2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar bugün ben açayım topiği dedim çağan sabahın köründe kalktı ırgatlığa gitcek herhalemaluum bide seçimler var bugün eşim daha yatıyo bugün iş başı raporumuz bitti malumm.

canım o daha çok hediyeler,numuneler topiğinde oluyo oluyor oraya yazıyo

neden ki anlamadim birden kayboldu kirilacak birsey de olmadi bildigim kadariyle ama kasim annelerini terketti yani napalim cani sagolsun guzelve yararli bilgiler aliyorduk kendisinden ama cani sagolsun gelmek isterse biz buradayiz degil mi???

selam canimcim hic gulecegim yoktu valla irgat cengaver cagan ben de cocuklar uyuynca gittim oy kullandim vatandaslik gorevimi yaptim hayirli ugurlu olsun isallah milletimize hepimize cocuklarimiza guzel bir turkiye olsun hayal ediyorum kocacigim oy kullanamayacak cunku sehir disinda cok sinir oldum neden herkes oldugu yerde kullansa ya

meralcigim merhaba canim yine kasim anneleri topigini acmis yemek yapmaya mi gitti evi toplamaya mi gitti?? utu dun yapmisti acaba ne yapiyor himmmmm

kizlarrrr nartan i bilmem ama benim canimi cektirdinizzz su top koftenin tarifini bir verseniz de ben de yapsam inanmayacaksiniz ama hic yapmadim desem yeridir

250 gr kadar kıymaa ,1 yumurta ,az bişey ekmek içi,yarım çay bardağı pirinç,karabiber kimyon kırmızı biber azıcık katki lezzet versin hepsini yoğur minik toplar yap minik topları unlanmış tepsiye at etrafları unlansın yapışmasın
daha sonra 750 cc kadar salçalı su yap kaynayınca köfteleri at içine pişsin içine birkeç dal maydonoz at eğer çok sulu bulursan yarım kaşık un ekle kıvam veriyo şimdi cnm bu ölçüler atmasyon ben göz kararı yapıyorum top köftede eymen sevsin diye uydurma isim netten ekşili köfte diye bakarsan tam tarif bulabilirsin yumuşak olduğu için ezmeden yiyebildi eymen onun içinde sevdi galiba

canlarım acıl yardım bu iki yaş sendromu daha erken başlayabiliyomu şimdi eymen 2 gündür çıldırtıyo beni bişey anlatmaya çalışıyo kelimeleri çıkarıp anlatamayınca hırsından ağlıyo elinle göster annem diyorum yok inat ille anlatacak herşeye ağlıyo ufff ufff

tarif icin tesekkurler nagihancigim deneyecegim en kisa zamanda... nartan da ayni birsey soyluyor anlamiyorum kiziyor sonra senin gibi hadi diyorum goster bana ne istiyorsun o da gosteriyor allahtan simdilik diyorum cunku cok cabuk degisebiliyorlar...

nagişcim çağanda öyle bildiğim kadarıyla 18 aylıkken başlayabiliyormuş ben artık kafayı yemek üzereyim susmuyoda ağlayınca

iyi aksamlar kızlarr kimsecikler uğramamış ...bende çok yoruldum çağan bugün burnumdan getirdi annemle kızkardeşim geldiler biraz dışarı çıktık eve geldik çağanın huysuzluğu bi başladı ne yapsam memnun kalmadıı kafam beynim şişti vallahi en son artık dayanamadım ağrı kesici verdim saat 9 gibide uyuttum inş gece uyanmaz

selam kızlar nasılsınız derfatcım noldu bu kasım bebişlerine anlamadım benimkide öle herşeye ağlıo bağırıo susturamıorum sanki bi yeri acıo gibi bağırıo duruyo bişiler dio anlamıom kızıo nolcak bakalım böle daha da uslancak die beklerken yaramaz oluyolar valla...kızlar sizlere bişey sorucam kızımın güneş alerjisi varmış güneş koruyucu kullanıomusunuz kullanıyosanız markası ne ceppertone en ii dedi eczacı bide chicco dedi bana akıl verinnn

vallaha bircancım ben artık ne diyorum biliyomusun bu konuya..

