2009 Kasm Anneleri

günaydın canımmmmm
ay bende gün geçtikçe kızıma daha çok hayran oluyorum şimdide dil çıkarıyo bize ama o kadar komikki minnacık bir dil laelaelaelaelae

maşallah de kıs dilini ısır anne ve babanın daha çok nazarı değer canım allah nazardan saklasın maşallah. opuyorumnanaktan

günaydın herkese

günaydın canımm opuyorumnanaktan

karakızıımmŞeniz
ahanda durumu benim için böle öpŞeniz
maşallahh ne kadarda büyümüş yaaa

öpmemmi teyzesi valla edoş ben bile şaşıyorum onun bu hallerine inan hiç büyümeyeck sanıyodum allahıma şükürler olsun sağlıklı bir şekilde büyüyo o 1 kiloluk duru ne halalere geldi bi görsen teyzesi inşallah yaza görüşünce göreceksin tabi boshayallersmile

hava çok güzel değilmi kimse yok bende duş alam çıkacam tabi bozmassa hava rüzgar çıktı burda
bilmiyorumkismile
canım hava rüzgarlı gibi bebişin kulakları üşür bizmki iltihaplandı aktı hep 3 hafta oluo yeni geçtii kaplı ortama çıkıcsksan olabilir ama parka falan gitme bu aralar alerji mevsimi geldibilmiyorumkismile

bazı insanlar için doğurmak ne kadar kolay.
karşı apartmanda bir kadın geçenlerde 5. çocuğunu doğurdu.
bir kaç gün öncesinde kapının önünde oturuyodu, bi baktım balkondan bakıyo.
başka biri de hayırlı olsun diyo.
ohaaa doğurmuş dedim, sanki hiç doğurmamış gibi.

ben doğumdan sonra 3 hafta ne oturduğum yeri bildim, nede nasıl yürüdüğümü.
ben mi çok çıt kırıldıyım anlamadım ki.bilmiyorumkismile

yok canım senle alakalı değil ama gerçekten bazıları çabucak doğruyo hiç bi şeyolmamış gibi..Tabi bi de 5. dedin iyice yalama olmuştur onunki çabucak douruyodur....kaydirigubbakcemile3

yok canım senle alakalı değil ama gerçekten bazıları çabucak doğruyoır hiç bi şeyolmamış gibi..Tabi bi de 5. dedin iyice yalama olmuştur onunki çabucak douruyodur....kaydirigubbakcemile3

ay evet ya kapının önünde sürekli dilenen iki bayan var kadını biri hamileydi bende haimleydim galiba aynı ayda doğum yaptık dün kadın sırtına çocuğu bağlamış dilenio ayyyy dedim ya biz dışarı çıkmaya korkuos çocuk hatalanır die o almış çocuğu sırtına bağlamıış çocuğun üsütnde sadece penye var bende dışarı çıkınca kızıma atlet üsütne zıbın onun üstüne uzun kollu zıbın onun üstüne penye onun üstüne yelek en sütede peluş tulumu var başınada bere allahım çocuk kilosunu iki katıo oluo nerdeyse yaayinede hasta oluo kulakları iltihaplandı banyo ettrdikten sonra 2 3 gün dışarı çıkartmıos soğuk alır die çok pimbiirkliyim hasta olur die dikkte ediom yinede kuzuyu hasta ediiom analmadım ben bu işi bende yarından itbaren o kadınlarla çıkayım dileneyim kuzuyuda sırtıma bağlım nasıl olur acaba allah korusun hemen zatüre falan olur yaaa insan nasıl alışırsa öle gidio bakalım sonum ne olucakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sende baya çok giydiriyomuşsun canım ben bi çıtçıtlı bady üstüne zıbın altına pijama giydiryorum.bi de battaniyesini alıyorum....benimkide pek az oldu...

