selam kızlar nasılsınız maşallah benimde bebiş bgün 3ten 6ya kadar uyudu zor uyandırdık babasıyla şimdi daha yeni uyuyo her akşam gerçi böle 11de uyur...cevaplar için saolun bu arada bende şimdi 3 4 günde bir yıkıyorum havalar iice ısınsın hergün yıkıcam nasıl yıkıcaksam bakalım....kaynanalardan bahsetmisinniz benim kayınvaldem iyidir arkadaş gibidir ama ne yazıkkı 2yıldır yatalak oldu ilk evlendiğimizde nerdeyse hergün beraberdik görümcemlede abla kardeş gibiydik tabi hala öleyiz bütüngün gezerdik ben 8aylık hamileyken ayaklarını yaralar sardı hastaneye yatırdık pankreas kanseri dendi daha da 55 yaşında kendisi çok üzülüyorum onun için nasip işte yapıcak bişey yok görümcemde hamile şimdi artık eskisi kadar sık gidemiorum aynı sokakta oturduğumuz halde hüma orda yemio uyumuyo düzen mahvoluyo onlarda özlüyolar ama napayım gidemiorum çocukla haftada 2 anca kızım uyurken iş yapabiliorum orda kayınvaldeyle ilgilenmem lazım çünkü bakıcı 5te gidio böle işte kızlar...
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, kk'siz yuregim sizlarrrrrrrgecmisi okudum oncelikle ben okurken evdeki durumlari yazayim. efe mutfak tezgahinin tepesine cikmis suyu acmis mutfagi su basti :) mircan kucuk bir kutuyla evin heryerini su yapti ben pc nin sandalyesiyle sehpanin arasina elimi kistirdimkan oturdu ama bunca olaylara karsilik pur dikkat okudugum topigimde her sayfada kahkayi patlattim canlarim iyiki varsiniz sizleri cok ozledim valla
hastaliklar hastanelikler olmus hepsine toptan gecmis olsun diyorum. kaynanalar dan bahsedilmis beniumki iyidir hostur ama bazende cok bosturama severiz gene birbirimizi sorunumuz yok cok sukur. gorumcelerim cok iyiler sizden iyi olmasinlar iyi anlasiriz hatta arkadas kanki gibiyiz. bahcem yaylan tirman iyi gidiyor resimlerini koymustum ama bakmamissiniz galiba hic. bebelerim tam gaz sicak soguk demeden devam ediyolar. ben sicaktan buhar olup ucucam nerdeyse kuvette yasamaya baslicam o kadar sicak burasi. banyo olayi bizde hergun var hemde iki defa yasiyorum ayni olayi . efe ve mircan iste. yakinda deniz sezonunu aciyorum bu arad bende sezonla birlikte acildim mine kapanmayi dusunurken ben acildim iyimi oldu kotumu oldu bilmiyorum ama cocukla cok zor hele benim gibi sosyalige onem veren biri icin cok zorlaniyordum cok donegim zati aciktimya donup duruyorum iste bi oyle bi boyle allah islah etsin beni esim diyorki delisin iste ne yapsan yeridir dalga geciyo benle ama onunda etkisi var ya bana sortlari gosteriyo bu sana ne guzel yakisirdi acik olsan ikimizde ayni sapka takariz suraya gideriz buraya gideriz gecen sene onlar havuzdayken cocuklarimla ben disardan seyrediyordumda bana keske sende olsan diyordu ee beniimde canima tak etti iste boyle canlarim dert ortaklarimmm yakinda bisiklet alacagim kendime cocuklarimla hayal ettigim herseyimi yapacagim takicam bisikletin arkasina bebe konteynirini bahceye parka havuza gitcem. tabii sicaktan nasil kullanirsam bisikleti oda ayri mesele... su an benimkiler bi kosusturmaca yapiyorlarki evin icinde cok ciddi calismalar var bakalim ne cikacak sonu :)) pc deyim ya onlarda firsati ganimet biliyo.
