öyledir valla ananem çok renklidir kıız ağlama senin ananen de olur benim ananem sositosositoanneciğinin ellerinden öperim ozamana.s. ... keşke benimde boyle renkli bir annenem olsaydı senağlama
günaydın canıım noolsun takılıyoz işte senden nbrrgünaydın kıslar naber
valla sorma ben daha göbüş büyümeden sezonu kapattım hatta havalar bile ısınmadan yazlık elbiseler tunikler hazır daha da almıcam yaabende geçen bir gömlek aldım mutlaka bilirsiniz o gömlekleri moda oldu şiimdi neredeyse bol gömleklerden aldım henüz giymeye başlamadım direk gömlegi giyer çıkarım mantıgıyla bekliyorum...aslında hava daha da ısınsa ona göre gardolabımı düzeltecem giyebileceklerimi çıkartacam giyemediklerimi kaldıracam ona göre alacagım varsa bakacam...sanırım erken almaya başladım ben alış veriş yapmaya gebe pantalonunu bile alalı bayagı oldu..halbuki fazla göbegim yok ama ..
bak bak baaaakmerhaba bayanlar uzun süredir sizi takip ediyorum çok gülüyorum çok şekersiniz takip ediyorumda yetişebildim kadar çok hızlısınız
bende 14+2 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım sevinçliyim bazen merakettiğim çok konular oluyo burdan bulabiliyorum
jjulliett çok güldüm yaa Allah seni bende anlamam erkek takıntısını ben kızları çok severim eşimde ölee ama dr erkek dedi banada gösterdi pipisini ama kesin değil dedi gelcek ayda söleyebiliriz kesin olarak dedi hayırlısı
bide arkadaşlar bebeğinn kıpırtısını hisseden varmı ben çok merak ediyorum yaa nasıl bebeğim
günaydın canıımgunaydın güzel anneler kaydirigubbakcemile3 mart cok sevındım hayırlı olsun gözün aydın allah banada insallah bir kız bebeiş nasip eder saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın allahım
Canım orada gördüğün tüm bilgileri veriyorsun yaş vs vs gibi
nasıl 12-20 kasım nan arada 8 gün var 12 mi 20 mi?
stın kaç hele bi söle bakeemmm
günaydın kızlar benimde yarın randevum var acaba cinsiyet hakkında bişey söylermiki
içime erkek olucakmış gibi geliyo ama Allah bilir tabi. çin ve rus takviminde kız çıktı ama lülülülülülü
cinsiyetini öğrenenler ooooh artık alışverişler ona göre yapılır. bende bişeyler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi
günaydın canııımmmgünaydın güzel kasım anaları
nasılsınız hepinizi öpüyorum Şeniz
daha erken seninki anacımm ama belli olmuyo bu dr.ların işi valla benimki 13. haftada bile sölemedi senağlamagünaydın kızlar benimde yarın randevum var acaba cinsiyet hakkında bişey söylermiki
içime erkek olucakmış gibi geliyo ama Allah bilir tabi. çin ve rus takviminde kız çıktı ama lülülülülülü
cinsiyetini öğrenenler ooooh artık alışverişler ona göre yapılır. bende bişeyler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi
günaydın canım ya daha erken bişey sölemesi için ama belli olmaz belkide görür bende içime erkek gibi doğuyodu dr erkek dedi hayırlısı
ne güzel şeyler yapıyolar dimi bebişlerimiz için ben izlemkten bile büyük zevk alıyorum :ecrin_bebek:çok şekerler biraz erken değilmi alışveriş için ben 6.5 7 aylıkken düşünüyom doğrusu ne bilim :bbo:
ay nazlım aynı anda listeyi getirmişiz :)
merhaba kızlar kimse beni merak ettimii merak ettim
sırnaşık şey babnnemin kız kardeşi kızı kahvaltıya geldiler şimdi uğurladım merak ettim sizi dün alışverişteydik kendime bir şeyler baktım alı pullu uzun badi aldım bitane bi tanede kısa kolu 2 tanede annem almıştı elbiselik olana kadar giyerim artıkın oğluma dün bir şey alamadım çok yoruldum birde neye tutsam kız için okadar tatlı kıyafetler varkii a.sbir dahakine ya nasip
gunaydın kızlarrr nasılsınız bakem bugunnn
JJuliEtt'cim bugün sana bayağı heyecanlı geçecek yarın Allah nasip olursa pıtpıtları göreceksinnn a.s. a.s.
:asigim:
Güle güle giy tatlım alkisalkisalkis
Valla ben bişi diimmii oğlan için öyle güzel kıyafetler varkiiiii küçük herif onlar eskidenmiş öyle kızı süsle oğlana bişi yok ayyy çeşit çeşitttt hemde öyle böyle değil gömleklerr pantalonlar şortlar kravatlar takım elbiselerr saçları dikiyorsun yapıyorsun bir yakışıklı bütün kızlar peşinde kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Canım Sende a.s.
İyiyiz çok şükür kahvaltımızı ettik güzelce uykumuzu aldık hatta yataktan oğluş acıkmasa kalkmayacaktım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?