2009 Kasm Anneleri

bizimkide öyle canım koltuğunu çok seviyor illa oturur pozisyonda olmak istiyor ama fırsat buldukça yere koyuyorum ben

:roflol::roflol:

cok gecmis olsun minik adama.opuyorumnanaktan

ooo, dugune geliriz artik.kaydirigubbakcemile3
inşallah canım bekleriz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım ya baya kıskanıyo desene

aynen kaç kere kakalı kıyafet değiştiridm.ben hep büyük bez kullanıyorum tek çare öğretmenim okulöncesi öğretmeniyim canım
cnm ben de artık huggiesin midisini kullanmıyorum 4 noya geçtim rahat ettim valaaaaaaaa
ayyy geçmiş olsun cnm Allah dha güzel günler göstersin bebeğine
ben korkardım ya ağlardım kesinnn iyi cesaret var sendeee ben ateşlenince bile oturup ağlıyorum oğlum hasta oldu die çok duygusal davranıyorum ben yaaaaa
benm de gözümde büyüyor valla bi ihtimal yaza doğru yaptırcaz biz de
yaaa benimki de uyuyodu tam bu cümleleri okurken bi baktım yüzünü örtmüş battaniyesiyle:))) denk geldi vallaaaaa
bizim de gece sık sık kalkma nedenimiz anlaşıldı meğer beyfendi geniş yerde yatmak istiyomuş normalde yatak odasında benim tarafımda dondysinde uyuyordu ama artık kocaman olduğu için sığmıyordu biz de dün gece kendi beşiğine yatırdık ama ayrı yatamayacağım için de biz onun odasındaki çekyatta yattık:) mışıl mışıl uyudu 3 kere kalktı şükürrrrr :Saruboceq: şimdi çekyatı da açık bıraktım yastıkları da dizdim sabahtan beri koca çekyatta oynuyorduk oyuncakları da dibinde duruyor:) gayet mutluydu yaniiii
slm millet ben geldim ayyy ne olmuş bu kk ya yaaa açılmadı
yaaa kıslar sizin bıdıklar yüzüstü dönmeye başladı mııı
selam cnm hayır biz anca yan dönüyoruz her bebek farklı şekerim
hadi gözün aydın wanna
yaa ensarda 3-4 kez döndü ama yavrumu yere koyamıyorum enes zarar vermesin diye bu çocuk emeklemeyi nasıl öğrenecek yaaa:gitme:

cnm benm yeğenler emeklemeden yürüdü direk emeklemesi şart mı ?

bu arada hepinize selammmma.s.

slm canım hoşgeldin
yaaa şimdiye çoktan hareketlenmeli diye düşünüyordum kaç gündür kafama takılıyordu

slm kızlar nasılsınız
ayy giremedim bayadır
geçmişide okuyacak vaktim ve sabrım da yok umarım herkes ve bebekler iyidiir
bizim kız artık cok fena oldu nefes aldırmıyo yaa geceleri cok gec uyuyo deflarca kalkıyo
kakasınıda 3 4 gun gecmeden yapmıyo
sinirlerimi yıprattı valla inş. en kısa zamanda gece uykuları düzene girer
bu arada sinrili sinirli bagırıyo cıglık atıyo sizinkilerdede varmı değişiklikler birde hurma yedirdik zararı yoktur umarım dişlerini kasıtmaya bayılıyo hurmayla bi arastırayım bakimm
ek gıdaya gecen varmı bu arada ?
ben artık yemeklerin sularından falan 1 cay kasıgı kadar veriyorum hepsine alıssın 1 ay sonra ek gıdaya baslıcaz yeni tatları seviyor bu arada

slm cnmm hepsi değişti valla bu yumurcakların

cnmm hurma tavsiye edilmiyor çünkü tatlı
önce tatsız şeylerle başlanması lazımmış
bide kasım içine ek gıda topiği açtı edoş herkes geçmedi mesela ben daha sadece emziriyorum ama elma suyu daha doğrusu püresinden bir kaşık veriyorum elma filan yalatıyorum o kaa ama o topiğe bakmanı öneririmmmm

kiz koskoca cocuk hala dondyde yatar mi?kaydirigubbakcemile3
hadi siz derdini cozmusunuz, bakalim ben ne zaman cozucem.mafoldumben

canim, nerlerdesin? ozlettin.
valla hepsine bi huylar oluyo bunlarin.mafoldumben
bir gece iyi bisey oldumu sevinemiyorum bile.

tesekkür ederim canım hemen bakımm

canım bende sizi özledim valla
cumadan anneme geldim pazartesi sabahta onlar geldi
misafir falan sürekli gelen giden oluyor bide kızım cok huysuzlastı onla ugrasıyorum derken giremedim nete pazar aksam eve gecicem girerim artık herhalde tabi zilli kızım izin verirse

hadi gozun aydin.

bu arada ben sabahlari meyve puresi
oglen sebze
ikindi yogurt veriyorum.
dun gecede azcik sutlac verdim.

tabi hepsi tadimlik, daha doyumluk bisey yok.

:kedi: ayy evet ya ben hep diyodum kocişe de dün denedik işte kociş tek yatıralım diyor hain kocişş ama ben kıyamıyorum oğluşuma yaaaa minnacık daha tek başına koca odada yatacak ne vicdansız bu herif :1no2:
hakkatten de büyümüş zavallı kalıp gibi kıpırdayamadan yatıyordu (( ben inanamıyorum daha büyüdüğüne şimdi koca karyolasında gerine gerine uyuyorrrrr sen de çözersin cnm belki yerini sevmiyodu şimdi dicen ki çiçek mi bu ama bak bizimki yerini sevmiymişşş kafamçokkarıştı
tesekkür ederim canım hemen bakımm
bak şekerim herkesin bi fikri varrrr

cnm ya çok değişiyolar ben de gittiydim anneme bi hafta da dönünce 3 gün çektik 4. gün düzeldik:) :teselli:

hadi gozun aydin.

bu arada ben sabahlari meyve puresi
oglen sebze
ikindi yogurt veriyorum.
dun gecede azcik sutlac verdim.

tabi hepsi tadimlik, daha doyumluk bisey yok.
abovvv sen işi arttırmışsın wannacım:))))
selam kızlar nasılsınız
selam cnm iyidir senden naberrrrr
bu arada senin kiz kalabaliktan, gelen gidenden rahatsiz olup huysuzlaniyodur bence.
cocuklar sakinligi seviyo.
katılıyorum:) ama bizimki de hareketi seviyor biri gelince bir hareketlenmeler bir gülmeler bir oyun oynamalarrrr bize gelince yokkkk
selam canim.

ben bi evi supurup gelem.
seni gorunce aklima geldi nedense.kaydirigubbakcemile3

alla alla ne alaka kız

iyidir canım sağol
ya benim süpürgem bozulmuştu da bahanem oluyodu sempatiksalakcinni

kızlar yoğurdu kutu sütle mi yapıyosunuz
ayy bi bulamadım günlük süt süt bayisine soracam yakınımızda var
orda da yoksa inek alırız artık sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…