slm kızlar nasılsınız danışmak istediğim bi konu var banyodan sonra bebişlerin saçını kurutuyomusunuz makinayla yoksa havlylamı kuruluyosunuz benim kızımın fazla saçı yok ama yinede ıslak kalıyo korkuyom bende hasta olur die havluyla pek kurulanmıyo makinadanda ödü kopuyo halbuki ilk 7ay kolikti fönle uyurdu ah ah güzel oynatıyolar valla bizi hehe...turtayı bende denicem saol arkadaşım...
buyuk oglumda iki ay falan kullanmistim ama cok sagliksiz oldugunu duyunca hemen biraktim. bebeklerin kafa yapısı henuz tamamlanmadigi icin açık bir pencere gibiymis, Saç kurutma makinesi ile saçı kurutulan çocuğun beyni doğrudan makinenin yaydığı yoğun elektromanyetik radyasyona maruz kalırmis ve radyasyonu olduğu gibi emermis..bagisiklik sistemini bozmakla bircok hastaliga davetiye cikariyormus.. bu sebeble iki ay haric iki oglumada hic kullanmadim ve SIK sIK banyo yapmasina ragmen hasta olmazlar merak etme..aglasada sen genede havluyla kurulamaya calis..yarin sen agliyacagina bugun o aglasin sonucta hersey bebeklerimiz icin degilmi...bazen dusunuyorum hayati kolaylastirmak icin yapilan bu teknoloji hayatimizi ne kadar kisalastiriyor...cevap sanirim nenelerimizin dedelerimizin zamaninda :86: