dimi ulen siz yakında aynı şehirde olanlar piknikte düzenlersiniz hain gaciler ayyyyyyyyy kendimi çok dışlanmış hissettim öhüüüüüüüüüüüü
bu arada iş yerinden sevk aldım eve geldim sağlık karnemi unutmuşumda saf gibi he şimdik azcık takılayım hastaneye gidicem bana dua edin ya şu testlerde bi sorun çıkmasın ya bu arada bu ikili testler yapılcak ya bunlar için aç mı olmak lazımmm ben şimdi gidicem ve tokum bideee bu testlerin sonuçları hemen çıkıyo muuuuuuu
Kızlar Bizlerde Böyle oluruz inşallahhh bakın bi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/278517-bulusmamizdan-bazi-kareler.html
Yani bu durumda aynen annesine cekmiş bir kızım oluyor, çin falı hem bana hem bebişime erkek demişti ama ikimizde kızız işte. Ayrıca o diğer sitedede hep erkek çıkıyordu bebişim içinsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?