gunaydın fıstıklar

birsuru sey yazmıştım,pc'nin guncellemeyapacağı tuttu,kapandı.yazdılklarımda gitti.
dun akşam geldik,evimi ve sizleri ozledim:)
nurancım gun bellı olmuş aşağı yukarı hayırlısı olsun canım,minik için alışveriş yaptın mı,çantanı hazırladın mı?allah gununde,saatınde hayırlı doğumlar versin.ben bile heyecan yaptım yazdıklarını okuyunca demek bıdığın gelmesine az kaldı.şanslısın valla 2 yıl ust uste o mis gibi bebeiş kokusunu soluyor olacaksın.
şebnemcim izmirde akrabalar varmış ha.sevindim valla yolunuzun buralara düşme ihtimalıda var demek.gelirsinde goruşuruz inş.pankek yapmışsın galiba tarif isterizzz,birde çikolatalıymış hımmm tarifi acele isterizzzz.
derya'cım demek artık çağanda koltuk tepelerinde,yeni bir oyun çıkarmış kendisine.hadi hayırlı olsun

yakında bunlar tek başlarına bakkalada gidip gelirler,yapamayacakları yok,eşşek kadr oldular

sevgililer gununde bizde evdeyız,evde olmayıda seviyorum ben boyle ozel gunlerde.oğluşum bana sevgililer gununde geld

i,onunla kutlamak daha da guzel benim için
şekercik daha gelmemiş,tatılı uzattılar demek.kayınvalidesi ıyı bakıyor,keyfi yerinde demekkı,ama yeter artık gelsin,zaten okulu başlayacak.bir kaçgunde bize ayırsın

mert şimdi uyndı dun geç yattığından.kahvaltısını yaptıracağım.hoşçakalın...