saol canımhadi gozun aydin.
Bu arada ben sabahlari meyve puresi
oglen sebze
ikindi yogurt veriyorum.
Dun gecede azcik sutlac verdim.
Tabi hepsi tadimlik, daha doyumluk bisey yok.
onlar gelmedende huzursuzdu onlar geldi hepten kötü oldu olabiliri canımbu arada senin kiz kalabaliktan, gelen gidenden rahatsiz olup huysuzlaniyodur bence.
Cocuklar sakinligi seviyo.
:kedi: Ayy evet ya ben hep diyodum kocişe de dün denedik işte kociş tek yatıralım diyor hain kocişş ama ben kıyamıyorum oğluşuma yaaaa minnacık daha tek başına koca odada yatacak ne vicdansız bu herif :1no2:
Hakkatten de büyümüş zavallı kalıp gibi kıpırdayamadan yatıyordu(( ben inanamıyorum daha büyüdüğüne şimdi koca karyolasında gerine gerine uyuyorrrrr sen de çözersin cnm belki yerini sevmiyodu şimdi dicen ki çiçek mi bu ama bak bizimki yerini sevmiymişşş kafamçokkarıştı
bak şekerim herkesin bi fikri varrrr
cnm ya çok değişiyolar ben de gittiydim anneme bi hafta da dönünce 3 gün çektik 4. Gün düzeldik:) :teselli:
:kedi: ayy evet ya ben hep diyodum kocişe de dün denedik işte kociş tek yatıralım diyor hain kocişş ama ben kıyamıyorum oğluşuma yaaaa minnacık daha tek başına koca odada yatacak ne vicdansız bu herif :1no2:
hakkatten de büyümüş zavallı kalıp gibi kıpırdayamadan yatıyordu(( ben inanamıyorum daha büyüdüğüne şimdi koca karyolasında gerine gerine uyuyorrrrr sen de çözersin cnm belki yerini sevmiyodu şimdi dicen ki çiçek mi bu ama bak bizimki yerini sevmiymişşş kafamçokkarıştı
kiz bu ozlem aylardir supurgem serviste bahanesiyle ev supurmuyo ya ondan cagirsim yapti baga.sempatiksalakcinnialla alla ne alaka kız
tattir tabi canim, ne kadar gec baslanirsa o kadar zorlaniyo bebeler.saol canım
bikac yerde okudum 4 6 ay arası tattırmak gerekiyormus zaten alıssınlar diye
onlar gelmedende huzursuzdu onlar geldi hepten kötü oldu olabiliri canım
ayy bide eve gidincede yapmaz inş. Yaa uykusuzluk cok zor valla
ilk zamanlara geri donduk
wannam nazımız çok datlu maşallah
sen eklemin ama babası bak ne güsel eklemiş
hele gülüşüne bitim ya şok şekerrrr
allahım nazarlardan korusun nazımızı
ayyy naza bak nasıl kurulmuş koltuğa kaydirigubbakcemile3 ayyy yerimmm seniiin oturuşunuuuuuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam ne zaman gelsem ya kimse yok yada olan cvp yazmıyo
selam dilmuhcum ben geldim
valla benimkininde eller hep ağızda ama sanmam şimcik diş çıkaracaklarını
dişliklerde bi halta yarami önce bebelere ilginç geli bi kaç gün soki ağzına sonra onlardanda sıkılıyorlar
ben buseye 3 çeşit dişlik almıştım birazcık oyalanıp attı kenara
ben hiç almıycam valla:1no2:
selam kızlar..kocam gıttı ew bombos oglum we ben yalnızız..cok agladım gıderken sarıldım boynuna öyle zor gelıyorkı aşkımdan ayrı kalmak...
ne dıyeyım allah yolunu acık etsın askımın hayırlı işler wersın allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?