Geçmiş olsun canım ya bzi çıkamadık ben ev işine dalınca vakit geçti rüzgarlı diyede istemedim cemrede uyudu neyse yarın çıkarız artık ...banyodan hemen sona kulaklarını ağzınla çek canım çok şiddetli değil ben öle yapıom birde su kaçmamasına özen gösteriom allah korusun ortakulak iltahabı olur kulaklar önemli inş. alerjisi yoktur kuzuların baharın gelişi beni hep heyecanlandırır dışarı daha çok çıkmak istiyorumbayanssulusmile

inş yoktur canım alerjileri benim kuzum banyoda kafası su dökülene kadar rahat kafasına su yu dökünce başlıo ağlamay bzide hemn suyu döküp hemn kurutos üsütnü giyerken birsürü şaklabanlık yapıyorum iki kişi zor zaptetdios bıraksak uçucak banyo yaptırırken kendini sağa sola atıo korkuos zaten dikkat etme gibi bi şansımız olmuo anlıyacağın değinmi yapmaya çalışcağım tabi durursa öptüm kuzunu

çok ii anlıyom seni canım benimkide kafaya su gelince çıldırıyor eşim bir eliyle elini tutuyor öyle sakinleşior yalandan gülücükler atıyor ama korktuğu çok belli önce vücudunu yıkıoz en son başı ayaklarda durmuyor acıyodur vururken kovasına ama çok heyecanlanıyor suda çıkarırken yüzene havlu gelmemesine dikkat ediyoz bir süre dik tutuyoz su yutmasın diye şarkı sölüoz aman bir görsen banyo sonrası üzerimizden tır geçmiş gibi oluyor bunları söylüyorum öncesinde yapmadığımız vede tam tersi yaptığımız şeyler vardı şimdi eskiye göre daha ii ağlama krizlerine girmiyor yağlıyom bide geriniyor ben sürerken işe yarıyor en son giyinme bitince başlıyor ağlamaya meme devreye giriyor ve macera bitiyor kaydirigubbakcemile5 kulaklarını havluya sarınca ayaktayken çekiom arkadaşım hiç önemsemioz bir sürü su kaçıo demişti geçende ortakulak iltahabı olmuş iğne vuruluolar allahım korusun böle şeylerden korkuyom meslek icabı bide neslimizi öptük ayy çenem ne ka düşük:sinifsinif:

edaaaaaaaaaaa ççççoooookkkk özlediiimmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zavallının geride var 4 çocuğu...kocası da hödüğün tekidir allah bilir...kime naz yapıcak...mecbur ayaklanmıştır...a.s
ayy kendimi hiç düşünemiyorum 5 çocukla...kafamçokkarıştı

oooffff gerçekten bu saydıklarının hepsini giydiriyo musun yaa kafamçokkarıştı
ondan hasta oluyo olmasın... .CADIARZU

inan ki giydiriyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yaz gelsin cıbıldka cıbıldak yapıcam ama dışarı çıkaken giyidirom eve serin evde de atlet üstüne uzun kollu çıtçıtlı bady

selam ya ne var ne yok hiç giremiyorum buralara dostlar özledim sizi...
wannacımm canımmm sana bi türlü geçmiş olsun diyemedim gülümm tekrar tekrar hatırlatmak olcak ama kaancıma çokk büyük geçmiş olsun diyorummm allahım korusun hepiniziii

canım senin kaynana bi ekol valla.Benimki lohusalıkta sıktı yoksa anlayışlı....Birazda ben alınganım.....

canım senin kız bu ay kilo aldı mı ek besine geçtin değil mi?Geçen 180 gr almış demiştin ya....

Benim kız bugün yine şaşırdı şu saat oldu hiç uyku namına iz yok...Bende gece gece hamaratlık yapıyorum yarın elektrik ve sular kesilcekmiş sabahtan akşama kadar ....Geçende kesilince kitap okumuştum bu sefer ne yaparım bilmiyom....

Bu arada kızlar kuzenim hamileymiş :lepi: ve 2010 kasım annesi olacak.Satı 17 şubatmış..bi de kızı olursa kızımla kardeş gibi olurlar artık.Kuzenimle biz öyleyiz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…