Benim kız bugün yine şaşırdı şu saat oldu hiç uyku namına iz yok...Bende gece gece hamaratlık yapıyorum yarın elektrik ve sular kesilcekmiş sabahtan akşama kadar ....Geçende kesilince kitap okumuştum bu sefer ne yaparım bilmiyom....
Bu arada kızlar kuzenim hamileymiş :lepi: ve 2010 kasım annesi olacak.Satı 17 şubatmış..bi de kızı olursa kızımla kardeş gibi olurlar artık.Kuzenimle biz öyleyiz .....
selam ya ne var ne yok hiç giremiyorum buralara dostlar özledim sizi...
wannacımm canımmm sana bi türlü geçmiş olsun diyemedim gülümm tekrar tekrar hatırlatmak olcak ama kaancıma çokk büyük geçmiş olsun diyorummm allahım korusun hepiniziii
ay artık gercekten giremiyorum temizik yaptım hava güzel oldumu dısarı cıkıyırum zaten
bugun cok moralim bozuldu saat 11 de kahvaltı ediyoruz esimle görümcem aradı sana gelicez diye bende dısarı cıkıcam yarın gelin dedim kapattık
eşimdeki afra tafraları bir görseniz sanki hiç gelmeyin demişim
tartıstık sonucunda tabi
bende görümcemi aradım biz abinle hiç tartısmıyoruz ama sizin yüzünüzden tartıstıgımızın haddi hesabı yok huzurumuzu kacırıyosunuz ben hafta sonları annemlere gidiyorum hafta sonları kızlar annnelerine gider dedim kapattım ben her hafta sonu sizi cekmek zorunda degilimki yaa vallahi iyice bunladım her guzel havada onlar gezip bana gelcek ben evde beklicem zaten sıkıldık hepimiz bırakın azıcıkta ben gezeyim yaa hayatımda bu kadar bencil insan görmedim hayatım boyuıncada gormem herhalde
ohh cok guzel oldu doktum içimdekileri
eşim yarın izinli bana diyoki yarın ya biz gidelim yaa onlar gelsin
ben gidemem gelecekseler gelsinler dedim
ben olsam onların yerinde bana gelmem aama yüzsüzlük diz boyu gelecekler iş edindiler torun sevcez diye oldu bide yatın bari
cok sıkıldım kızlar yaa ne acayip insanların içine girmişim bilmiyorum
kız aseba nerelerdeydin
hayırlı olsun kuzeninin bebeği canım benimde satım 17 şubattı ah aklıma geldi o gün tuhaf oldum
gözünaydın canım....bende oyle bi bakayim dedim yine kimse yok.
baba-kiz koyun koyuna yatip uyudular.opuyorumnanaktan
bende ortaligi supurdum.
uyaninca oglusu almaya gidicez babanneden, birazda hava almis oluruz.
yarinda silmem lazim evi, sali gunu annem, kardesim ve yegenim geliyo.hihoyyyt
ay ne cok ozledim.opuyorumnanaktan
allah kavuştursun..selamlar...annemler dun bendeydı bugun gıttıler bı huzun coktu yalnızlık ıyıce hıssettırdı o acı yuzunu yaaaa
oglumla uyuduk 2 saat oglen
sımdıde oynuyo uyuması gereken saatte
11 ekadar uyutmayayım barı
Sıkma canım ya...Onlarda biraz anlayışlı olsalar ya.....ay artık gercekten giremiyorum temizik yaptım hava güzel oldumu dısarı cıkıyırum zaten
bugun cok moralim bozuldu saat 11 de kahvaltı ediyoruz esimle görümcem aradı sana gelicez diye bende dısarı cıkıcam yarın gelin dedim kapattık
eşimdeki afra tafraları bir görseniz sanki hiç gelmeyin demişim
tartıstık sonucunda tabi
bende görümcemi aradım biz abinle hiç tartısmıyoruz ama sizin yüzünüzden tartıstıgımızın haddi hesabı yok huzurumuzu kacırıyosunuz ben hafta sonları annemlere gidiyorum hafta sonları kızlar annnelerine gider dedim kapattım ben her hafta sonu sizi cekmek zorunda degilimki yaa vallahi iyice bunladım her guzel havada onlar gezip bana gelcek ben evde beklicem zaten sıkıldık hepimiz bırakın azıcıkta ben gezeyim yaa hayatımda bu kadar bencil insan görmedim hayatım boyuıncada gormem herhalde
ohh cok guzel oldu doktum içimdekileri
eşim yarın izinli bana diyoki yarın ya biz gidelim yaa onlar gelsin
ben gidemem gelecekseler gelsinler dedim
ben olsam onların yerinde bana gelmem aama yüzsüzlük diz boyu gelecekler iş edindiler torun sevcez diye oldu bide yatın bari
cok sıkıldım kızlar yaa ne acayip insanların içine girmişim bilmiyorum
Geçmiş olsun bu amipte neymiş böyle ya....Bebeklerin yakasına yapışıp duruyor....slm canım yaa hiç vaktim olmuyordu internete girecek
oğluş amip oldu onunla uğraştım bide gelen giden çok oluyo bu sıralar vakit bulamıyorum
sen neler yapıyorsun senin kız nasıl oldu iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?