2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız oh minek canım üzümler kayısılar maşallah nesliye yarasın inş.ya benim kızım ne kayısı ne üzüm hiç bişi yeioo ya ne zaman yicek of bi cevz yediriom kahvaltıda oda rendelenio pütürlü yemiooooo

allah iyiligini versin mine oyle sinirliydimki senin itfaiye espirilerini gorunce resmen yerlere yattim gulmekten. caganin domatesi parmaklamasi da cabasi yemeden once parmak testi bizdede vardi gecti simdilik. neslide momote buda iyi be bizimki nam nam la goturuyo isi yiyeceklerin hepsi namnam, sut duttt su duuuu ekmek epeeee yiceeee eh samda kaysi acelem yok nasi olsa vitvit konusacaklarya sonunda..

valla cnm nasıl seçtiğim uzun hikaye ama itfaiyecilik yüksek okulu okudum ben yani eğitimlisindenim
atama ancak geçen yıl olabildi şükür şuan büroda çalışıyorum ama inanın müdahalede çalışmak çok çok keyifli helede kaskı çıkarınca milletin aaa bu bayanmış demesine bayılıyorum
eşim tarafı soranlara belediyede çalışıyo derler ama annemler gururlanarak itfaiyeci der bende öyle olsun istiyorum oğlum okula başladığında da annem memur değil itfaiyeci desin isterim

nagihancigim ne guzel canim super bir is heyecanli ben kucukken bu amerikan dizileri vardi
onda kizlar itfaiyeci olmak icin ugrasirlar sinavlara girerlerdi efor ve bilgi gerekiyor ya cok hosuma giderdi kaynimin karisi da itfaiye sefi almanya da evlenirken itfaiye arabasinin merdivenine binmisler resimleri var cok hos guzel meslek canim....

zeynep naber canim nasilsin????

nagihancın bencede eğmen gururla soyleyecektir annesinin mesleğini.sen sevdikten aldıktan sonra,eşinin ailesine ne oluyorsa
hem de itfaiyeye girmek kolayda değildir,geçen senelerde gorduk tvde nasıl mülakatlardan geçiyorlar.burdan seni tebrik ediyorum canım...

minecim senidetopiğimizin ikinci cem yılmaz ilan edebilirmiyım.espirili hatunlar toplanmış topiğe,ne şanslıyım

biz kahvaltımızı yaptık,hava iyice ısınmadan bir park turu yapıp geleceğiz,sonrada bıcı bıcı yaparız.artık hergun banyo var ve oğluşumu zor çıkarıyorum nesli ve cemre gibi mertte su kuşu oldu,birde banyoda şarkılar soyluyor kendi çapında

gunaydın nuran'cım

ne sihirli kelıme deme şu annem,her derdimizi unutturuyor,miniklerimize bizi esır ediyor:))

nuran nartanın saçlarıda uzamıştır berber maceranız oldu mu hiç.biz pazar kestircezde simdiden aldı beni bir teleş..genelde durmazlarmış ya berberde ondan yane.

konuyla ilgili değil arkadaşlar ama birşey sormak istiyorum prematüre bebek annesiyim ve forum açmak istiyorum(ama açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

konuyla ilgili değil arkadaşlar ama birşey sormak istiyorum prematüre bebek annesiyim ve forum açmak istiyorum(ama açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kadın ve çocuk sağlığı bölumunde premature bebek konusu var o başlığa girersen sol uste yeni konu aç butonu çıkacak ordan açabilirsin.

Son düzenleme:
selam meralcigim sebnemin fotolara bakiyorduk nartan la baya eglendik.... nartan iyice azitti canim 6-6.30 da uyanmaya basladi oglen uykusu saati ise degismiyor erken uyumuyor aytes bugun erken uyudu nartan la uykulari cakismayacak yani::))) parka gidin siz de ne guzel oynasin mert yaramazi
merak etme canim nartan da mert i anlatmissin ya ayni ben de birakiyorum karistirsin birkac sey kirdi mesela sarjli el supurgesi cd calar yenilerini aldik napalim bu arada evi karistirmayan cocuk mu olur ya peki ufku nasil gelisecekmis o arkadasinin cocugu nasil bir cocukmus ilginc

ahh canım ahhh nesliye çorba yapmaktan imanım gevredii valla üç gündür çorba yok çocuk aç meyvelere saldırıyo yemek yeiyo mecburiyetten dünde nohut yemeği pilav bide tavuk vardı bziizmle birlikte pilav birazda tavuk yedi sonra yatmasına yakın nohutu ezdim suyunuda koydum ekmekte doğradım içine ağlaya ağlaya yadirttim artık çorba yok dedim sanaa yedii onuudaa şimdi kahvaltı hazırlıcamm balkonları yıkıcam burada bugün miting varrr balkon gir çık girçık batcak yoksa ev öptüm aralarda gelirimm

