2009 Kasm Anneleri

inş canım ama dr vardır demedi sürekli takip etmek gerekiyo dedi akdeniz ateşide genetik çünkü

genetik hastaliklar olmaz olasicalarrrrrrrrrrbenimde baba tarafinda varmis tek kurtulma yontemi bir kereligine mahsus tup bebek yapiyormussun o zaman hastalikli genleri temizliyorlarmis sonraki nesil saglikli doguyormus almanyada uygulama baslamis bu konuda. mesela benden gecti artik mircan yada efe yaptirsa cocuklarina artik saglikli nesil olur gelecekteki ailem :)) bu akdeniz atesi icinde aynidir sanirim

bilmiyorum canım ya hiç duymadım öyle bişey

resimlere baktım,yazdımda buraya.bu sabah.cık cık cık sen kaçırmışsın yazdıklarımı.

facede ir suru sayfayı beğenmişim arada kaçırıyorum sizinkileri kusuruma bakılmaya

padonnnn padonnnn (mircan usulu) bende ilk sayfa gecmisi okudum sonra siz burdasiniz diye salladim okumadim dimek okumadigim yerden cikmis cvp esgfurullah cancagizim kusur ni dimehhh olabuluuu bakmayin siz bana espirik yapiyomm

ben baktımda geldim akıllı bıdığın fotolarına çok hoş ya bayıldım ben foto eklemeyi beceremediğim için ekleyemiyorum eklersen sinirden ağlayasım geliyo ama olmuyo işte

deryacım niye ekleyemiyorsun ya daha once eklıyordun aynı şekılde ekliyecen işte.msn de goruyorum fotolarınızı ama mimik minik pek anlaşılmıyor.bir ara uğraş yada nerde takılıyon sor yardım edelim
çağanın yeni hallerini gormeyeli çok oldu,uğraş sen boş zamanınmda..

sana katiliyorum hayatim bende cok ozledim cagani yap yapistir da gorelim cengaverimizi

padonnnn padonnnn (mircan usulu) bende ilk sayfa gecmisi okudum sonra siz burdasiniz diye salladim okumadim dimek okumadigim yerden cikmis cvp esgfurullah cancagizim kusur ni dimehhh olabuluuu bakmayin siz bana espirik yapiyomm

biliyom canım,sen yap hep espirik..iyikine soylemişsin yoksa o guzellığı goremeyecektım..
tek kelımeyle bayıldım, o bakış,o ses bir de tonlaması o kadr içtenki gozlerim doldu,tüylerim diken diken oldu.sen kım bilir neler hissediyorsundur.40 bin kere maşallah diyorum.bakalım biz ne zama goreceğiz o gunleri

Son düzenleme:

tamam canım olmazsa aksam eşim erken gelecek bide ondan yardım isteyeyimm evet msnde var ama pek belli olmuyo

ama ben mahrum kaldım facedemi var ya?ama benim faceyim yokki...............

heyyy allaaam yaaaa ne kadar tuhaf bi kıızm var benim banyoyu önceden seviyorduu 4 ay öncesine kadar sonra atşelendi mecbur soğuk sularla ateşini düşürmeye çalıştık ve banyodan koktu banyodan ne kadar da çok kokrtuğundan bahsetmiştim size son ateşlendi yine yıkadık nesliyi bebklerelyle falan bu seferde sudan çıkmak istemiodemin dayısı duş alldı anne mende bıcı cıbı neyse yaptırayım dedim çıkmak istemio sudann ağlaya ağlaya çıkarttım mecburen sonra süt içiridm sızdı kucağımda yerine bıraktım uyuyoooo bende akşama ne yemek yapim bilmiyorum kardeşim cinstir bu konudaa ablacım şunu yapimmi bilmem abla bunu yapim bilmem ablaa yaa dedimm ne sitiosan söle strese sokma beniii neyse tavuk pilav bide nohut yapimm nesli tek tek atıo ağzınna yarısını yiyo yarısını çıkarıoo deli edio komşu aldı ogün kucağımdan eline pop kek vermişler hepsini yemiş evde olsa versek yemz sıpa görmemiş babsına söyledim gidip iki kutu almış yesin dieeebu arada karpuz sezonunu açtıkk diyarbakırda dün itibariylee nesli seviyor karpuzu bide ogün alışverişte kara üzüm gördü anneee hımmm hımm eliyle yapıooo hemen aldık yarım kilo eşim biz laışveriş yaparken nesli 10 tane falan yedi kabuğu ve çiğidiyle birlikte eve geldik yine verdim pek istemedi bnede üstelemdim kayısı yiyo biraz bide bugünn ben uyudum sabah 45 dakika kardeşim ben bakim sen git biraz uyu dedii neyse uyandım nesli anne momote ne istio bu dedim demin eline domates veridm dedi yedi bitirdi yine isito dedii aç karnınıamı veridn dedimm evet dedi neslinin ağlamasına dayanamdım bende bitane daha veridm onuda yedi sıpaa sonra tabi yarım yumurta yedi kahvaltıdaa balka bişi yemdi va hala gözü domatesteydi sofraa

