canım sen 23 yaşındaysan istediğin bi ara doğurursun 2. yi .Benim eşim 2. çocuk istemiyo ama ben onu ikna ederim.aklinialirimsmile doktor 3 yıl sonra dediği için ben 3 yıl sonra düşünüyorum hamile kalmayı...
eşimde öyle diyo ama fazla değilde bi kardeşi olsun ..aslında bende allah bilir ama ikinci düşünmüom bunun geleceğini düşünüyorum sevemicem gibi gelio ikinciyide eşimde 30 yaşında o siito bizde zaten o yüzden erken davrandık 4 ayımda hamiel kaldım zaten
bir heves havuçlu kek yapayım diye mutfağa koştum un kalmamış
üff ya nasılda gaza gelmiştim alsanaalsanasmile
eşimde öyle diyo ama fazla değilde bi kardeşi olsun ..
sonra yaparsın canım...Bacılar görüşürüz benim çıkmam lazım....:çok üzgünüm:
valla benim canımda bi ıslak kek çekio kakaolu böle gözümün önünden gitmio:bbo: içim giido ama yapmıcam işte yemicemm:dilcikar:
izmire annemgile yapıp bende yerim o zaman kaçamak olmaz göz hakkı olurcokacimcoookcokacimcoookayyy sorma bende bayılıyorum ağzımın suyu gidiyimde akıyor ama yemiyorum :gitme:
izmire annemgile yapıp bende yerim o zaman kaçamak olmaz göz hakkı olurcokacimcoook
:roflol:hemde kilo aldığını anlamazlar:roflol:
ülenben yıyom yıyom hala aynıyım dogum sonrası bended ıkı kılo kaldı
12 ıle bırseymıs hıc kalmıycakmıs
14 le bıtınce 2 kılo hazınem oldu memeıslerıde sayarsak o ıkı kılo orda zuhahahahah
günaydınlar kimse yok ama gelen bir cvp versin hayrına opuyorumnanaktanbenim kız bişey yemiyor unininki gibi ne yapıcam zorluyom kızıyom yanlışmı yapıom resmen belim kopuyor elma suyu verirken dün sebze vereyim dedim tadımlık hiç hoşlanmadı ağzını kilitledi sütüm yetiyomuki anlamadım ama bazen mememde ağlıyor ay bu kız beni öldürecekbenneyaptımki ne olacak böylemi devam edecek yani off kiloda almıyor mama beğendiremioz öfff öffff
günaydın
canım mama işini bilemem ama yemek yedirirken sakın zorlama ilerde bunu kullanabilir. ağzını açmıyorsa zorlama azıcık parmağınla tattır. sonra yine verirsin. az sabırlı olmak gerek
ya geçende diyarbakırda yaşıyorum deyince dikkatimi çekti o zaman tanıştık mineyle şu heyet işini hallediyim inş. canım ohh ne güzel temizlik yaptın ben eşime diyom temizlki yapalım niyeki diyo:mymeka: ya yemio mamadan hep ziyanlık beni verem ediyor arkadaşımın 2 aylık kızı var sütü az inek sütüyle muhallebi yapıo varsa yoksa suyla millet vermeye bişey bulamıo çocuğuna çok şükür biz alabilioz ama yediremioz allahım herkesin rıskını bol versin özellikle bebelerimizin :Saruboceq:mememde ağlıyo kaldırınca susuyoır doymassa devam etmezmi ağlama bilmiomki
canım, geç kaldım herhalde ama öyle özel bi tarif değil zaten.
normal kek yaptığın şekilde yapıyosun, içinde haşlanmış inciri doğruyosun, bide ceviz ve tarçın. o kadar yani.boshayallersmile
kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan
canım valla bi de lohusayken iyice sinir oluyo insan.sağolsun çok yardımcı oldu kayınvalidem ama o zamanda beni baya sinir etti.Yok onun göğsünün ucu nohut kadar belliymiş yok o yese benim yediğimi süt fışkırırmış.Canım seninki nohut kadarsa benimkide mercimekmiş işte değiştiremem ya....Neyse ki geldi geçti ...:lepi:
günaydıınnn a.s.
annemler bendeler heç bakamıyorum burayaoğlumda bende gayet iyiyiz çok şükür :Saruboceq: hergün başka seyler kesfediyo hergün yeni hareketler cidden bu 5.ay çok farklıymış nazlım çok haklı opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
günaydın herkese
günaydın canım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. şimdi bile her gün başka şeyler keşfedip öğreniyolar bakalım bizimkiler 5. ayda neler yapıcak.
benim her geçen gün oğluma hayranlığım daha fazla artıyor ve allaha onu bana bağışladığı için dua ediyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?