2009 Kasm Anneleri

ayyy sevindim bir tek nartan becerebiliyor saniyordum heeeeee

:))))olurmu nurancım ne guzelım kalın karton kıtaplar gitti,ben yapıştırdım o yırttı,olmadı diktim o yune yırttı.son aldığım kıtapları normal kağıt onlara yalnız bakmasına izin vermiyorumbirlikta bakıp kaldırıyoruz:))

eşin ne yapsın canım,o da eve gelmek istiyordur tum gun yoruluyordur zaten,aman iş olsun çalışsınlarda arada olur oyle.

ooo o zaten artık iyice bıktıı işe yollarken ayaklarım geri geri gidiyo işe gitmek istemiyorum diyoo ama dediğin gibi iş olsunda ekmek parası işte

himmm basarabilirsem isallah neyse yirtsin sonucta gazete bayilerinde varmis alirim yenisini ne yapayim calissin ogrensin de

cık cık cık hiç yakıştıramadım sana nartancığımla nasıl dalga geçersin sen bakayım.:)))

evet benimde hoşuma gidiyor kıtaplara ilgisi.bazen tv de yada gerçak hayatta gorduğu bir seyı kıtaptakıyle karşılaştırıyor ornegın balkondayken uçak mı geçtı hemen kıtabını istiyor uçak uçak diyerek sayfayı bulup gosteriyor birde alkış yapıyor.kıtaplardan çok kelıme kaptı

ooo o zaten artık iyice bıktıı işe yollarken ayaklarım geri geri gidiyo işe gitmek istemiyorum diyoo ama dediğin gibi iş olsunda ekmek parası işte

derya ankara ya geldigim de ankamall a gitmistim cok guzel kocaman avm gez ge z bitmez zaten bitirememistim ama burada o kadar buyuk avm yok tabi

masallah mavise nartan da simdilerde kepceye takti izledi calisirken cok hosuna gitti taklit edip duruyor kerata cok tatlilar yaaaa masallahh

derya ankara ya geldigim de ankamall a gitmistim cok guzel kocaman avm gez ge z bitmez zaten bitirememistim ama burada o kadar buyuk avm yok tabi

evet canım çok büyük orasıı biz çoğunlukla araya gidiyoruz eşimin arkadasları dalga geeçiyo bizimli haftanın 6 günü burdasın izin günündede buraya gelinirmi diye ama herşeyi çok rahat bulabiliyorum orada hem büyük hemde ferahh ben seviyorum orayı bizede yakın diğer avmler hem ordan küçük hemde çok uzak

masallah mavise nartan da simdilerde kepceye takti izledi calisirken cok hosuna gitti taklit edip duruyor kerata cok tatlilar yaaaa masallahh

hemde kırkbir kere maşallah her birine.ay soyle yakın olsaydık 15 gunde bir haftada bir buluşsaydık,çocukları kaynaştırsaydık ne iyi olrdu.

bu arada burdan şebneme seslEnmek istiyorum.,

ŞEBNEM SENİİİ OZLEDİKKKK,TOPİĞE GERİ DÖNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…