2009 Kasm Anneleri

günaydınnn...
bide cumartesi gelde sohbet edelim diyolarr yaaa kimsecikler yokknesli erkenden kalktıı offf dün gece eşimle su savaşı yaptıkk sonunda öcünü aldıı sudan çıkmış balığa döndüm kulağım ağrıyo su kaçtı kedniimi denizde hissettim aniden hiç beklemeidn bi dalga seni altına alır ya aynen öyleee

neysee bişi sorcam dün diyarbakır daki kitapçıları gezdim amaama şu lekilli kitaplar falan varya ilk kelimlerim die bulamadımmm:26::26:araşırmaya devamm

gunaydın minecim;sabah sohbetleri daha erken oluyordu 8,8.30 gibi şebnemi yakalamak için ama biz uyuyakalmışız:))

inernetten alışveriş yapıyorsan.guvenilir sıtelere bak istersen epey çeşit oluyor oralarda..

bakıyorummmbm ama görmeden almak istemiom bi çocuğun elinde görmüşütm uçaktaa annesiyle birilkte
tekrarlıodu bende benim çocuğum olursa bende bundan alıyım die düşünmüştüm ama çok güzeldi çok kaliteliydi bide yırtılacak gibi diildi kalındıı ondan bakıom olmassa izmire gelcem temmuz 7 de ordan alıyım kitapçılarda belki vardır

7 temmuza birsey kalmamış burda bulursun istediğin kitabı,karton kıtaplardan bahsediyorsun mert onlarıda yırtmayı başardı ama olsun çok işimize yaradılar.şimdi yavaş yavaş ciltlı ama kuşe kağıda basılı kıtaplara geçtık kontrolum altında okuyoruz onları)::)bizim gunumuzun yarısı kıtaplarla geçiyor,her hafta farklı bir kıtap veriyorum ona bayılıyor uzun surede ilgileniyor.
bana kıtap demeyın bir başladım mı hiç susmam:))

ne güzel işte hiç susma zatenn bilgili anne lazım bize zaten nesliye herşeyi
kendim bu bu bu die gösteriyorum evdeki eşylar dünde alışverişten gelirken babaa bak ağaççç dedii oyyy bide çiçikk
çieki var çok tatlı oluyorl dün sabah uyuyordum geldi beni öptüm ballımmmm anneeem açkımmm(aşkım) valla yiyesim geld,, vampir misali çok tatlı oluyor büyüüdkçe bende sürekli konuşuyorum nesliylee bazen gelioo anneeeee ağzı dolu kelime bi heycanla bişiler nalatmaya başlıo ama annem ben anlamdım ki snei diomm offff diooo tekrar aynısını anlataıo kelime yerleri şaşmadan babsı dio kime çekti bu çenesi düşük biraz sus kıızm dioo dönüoo onada offf dioo tekrar kaldığı yerden devam ediyo oynunuaaa1bu aralar off off offf dio ben bunu çok kullanıyorum onunda etkisi var gal,baanneye babaya of denmez yasak diyorum eliyleee hıııı yapıo yasak dio sonra arkasından bi off daha çekip kakhkaha atıyorr

:)))maşallah nesliciğime.çok bilmiş,cimcime bir kız olacak ilk sınyaller bunlar.bir kaç ay sonra bak daha ne cumleler kurar o.mertte bu gunlerde abi abla,bebek kavramını iyice oğrendi.balkondan yoldan geçenlere sesleniyor abiiii,aplaaa diye.hiç de şaşmıyor cınsiyet kavramını şimdiden kapmış.birde kendi fotolarını bebe diye seviyor...bizdede alla alla cık cık cık var.ben ona kızıp mert elleme falan dediğimde o da;alla alla deyıp cık cık cık yapıyor.bitti,gittiyıde çok sık kullanıyor tv'yı kapatınca,yemeği bitince anni bittti diyor.birde sabahları uyandığında babasını gormezse soru sorar gibi annnii,baba gittti diyor
geçenlerde annemle konuşuyorduk dedim mert daha onceleri anne derdi şimdi anni diyor dedim.bana annee diye seslendi.:))hay allahım dedim bu çocuk benle kafa buluyor.halıne gorcektiniz ben anne demeyı biliyorum ama annii demek istiyorum der gibiydi

slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür çağan uyuyo eşim raporlu evde zaten bugün sabah sohbete gelemezdim hem geceden bu yana elektrikler yoktu hemde eşim evde ya o yüzden sohbet bayağı güzelmiş kaçırmışımm ben

slm deryacım geçmiş olsunnn benimde eşim evdeydi hemen gel die aradıılar oda gitti bende nesliyi banyo yaptırcam banyoda yıkanmıo cadı ordan kokrkuyo kendi küveitni odadnın ortasına koyuyoz öyle yıkıyoruz 3 4 keredir ondan öncede banyoda benim kucağımda yaptırıoduk ama patlıyodu neyse kalkıyım yıkıyayım sonra da gelrim nesli heryeri kek yapmış birazda toplarım geliri yineeee

herkes tekrar geliri demis ama gelen olmamis bizim nartan deniz sezonunu acti ananesiyle girmisler oynamislar denizde sonra meyvelerini yemis sonra uyumus 12 civari sonra 3 e dogru uyanmis yemek vermistim kavanozda mikro dalgada isittirip yedirmis ananesi sonra da biz alisverise cikmistik donuste aldik beyefendiyi keyfi yerindeydi masallah ananesinin pesinden cok fena agliyor ben giderken hic aglamaz icim rahat giderim heryere babasinin pesinden de pek aglamiyor ama ananeeeee diye cok agliyor biz de ilginc cocuk iste diyoruz anane diye aglayan

mine senin işin zormuş canım ya,odaya tası sonra topla.etrafda su oluyordur.

bende gelirim dedim ama etrafı topladım,sonra yemek yaptım bir de utuler derken mert uyandı.

anneanne boyle guzel bakar,ilgilenirse çocukda anane diye ağlar tabi.oh ne guzel yarasın deniz havası nartan'a.yakında bronzlaşırda o:)))

nagihancım bizde top çorbası yaptık,afiyetle yedi oğluşum.pek yapmam ben ondan aklıma gelmemişti,iyi oldu değişiklik,teşekurler canım

kizlarrrr nartan i bilmem ama benim canimi cektirdinizzz su top koftenin tarifini bir verseniz de ben de yapsam inanmayacaksiniz ama hic yapmadim desem yeridir

evet canimcim nrtan in teni zaten ayni annesine yani bana cekmis cok ta guzel bronzlasir ama bu aytes te ayni teyzesi beyaz tenli

sebnemcigin fotolariniz cok keyifli nartan la baktik tabi tahmin edersin nasil baktik efeyi ve mircan i soruyor ben de soyledim efe efeeee diyor sonra kerata o balikta super yani burada oyle yerler yok ne yazik ki bir hayvanat bahcesi bile yok aslinda var diyorlar ama iki tavuk kaz horoz bu kadar bahce de super heyecanli olmalisin ne zaman buyuyecekler??? meraktayimmmm

sağol minecim....çağanda ah şu çocuklar yokmu bizi parmaklarında oynatıyolar vallahi kırk takla atıyoruz bişeyi yaptırabilmek için çağanda öyle vallahi

ohh nartan bizden şanslı baksana denize filan girmişşş maşallah iyi durmuş nartancık sende bi güzel alışverişini yapmışsın..yaramaz nartan seni anne,baba diye ağlama gel sen ananeeee diye ağla cık cık cık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…