gunaydin canimcim olmaz mi hic berbere gittik zaten cok huyluydu o gun ve ciktik ellettirmedi hic 3-5 ay once uclarindan aldirirken gayet efendi oturan oglum bu sefer hic istemedi biz de biraktik zaten kivircik oldugu icin uzamiyor annesinin saci gibi uzadikca kisaliyor saci

ben de artik corba konusunda bunaldim az da yese yemek yedirmem lazim artik tavuk vardi bizzde de dun yemedi yine corba isttim sinir oldum ama

ben de artik corba konusunda bunaldim az da yese yemek yedirmem lazim artik tavuk vardi bizzde de dun yemedi yine corba isttim sinir oldum ama

dun tavuk pilav gunuydu herhelde bizde de menu oydu:)))kararlaştırsak bu kadr olur...

nartan yakışıklısının saçları çok guzel zatenlule lule,mert'inkıler pırasa gıbı olduğundan kestırmemiz şart oldu.kafadan çok terlıyor zatı saçlarda uzun olunca sırılsıklam kalkıyor uykudan.

pazar gunu babalr gunuymuş ne yapacaksınız,benim yeni haberim oldu.hiç bir sey almadım
aklımada birsey gelmiyor.aman boşvereyımde buyunce oğluşum bu alsın hediyesini

slm kızlar nasılsınız?ben sinirlendim yine çağanı 12 de uyuttum 40 dkkda ancak uyudu hiçbişey yapamadım zaten yapamamda 2 gün eşim çok hastaydı 2 gün raporlu şimdi cuma namazına gitti
nagişcim bence mesleğinde utanılcak hiçbişey yok onlar kendinden utansın bencede eymen gururlanarak söyleyecektir mesleğinii

kızlarrrr size tavsiyem ekşili köfte yapın dün eymene ilk defa verdim beraber yaptık adıda top köfte
çok güzel yedi akşam üstü bir tabak yatmadan bir tabak annii pop pop diye diye yedi hem yumuşak oluyo hemde içinde pirinç falan güzel oldu
dün hava çok sıcaktı eymeni 3 kez banyoya soktum 1.si babanneden inince dezenfekte etmek 2.si hemen peşine kaka dezenfektesi 3.süde yatmadan banyosu hımm bide beraber balkon yıkadık bağırış çığırış mahhalle düydu yani dün sokağa çıktık ilk defa fark etti galiba eli havada annii ay ay diye dolaştı ay gördü oğlum

ayy cnm ya kocişler hasta olmasın çok zor ya amma nazlı oluyolar çok geçmiş olsun sanada kolay gelsin

sağol canım iyiyim kusura bakma yazını yeni gördüm yeni açabildim neti ne olsun bugün hava çok çok bunaltıcı yağmur yağacak ama benim nefesim kesilio nemden birde cemreden hiç durmuyor ya lcd ve koltukların tepesinden inmiyor biz indiriyoruz o koşarak çıkıyor erkek çocuğundan beter babaannem bunu bakıcıya bırakamazsınız çok dayak yer diyor aklım çıkıyor azcık uslansa ne olur mecbur seneye tutucam bakıcı aklım çıkarak offff yaaa sen ne yapıyorsun canım allah kolaylık versin canım ya ben 1 ine söz geçiremiyorum gerçi natran efendi bir çocuk bizimkiistediği yapılmasın atıyor kendini yerlere hiç unutmuyor oyalayamıyorum öyle bir dokun bin ah oldu çok öptüm minişleri:))

canım valla ne olcak böle bilemiorum yemekleri çorba haline getirmekten bıktım her sabah aynı bulamaç kahvaltıyı görmekten bıktım bakalım nereye kadar gidicek sıcaktada çorba yapılmıo hehe

yuru bee kocummm kim tutar seni aslanim itfaiyeciiiiii aplaaaaaaa valla ne yalan soyliyim hayatimda ilk defa snein bolumunu duydum ilk defa kadin itfaiyeci duydum ama duydugumada cok sevindim sneinle ne kadar gurur duysak azdir yani hani soyleeee en afillisinden janjanlisindan bir yanar doner meyve tabagi yolluyorum sana ... GURURUMUZSUN SEN NAGIHANNNNNN, TOPIGIMIZIN ITFAIYECISI NAGIHANNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…