kizlarrr bu sekercik nerede merak ediyorum neden gelmiyor ki???? noldu ki???
canım o daha çok hediyeler,numuneler topiğinde oluyo oluyor oraya yazıyo
günaydın kızlar bugün ben açayım topiği dedim çağan sabahın köründe kalktı ırgatlığa gitcek herhalemaluum bide seçimler var bugün eşim daha yatıyo bugün iş başı raporumuz bitti malumm.
kizlarrrr nartan i bilmem ama benim canimi cektirdinizzz su top koftenin tarifini bir verseniz de ben de yapsam inanmayacaksiniz ama hic yapmadim desem yeridir
canlarım acıl yardım bu iki yaş sendromu daha erken başlayabiliyomu şimdi eymen 2 gündür çıldırtıyo beni bişey anlatmaya çalışıyo kelimeleri çıkarıp anlatamayınca hırsından ağlıyo elinle göster annem diyorum yok inat ille anlatacak herşeye ağlıyo ufff ufff
canlarım acıl yardım bu iki yaş sendromu daha erken başlayabiliyomu şimdi eymen 2 gündür çıldırtıyo beni bişey anlatmaya çalışıyo kelimeleri çıkarıp anlatamayınca hırsından ağlıyo elinle göster annem diyorum yok inat ille anlatacak herşeye ağlıyo ufff ufff
selam kızlar nasılsınız derfatcım noldu bu kasım bebişlerine anlamadım benimkide öle herşeye ağlıo bağırıo susturamıorum sanki bi yeri acıo gibi bağırıo duruyo bişiler dio anlamıom kızıo nolcak bakalım böle daha da uslancak die beklerken yaramaz oluyolar valla...kızlar sizlere bişey sorucam kızımın güneş alerjisi varmış güneş koruyucu kullanıomusunuz kullanıyosanız markası ne ceppertone en ii dedi eczacı bide chicco dedi bana akıl verinnn
günaydın caaaanııımmm ülkemin güzel anneleriii çocuklar anlatamıyor dertl erini ben neslinin dediiklerini anlıyorum tabi anlamadıklarımda oluyor onlara tabiki annecim tammam annecim sen nasıl istiyosan öyle olsun diyorummm vurma ısırmaa falan yokk zaten akşama kadar çocuk beni görüyoo insana hasret yavrum dışarı çıktığımız zaman kimi görse öpüyoo sarılıyo teyzelerer annanem dioo amcalara dedeeeemmm diyor genlerede hoştçaçalın diip el sallıo ama ananne yakalarsa şap şup öpüyoo bazıları vardır hani çocuğu öpmeisni istemez ya neslinin bulunduğumuz konum itibariylee o kişileri bile öpüoo hiççç gocunmuyorumm bende bi sorun varrr galibaaaaaman öpsün vatanını milletini seven bi çocuk olsunnn ayrım yapmasın istiyorumm onların kürtçe müziğini duyunca ho hoo hoo diyip ayağını yere vuruyorrr nesli halay çekiyo :44::44::44:nede olsa diyarbakır doğum lu çocuğun bu topraklaarın evladıı toprak çekio diyip gülüoz :90::90: seçimlerde belli oldu ülkemiz adına herkese hayırlı uğurlu olsunnn
kızlarr çağanın 3 tane dişi birden patlıyo ve çok kötü ishal olmuş hemde kötü kokulu diş jeli sürdüm rahatlasın diye şimdi uyuttum eğer durmazsa uyandığındada ağrı kesici vericem mecbur
canım mısır nişastasından muhallebi yappp yedir kesio bide karanfil yuttur iki üç tanee isal olursa kiloda kaybedioogeçmiş olsunn
nerdesiniz kızlarrr yaaa neslinin bezini çıkarttım saldım çayıra mevlam kayıra 10 gün sonra halıların hepsini yıkama göndericemmevi ne toplayasım var nede temizleyesim varr elim kaldırcak halim yokk off ne olcak halim temmuz 7 de tasınıoz daha ev tutulmadııı temizlenmedidee eşim bende 20 gün sonra gelcek aydınaaa kafatı yemek üzereyimmm internetten ev bakıyoruzz bulamadıkkk bütceye uygun bi ev bulamadıkk burda 480 oturuyoz orda 580 ne evlerr bide iki kira peşin olcak emlakçıydu depozitoyduu:44::44::44:bunlarıda geçtim ev yokkk ş.gfhytfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?