2009 Kasm Anneleri

aslında bende allah bilir ama ikinci düşünmüom bunun geleceğini düşünüyorum sevemicem gibi gelio ikinciyide eşimde 30 yaşında o siito bizde zaten o yüzden erken davrandık 4 ayımda hamiel kaldım zaten

bir heves havuçlu kek yapayım diye mutfağa koştum un kalmamış
üff ya nasılda gaza gelmiştim alsanaalsanasmile

eşimde öyle diyo ama fazla değilde bi kardeşi olsun ..

bir heves havuçlu kek yapayım diye mutfağa koştum un kalmamış
üff ya nasılda gaza gelmiştim alsanaalsanasmile

sonra yaparsın canım...Bacılar görüşürüz benim çıkmam lazım....:çok üzgünüm:

eşimde öyle diyo ama fazla değilde bi kardeşi olsun ..

sonra yaparsın canım...Bacılar görüşürüz benim çıkmam lazım....:çok üzgünüm:

valla benim canımda bi ıslak kek çekio kakaolu böle gözümün önünden gitmio:bbo: içim giido ama yapmıcam işte yemicemm:dilcikar:

bu lafı kime söylemek isterdinizz hadi diyin bakim bana

:içelim:
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR! HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR AMA, BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİRDE LAFI SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE............

ben geldim ulennnnnnnnnnnn
yaprak sarması sardık kayganaaa ileee
ewı sıldım supurdum tozları aldım dusumu aldımm
paşam bugun rekora ımza attı 3 bcuktan 6 bucuga kadar uyudu bı kere uyandı emdı
yanımızda tw odasında muzıkle uyudu bızde ıslerı yaptık
bıtmedıııııı yarın de n 12 ye kaaa yemek borek corek yaoıcazz anam babam bacım gelınımız gelıııı heyyoooooo

ülenben yıyom yıyom hala aynıyım dogum sonrası bended ıkı kılo kaldı
12 ıle bırseymıs hıc kalmıycakmıs
14 le bıtınce 2 kılo hazınem oldu memeıslerıde sayarsak o ıkı kılo orda zuhahahahah

bence 10 u geçmese iyi olcakmış bu da bana kapak olsun bi daha çocuk olursa....

valla mevzey bunu çekmeyen anlamaz...sabahtan başlıyorum püreler yoğurtlar yapmaya....evin her tarafı çeşit çeşit mama ...kavanozlar muhallebiler... şu ana kadar beğendiği tek şey portakal !!! o da yasak... bi tek onu verince seviniyo elimi falan tutuyo çekmiyim diye :) allahım diyorum başka şeyleri de istese böyle nolurr...
zamanı gelince yicekler heralde ...belki de erkendir daha ...kendimi avuutuyorum ben de böyle......

günaydın
canım mama işini bilemem ama yemek yedirirken sakın zorlama ilerde bunu kullanabilir. ağzını açmıyorsa zorlama azıcık parmağınla tattır. sonra yine verirsin. az sabırlı olmak gerek

evet yaa ben de aynı şeyi düşündüm bugün... bi sürü şaklabanlık yapıyodum bişey yedirirken .. artık yapmıycam...zorlamıycam da... hem ona eziyet hem bana... artık veriyorum bakıyorum yemiyo hemen bırakıyorum...

bizim de çöpe attığımız mamayla bi çocuk daha büyüürdü (((((((

canım, geç kaldım herhalde ama öyle özel bi tarif değil zaten.
normal kek yaptığın şekilde yapıyosun, içinde haşlanmış inciri doğruyosun, bide ceviz ve tarçın. o kadar yani.boshayallersmile

ayy canım istediii cokacimcoook ben yemiyim diye yapmıyorum bu ara...eşim de rejimde..

kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan

yaa bi dönem tutturuyolar onu..asya da yapıyodu bıraktı şimdi...babam öğretmişti...hatta onu görünce yapıyodu opuyorumnanaktan

allahım yaa laflara bakkk akannehirakannehirakannehir

burcu seninkini de okudum ruhum şişti...

gerçi benimki hiçbirinizinkinden aşağı diil biliyosunuz akannehir

günaydıınnn a.s.
annemler bendeler heç bakamıyorum buraya oğlumda bende gayet iyiyiz çok şükür :Saruboceq: hergün başka seyler kesfediyo hergün yeni hareketler cidden bu 5.ay çok farklıymış nazlım çok haklı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
tabi gördünüz yine güzel bi cumartesi sabahını uğramazsınız buralar biz çalışalım mafoldumben
bu arada akşam ilk kez benim oğlan 1 kere uyandı ay o kadar güzel geldi ki gece saat 1 de uyudu anca uyuyana kadar beni deli etti memede uyuyo yatağına koyunca uyanıyo neyse zar zor uyudu paşa saat 3 te kalktı acı acı bi ağlamayla paşam yine acıkmış 4 te tekrar uyudu ve saat 8 kadar kalkmadı allahım bu bi rüya olmalıydı yoksa 5,5-6 gibi bi kere daha kalkıyoruz. o kadarcık deliksiz uyku bile yetmiş bana amabirazda olsa kendimi dinlewnmiş hissettim

günaydın canım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. şimdi bile her gün başka şeyler keşfedip öğreniyolar bakalım bizimkiler 5. ayda neler yapıcak.
benim her geçen gün oğluma hayranlığım daha fazla artıyor ve allaha onu bana bağışladığı için dua ediyorum :Saruboceq:

günaydın herkese

günaydınn cnm opuyorumnanaktan

günaydın burcucum opuyorumnanaktan
sende her buraya uğramayan geziyo sanıyon yaa deli etme benii bebeelerden vakit bulamıyodur kimse alsanaalsanasmile

valla cnn öle güzel kii bende şükür ediyorum allaha böle melekleri bizlere yolladığı için :Saruboceq::Saruboceq: olmayan herkese nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…