bu arada beni tekrar tekrar soran canim dostlarim gercekten cok tesekkur ederim beni unutmadiniz icin hatta beni cok guldurdunuz baska topik baska site aldatmasina nuranin kampanyalarina bayildim dogrusu. zeynebimde donmus nagihancigim yanik olayina cok cokkk uzuldum ah canim senin canin bin kat acimistir yaa insallah izi kalmamistir gecmistir .. simdilik hosca kalin dostca kalin sekerlerrr derkenn ahanda efenin foyasi cikti abisinden devr aldigi kucuk kutuyla salondaki haliyi yikiyor su tasiyip
slmmmmm kızlar şebenem hoş geldin aramıza tekrar kardeşim dün süpriz yapmış gece 11 de eşim mesaiye çağırdlar die evden çıktı bi batım 20 dakka sonra kardeşimle kapıdalarr çok mutlu oldum nesli çok mutlu öpüyo sarılıo dayimmm akadaşım dio elini kardeşimin omzuna atıooo bi görseninz çok mulu oldum ailevi muhabetler yapmışınız bende kayınvalidemle anne kız gibiyz iyi anlaşırızz ama bazen annemde oda deli ediolar beniii:)))))
ayyy gözlerim doldu ahhh benimde kardeşim gelse ya bu iş öyle tuhafki doğdu doğalı en az gördüğü kişi dayısı ama ilk söylediği kelimelerden biri dayı ve her gelişinde bulaşık bulaşık sarılır öper dayım der eğilir yüzüne bakar şebeklik yapar
Arkadaşlar bi şey soracağım size ben kızıma yatak mı alayım yoksa genç odası mı yoksa eskisi gibi devam mı edeyim bilemedim?Kızıma park yatak almıştık ama 8. aydan sonra yatmadı yatakta Biz yerleşirsek ev alırız sonra da genç odası alırız diyorduk eşimle bulunduğumuz yere yerleşmekten vazgeçtik ama 2 yıl daha burdayız kızım yanımızda yer yatağında yatıyor artık ayrı odaya geçireyim diyorum sonra daha zor olur diye...yalnız yanımızdayken bile gece kafasını gardıroba çarptığı oldu .Yere pat diye düştüğü oldu.....Ayrı odada kafasını duvara falan çarpar diye korkuyorum.. Bi de etrafımdaki arkadaşların hepsi çocuk odası almış şartlarımız aynı onlarında kendi evi değil böyle olunca da bazen ben üzlüyorum benim çocuğumun nesi eksik ben çok mu cimrilik yapıyorum diye düşünüyorum.....
günaydınnnnnn
hoşgeldin şebnem kuzucukların ve senin iyi olmana sevindim sonra açılma konusuna gelince bende ortaokul ve lise yıllarını sırf babamın ailesi o tarz diye kapalı geçirdim Ünvde açılmamı babam istedi tezat işte ama benimkisi gönülsüz kapalılıktı ve çok zordu insan kendi isteyince herşeyi daha güzel yapıyo onun için kalbin ne diyosa onu yap hayırlısı olsun
kızlar okudum ama tek tek cvp yazamıcam hepinzin iyi haberlerini alamak mutlu ediyo birinden olumsuz bişey duysam hem üzülüyorum hemde nasıl oldu ne oldu aklım kalıyo aileden gibi oldunuz benim kız kardeşim yok ama oğlumun birsürü teyzesi oldu sayenizde iyiki varsınız
ahhhh tatlimmm dondun ya gercekten mutlu oldum resmen gozlerim doldu okurken sulu goz ben cocukardan sonra daha bir sulu goz oldum ben yahicbirsey degismemis cocuklar icinyaramazliklar tam gaz devam sen de acilmissin ben de kocan istiyor diye kapandigini dusunmustum nedense ama cocuklarinla ol havuz deniz gonlun guzel icin temiz ha oyle olmussun ha boyle bence ici onemli insanlarin nasil rahat ediyorsan oyle ol bahce fotolarina bakayim ama sonra yazmadan gitmeyeyim dedim iki cocukta uyumusken bir dus alacagim babamiz bugunlerde evde disari cikacagiz maaile
nagihan canim eymenin eli daha iyi mi? iyi haberlerini yazzzz
deryacigim piknik piknik dedin hadi bakalim gidiyorsunuz cagan a da iyi olur acik havada bunalmaz en azindan umarim iyi gecer...
