2009 Kasm Anneleri

deryacım okurkenbir an şebnem geldi zannettimdi ama yanılmışım

derya sorcam sabahtan beri unutuyorum,kardeşin nasıl oldu.son durum nedir

sağol canım düşündüğün için daha iyiymiş sargıyla sarmışlardı çıkarmış bugün çok ağrım yok dedi şimdide tiyatro varmışş ona gitmiş tabiki annemlerde takibe ocaktan bu yana kızkardeşimin sorunları varda

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben çağana hala kilotlu çorap giydiriyorum üzerinede yarım kollu çıtçıtlıbadi üzerinede uzun kollu mevsimlik tişört giydiriyorum acaba çokmu giydiriyorum

hım sevindim amelıyatlık bir durum yok o halde...
annenler takıbe mine sorunu var birisimi peşinde yada sevgili olayları falan mı

hım sevindim amelıyatlık bir durum yok o halde...
annenler takıbe mine sorunu var birisimi peşinde yada sevgili olayları falan mı

yok canım ameliyatlım bişey yokmuşş
evet canım kardeşim bu aralar sürekli hata üstüne hata yapıyorda onun için sevgilisi varsa bile saklıyo canım bizden bu yüzdende basına iş açıyoo falan filan işte

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben çağana hala kilotlu çorap giydiriyorum üzerinede yarım kollu çıtçıtlıbadi üzerinede uzun kollu mevsimlik tişört giydiriyorum acaba çokmu giydiriyorum

amanınn ne yaptın sen derya sen nasıl giyinıyorsan çağanada oyle giydir. bu mevsimde ne kilotlu çorabı.ben evde çıtçıtlı badi ve ınce eşortman altı giydiriyorum,şort giydirsem bile olur.dun akşam dışarı çıktık.kolsuz çıtçıtlı badi,tişort ve şort giydirdim.

çocuğu pişik etcen...

doğru söylüyosun canım biz tişört şort giyiyoruz birazdan üstüne değiştircem kısa kollularını giydireyim o zaman bugün ankara 28 derece yarında 31 dereceymiş yarın pikniğe gitcezzz

doğru söylüyosun canım biz tişört şort giyiyoruz birazdan üstüne değiştircem kısa kollularını giydireyim o zaman bugün ankara 28 derece yarında 31 dereceymiş yarın pikniğe gitcezzz

28 derecede kilotlu çrap ha,ne diyım ben sana deryacım.sen bu çocuğa kışın ne giydircen acep şimdi boyle giydirirsen:)))

28 derecede kilotlu çrap ha,ne diyım ben sana deryacım.sen bu çocuğa kışın ne giydircen acep şimdi boyle giydirirsen:)))

ya canım bu aralar hep yağmurluydu ya daha 2 gündür iyi hava hatta dün öyle bi yağmur yağdıkii hava serindi bayağı bende şaştım canım hasta olacak diye korktuğumdan nasıl giydireceğimide şaşırdım

yarın 35 derece pişmeya başlarız artık,mert' bu haldeykenisilık olmaya başladı.biraz daha ısınınca ne olacak halı bilmiyorum.

bizim acilen saçlarını kestırmemiz lazım.çok uzadılar.hiç berbere gitmedi şimdiye kadr 2 ker ablam uçlarından duzeltmişti..
berberde dururmu diye meraktayım,çağan duruyor mu)

ay birde hiç kestıresim yok çok guzelleştı saçalrı ama sıcaklardan rahat edemez bu seferde.

canım çağanı küçüklüğünden beri berbere götürüyo babasıı bi kere kendimiz kestik bi kerede eşim kimse yok berberde arabada durma sende gel dediiii aboooo çağan yıktı ortalığıı ama diğerlerinde babası duruyoomuş bu en son gittiğindede 15 gün filan oldu önlük taktırmamışş üstü başı çok batmıştıı mertede saçları çok yakışmış ama yazın rahat etmesi lazım diye düşünüyorum çağanın saçları kısa şimdi

burda bir bebek mağazasında kuafor bolumu var.koltuğu araba şeklınde onunde oyuncaklar falan var,ilgisini çekerde durur diye umıt ediyorum.bakalım pazar gunu gorcez.

mert daha uyanmadı3 sattır uyuyor,gidip uayndırsam mı acaba saat 5 olacak nerdeyse.

