2009 Kasm Anneleri

oglumu spoydum cırılcıplak masaj yaptım
uyudu sımdı
bende yemem yapayımda ac kalmamayayım barık

günaydin herkese napionuz dicem ama kimse yok hayret:sm_confused:
nerde bu topigin demirbaslari yawww:uhm:

ben geldimm. eski demirbaşım emme ben
kızlaaar. siz kavanoz maması kullanıyomusunuz. hangi marka???

slm kızlar napıyosunuz
ben şu internetten alışverişi eniyibebek'ten yapıyorum acayip ilgililer msn adresleride önce konuşuyorum sonra alıyorum bazen pazarlık bile yapıyorum size alışverişlerde puan veriyolar ya o puanları aldığım üründen düşürüyolar eğer pazxarlıkta anlaşırsak 5 dakikalığına fiyatı düşürüyolar alın diyolar alıyorum hemen eski fiyata geri dönüyo sizede tavsiye ederim. arkadaşım elektrikli süt sağma makinesi aldı bozuldu sizi madur etmeyelim uzun sürebilir siz ordan kargoya verin biz size burdan yenisi verelim dediler 1 günde halloldu

Ne iimiş o öyle yav

slm dicem ama altta kimse yok
ben bugun adet oldum tam 14 aydır nasıl bişi oldugunu unutmusum :)))
inş. herkes iyidir
kızlar bir aydır bebişim 3 gunde 4 gunde bir kaka yapıyor beslenmesimi yetersiz geliyor acaba yaa

inş. herkes iyidir
kızlar bir aydır bebişim 3 gunde 4 gunde bir kaka yapıyor beslenmesimi yetersiz geliyor acaba yaa

canım benimkide geç yapıyo
beslenmesiyle kakanın bi ilişkisi yok diye biliyorum çişini yapıyosa yeterli oluyomuş günde 8-10 kez

inş. herkes iyidir

slm canım benim bildiğim kadarıyla doyup doymadığı gün içinde yaptığı kaka sayısına bağlı değil bezini kaç kez ıslattığına bağlı bence
tarttırsana ne kadar almış acaba

canım benimkide geç yapıyo
beslenmesiyle kakanın bi ilişkisi yok diye biliyorum çişini yapıyosa yeterli oluyomuş günde 8-10 kez

canım ben gunde 8 10 kez alt degiştirmiyorum
bi sabah 9 10 gibi
bi saat 14 gibi
bi 6 gibi
bide gece yatırmadan önce
gunde 5 kez yani hepsinde yapmıs oluyo ama hepsi cok agır olmuyo bezlerinin inş. yeterli besleniyordur tartayım bakim uyanınca

slm canım benim bildiğim kadarıyla doyup doymadığı gün içinde yaptığı kaka sayısına bağlı değil bezini kaç kez ıslattığına bağlı bence
tarttırsana ne kadar almış acaba

yarın hava güzel olursa gideyim saglık ocagında ölçtüreyim evdeki dijital deil kac gr oldugu zor anlasılır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…