2009 Kasm Anneleri

evet canım çocuklarla istedğimiz gibi rahat olamayız bunada şükür aman dikkat etseydin yinede sıcaktan soğuga çıkarken hasta olmada yoksa perişan olursunuz

nereye tasiniyorlar canim? senden uzaga mi yoksa?

maşallah nartan'a hem çişini lazımlığa yaptığı için hemde 10 'a kadar saymayı oğrendiği içinher yerde soylem nuran'cım nazar olur...
bende pek beğenmiyorum artık dergıyı,dediğin gibi geriden geliyor.almıyacağım o yuzden ben aylık meraklı minik dergisini alıyorum bir suredir.ondada guzel şeyler var.bizimkiler için daha erken ama resimlerine bakıp,hikayelerı okuyor ve kaldırıyorum.seneye kullanmak için.dergiyle birlikte çok guzel eşleştırme kartları,çıkartmalar ve oyunlar veriyorlar.fiyatıda adım adım gibi uçuk değil.aylık3,5 tl:)

nurancım hamam sefası nasıl geçtı,dinlenebildinmi?

himmm merakli minik daha once de soylemistin ben de bakayim demistim unuttum nereden uye olunuyor oraya netten se olayim>>>>> ayyy canim ya mert yirtmiyor mu nartan adim adim dergilerinin butun aktivitelerini yirtti kardesine kalmadi yani yapistirayim diyorum ama...

hamam sefasi basagrisi seansina donustu canim ama en azindan apak topak oldum

oğlen3,5 sat uyuyunca korkmuştum,neysekı 9,30 da uyudu:)))dizi var,duş almam lazım ama ben burdayım

amannn dur biraz sohbet güzelll bende çağana uyumaz demiştim ama 9 da uyudu yazlıkları giydirdimm derkenn bi yağmur yağdı yinee heryer serinledi tabii üzerine uzun kollu gecelik giydirdimde yatırdım bende yarın yağmaz inş

yok şekerim,bu sıralar işyerini başka bir yere taşıyacaklar onun için yoğunlar..gece 11,12 anca gelıyor.

bizimkide 11 e doğru gelir muhtemelen sinir oluyorum annem bugün aramış fatih kaçta geliyo aksam erken geliyosa buraya gel diye anne geç gelecek dedimm yinemii hiçmi erken çıkmaz bu dedi:

Son düzenleme:

yılık uyede olunabiliniyor da ben marketlerden,gazete bayılerinden falan alıyorum.kolaylıkla bulunabilkiniyor.yanılmıyorsam meraklı miniğin sitesi vardı bak istersen.dergi tubitakın yağını ayrıca şimdiden çocukları bilime alıştıralım deme:))

himmmm canim ne yapacaksin kocisler icin yapacagiz birseyler

buldum meral abone olayim gelsin de nartan yirtmadan rahat etmez ki koca kalin ilk sozcukler ve 100 hayvan kitaplarini bile yirtmayi basardi valla

supersin valla merakli minigin annesi

himmmm canim ne yapacaksin kocisler icin yapacagiz birseyler

buldum meral abone olayim gelsin de nartan yirtmadan rahat etmez ki koca kalin ilk sozcukler ve 100 hayvan kitaplarini bile yirtmayi basardi valla

bizimde gitti o ılk sozlukler kıtabı,çok da seviyordu bakmaya ama yırttı işte

bizimkide 11 e doğru gelir muhtemelen sinir oluyorum annem bugün aramış fatih kaçta geliyo aksam erken geliyosa buraya gel diye anne geç gelecek dedimm yinemii hiçmi erken çıkmaz bu dedi:

eşin ne yapsın canım,o da eve gelmek istiyordur tum gun yoruluyordur zaten,aman iş olsun çalışsınlarda arada olur oyle.

ama hosuma gidiyor baya merakli oldu kitaplara karsi bir de soruyor ya muneeee??? muneeeee???
birseyi yuz kere soruyor ben de zevkle soyluyorum bazen de muneeee diyor ben de ninenin burnu diyorum yyyy biz kucukken soylerdik ne kadar banel bir anneyin yaaa

deryacigim dillenmedi diye uzulme cengaver caganim biriktiriyo toptan konusacak annesi

vallaha canım yok üzülmüycem diye kendimi avutuyorum ama içim içimi kemiriyoo ağzının içi laf dolu aslında çağanca olarak bişeyler anlatıyo ama net bişey yok bide bişey istediği zaman elimden tutup kaldırıyoo oraya götürüyo artık alıştım ne istediğini hemen anlıyabiliyorum en çok yaptığı şeyler ellerini yüzüne kapatıp ceee yapıyo,kendi yastığı var kimseye vermez onu yere koyuyoo eeee eee yapıyo,bye bye yapıyo,alkış filan yapıyoo çirkin ol deyince suratın bi şekil yapıyooo bizi taklit ediyo bol bol ama konuşmuyo işteee bugün ilk defa balkona çıkardım çok hoşuna gitti mutlu olduu ama temizlenmesi gerektiği için aldım hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…