Son düzenleme:

maşallah merte ama gece gece uyuyacakmı acaba çağanda bugün 2.5 saat uyudu

maşallah merte ama gece gece uyuyacakmı acaba çağanda bugün 2.5 saat uyudu

çağanda ıyı uyumuş maşallah.dunde boyle uyudu akşam dışarı çıktığımız için iyide olmuştu aslında gece geç geldik.bu akşam nasıl olacak bilmiyorum10u bulur herhalde uyuması..

ben kaçtım,optum seni ve çağanı...

tamam canım bende sizi öptt

kizlar kaynana sorunlari hic bitmez ben de bir ara yasamsitm hatta hamistim ve kocamla aramda buyuk mesafeler olmustu ve buradaki arkadaslar bana cok destek olmuslardi ben de hic politik olmayi basaramam icimde ne varsa illa soyleyecegim yoksa icim rahat etmiyor ama iyi etmisim simdi aramiz mesafeli ozel gunler haric aramam sormam ama bu yaz gelecekmis torun gelmeye ama az kalir allahtan tek tesellim o bu kadar dusuncesiz bir kadini sevemiyorum iste benim dezavantajim annem babam cocuklari icin asiri fedakarlardir o yuzden kadinda da goremeyince cildiriyorum tabi amannnn kocamin hatiri icin katlanacagiz artik kizlar.....

aytesin gazi vardi bir sure agladi nartan a kulkedisini anlatarak uyuttum bugun yine tuvaletine cisini yapti muzik caldi sevindik alkisladik ve oyle bezsiz biraktik sen gel odanin ortasina comel cisini yap iste yavas yavas sanirim kizlarr oglum 10 a kadar saymayi biliyor pek ogretmek icin de caba sarfetmedim sasirdim masallahhh..

meralcigim bu adimadim kitaplarindaki aktiviteleri biz genelde yapmis yada ogretmis oluyoruz pek te ilgimi cekmiyor benim devami da varmis ama almayi desunmuyorum sen alacak misin?

Son düzenleme:

herkeste varmış kaynana sorunu canım aynı yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm tıpatıp aynı amannn boşverelimmm eee gitdinmi nuran hamama?
maşallah nartana ya sizin bebişler böyle yapınca kıskanıyorum ha neden benimkide yapmıyo diye düşünüyorum öyle

iyidir deryacigim sen nasilsin canim kardesine sevindim umarim hep iyi olur sen nasilsin cagan cengaveri nasil uyumustur sanirim ben de bir yandan oyle bir gecer zaman ki izliyorum

gittim canim ama basim agriyor sicaktan soguga cik aytes i emzir tekrar sicaga gir offf biraz zehir oldu bir de kocamin toplantisi vardi o yuzden de kostur kostur oldu hersey relax olamadim hic ama olsun buna da sukur iki bebeyle bu kadar olur ancak....

sen nasilsin cancazimmm???

iyidir deryacigim sen nasilsin canim kardesine sevindim umarim hep iyi olur sen nasilsin cagan cengaveri nasil uyumustur sanirim ben de bir yandan oyle bir gecer zaman ki izliyorum

bende iyiyim ama acıktım eşimi bekliyorum herzamanki gibi geç geliyooo işten ALLAH tan yarın izinliii ama bi vukuat daha oldu yarın kaynanamgil kendi evlerine taşınacaklarmış eee benim kocada onlara yardım edecekmişşş özellikle fatih izinli diye ayarlamışlardır kesinnn bende kızdım eşime yarın hava güzel pikniğe gitcez diye bakalım ne olacak..kardeşimde iyiymiş çok şükür canımm.çağanda 9 da uyudu bende aynı senin gibi bi taraftan nette takılırken bi taraftanda öyle bir geçer zamankiyi izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…