beni liseli yıllarımda bi çocuk seviodu telimi bulmuş aradı gece gece yanıyom mine yanıom ne olur anla bende cevap olarak adresi ver itfaiye gönderiom bekle diyip kapatmıştımm...ne zman itfaiye göresem bu yaptığım iğrenç espiri aklıma gelip gülerimkızım ne arıon sen itfaiyede başka işmi bulamdın lennn
ha bide eşin de sana yanıyom nagihan yanıyom diomuuubak benim yaptığım espiriyi yap bidaha yapmas yada suyu dök üstüneee
ama gerçekten bayan için zor meslek kayınvaliden e soruolarrdır ne işi yapıo gelin itfayeci anam dikkat ett tersi pis olur bunlarınnn die cevap geliodurrr
valla cnm nasıl seçtiğim uzun hikaye ama itfaiyecilik yüksek okulu okudum ben yani eğitimlisindenim
atama ancak geçen yıl olabildi şükür şuan büroda çalışıyorum ama inanın müdahalede çalışmak çok çok keyifli helede kaskı çıkarınca milletin aaa bu bayanmış demesine bayılıyorum
eşim tarafı soranlara belediyede çalışıyo derlerama annemler gururlanarak itfaiyeci der bende öyle olsun istiyorum oğlum okula başladığında da annem memur değil itfaiyeci desin isterim
konuyla ilgili değil arkadaşlar ama birşey sormak istiyorum prematüre bebek annesiyim ve forum açmak istiyorum(ama açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
selam kızlar nasılsınız oh minek canım üzümler kayısılar maşallah nesliye yarasın inş.ya benim kızım ne kayısı ne üzüm hiç bişi yeioo ya ne zaman yicek of bi cevz yediriom kahvaltıda oda rendelenio pütürlü yemiooooo
gunaydın nuran'cım
ne sihirli kelıme deme şu annem,her derdimizi unutturuyor,miniklerimize bizi esır ediyor:))
nuran nartanın saçlarıda uzamıştır berber maceranız oldu mu hiç.biz pazar kestircezde simdiden aldı beni bir teleş..genelde durmazlarmış ya berberde ondan yane.
ahh canım ahhh nesliye çorba yapmaktan imanım gevredii valla üç gündür çorba yok çocuk aç meyvelere saldırıyo yemek yeiyo mecburiyetten dünde nohut yemeği pilav bide tavuk vardı bziizmle birlikte pilav birazda tavuk yedi sonra yatmasına yakın nohutu ezdim suyunuda koydum ekmekte doğradım içine ağlaya ağlaya yadirttim artık çorba yok dedim sanaa yedii onuudaa şimdi kahvaltı hazırlıcamm balkonları yıkıcam burada bugün miting varrr balkon gir çık girçık batcak yoksa ev öptüm aralarda gelirimm
ben de artik corba konusunda bunaldim az da yese yemek yedirmem lazim artik tavuk vardi bizzde de dun yemedi yine corba isttim sinir oldum ama
slm kızlar nasılsınız?ben sinirlendim yine çağanı 12 de uyuttum 40 dkkda ancak uyudu hiçbişey yapamadım zaten yapamamda 2 gün eşim çok hastaydı 2 gün raporlu şimdi cuma namazına gitti
nagişcim bence mesleğinde utanılcak hiçbişey yok onlar kendinden utansın bencede eymen gururlanarak söyleyecektir mesleğinii
ayy cnm ya kocişler hasta olmasın çok zor ya amma nazlı oluyolarçok geçmiş olsun sanada kolay gelsin[/QUOT
sağol canım evet hiç sorma bi nazlı bi nazlı bide bizimkinin çenesine vuruyo hastalığııı saçmalıyo sürekli
nagihancigim ne guzel canim super bir is heyecanli ben kucukken bu amerikan dizileri vardi
onda kizlar itfaiyeci olmak icin ugrasirlar sinavlara girerlerdi efor ve bilgi gerekiyor ya cok hosuma giderdi kaynimin karisi da itfaiye sefi almanya da evlenirken itfaiye arabasinin merdivenine binmisler resimleri var cok hos guzel meslek canim....
zeynep naber canim nasilsin????
ahh canım ahhh nesliye çorba yapmaktan imanım gevredii valla üç gündür çorba yok çocuk aç meyvelere saldırıyo yemek yeiyo mecburiyetten dünde nohut yemeği pilav bide tavuk vardı bziizmle birlikte pilav birazda tavuk yedi sonra yatmasına yakın nohutu ezdim suyunuda koydum ekmekte doğradım içine ağlaya ağlaya yadirttim artık çorba yok dedim sanaa yedii onuudaa şimdi kahvaltı hazırlıcamm balkonları yıkıcam burada bugün miting varrr balkon gir çık girçık batcak yoksa ev öptüm aralarda gelirimm
valla cnm nasıl seçtiğim uzun hikaye ama itfaiyecilik yüksek okulu okudum ben yani eğitimlisindenim
atama ancak geçen yıl olabildi şükür şuan büroda çalışıyorum ama inanın müdahalede çalışmak çok çok keyifli helede kaskı çıkarınca milletin aaa bu bayanmış demesine bayılıyorum
eşim tarafı soranlara belediyede çalışıyo derlerama annemler gururlanarak itfaiyeci der bende öyle olsun istiyorum oğlum okula başladığında da annem memur değil itfaiyeci desin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?