günaydın kızlarrrr herkese iyi haftasonları
günaydıınnn a.s.
annemler bendeler heç bakamıyorum burayaoğlumda bende gayet iyiyiz çok şükür :Saruboceq: hergün başka seyler kesfediyo hergün yeni hareketler cidden bu 5.ay çok farklıymış nazlım çok haklı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
tabi gördünüz yine güzel bi cumartesi sabahını uğramazsınız buralar biz çalışalım mafoldumben
bu arada akşam ilk kez benim oğlan 1 kere uyandı ay o kadar güzel geldi ki gece saat 1 de uyudu anca uyuyana kadar beni deli etti memede uyuyo yatağına koyunca uyanıyo neyse zar zor uyudu paşa saat 3 te kalktı acı acı bi ağlamayla paşam yine acıkmış 4 te tekrar uyudu ve saat 8 kadar kalkmadı allahım bu bi rüya olmalıydı yoksa 5,5-6 gibi bi kere daha kalkıyoruz. o kadarcık deliksiz uyku bile yetmiş bana amabirazda olsa kendimi dinlewnmiş hissettim
günaydın herkese
karakızıımmŞeniz
ahanda durumu benim için böle öpŞeniz
maşallahh ne kadarda büyümüş yaaa
bilmiyorumkismilehava çok güzel değilmi kimse yok bende duş alam çıkacam tabi bozmassa hava rüzgar çıktı burda
bazı insanlar için doğurmak ne kadar kolay.
karşı apartmanda bir kadın geçenlerde 5. çocuğunu doğurdu.
bir kaç gün öncesinde kapının önünde oturuyodu, bi baktım balkondan bakıyo.
başka biri de hayırlı olsun diyo.
ohaaa doğurmuş dedim, sanki hiç doğurmamış gibi.
ben doğumdan sonra 3 hafta ne oturduğum yeri bildim, nede nasıl yürüdüğümü.
ben mi çok çıt kırıldıyım anlamadım ki.bilmiyorumkismile
yok canım senle alakalı değil ama gerçekten bazıları çabucak doğruyo hiç bi şeyolmamış gibi..Tabi bi de 5. dedin iyice yalama olmuştur onunki çabucak douruyodur....kaydirigubbakcemile3
yok canım senle alakalı değil ama gerçekten bazıları çabucak doğruyoır hiç bi şeyolmamış gibi..Tabi bi de 5. dedin iyice yalama olmuştur onunki çabucak douruyodur....kaydirigubbakcemile3
Çok mu kaba oldu ...:1ninca:yalama :roflol::roflol:
ay evet ya kapının önünde sürekli dilenen iki bayan var kadını biri hamileydi bende haimleydim galiba aynı ayda doğum yaptık dün kadın sırtına çocuğu bağlamış dilenio ayyyy dedim ya biz dışarı çıkmaya korkuos çocuk hatalanır die o almış çocuğu sırtına bağlamıış çocuğun üsütnde sadece penye var bende dışarı çıkınca kızıma atlet üsütne zıbın onun üstüne uzun kollu zıbın onun üstüne penye onun üstüne yelek en sütede peluş tulumu var başınada bere allahım çocuk kilosunu iki katıo oluo nerdeyse yaayinede hasta oluo kulakları iltihaplandı banyo ettrdikten sonra 2 3 gün dışarı çıkartmıos soğuk alır die çok pimbiirkliyim hasta olur die dikkte ediom yinede kuzuyu hasta ediiom analmadım ben bu işi bende yarından itbaren o kadınlarla çıkayım dileneyim kuzuyuda sırtıma bağlım nasıl olur acaba allah korusun hemen zatüre falan olur yaaa insan nasıl alışırsa öle gidio bakalım sonum ne olucakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
canım hava rüzgarlı gibi bebişin kulakları üşür bizmki iltihaplandı aktı hep 3 hafta oluo yeni geçtii kaplı ortama çıkıcsksan olabilir ama parka falan gitme bu aralar alerji mevsimi geldibilmiyorumkismile
Geçmiş olsun canım ya bzi çıkamadık ben ev işine dalınca vakit geçti rüzgarlı diyede istemedim cemrede uyudu neyse yarın çıkarız artık ...banyodan hemen sona kulaklarını ağzınla çek canım çok şiddetli değil ben öle yapıom birde su kaçmamasına özen gösteriom allah korusun ortakulak iltahabı olur kulaklar önemli inş. alerjisi yoktur kuzuların baharın gelişi beni hep heyecanlandırır dışarı daha çok çıkmak istiyorumbayanssulusmile
inş yoktur canım alerjileri benim kuzum banyoda kafası su dökülene kadar rahat kafasına su yu dökünce başlıo ağlamay bzide hemn suyu döküp hemn kurutos üsütnü giyerken birsürü şaklabanlık yapıyorum iki kişi zor zaptetdios bıraksak uçucak banyo yaptırırken kendini sağa sola atıo korkuos zaten dikkat etme gibi bi şansımız olmuo anlıyacağın değinmi yapmaya çalışcağım tabi durursa öptüm kuzunu
günaydıınnn a.s.
