ayy bende o yüzden vermek istiom ya zaten izmire giidom herkes bana bakınca eski mineyi görsünler isitom hamile kalınca minee koca karı gibi olur demişlerdi biizm sülale hep kısaaa ve minyon tipli felan be ben böle uzunn bide kardeşimmirmirmirmir babamda loğusayken geldi yanıma ne olmuş sana dedi beni bile geçmişin dedi ayyyy bend ehabire eşime yedirip içiriom bana yetişssin dieee adam 1.5 haftada 4 kilo aldı armızda 5 kilo vardelikafadulden
bende hamileyken 15 kilo aldım ama eşimin her dediğini yapsam yesem 30 olurdu valla...yemek istemiyorum diyordum adam canın istemesede yiyeceksin bebek için diyodu..
Benim eşimin kendisi bozuyo ben inat eder belki boğazıma sahip çıkarım da eşim bozuyo.dayanamıyo adam...Artık zayıfla diyorum kadınlar gibi her pzt.si başlıcam deyip duruyo...beni de yoldan çıkaıyo..
ahh bu anneler valla allah razı olsun onsuz yapamam heralde diye düşünüyorum
ben 55 ile kaldım en son tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı:kedi:şimcik o da gitmiştir benim bıdıklar iyi zayıflama aracım benim:roflol:
:roflol:niye canım 1 kilo fazlanla almıyolar mı seni izmire takma kafana o kadarı belli olmaz
Çok üzgünüm çoooksinir oluyorum sütün yetmiyor mu diyenlere bende yok gel sen emzir diyeceksin alacaklar cevabını ama olmuyor iştekötükedihüso
bende hamileyken 15 kilo aldım ama eşimin her dediğini yapsam yesem 30 olurdu valla...yemek istemiyorum diyordum adam canın istemesede yiyeceksin bebek için diyodu..
Benim eşimin kendisi bozuyo ben inat eder belki boğazıma sahip çıkarım da eşim bozuyo.dayanamıyo adam...Artık zayıfla diyorum kadınlar gibi her pzt.si başlıcam deyip duruyo...beni de yoldan çıkaıyo..
benimkinin boyuda 1.80 ama kilo 80 i baya bi geçiyo.....ay benim adamada yalvar yakar yedirom ya imreniom siizn giiblere evlendiğimzde adam 63 kilo boyda 1.80 anca 75 yababildim yaaa annesinin yapamadığını be yaptımm :lepi:gece kalkıp poaca falan yapıom yesin dieeyatsın dirr
ayyyy dert ettiğiniz şeye bakın ben hamilelikte tammmmmmmmmmmm 23 kg aldım
68.5la hamile kaldım 92 ile doğuma gittim şu an 4 kg kaldı 68e
ama 65-60 olamam lazım sizinkide dert 1 kg ahhhhhhhhhhhh
ay benim adamada yalvar yakar yedirom ya imreniom siizn giiblere evlendiğimzde adam 63 kilo boyda 1.80 anca 75 yababildim yaaa annesinin yapamadığını be yaptımm :lepi:gece kalkıp poaca falan yapıom yesin dieeyatsın dirr
canım valla bi de lohusayken iyice sinir oluyo insan.sağolsun çok yardımcı oldu kayınvalidem ama o zamanda beni baya sinir etti.Yok onun göğsünün ucu nohut kadar belliymiş yok o yese benim yediğimi süt fışkırırmış.Canım seninki nohut kadarsa benimkide mercimekmiş işte değiştiremem ya....Neyse ki geldi geçti ...:lepi:
yok benim kilo aldırmaya niyetim yok valla zaten aramızda 42 kilo fark var daha da alırsa morbit obez olur...kaydirigubbakcemile3
benimkinin boyuda 1.80 ama kilo 80 i baya bi geçiyo.....
Nagicim 1 kilosu kalan minek benim daha 7 kilom var.Zaten çok hızlı kilo alıp veren bi yapım yok yapışıp kalmasında üstüme yavaş yavaş gitsin....
itek sana hayranım bacım bende hemen 2.yi doğuram diyom ne dersin
sağol tatllııımmm gerçekten bende iyiki doğurmuşum diyorum allah kolaylığını veriyor yinede tavsiyem yakınlarından birisi varsa yanında çok rahat oluyor ama yok dersen en azından 1 yıl bekle
ben ensarın doğumundan sonra annemlerin semtine taşındım yengemde yan binamda sağolsunlar bir işim olsa çocuklara onlar bakıyor ben işlerimi hallediyorum
kaynanam var ama yoktan say annecim uzakta başka şehirde
hemen derken 1 yaşına girsin sonra hamilelik inş tabi mevlam verirse
kardeşimle enim aramda 14 ay var annemde öyle der Allah kolaylığını veriyo diye
benim oğluşların arasında da 14 ay var ensara hamileyken çok üzülüyordum ben ne yapacağım diye ama gerçekten rabbim kolaylığını verdi nasıl büyüyorlar anlamıyorum bile:gitme:
:
valla cnm inadına bir iştahım varki sormayın resmen eşimden utanıyorum
addam benden az yiyo emziklisin falan diyolar ya hikaye Allahtan etim sıkıda belli olmuyo yoksa yanmıştım bide kocişimde tombik oğlumda yuvarlanıp gideriz yolda
adam diyette ya na azimli bende tık yok :çok üzgünüm:
benim oğluşların arasında da 14 ay var ensara hamileyken çok üzülüyordum ben ne yapacağım diye ama gerçekten rabbim kolaylığını verdi nasıl büyüyorlar anlamıyorum bile:gitme:
bizde tombik tombik geziyoruz kaydirigubbakcemile3 kızımı görende ne yaptın sen buna diyo ama aslında yanakları öyle gösteriyo yoksa.normal kilosu dazla değil...
bendne neslim okula başlasın öle diom ikinciyi 1 yıl sonra dio benim reglimde 12 gündür geçioo ohaoldumsmile:Saruboceq: inş hamile değilimdirr
amin canııımmmopuyorumnanaktanAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en büyük varlığımız çocuklarımız
bendne neslim okula başlasın öle diom ikinciyi eşim1 yıl sonra dio benim reglimde 12 gündür geçioo ohaoldumsmile:Saruboceq: inş hamile değilimdirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?