gunaydin canimcim olmaz mi hic berbere gittik zaten cok huyluydu o gun ve ciktik ellettirmedi hic 3-5 ay once uclarindan aldirirken gayet efendi oturan oglum bu sefer hic istemedi biz de biraktik zaten kivircik oldugu icin uzamiyor annesinin saci gibi uzadikca kisaliyor saci
bakıyorummmbm ama görmeden almak istemiom bi çocuğun elinde görmüşütm uçaktaa annesiyle birilkte
tekrarlıodu bende benim çocuğum olursa bende bundan alıyım die düşünmüştüm ama çok güzeldi çok kaliteliydi bide yırtılacak gibi diildi kalındıı ondan bakıom olmassa izmire gelcem temmuz 7 de ordan alıyım kitapçılarda belki vardır
7 temmuza birsey kalmamış burda bulursun istediğin kitabı,karton kıtaplardan bahsediyorsun mert onlarıda yırtmayı başardı ama olsun çok işimize yaradılar.şimdi yavaş yavaş ciltlı ama kuşe kağıda basılı kıtaplara geçtık kontrolum altında okuyoruz onları)::)bizim gunumuzun yarısı kıtaplarla geçiyor,her hafta farklı bir kıtap veriyorum ona bayılıyor uzun surede ilgileniyor.
bana kıtap demeyın bir başladım mı hiç susmam:))
ne güzel işte hiç susma zatenn bilgili anne lazım bize zaten nesliye herşeyi
kendim bu bu bu die gösteriyorum evdeki eşylar dünde alışverişten gelirken babaa bak ağaççç dedii oyyy bide çiçikk
çieki var çok tatlı oluyorl dün sabah uyuyordum geldi beni öptüm ballımmmm anneeem açkımmm(aşkım) valla yiyesim geld,, vampir misali çok tatlı oluyor büyüüdkçe bende sürekli konuşuyorum nesliylee bazen gelioo anneeeee ağzı dolu kelime bi heycanla bişiler nalatmaya başlıo ama annem ben anlamdım ki snei diomm offff diooo tekrar aynısını anlataıo kelime yerleri şaşmadan babsı dio kime çekti bu çenesi düşük biraz sus kıızm dioo dönüoo onada offf dioo tekrar kaldığı yerden devam ediyo oynunuaaa1bu aralar off off offf dio ben bunu çok kullanıyorum onunda etkisi var gal,ba anneye babaya of denmez yasak diyorum eliyleee hıııı yapıo yasak dio sonra arkasından bi off daha çekip kakhkaha atıyorr
slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür çağan uyuyo eşim raporlu evde zaten bugün sabah sohbete gelemezdim hem geceden bu yana elektrikler yoktu hemde eşim evde ya o yüzden sohbet bayağı güzelmiş kaçırmışımm ben
slm deryacım geçmiş olsunnn benimde eşim evdeydi hemen gel die aradıılar oda gitti bende nesliyi banyo yaptırcam banyoda yıkanmıo cadı ordan kokrkuyo kendi küveitni odadnın ortasına koyuyoz öyle yıkıyoruz 3 4 keredir ondan öncede banyoda benim kucağımda yaptırıoduk ama patlıyodu neyse kalkıyım yıkıyayım sonra da gelrim nesli heryeri kek yapmış birazda toplarım geliri yineeee
herkes tekrar geliri demis ama gelen olmamis bizim nartan deniz sezonunu acti ananesiyle girmisler oynamislar denizde sonra meyvelerini yemis sonra uyumus 12 civari sonra 3 e dogru uyanmis yemek vermistim kavanozda mikro dalgada isittirip yedirmis ananesi sonra da biz alisverise cikmistik donuste aldik beyefendiyi keyfi yerindeydi masallahananesinin pesinden cok fena agliyor ben giderken hic aglamaz icim rahat giderim heryere babasinin pesinden de pek aglamiyor ama ananeeeee diye cok agliyor biz de ilginc cocuk iste diyoruz anane diye aglayan
anneanne boyle guzel bakar,ilgilenirse çocukda anane diye ağlar tabi.oh ne guzel yarasın deniz havası nartan'a.yakında bronzlaşırda o:)))
nagihancım bizde top çorbası yaptık,afiyetle yedi oğluşum.pek yapmam ben ondan aklıma gelmemişti,iyi oldu değişiklik,teşekurler canım
anneanne boyle guzel bakar,ilgilenirse çocukda anane diye ağlar tabi.oh ne guzel yarasın deniz havası nartan'a.yakında bronzlaşırda o:)))
nagihancım bizde top çorbası yaptık,afiyetle yedi oğluşum.pek yapmam ben ondan aklıma gelmemişti,iyi oldu değişiklik,teşekurler canım
slm deryacım geçmiş olsunnn benimde eşim evdeydi hemen gel die aradıılar oda gitti bende nesliyi banyo yaptırcam banyoda yıkanmıo cadı ordan kokrkuyo kendi küveitni odadnın ortasına koyuyoz öyle yıkıyoruz 3 4 keredir ondan öncede banyoda benim kucağımda yaptırıoduk ama patlıyodu neyse kalkıyım yıkıyayım sonra da gelrim nesli heryeri kek yapmış birazda toplarım geliri yineeee
herkes tekrar geliri demis ama gelen olmamis bizim nartan deniz sezonunu acti ananesiyle girmisler oynamislar denizde sonra meyvelerini yemis sonra uyumus 12 civari sonra 3 e dogru uyanmis yemek vermistim kavanozda mikro dalgada isittirip yedirmis ananesi sonra da biz alisverise cikmistik donuste aldik beyefendiyi keyfi yerindeydi masallahananesinin pesinden cok fena agliyor ben giderken hic aglamaz icim rahat giderim heryere babasinin pesinden de pek aglamiyor ama ananeeeee diye cok agliyor biz de ilginc cocuk iste diyoruz anane diye aglayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?