2009 Kasm Anneleri

yok benim kilo aldırmaya niyetim yok valla zaten aramızda 42 kilo fark var daha da alırsa morbit obez olur...kaydirigubbakcemile3

ay benim adamada yalvar yakar yedirom ya imreniom siizn giiblere evlendiğimzde adam 63 kilo boyda 1.80 anca 75 yababildim yaaa annesinin yapamadığını be yaptımm :lepi:gece kalkıp poaca falan yapıom yesin dieeyatsın dirr

canım valla bi de lohusayken iyice sinir oluyo insan.sağolsun çok yardımcı oldu kayınvalidem ama o zamanda beni baya sinir etti.Yok onun göğsünün ucu nohut kadar belliymiş yok o yese benim yediğimi süt fışkırırmış.Canım seninki nohut kadarsa benimkide mercimekmiş işte değiştiremem ya....Neyse ki geldi geçti ...:lepi:

ayyyy dert ettiğiniz şeye bakın ben hamilelikte tammmmmmmmmmmm 23 kg aldım
68.5la hamile kaldım 92 ile doğuma gittim şu an 4 kg kaldı 68e
ama 65-60 olamam lazım sizinkide dert 1 kg ahhhhhhhhhhhh

ay benim adamada yalvar yakar yedirom ya imreniom siizn giiblere evlendiğimzde adam 63 kilo boyda 1.80 anca 75 yababildim yaaa annesinin yapamadığını be yaptımm :lepi:gece kalkıp poaca falan yapıom yesin dieeyatsın dirr
benimkinin boyuda 1.80 ama kilo 80 i baya bi geçiyo.....
ayyyy dert ettiğiniz şeye bakın ben hamilelikte tammmmmmmmmmmm 23 kg aldım
68.5la hamile kaldım 92 ile doğuma gittim şu an 4 kg kaldı 68e
ama 65-60 olamam lazım sizinkide dert 1 kg ahhhhhhhhhhhh

Nagicim 1 kilosu kalan minek benim daha 7 kilom var.Zaten çok hızlı kilo alıp veren bi yapım yok yapışıp kalmasında üstüme yavaş yavaş gitsin....

iyiymiş kıs benim kocişte 87 kilo boyu 1.85 olunca göstermiyor amakaydirigubbakcemile3

walla ben ilkinde akıllandım bu doğumda kayınvalidemi yakınıma hiç yaklaştırmadı artık sizede tecrübe olmuştur bir daha yaşanmaz inş.

:1shok:
yok benim kilo aldırmaya niyetim yok valla zaten aramızda 42 kilo fark var daha da alırsa morbit obez olur...kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: yok anacım bende istemem o kadar aynı olalım yeter benimki yerinde duramıo kiilo lasın çocuk ağlıo benden önce koşuo iş yerindede öleymiş diolar ki arakdaları biz onun yediğini yesek obez oluruz die buna yaramıo yenge dio o gün bize komutanı geldi yenge sen buna ne yapıon dedi valaa abicim dedim ben kilo aldırıom siz göreve gönderionuz görevden gelio kilo milo kalmamış bütün emeklerim boşa giido dedim çok üzülüom ben bu duruma dedim :roflol::roflol::roflol:baya güldüydük o günnn

:
benimkinin boyuda 1.80 ama kilo 80 i baya bi geçiyo.....

Nagicim 1 kilosu kalan minek benim daha 7 kilom var.Zaten çok hızlı kilo alıp veren bi yapım yok yapışıp kalmasında üstüme yavaş yavaş gitsin....

valla cnm inadına bir iştahım varki sormayın resmen eşimden utanıyorum
addam benden az yiyo emziklisin falan diyolar ya hikaye Allahtan etim sıkıda belli olmuyo yoksa yanmıştım bide kocişimde tombik oğlumda yuvarlanıp gideriz yolda
adam diyette ya na azimli bende tık yok :çok üzgünüm:

itek sana hayranım bacım bende hemen 2.yi doğuram diyom ne dersin

sağol tatllııımmm gerçekten bende iyiki doğurmuşum diyorum allah kolaylığını veriyor yinede tavsiyem yakınlarından birisi varsa yanında çok rahat oluyor ama yok dersen en azından 1 yıl bekle
ben ensarın doğumundan sonra annemlerin semtine taşındım yengemde yan binamda sağolsunlar bir işim olsa çocuklara onlar bakıyor ben işlerimi hallediyorum

kaynanam var ama yoktan say annecim uzakta başka şehirde
hemen derken 1 yaşına girsin sonra hamilelik inş tabi mevlam verirse
kardeşimle enim aramda 14 ay var annemde öyle der Allah kolaylığını veriyo diye

kaynanam var ama yoktan say annecim uzakta başka şehirde
hemen derken 1 yaşına girsin sonra hamilelik inş tabi mevlam verirse
kardeşimle enim aramda 14 ay var annemde öyle der Allah kolaylığını veriyo diye

benim oğluşların arasında da 14 ay var ensara hamileyken çok üzülüyordum ben ne yapacağım diye ama gerçekten rabbim kolaylığını verdi nasıl büyüyorlar anlamıyorum bile:gitme:

benim oğluşların arasında da 14 ay var ensara hamileyken çok üzülüyordum ben ne yapacağım diye ama gerçekten rabbim kolaylığını verdi nasıl büyüyorlar anlamıyorum bile:gitme:

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en büyük varlığımız çocuklarımız

bizde tombik tombik geziyoruz kaydirigubbakcemile3 kızımı görende ne yaptın sen buna diyo ama aslında yanakları öyle gösteriyo yoksa.normal kilosu fazla değil...

Son düzenleme:

bendne neslim okula başlasın öle diom ikinciyi eşim1 yıl sonra dio benim reglimde 12 gündür geçioo ohaoldumsmile:Saruboceq: inş hamile değilimdirr

bizde tombik tombik geziyoruz kaydirigubbakcemile3 kızımı görende ne yaptın sen buna diyo ama aslında yanakları öyle gösteriyo yoksa.normal kilosu dazla değil...

aynen benim oğlumda koca yanak vücudu normal aslında
görende aaa sadece anne sütümü diyo sonrada nazarlanıyo

bendne neslim okula başlasın öle diom ikinciyi 1 yıl sonra dio benim reglimde 12 gündür geçioo ohaoldumsmile:Saruboceq: inş hamile değilimdirr

canım sen 23 yaşındaysan istediğin bi ara doğurursun 2. yi .Benim eşim 2. çocuk istemiyo ama ben onu ikna ederim.aklinialirimsmile doktor 3 yıl sonra dediği için ben 3 yıl sonra düşünüyorum hamile kalmayı...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en büyük varlığımız çocuklarımız
amin canııımmmopuyorumnanaktan
bendne neslim okula başlasın öle diom ikinciyi eşim1 yıl sonra dio benim reglimde 12 gündür geçioo ohaoldumsmile:Saruboceq: inş hamile değilimdirr

bende uzun süre istemiyordum ama oldu işte şimdide iyiki olmuş diyorumzemuszemus
ilk bebişimde reglim hemen olmuştu bunda daha hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…