gittim canim ama basim agriyor sicaktan soguga cik aytes i emzir tekrar sicaga gir offf biraz zehir oldu bir de kocamin toplantisi vardi o yuzden de kostur kostur oldu hersey relax olamadim hic ama olsun buna da sukur iki bebeyle bu kadar olur ancak....
sen nasilsin cancazimmm???
bende iyiyim ama acıktım eşimi bekliyorum herzamanki gibi geç geliyooo işten ALLAH tan yarın izinliii ama bi vukuat daha oldu yarın kaynanamgil kendi evlerine taşınacaklarmış eee benim kocada onlara yardım edecekmişşş özellikle fatih izinli diye ayarlamışlardır kesinnn bende kızdım eşime yarın hava güzel pikniğe gitcez diye bakalım ne olacak..kardeşimde iyiymiş çok şükür canımm.çağanda 9 da uyudu bende aynı senin gibi bi taraftan nette takılırken bi taraftanda öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
kizlar kaynana sorunlari hic bitmez ben de bir ara yasamsitm hatta hamistim ve kocamla aramda buyuk mesafeler olmustu ve buradaki arkadaslar bana cok destek olmuslardi ben de hic politik olmayi basaramam icimde ne varsa illa soyleyecegim yoksa icim rahat etmiyor ama iyi etmisim simdi aramiz mesafeli ozel gunler haric aramam sormam ama bu yaz gelecekmis torun gelmeye ama az kalir allahtan tek tesellim o bu kadar dusuncesiz bir kadini sevemiyorum iste benim dezavantajim annem babam cocuklari icin asiri fedakarlardir o yuzden kadinda da goremeyince cildiriyorum tabi amannnn kocamin hatiri icin katlanacagiz artik kizlar.....
aytesin gazi vardi bir sure agladi nartan a kulkedisini anlatarak uyuttum bugun yine tuvaletine cisini yapti muzik caldi sevindik alkisladik ve oyle bezsiz biraktik sen gel odanin ortasina comel cisini yap iste yavas yavas sanirimkizlarr oglum 10 a kadar saymayi biliyor pek ogretmek icin de caba sarfetmedim sasirdim masallahhh..
meralcigim bu adimadim kitaplarindaki aktiviteleri biz genelde yapmis yada ogretmis oluyoruz pek te ilgimi cekmiyor benim devami da varmis ama almayi desunmuyorum sen alacak misin?
nereye tasiniyorlar canim? senden uzaga mi yoksa?
hoşgeldinn meralll çocukları uyutan geliyoo
maşallah nartan'a hem çişini lazımlığa yaptığı için hemde 10 'a kadar saymayı oğrendiği içinher yerde soylem nuran'cım nazar olur...
bende pek beğenmiyorum artık dergıyı,dediğin gibi geriden geliyor.almıyacağım o yuzden ben aylık meraklı minik dergisini alıyorum bir suredir.ondada guzel şeyler var.bizimkiler için daha erken ama resimlerine bakıp,hikayelerı okuyor ve kaldırıyorum.seneye kullanmak için.dergiyle birlikte çok guzel eşleştırme kartları,çıkartmalar ve oyunlar veriyorlar.fiyatıda adım adım gibi uçuk değil.aylık3,5 tl:)
nurancım hamam sefası nasıl geçtı,dinlenebildinmi?
oğlen3,5 sat uyuyunca korkmuştum,neysekı 9,30 da uyudu:)))dizi var,duş almam lazım ama ben burdayım
aaaa meral gelmis bu saatte kocis yok mu meral???
yok şekerim,bu sıralar işyerini başka bir yere taşıyacaklar onun için yoğunlar..gece 11,12 anca gelıyor.
himmm merakli minik daha once de soylemistin ben de bakayim demistim unuttum nereden uye olunuyor oraya netten se olayim>>>>> ayyy canim ya mert yirtmiyor mu nartan adim adim dergilerinin butun aktivitelerini yirtti kardesine kalmadi yani yapistirayim diyorum ama...
hamam sefasi basagrisi seansina donustu canim ama en azindan apak topak oldum
ayyyy keşke öyle olsa dahada yakınıma geliyolar bunlar gecekonduda oturuyolardı orası yıkıldı geçen sene bu zamanlar bu biraz ilerde kiraya gitmişti şimdi yapılan eve taşınıyolar oda çokkkk yakınnn
yılık uyede olunabiliniyor da ben marketlerden,gazete bayılerinden falan alıyorum.kolaylıkla bulunabilkiniyor.yanılmıyorsam meraklı miniğin sitesi vardı bak istersen.dergi tubitakın yağını ayrıca şimdiden çocukları bilime alıştıralım deme:))
himmmm canim ne yapacaksin kocisler icin yapacagiz birseyler
buldum meral abone olayim gelsin de nartan yirtmadan rahat etmez ki koca kalin ilk sozcukler ve 100 hayvan kitaplarini bile yirtmayi basardi valla
bizimde gitti o ılk sozlukler kıtabı,çok da seviyordu bakmaya ama yırttı işte
bizimkide 11 e doğru gelir muhtemelen sinir oluyorum annem bugün aramış fatih kaçta geliyo aksam erken geliyosa buraya gel diye anne geç gelecek dedimm yinemii hiçmi erken çıkmaz bu dedi:
deryacigim dillenmedi diye uzulme cengaver caganim biriktiriyo toptan konusacak annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?