2009 Kasm Anneleri

hadi gozun aydin.

Bu arada ben sabahlari meyve puresi
oglen sebze
ikindi yogurt veriyorum.
Dun gecede azcik sutlac verdim.

Tabi hepsi tadimlik, daha doyumluk bisey yok.
saol canım
bikac yerde okudum 4 6 ay arası tattırmak gerekiyormus zaten alıssınlar diye
bu arada senin kiz kalabaliktan, gelen gidenden rahatsiz olup huysuzlaniyodur bence.
Cocuklar sakinligi seviyo.
onlar gelmedende huzursuzdu onlar geldi hepten kötü oldu olabiliri canım

ayy bide eve gidincede yapmaz inş. Yaa uykusuzluk cok zor valla
ilk zamanlara geri donduk

hadi siz cozdunuz olayi ama ben nasil cozecegimi valla bilmiyorum, zira benimki zaten yataginda yatiyo aylardir.
benimkinin derdi benim bence. uyandiginda basinda pis pislarken kafasini cevirip cevirip bana bakiyo. ordaysam sorun yok, kaybolunca basiyo yaygarayi.:sinifsinif:

alla alla ne alaka kız
kiz bu ozlem aylardir supurgem serviste bahanesiyle ev supurmuyo ya ondan cagirsim yapti baga.sempatiksalakcinni

tattir tabi canim, ne kadar gec baslanirsa o kadar zorlaniyo bebeler.

Insallah eve gecince duzelir asyacik.opuyorumnanaktan

wannam nazımız çok datlu maşallah
sen eklemin ama babası bak ne güsel eklemiş
hele gülüşüne bitim ya şok şekerrrr
allahım nazarlardan korusun nazımızı

ayyy naza bak nasıl kurulmuş koltuğa kaydirigubbakcemile3 ayyy yerimmm seniiin oturuşunuuuuuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar nbr bişey sorcam ya
yağız sürekli parmaklarını ısırıyo galiba dişleri kaşınıyo olabilir dimi yani 5. ayı bitcek bikaç gün sonra
dişlik sipariş ettim kullanam dimi

anam ne zaman gelsem ya kimse yok yada olan cvp yazmıyo

selam dilmuhcum ben geldim
valla benimkininde eller hep ağızda ama sanmam şimcik diş çıkaracaklarını
dişliklerde bi halta yarami önce bebelere ilginç geli bi kaç gün soki ağzına sonra onlardanda sıkılıyorlar
ben buseye 3 çeşit dişlik almıştım birazcık oyalanıp attı kenara
ben hiç almıycam valla:1no2:

ben sipariş ettim yaa neyse gelsin bakalım daha almam sağol bacım

selam kızlar..kocam gıttı ew bombos oglum we ben yalnızız..cok agladım gıderken sarıldım boynuna öyle zor gelıyorkı aşkımdan ayrı kalmak...
ne dıyeyım allah yolunu acık etsın askımın hayırlı işler wersın allahım...

canim, Allah kavustursun. ama hepsi sizin icin.

Bende bi kaç gündür giremiyorum internete herkes iyidir umarım bebekler de annemin ameliyatı iyi geçmiş allaha şükür....İki gündür kızımın uykusuda düzeldi gece uyuyor tabi gece uyuyunca gündüz hiç bi şey yapamıyorum ama olsun o kadar yoksa benden çok eşim uykusuz kalıyordu.
:teytey:

bu arada avatarlarda ki bebeklerinizin resimleri var ya her biri birbirinden tatlı görünüyor yerim ben onları...opuyorumnanaktan

gunaydınlar...5.aya gırdık hersey mahwoldu gnduz uykularu bıttımafoldumbenemmıyo ogllum memeyı ıkı cekıp aglıyo cok sınırlı bı hal aldı.
bende cok gerılıyorum hemde cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…