2009 Kasm Anneleri

aynen kaç kere kakalı kıyafet değiştiridm.ben hep büyük bez kullanıyorum tek çare öğretmenim okulöncesi öğretmeniyim canım

Kadının biri, 40 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve
hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir
Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim Saatim geldimi? "
Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve
Gögüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden Dogmus gibi'
Daha uzun bir süre yasayacagını bildiği için şimdi, o kadar
ameliyatın degdigini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan Karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor: '40 seneden daha
fazla yasayacagımı söylemistin
Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?

Azrail cevap veriyor:
'Kız, Allah canını almasın ben seni tanıyamadım.:roflol::roflol::roflol:

kızlar ıyı aksamlar nasılız bakalım,napıo bıdklar....sızlere nacızane bıkac onerım var,benımkılere sut yetmedığınden mama verıorum ek gıdayada basladık.elma havuc suyu verıorum bıde armut.cam rendeden gecırıp puresini.kendı yaptığım yoğurttan.bebelac sütlü pirinç(cok severek yıyolar)bebelac tahıllı,bunlar su ıle hazırlanıo,arkasında yazan olcude vermıom cok oluo.kendım goz kararı verıorum.cıcıbe 3 tane.ıhlamur susuyorlar dıe cunku benımkılr su sevmıo.mama ve ek gıda alan bebekler su ıcmelıymış.kavanoz meyve puresınden ona da bayılıolar.1 kavaonuzu ıkısı yıyor.benım dr.umun tavsıyesı bunlar.hıc bırını abartı vermıorum tabi.hepsınden az once meyve suyu ve yoğurtla basladım zaten.ek gıdanın amacı doyurmak değil yemeğe alıstırmakmıs.öle dedı bızım dr.:))))fıkır verme adına yazdım sevgıler.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Selam arkadaşlar umarım tüm anneler ve bebişler iyidir, biz sünnetimizi olduk bugün :) ameliyathaneye ben girdim oğluşumun kirvesi de ben oldum :roflol: babası ameliyathanenin dışında duymuş ağlamalarını çıktığımızda bi de onu teselli ettim nerdeyse o da ağlayacaktı delikafadulden ağla ağla bi hal oldu çocuk, sonra da küstü bana o ağlarken sadece tutup tamam yeter ağladın dedim diye :) büzdü dudağı çevirdi kafayı tafra yaptı kendince :umursamaz: neyse ilaçlarını verdim şimdi nöbetteyim tabi bakalım inşallah bu geceyi iyi atlatırsak sabaha rahatız. Kağıt bardak koydum bezledim altını, yarın da pansuman sargısı düşsün diye bi cebelleşeceğiz buhar banyomuz var, dikişler kendiliğinden eriyecekmiş neyse ki sositososito şimdi böyle feryat figan 2 saat aralıksız sonra da molalarla kaç saattir sürüyor ağlaması, daha büyük olduğunda kimbilir nasıl olurdu...sünnet düşünenlere beklemeden yaptırın derim valla bir an evvel...

canım beni kıyamam ben ona hayırı olsun. bende temmuz ayı gibi düşünüyorum
inş bakalım hayırlısı size çoook geçmiş olsun

günaydın bu gün dükkanı benmi açtım
tabi haftasonu havada güzel kimseler uğramaz şimdi buraya
biz çalışalım dimi mafoldumben

yavrum ya kıyamam çok geçmiş olsun canım
bizde yazın bursada yaptırmayı düşünüyoruz

:roflol::roflol:

cok gecmis olsun minik adama.opuyorumnanaktan

yavrum ya kıyamam çok geçmiş olsun canım
bizde yazın bursada yaptırmayı düşünüyoruz

ooo, dugune geliriz artik.kaydirigubbakcemile3

Naz'in geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyanmalari bir suredir kesilmisti yeniden basladi.mafoldumben

dun gece 1 saat sonra uyandi. tabi o bir saatte uykusunu almis oluyor, pis pis ee ee derken gozu habire bende. ayrilinca aglamaya basliyo.

aaa yeter ama artik deyip battaniyesini kaldirip attim yuzune geldi. baktim sesi solugu cikmiyo. battaniyeyi yuzunden tam cekmeden nefes alabilecegi sekilde ayarlayip 10dk bekledim basinda. baktim sizdi.

bu gece direk battaniyeyle kapaticam yuzunu. Allah'im neler yaptiriyolar insana ya.mafoldumben

slm millet ben geldim ayyy ne olmuş bu kk ya yaaa açılmadı
yaaa kıslar sizin bıdıklar yüzüstü dönmeye başladı mııı

sagol tatlim, bizim baya oldu.

enes napiyo yere koyunca?

sözde öpmeye çalışıyor ama eğilmek için üzerine bastırıyorakannehir
yanından geçerken kafasına ayağı çarpıyorakannehir
yüzüstü dönünce üstüne çıkmaya çalışıyorakannehir
daha neler neler anlayaağın oyuncak niyetine kullanıyorkaydirigubbakcemile3

oyyyyy, kiyamam.kaydirigubbakcemile3

yaa benim oğlan kaldıramıyo daha poposunu dönmüyo
gerçi kayınvalidemler çocuğu bütün gün araba koltuğunda tutuyolar çocuk düz yerde durmak istemiyor şimdi. çocuk uyurkende araba koltuğunda uyanıkkende kıpırdayamadığı için hiç bişey yapamıygeceleri ben döner belki diye yere battaniye üzerine koyuyorum ama bu seferde ağlıyo yatmak istemiyo ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…