2009 Kasm Anneleri

size bıse sorcam kafrılar..
ben daha adet olmadım acep hamıle kalma ıhtımalım warmı yaa

bende olmadım hamile kalma ihtimali oluyomuş kadın doğumcum dikkat et korun dedi ama ben hala korkuyorum 6 ay 1 yıl hiç görmeyen olurmuş bana adet söktürücü verdi ne zaman istersen ozamna kullan dedi.fındıklı kurabiyem oğlum 6 aylık olsun öle kullancam adet söktürürcüyü

nbr kıslar
ayy benim kız dün gece 11.30da uyudu
2.15 gibi uyandı gece 3.15te bidaha uyandı
sat başı emdi sonra perişanım nasıl uyku düzeni annamıyom

biz 5 gündür aynı durumdayız bizim bide 4 ve 5 kalktı gece de resmen kavga ederek uyudu uyumamak için direndi sosyalleşmelrinin etkisiymiş ama bu nasıl sosyalleşme ise anlamadım biz asosyal olduk

biz 5 gündür aynı durumdayız bizim bide 4 ve 5 kalktı gece de resmen kavga ederek uyudu uyumamak için direndi sosyalleşmelrinin etkisiymiş ama bu nasıl sosyalleşme ise anlamadım biz asosyal olduk

harbi ya, bu nasil sosyallesme.
benimkide gece uykusuna cok zor dalar oldu.
dedigin gibi resmen direniyo, niye direniyolarsa.akannehir

seninki kasimin kacinda dogmustu canim?

prima kullanıyom ben memnunumda. 4 numara kullanıyorduk bitmik üzere yenisini 4+ aldırdım 9 kilodan başlıyo. daha 8 kilo ama bacak kısmı sıkıyo gibi iz bırakıyo hep
cnm bizimki 7 kilo deildi en son ama galba üstünde yazandan farklı oluyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geldi bana kırmızı kırmızı bacakları çünkü.

canım sütün yetip yetmediğini anlamak için kakanın hiç bir önemi yokmuş dr um söyledi günde 6 çiş yapıyorsa sütün yetiyor demekmiş 6 çişden az yaparsa yetmiyor demekmiş
cnm çişini nasıl anlıycam kaç kez yaptığını. bizimki gece de yapıyor çiş, hele dün gece baya yapmış ama kaç kez yaptı nerden bileyim?

ay sebebi sosyalleşme miymişşşş ben de huyu değişti bu çocuğun diyodummmmbide şimci hamur yoğurcam cnm çekti ne akla hizmetseeeee
merhaba arkadaşlar
bebişler nasıl
gerçi kimsecikler yok ama....

merhaba cnm he valla kimse yok hava güzel deyü herkes kendini dışarı attı heralllll ben çıkamıyorum amaaaaa

ben oglaninkileri ata ata hala bitiremedim.kaydirigubbakcemile3

:roflol:
bizimkinin arabaları var hayatım şimdiden, treni var bazen kuruyoruz bakıp kalıyor:))) elini ya da ayağını uzatmaya çalışıyor.

hepsini toplıycak pratik ve işlevsel bi çözüm bulmak lazım CADIARZU

anaaam heç tadı yok bugün buranın
birazdan da işim var hamur yoğurcam azcık ek gıdaya bakiimmm gçen yılkilerin neler yapmışlar şimdiden bilgi topluyorum gerçi dr verir elbet ama ne bile her bi şeyi öğrenmek bilmek istiyiiimm

oyle biseyi ben 10 senedir bulamadim.:roflol:

:roflol:

ya ben az önce bi topikte okudum hatun bi kutu almış tabureymiş aslında oturulabiliyormuş ama kapağını açıp içine de oyuncak konuyormuş
biri de tekerlekli bi kutudan bahsetmiş istediği yere götürüyormuş yaramaz
bana çok mantıklı geldi ikisi de ben bunlara benzer bişi düşünüyorum ama nerden nası alıcaz artık gezebilene aşkolsunnnnnnnnnn

bizimde öle ama bence biz sıkıca çekiyoz bezide ondan herhalde

valla onu bende anlamıyom ben dolu dolu 4 bez değiştimmi tamamm bugun sütüm yetti diyom

ne yapcan hamurla bende istyom acıktım ya cokacimcoook

ne yi olur ayy.;bulursan bizede haber ver bizde akşam eşimle konuştuk her yer oyuncak buna bi çare lazım diye

bizimde öle ama bence biz sıkıca çekiyoz bezide ondan herhalde

valla onu bende anlamıyom ben dolu dolu 4 bez değiştimmi tamamm bugun sütüm yetti diyom

ne yapcan hamurla bende istyom acıktım ya cokacimcoook
valla ben de ağlamassa yok yere tamam yetti sütüm diyom:)

bezi sıkı tutmassak da heryerimiz kaka oluyo

dün iki kez üst baş değiştik giycek temiz kıyafeti kalmadı mübarekkk

ne yi olur ayy.;bulursan bizede haber ver bizde akşam eşimle konuştuk her yer oyuncak buna bi çare lazım diye

evet ya bi çare bulalım bulursam yazarım şekerim:)

cnm sen ne öğrt. sin? benm branş edb,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…