Allah hepimize kolaylik versin. en zor kopek ve azi disleri gelir.mafoldumben
en iyisi dis jeli kullanmak.
gece yatarken azcikda calpol versen rahat eder yavrucak.
bişey sorcam canım yav ilk köpek dişi çıkarmı bizimkinin köpek dişi ..... yoksa yanlıyomuyum gerçi komşuda diş dedi ama sen tecrübelisin nede olsa.....:uhm::uhm::uhm:
hııımmm olabilir o zaman bakalım ateş yapmas inş benim rahat çıkarmış ama yegenleriminkide öyle hiç ateş yapmaz bakalım paşa nasıl olacak
sabahtan beri uyumadı dogru düzgün bu sefer biraz fazla uyuduu yarım saat inş uyanmazda yemeğimi yaparım......annelik ne kadar zormuşşşşşşş
oy anam oy keşke yakınımda olsa....annemmm
hııımmm olabilir o zaman bakalım ateş yapmas inş benim rahat çıkarmış ama yegenleriminkide öyle hiç ateş yapmaz bakalım paşa nasıl olacak
sabahtan beri uyumadı dogru düzgün bu sefer biraz fazla uyuduu yarım saat inş uyanmazda yemeğimi yaparım......annelik ne kadar zormuşşşşşşş
oy anam oy keşke yakınımda olsa....annemmm
diloş kucagındamı yagızım
yok bacım dur yeni bıraktım belim ağrıyo
ya gündüz 15-20 dk uuyurdu onuda bıraktı bi sıkıntısı var ama ne dişmi çıkarıyoki?
sanki beyazlamış damağı
heh aynen aynennn
elını memeden cıkarır cıkarmaz agzına goturuyo.bıce damaklar beyaz we sıcacık
annem dedıkı sertlesmıs 1 aya yawas yawas gelır dedı..abowww ben mıctım tek basım kocada yokmafoldumbenama o ıkı dus gelınce yemede yanında yat tatlı oluyolar ya bıde sacı dokuldu yenıler geldı ama duz gelenler dıken dıken bı tek tepesınde azkonak war onlar yapısmıs kafasına henuz gıderemedım orası duz gorunuyo cok komık ya bakıp bakıp guluyomlülülülülülü
benimkininde damaklar sert
bide benimki memedeyken aradan minicik parmağını sokuyo ağzına
zaten emmiyo bide parmak girince ağzına hiç ememiyo:)))
saçlarda dökülüyo komikler
slm canım ben ilk önce onu denedim doğumdada o girmişti hemen bıraktı eşim ilk kontrolde sona güneydoğu tıpta nebi bey var ona gittik onuda bıraktık en son genesiste korhan bey var ona gittik ben onuda beğenmedim güzel muayne etmedi belki bizim kız çok ağladığındandır ne bilem millet ondan memnun ama dene istersen yarem dok konusunda çok deneyimli o daha çok değiştiriyor benden ben arkasından gidiyom şirinler diye bir yer varmış en son ona gitmişti işi bitince uğrarsa buraya sorarız doğu hizmeti içinmi burdasınız ??
evet canım doğu hizmetii için buradayızeşim astsubay yani ben çalışmıom ama bi nevi bende doğu hizmeti görüom kimsem yok burada peki sizz ya bende abdulkadire götürdüm ilk muanede kalbi büyük bi ihitmal delik dedi aptall mahvolduk çok şükür öyle bişi yokmuşş askeri hastaneye giidoz doktorumuzun biri iyi biri kötü en son kötü olana denk geldik ertesi gün tekrar gititm biizmki vardıı ilgilendi yarın tekrar gidicemm baklım n eolucak onlar benden bıktıı valla nerdeyse her hafta ordayımm bişişyide yok şükür ama burada kimsemiizn olmaması herşeyde pimpirkleştirdi yaşta 22 pek bişi bilmiomm rezillik anlıyacağınn ben tesislerde oturuom mega center ın oralarda
canım çok yakın sanırım evlerimiz bizim ilk doğu görevi olduğu için şehrin dışındaki lojmanlara çıktı lojman puanlamsı var orasıda güvenilir değildi gittik baktık dağın başı en iyi yine burası die düşündükk o yüzden çıkmadık 1 yılımz kaldı burada o yüzden çıkmak istemdik zaten neysee bidahi gelişimizde bize merkezdeki lojmanlardan birini çıkıcaz akp ve dtp nin ortasında oturuos bizde neyse şimdilik bi sıkıntı yok oturduğumuz yerde benimde annem doğumuma geldi kadın hastalandı gittiCanım bizde eşimle öğretmeniz doğu hizmeti için burdayız bizimde ilk çocuğumuz yol gösteren kimsemiz olmadı doğru yolu kendinden başka birisiyle bulamıyosun annem doğuma geldi kadın hastalandı gitti ogün bugündür cebelleşioz işte abdülkadiri kadındoğumcum önermişti hiçç ilgilenmedi doğru dürüst geçen parkormanında gördük onu çok tatlı kızı var acaba onladamı öle ilgileniyor cüce diye düşündün (töbe töbe allahım affet) askeriye ii güvenilirler hiç yoktan ama sen bilirsin genede çok küçüksün sen canım ya ben 28 yaşındayım diclekent carrefour un ordayız bizde alayı niye tercih etmedin ben arkadaşa gitmiştim çocuk için ii oluyodu parkı güvenliiği falan ama özel değilse cevapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?