size bıse sorcam kafrılar..
ben daha adet olmadım acep hamıle kalma ıhtımalım warmı yaa
nbr kıslar
ayy benim kız dün gece 11.30da uyudu
2.15 gibi uyandı gece 3.15te bidaha uyandı
sat başı emdi sonra perişanım nasıl uyku düzeni annamıyom
biz 5 gündür aynı durumdayız bizim bide 4 ve 5 kalktı gece de resmen kavga ederek uyudu uyumamak için direndi sosyalleşmelrinin etkisiymiş ama bu nasıl sosyalleşme ise anlamadım biz asosyal olduk
harbi ya, bu nasil sosyallesme.
benimkide gece uykusuna cok zor dalar oldu.
dedigin gibi resmen direniyo, niye direniyolarsa.akannehir
seninki kasimin kacinda dogmustu canim?[/QUOTE
20 kasım canım seninki kaçı? benimki dönmüyoda tembel kafayı felanda kaldırmıyo geriye atıyo üşengeç benim oğlan:)
cnm bizimki 7 kilo deildi en son ama galba üstünde yazandan farklı oluyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geldi bana kırmızı kırmızı bacakları çünkü.prima kullanıyom ben memnunumda. 4 numara kullanıyorduk bitmik üzere yenisini 4+ aldırdım 9 kilodan başlıyo. daha 8 kilo ama bacak kısmı sıkıyo gibi iz bırakıyo hep
cnm çişini nasıl anlıycam kaç kez yaptığını. bizimki gece de yapıyor çiş, hele dün gece baya yapmış ama kaç kez yaptı nerden bileyim?canım sütün yetip yetmediğini anlamak için kakanın hiç bir önemi yokmuş dr um söyledi günde 6 çiş yapıyorsa sütün yetiyor demekmiş 6 çişden az yaparsa yetmiyor demekmiş
ay sebebi sosyalleşme miymişşşş ben de huyu değişti bu çocuğun diyodummmmbide şimci hamur yoğurcam cnm çekti ne akla hizmetseeeeebiz 5 gündür aynı durumdayız bizim bide 4 ve 5 kalktı gece de resmen kavga ederek uyudu uyumamak için direndi sosyalleşmelrinin etkisiymiş ama bu nasıl sosyalleşme ise anlamadım biz asosyal olduk
merhaba arkadaşlar
bebişler nasıl
gerçi kimsecikler yok ama....
kızlar oyuncakları koymak için de bir alternatif düşünmek lazım nereye topluycaz şimdiden çok oyuncağı var
ben oglaninkileri ata ata hala bitiremedim.kaydirigubbakcemile3
:roflol:
bizimkinin arabaları var hayatım şimdiden, treni var bazen kuruyoruz bakıp kalıyor:))) elini ya da ayağını uzatmaya çalışıyor.
hepsini toplıycak pratik ve işlevsel bi çözüm bulmak lazım CADIARZU
oyle biseyi ben 10 senedir bulamadim.:roflol:
cnm bizimki 7 kilo deildi en son ama galba üstünde yazandan farklı oluyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geldi bana kırmızı kırmızı bacakları çünkü.
cnm çişini nasıl anlıycam kaç kez yaptığını. bizimki gece de yapıyor çiş, hele dün gece baya yapmış ama kaç kez yaptı nerden bileyim?
ay sebebi sosyalleşme miymişşşş ben de huyu değişti bu çocuğun diyodummmmbide şimci hamur yoğurcam cnm çekti ne akla hizmetseeeee
merhaba cnm he valla kimse yok hava güzel deyü herkes kendini dışarı attı heralllll ben çıkamıyorum amaaaaa
:roflol:
ya ben az önce bi topikte okudum hatun bi kutu almış tabureymiş aslında oturulabiliyormuş ama kapağını açıp içine de oyuncak konuyormuş
biri de tekerlekli bi kutudan bahsetmiş istediği yere götürüyormuş yaramaz
bana çok mantıklı geldi ikisi de ben bunlara benzer bişi düşünüyorum ama nerden nası alıcaz artık gezebilene aşkolsunnnnnnnnnn
valla ben de ağlamassa yok yere tamam yetti sütüm diyom:)bizimde öle ama bence biz sıkıca çekiyoz bezide ondan herhalde
valla onu bende anlamıyom ben dolu dolu 4 bez değiştimmi tamamm bugun sütüm yetti diyom
ne yapcan hamurla bende istyom acıktım ya cokacimcoook
ne yi olur ayy.;bulursan bizede haber ver bizde akşam eşimle konuştuk her yer oyuncak buna bi çare lazım diye
filizcim ben bi önceki sayfaya bulduğum tarifleri kopyalamıştım ama
filizcim ben bi önceki sayfaya bulduğum tarifleri kopyalamıştım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?