aferin nesliye canım darısı çağana olsunn oda çok ağlıyo banyodaa.dün domates olayını bizde yaşadık annem tüm domatesi eline vermiş yememiş ne üstü kalmış ne bişeyi parmaklarıyla delmiş suyunu üstüne dökmüşş parmakları domatesin içindeydi en son gördüğümde

yememmiş paşa ama domatesle neler yapabilceğini göstermiş sizlere sanatını göstermiş:)))domates iyi bişimi kötü bişimi bilmiyorum yeğenim ne zamn yerse kıpkırmızı sivilceler oluyordu heryerinde nesliye baktım şimdilk yokk bişişyi

seninde isin hem guzel hem zor beyaawww :)) carsiya gidince iskender ye benim icin huuuuben gezmistim orayi cok guzel bir yer ipek carsisin ayri bi gonlum kaydi

nagihan canım sen ne iş yapııyorsunn denetleme falan demissin zabıtamısn kız yoksamm yada poliss

yok bebem zabıta değilimde itfaiyeciyim şaka değil gerçek

beni liseli yıllarımda bi çocuk seviodu telimi bulmuş aradı gece gece yanıyom mine yanıom ne olur anla bende cevap olarak adresi ver itfaiye gönderiom bekle diyip kapatmıştımm...ne zman itfaiye göresem bu yaptığım iğrenç espiri aklıma gelip gülerim kızım ne arıon sen itfaiyede başka işmi bulamdın lennn
ha bide eşin de sana yanıyom nagihan yanıyom diomuuu bak benim yaptığım espiriyi yap bidaha yapmas yada suyu dök üstüneee
ama gerçekten bayan için zor meslek kayınvaliden e soruolarrdır ne işi yapıo gelin itfayeci anam dikkat ett tersi pis olur bunlarınnn die cevap geliodurrr

yok canım çağanda çok şükür bişey yok evdede dilim dilim kahvaltıda yiyo çokta seviyooo

bir gun nete giremedik muhbetler edilmis masallah kizlar bugun ananesi geldi nartan i parka goturdu cunku park park baska birsey demiyor sonra geldi meyva yedi sut icti uyandi corba icti sonra da plaja gitti biz degidelim dedik aytesi alip tam evden cikacagim bikini falan giydim cantayi hazirladim gunes gitti ve bir ruzgar basladi hoppp kaldik mi evde nartan da kumda oynamis ve denize tas atmis muneeee muneeee deyip durmus anneme cok tatli yaaa bir annemmmmm deyisi var ki eriyorum bitiyorum resmen ve ne istiyorsa yapiyorum valla ucuk birsey bile olsaoffff yaaa annemmmmm offf bu kelimeyi duymak icin neler vermezdim hatta verdim de iste allahimin isi mucize bunlar ya mucize ttlilarim benim

evet canım bende öyle senin gibiyim bazen gelip sarılıyo bana bütün sinirimi alıpp götürüyoo iyiki anne olmuşumm ALLAH ıma şükürler olsun böyle güzel bi evlat nasip ettiği için bana
üzüldüm canım gidememene ama sağlık olsun herşeyde vardır bi hayır aksama kadar bende halsizdim yeke filan yapmadım eşim beni yemeğe götürdü ama bu defada eşim hastaymışş keşke gitmeseydim dedim çünkü çok kötüydü eşim siparişlerdi vermiş bulunduk yedim ama sırf karnımı doyurmak için yedim eşim öyleyken pek zevk alamadım şahsen kendimi suçlu hissettim hatta gittiğim için eve geldik çağanı uyuttum eşime masaj yaptım dayakk yemiş gibi her yerim ağrıyo diyo hasta olacak sanırımm şimdide uyuyakaldı bende gidip dinlenicem uykumu alayım bugün dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…