ayyy sevindim bir tek nartan becerebiliyor saniyordum heeeeee
eşin ne yapsın canım,o da eve gelmek istiyordur tum gun yoruluyordur zaten,aman iş olsun çalışsınlarda arada olur oyle.
:))))olurmu nurancım ne guzelım kalın karton kıtaplar gitti,ben yapıştırdım o yırttı,olmadı diktim o yune yırttı.son aldığım kıtapları normal kağıt onlara yalnız bakmasına izin vermiyorumbirlikta bakıp kaldırıyoruz:))
ama hosuma gidiyor baya merakli oldu kitaplara karsi bir de soruyor ya muneeee??? muneeeee???
birseyi yuz kere soruyor ben de zevkle soyluyorum bazen de muneeee diyor ben de ninenin burnu diyorum yyyy biz kucukken soylerdik ne kadar banel bir anneyin yaaa
ooo o zaten artık iyice bıktıı işe yollarken ayaklarım geri geri gidiyo işe gitmek istemiyorum diyoo ama dediğin gibi iş olsunda ekmek parası işte
himmm basarabilirsem isallah neyse yirtsin sonucta gazete bayilerinde varmis alirim yenisini ne yapayim calissin ogrensin de
cık cık cık hiç yakıştıramadım sana nartancığımla nasıl dalga geçersin sen bakayım.:)))
evet benimde hoşuma gidiyor kıtaplara ilgisi.bazen tv de yada gerçak hayatta gorduğu bir seyı kıtaptakıyle karşılaştırıyor ornegın balkondayken uçak mı geçtı hemen kıtabını istiyor uçak uçak diyerek sayfayı bulup gosteriyor birde alkış yapıyor.kıtaplardan çok kelıme kaptı
derya ankara ya geldigim de ankamall a gitmistim cok guzel kocaman avm gez ge z bitmez zaten bitirememistim ama burada o kadar buyuk avm yok tabi
masallah mavisenartan da simdilerde kepceye takti izledi calisirken cok hosuna gitti taklit edip duruyor kerata cok tatlilar yaaaa masallahh
bu arada burdan şebneme seslEnmek istiyorum.,
ŞEBNEM SENİİİ OZLEDİKKKK,TOPİĞE GERİ DÖNNN
unuttu bizi
evet evet unuttu artık bizi sevmiyor,beğenmiyor:84:
yoksa başka topiklerle bizi aldatıyormu kı):)
nayırr nolamazzz çünkü offlinee gözüküyorr
başka sitelerle aldatıyor olabilir mi:))
gelsinn ilk fırsatta soralım bunu bende bilemiycem şekerimmm
nurannn ses ver canım ordamısın?
işin şakası tabi bunlar en yakın zamanda gelecektır,eminin..
okuytorum sizi dedi ya belkı acır bize,gulmeye ihtıyacımız olduğunu anlar da dayanamaz gelir..
iyi geceler canım,yarın goruşuruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?