2009 Kasm Anneleri

minecim oğlen nerelerdeydin.bir sen bir de nuran yoktu.topiğimiz en kalabalık gunlerinden birini yaşadı.hatta bir ara 4 tane zıyaretçimiz bile vardı

ben gidip,şu deryayı,bulayım.bakalım yıne hangi topiklerde geziyor.

yok canım buralardayım ama ben geliyorum kimse yok geri çıkıyorum
çağanı uyuttum şimdi eşim geç geleceği için aç karnımı doyurcam çay koydum zeytinyağlı yaprak sarması vardı bişeyler daha yerim aç aç olmuyo dimi?tek başına gitmiyo ama mecbur işte

kızlar off ya lcw internet sitesinden kendime ve eşime badi almıştım dün biraz önce baktımki rengi yanlış almışım çağanın yüzünden durmuyodu şimdi farkettim neyseki mağazasından değiştirme hakkım var ama istedğim badiyi mağazada bulamıyorum eşime söylemedim zaten evlilik yıldönmüne almıştım inş bi sorun çıkmaz

off ya eşimi aradım daha çalışıyomuşş uykum geldi sen beni bekleme yat dedi gıcık oluyorum artık teknosaya

selam kizlarrr bugun piknik alanina gittik deniz kenari iki cocukla ilk defa oldu ama fena degildi degisiklik oldu deryaaa piknik dedin dedin bak biz de gittik hehehe nartan bir arkadas buldu top oynadilar.... kizlar bu nartan cok sosyal mi desem ne desem baskalarinin topu, kuregi, bisikleti ne olursa daliyor sanki kenidisininmis gibi basliyor oynamaya allahtan soyle disli bir cocuga rastlamadi da itekleyen vuran olmadi

sebnem sekerim yeni fotolar bekliyorum ama senin canim bizim tatil olayi muallakta kaldi diyordum ki bu hafta at ciftligne gidecekmisiz 3 gun doganin kucaginda co hos bir syer hep gidelim diyorduk nartan atlarla tanissin hayvanlar var onlarla hasir nesir olsun annesi gibi kucucuk boceklerden korkan bir cocuk olmasin o yuzden istiyorum deniz tatili olmasin dedim ne gerek var koskoca konyaalti plajlari burnumuzun dibinde bence daha iyi olacak hem tatil provasi olacak ona gore karar veririm artik....

kizlar ben nartan a uzun zamandir 5 numara bez kullaniyorum prima tabi islak mendil olarakta uni baby kullaniyorum cok memnunum...

zeynep gecmis olsun babanene acil sifalar olsun...

meral mert e gecmis olsun umarim cabucak iyilesir serce parmakcigi.....

hayatım başka cücük yapmıcanmı sen ben hasta bezlerimi birine verecektim gebe kalınca vermedim göğüs pedi vs bir kaç parça bişi işte..önce sıra sende sözün var buralara gelecektin unutmadım yaniii
off ya eşimi aradım daha çalışıyomuşş uykum geldi sen beni bekleme yat dedi gıcık oluyorum artık teknosaya
canım ya yazık sana en lazım zamanda yok özel sektör işte gerçi bende şikayetçiyim ne toplantı ne seminer bitiyor birde resmen iller arası çalışıo güya eş durumundan geldi neyse inş.vakitleri düzenlenler

zeyneppp canim hamisim naber??? buradasin ama benim cok uykum geldi sorma??? yarin olursan gorusuruzzzzz
m
sağol canım iyiyim sen nasılsın diyecem yazana kadar gitmişsindir canım misir çekti pişmesini bekliom hem cemroşta yeni uyudu anca keyif yapıcaz sana ii uykular yarın görüşmek üzere

iyi yapmışsın nurancım iyi geliyo piknik vallahi bizim buralarda deniz olmadığı için bizde göl kenarına pikniğe gidebilyoruz bu haftada eşim gidelim dedi ben gitmedim bizde eşimle başbaşa gezdik işte zaten havalarda soğuk yağmurlu filan genele olarak ama çok seviyoruz pikniği temiz havayı
nartanada maşallah canım ne güzel işt hemen kaynaşması

selam kızlar nasılsınız soruma yanıtlar için teşekkürler benimki öle arada falan hayatta atıştırmaz daha ne çerez yedi ne çubuk kraker yavrucuğum çiğnemeyi bi bilse neler yapcakta hehe:)anca tarhana yesin o bol bol onu sever of of çok zor nedense bana hep açmış gibi gelio ya:)

naber canım nasılsın?bende yatıcamda bi bakayım dedim çok uykum var çağan erken kalkıyo dinleneyim bari bu arada yazdığını topiğimizden olmayan birisi beğenmiş ben çıkaramadım kendisini çıkaran varmı aranızda?

bircan nasılsın şekerim?her çocuk farklı gördüğüm kadarıyla canım o yüzden endişelenme oda yer zamanla hatta yeter kızım yemem abur cubur derrsin de dinlemez seni..

iyiyim canım nasıl olayım işte bekliom gece yarısı yemek için bende o kişiye bakacaktım kim diye tanımıyorum arkadaşı o yüzden senin cvb geç gördüm..ii geceler hayatım yatta uyu bu cücükler fena yoruyor yarın eşim evde ya dert değil babayı kaldırıyor nasıl olsa

evet canım çok yoruyolar...eşim gece 12.30 da geldi ben tam yatmıştımki aç geldiğini bildiğim için uyuyamadım hemen kalktım bişeyler hazırladım derken 2ydi daha yatakat dönüyodum eşim yorgunluktan uyuyamadı benide uyutmadı

günaydın kızlar bügünü ben açayaım dedimm eee malum bu saatte kimse olmuyoo çağan 7 e doğru uyandıı anne anne bakmayınca babası olmamasına rağmen baba baba baktım eşim yok gitmiş bile işe sarktığı için beşikten hemen aldım şimdi oynuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…