OYNATMAYA AZ KALDIM DOKTORUM NERDE?

artık bıktım eşime kızdım psikoloğamı götürüyosun nereye götürceksen götür hiçbişey yokken ağlıyo kafasını yere,duvarlara vuruyo dövüyo,saç yoluyoo bide sürekli ağlıyooo

günaydın caaaanııımmm ülkemin güzel anneleriii çocuklar anlatamıyor dertl erini ben neslinin dediiklerini anlıyorum tabi anlamadıklarımda oluyor onlara tabiki annecim tammam annecim sen nasıl istiyosan öyle olsun diyorummm vurma ısırmaa falan yokk zaten akşama kadar çocuk beni görüyoo insana hasret yavrum dışarı çıktığımız zaman kimi görse öpüyoo sarılıyo teyzelerer annanem dioo amcalara dedeeeemmm diyor genlerede hoştçaçalın diip el sallıo ama ananne yakalarsa şap şup öpüyoo bazıları vardır hani çocuğu öpmeisni istemez ya neslinin bulunduğumuz konum itibariylee o kişileri bile öpüoo hiççç gocunmuyorumm bende bi sorun varrr galibaaaa aman öpsün vatanını milletini seven bi çocuk olsunnn ayrım yapmasın istiyorumm onların kürtçe müziğini duyunca ho hoo hoo diyip ayağını yere vuruyorrr nesli halay çekiyo :44::44::44:nede olsa diyarbakır doğum lu çocuğun bu topraklaarın evladıı toprak çekio diyip gülüoz :90::90: seçimlerde belli oldu ülkemiz adına herkese hayırlı uğurlu olsunnn

maşallah nesliye minecimişte dediğim gibi çağan tam tersi dışardada aynı herkese saldırıyo ısırıyo saç yoluyo.geçenlerde kaynanamlara gittik kaynanam çağanı kucağına almış çağan iki eliyle kaynananın saçına eline bi dolamışki beyaz tenlidir kaynanam kıpkırmızı olmuşş eşimi çağırdı hemen fatih çağan çok kötü saçımı yoluyo yetiş dedi babası bile ayıramadı vallahi kesin benim hıncımı çıkardı sen anneme nasıl davranırsın diye

kızlarr çağanın 3 tane dişi birden patlıyo ve çok kötü ishal olmuş hemde kötü kokulu diş jeli sürdüm rahatlasın diye şimdi uyuttum eğer durmazsa uyandığındada ağrı kesici vericem mecbur

canım mısır nişastasından muhallebi yappp yedir kesio bide karanfil yuttur iki üç tanee isal olursa kiloda kaybedioogeçmiş olsunn

nerdesiniz kızlarrr yaaa neslinin bezini çıkarttım saldım çayıra mevlam kayıra 10 gün sonra halıların hepsini yıkama göndericemmevi ne toplayasım var nede temizleyesim varr elim kaldırcak halim yokk off ne olcak halim temmuz 7 de tasınıoz daha ev tutulmadııı temizlenmedidee eşim bende 20 gün sonra gelcek aydınaaa kafatı yemek üzereyimmm internetten ev bakıyoruzz bulamadıkkk bütceye uygun bi ev bulamadıkk burda 480 oturuyoz orda 580 ne evlerr bide iki kira peşin olcak emlakçıydu depozitoyduu:44::44::44:bunlarıda geçtim ev yokkkş.gfhytfr

minecim iyi yapmışsın dünde bne yaptım bi baktım işemiş ama nereye işedi bulamadım
evlerde çok pahalıymış canım ALLAH yardımcın olsun taşınmakta çok zor

slm kızlar ,
zor bir haftasonu geçirdim regl dönemim sebebiyle acayip gergindim eymende beli delirtti cumartesi eşim mesaiden gelince eymeni alıp çıkarttı ders çalışayım diye ya düşünüyoruz düşünüyoruz çocuğu bırakçak kimse yok kayganada haftasonu bakmak istemiyo zaarr sanki maaşlı çalışan akşamları paşamla uyumaya giderken baba iyi geceler diyo tabi ne kadar diyebiliyo varın siz düşünün emziği bırakalı nerdeyse 1 hafta olacak hala epiş mavvvv aldı diyo sonrada sana sorrarım gibisinden hıııı yapıp parmağını sallıyo
dünde eşimin amcasıgil geldi bizim mahallede düğüne gitceklermiş eymeni sevelim diye erken gelmişler yemekti falan derken acayip yoruldum tabi onlar geldi diye kaygana falanda geldi kayınpederle siyasi sebeple tartıştık
bende hiç altta kalmam benim kaynanayı pek sevmez millet gelincede bende oluyolar bende yorulsam da mest tabi tercih edilmek güzel amcanın hanımı köye gitmişlerdi ordan eymene yumurta süt çilek getirmiş sütü yoğurt mayaladım çilekleride şekerledim gidince oğluşuma reçel kaynatıcam kaynanam bozuldu ama sütü nerden buldun falan dedi yengemde ben getirdim diyince bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…