bircancigim allah acil sifalar versin canim daha once bahsetmistin durumu ayni sanirim huma da iyi sanirim banyo istememe disinda
nartan cok tatli kizlar yaaa aytes te bu arada gittikce guzelleisyor gulucukler o da olgiye muhtac nartan ne zaman aytesi alsak hemen yatagini gosterip aytis aytissss diyor yatiracakmisiz bir de mama sandalyesi kiymete bindi aytesi yatiriyorduk orada olunca simdi izin yok nartan vermiyor kerata bu halleri bile cok tatli...
slmmmmm kızlar şebenem hoş geldin aramıza tekrar kardeşim dün süpriz yapmış gece 11 de eşim mesaiye çağırdlar die evden çıktı bi batım 20 dakka sonra kardeşimle kapıdalarr çok mutlu oldum nesli çok mutlu öpüyo sarılıo dayimmm akadaşım dio elini kardeşimin omzuna atıooo bi görseninz çok mulu oldum ailevi muhabetler yapmışınız bende kayınvalidemle anne kız gibiyz iyi anlaşırızz ama bazen annemde oda deli ediolar beniii:)))))
Arkadaşlar bi şey soracağım size ben kızıma yatak mı alayım yoksa genç odası mı yoksa eskisi gibi devam mı edeyim bilemedim?Kızıma park yatak almıştık ama 8. aydan sonra yatmadı yatakta Biz yerleşirsek ev alırız sonra da genç odası alırız diyorduk eşimle bulunduğumuz yere yerleşmekten vazgeçtik ama 2 yıl daha burdayız kızım yanımızda yer yatağında yatıyor artık ayrı odaya geçireyim diyorum sonra daha zor olur diye...yalnız yanımızdayken bile gece kafasını gardıroba çarptığı oldu .Yere pat diye düştüğü oldu.....Ayrı odada kafasını duvara falan çarpar diye korkuyorum.. Bi de etrafımdaki arkadaşların hepsi çocuk odası almış şartlarımız aynı onlarında kendi evi değil böyle olunca da bazen ben üzlüyorum benim çocuğumun nesi eksik ben çok mu cimrilik yapıyorum diye düşünüyorum.....
şebnemcim hoşgeldin canım,sabah sabah okudum seni gunumu aydınlattın.hep sen mi bizi guldurcen,birazda biz guldurmuşuz ne mutlu bize...
içinden nasıl gelıyorsa oyle takıl şekerim,goruntunun hiç onemı yok bence kalbin iyi olsun,kotuluk duşunmesin yeter...hem sıcaklarda geldi iyi yapmışsın:)))
aynen nagihancım bende sızleri kardeşim gibi goruyorum,özluyorum,düşünüyorum..
derya piknikte iyi vakıt geçiriyorsundur inşallahçşimdi sız mangalda yakmışınızdır demeafıyet olsun:)))
minecim ne guzel süprız olmuş hem sana hem nesli'ye,gozun aydın..
nurancım gezin bakalım sizde,hafta içi avmler daha bir zevklı oluyor valla sakın sakın...
bircancım,allah yardımcısı olsun kvalıdenin,yaşıda çok geçmiş...
himmmm demek oyle olacak cifter cifter oyuncaklar alinacak napalim canlari sagolsun gucumuz yettigince almaya calisiriz ama ya durumu olmayanlar onlar napiyor acaba mecburiyetten paylasmayi mi ogreniyorlar acaba? merak ediyorum valla???
bizim gezme resmen cok fena oldu nartan arabada bunaldi aytes hic uyumadi ama aglamadi da biraz arabada o da bunaldi klima 3 te calisiyor ama yine de kar etmiyor bir daha ikisiyle uzun disari cikmalar yokkkk unutana kadar gitmem artik ikisiyle cok bunaliyorlar hem helak oluyorlar ne gerek var ki?? iste babasi ikisinden de ayri kalmak istemedi hem islerini halletsin hem cocuklari yaninda olsun
dilekleriniz için saolun canlarım...şebnem hoşgeldin canım açılmışınnn bu işler içten gelerek yapılır canım kapanıp açılmak daha günah kapanma o zaman bidaha bence hehe...benim ailemde açık ben hep kapalılığa özenirdim nedense allah karşıma eşimi çıkardı ailesi kapalı eşimde istersen kapan dedi ve nikahımda gelinliğim tesettür oldu bidahada açılmadım 4yıldır çok şükür böle işte kalbinin sesini dinlemek en iisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?