geçmiş olsun canım yaaaa ay o anki durumunu düşündüm ayyy rabbim bir daha yaşatmasın inş bişeyi yoktur.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım ya..allah korumuş....
Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
aaaa gecmıs olsun wanna yaa
nerde sımıd sennasılsın naz nasıl
aradınmı esını ogluna hızlımı carptı araba ya
aaayyyy delırcem
büyük geçmiş olsun inş herşey yolundadır
kızlar veledin ateşi kaça çıkarsa ateş düşürücü vermeliyim biraz önce sordum ama?????????????
:1shok:Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
kızlar merhaba oglum ateşleniyo ara ara... bugün dua edin kaç derece oldugunda ateş düşürücüm vermeliyim sizce......umarım diştendir başka sıkıntısı yoktur yarinde eşim ülke dışına çıkıyooooo.....dua edin......
sagol canim.
cok hizli carpmadi Allah'tan ama yere yuvarlandi yavrum.
esim hemen geldi, hastaneye gittiler. karakolada gidelim dedi esim.
bende Naz'i oyalamaya calisiyorum, bekliyorum.mafoldumben
wanam geçmiş olsun inşallah oluşunun önemli bişeyi yoktur
:1shok:
canım benimmmm
devamını da okudum kötü bişey çıkmamış Allahtan....
verilmiş sadakanız varmış cnm yaaaa
ayy naz da korkmuştur çokkk
ama anne yüreği ay ben de çok fena oldum şimcii
:teselli:
wannacım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş
bilmiyorumkismile:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama
Geçmiş olsun cnm başınızdan birşey çevir ver(((((((((((((((((((offfffff içim daraldı
wanna geçmiş olsun canım çok kötü bir durum ya gözünün önünde oluyo rabbim korumuş
wanna noldu yaaa...??? geçmişe bakamadım daha .........!
benim oglana gozumun onunde araba carpti.
simdi babasiyla hastanede, gelmediler daha.
kafayi yiycektim, omrumden omur gitti yine.mafoldumben
canım yaa çok geçmiş olsunn...okurken bile içim daraldı..seni tahmin edebiliyorum...(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?