annemler bendeler heç bakamıyorum burayaoğlumda bende gayet iyiyiz çok şükür :Saruboceq: hergün başka seyler kesfediyo hergün yeni hareketler cidden bu 5.ay çok farklıymış nazlım çok haklı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bazı insanlar için doğurmak ne kadar kolay.
karşı apartmanda bir kadın geçenlerde 5. çocuğunu doğurdu.
bir kaç gün öncesinde kapının önünde oturuyodu, bi baktım balkondan bakıyo.
başka biri de hayırlı olsun diyo.
ohaaa doğurmuş dedim, sanki hiç doğurmamış gibi.
ben doğumdan sonra 3 hafta ne oturduğum yeri bildim, nede nasıl yürüdüğümü.
ben mi çok çıt kırıldıyım anlamadım ki.bilmiyorumkismile
ay evet ya kapının önünde sürekli dilenen iki bayan var kadını biri hamileydi bende haimleydim galiba aynı ayda doğum yaptık dün kadın sırtına çocuğu bağlamış dilenio ayyyy dedim ya biz dışarı çıkmaya korkuos çocuk hatalanır die o almış çocuğu sırtına bağlamıış çocuğun üsütnde sadece penye var bende dışarı çıkınca kızıma atlet üsütne zıbın onun üstüne uzun kollu zıbın onun üstüne penye onun üstüne yelek en sütede peluş tulumu var başınada bere allahım çocuk kilosunu iki katıo oluo nerdeyse yaayinede hasta oluo kulakları iltihaplandı banyo ettrdikten sonra 2 3 gün dışarı çıkartmıos soğuk alır die çok pimbiirkliyim hasta olur die dikkte ediom yinede kuzuyu hasta ediiom analmadım ben bu işi bende yarından itbaren o kadınlarla çıkayım dileneyim kuzuyuda sırtıma bağlım nasıl olur acaba allah korusun hemen zatüre falan olur yaaa insan nasıl alışırsa öle gidio bakalım sonum ne olucakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
inan ki giydiriyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yaz gelsin cıbıldka cıbıldak yapıcam ama dışarı çıkaken giyidirom eve serin evde de atlet üstüne uzun kollu çıtçıtlı badyedaaaaaaaaaaa ççççoooookkkk özlediiimmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zavallının geride var 4 çocuğu...kocası da hödüğün tekidir allah bilir...kime naz yapıcak...mecbur ayaklanmıştır...a.s
ayy kendimi hiç düşünemiyorum 5 çocukla...kafamçokkarıştı
oooffff gerçekten bu saydıklarının hepsini giydiriyo musun yaa kafamçokkarıştı
ondan hasta oluyo olmasın... .CADIARZU
canım senin kaynana bi ekol valla.Benimki lohusalıkta sıktı yoksa anlayışlı....Birazda ben alınganım.....valla mevzey bunu çekmeyen anlamaz...sabahtan başlıyorum püreler yoğurtlar yapmaya....evin her tarafı çeşit çeşit mama ...kavanozlar muhallebiler... şu ana kadar beğendiği tek şey portakal !!! o da yasak... bi tek onu verince seviniyo elimi falan tutuyo çekmiyim diye :) allahım diyorum başka şeyleri de istese böyle nolurr...
zamanı gelince yicekler heralde ...belki de erkendir daha ...kendimi avuutuyorum ben de böyle......
evet yaa ben de aynı şeyi düşündüm bugün... bi sürü şaklabanlık yapıyodum bişey yedirirken .. artık yapmıycam...zorlamıycam da... hem ona eziyet hem bana... artık veriyorum bakıyorum yemiyo hemen bırakıyorum...
bizim de çöpe attığımız mamayla bi çocuk daha büyüürdü(((((((
ayy canım istediii cokacimcoook ben yemiyim diye yapmıyorum bu ara...eşim de rejimde..
yaa bi dönem tutturuyolar onu..asya da yapıyodu bıraktı şimdi...babam öğretmişti...hatta onu görünce yapıyodu opuyorumnanaktan
allahım yaa laflara bakkk akannehirakannehirakannehir
burcu seninkini de okudum ruhum şişti...
gerçi benimki hiçbirinizinkinden aşağı diil biliyosunuz akannehir
canım senin kız bu ay kilo aldı mı ek besine geçtin değil mi?Geçen 180 gr almış demiştin ya....selam ya ne var ne yok hiç giremiyorum buralara dostlar özledim sizi...
wannacımm canımmm sana bi türlü geçmiş olsun diyemedim gülümm tekrar tekrar hatırlatmak olcak ama kaancıma çokk büyük geçmiş olsun diyorummm allahım korusun hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?