2009 Kasm Anneleri

ayyy cemrede benim gibi banada daral gelir kimseyle sarılarak uyuyamam ama eymen ahtapot gibi bir sarıyo hatta boğuya ama ben hiççççç şikayetçi değilim

ay evet insanın canı yemek istemiyor benim kocişte aramaz pek yemek,karpuz ,peynır,ekmekde iyi olabilir

gamze'cim,tuğkan dun yedi mi pizzadan...
eline verdim önce yemedi attı gezinirken köşenin birine sonra lokma lokma alımle koparıp verdim oyunlarla falan yedi ayran içti birazda buna şükür diyorum hep
bugün benimde taze fasülye pişirdim az evvel tuğkanda dünkü şehriye çorbasından içirdim akşamada allah kerim

sağol canım çağanın tam pipisinin ucu canım bi kez daha olmuştu bu seferki bayağı kötğ

şimdi gelen haberlere gore tansaşlarda

huggies bezler 24,90 yerine 14,90 mış
ıslak bendilerde 12,50 yerine 8,50ymiş.yarın son gunmuş....huggıesın organiklerinden kullandım hoşuma gitti benim,ıslak mendildeki indirinde çok iyi bulursak stoklamak lazım...

sağol sebocum isahlimiz kalmadı bende iyiyim çok şükür çağana helince herşeyi ağzına almaya tam gaz devam ediyo ama ben çağann diye kızıp getir ağzındaki bana ver diye avcumu açınca artık çıkarıp bana veriyo tabi bunlar gördüklerim sen nasılsın şekerim efe ve mircan nasıl?

sağol meralcim ama daha belli değil işte eşim bi izne çıksın o zamanada çağanın pipisi iyileşir ama çok korkuyorum

bu arada sizede çok geçmiş olsun canım neden oldu acaba?

bende sebnemcim ya kesilme gibi bir seyde değil.ayakkabıdan süphelenmeye başladım şimdi serçe parmağıyla tabanın birleştiği,hafif kıvrık yer var ya orası..
cnm havasızlıktanda olabilir çorap giydiriyorsan u havalarda bisüre açık bırak bebkken tuğkanında hava almadığı için öyle bişey açılmıştı anlatınca şimdi bana onu anımsattı

eee kızlar akşama menude ne var.yazıverinde sizden kopya çekeyımm

canım benim menüm dünküyle aynı yeşil mercimek çorbası,taze fasülye,cacık,pilav,karpuz,salata bide kola ama eşim geç gelebilirmiş hatta gelmeyebilirmiş off yine kampanya varmış 2 gün boyunca gece çalışması filan derken 3 gün görüşemiyccez

meralcim bugüne özel indirimmi tansaş nerde ki yakınlarda olsada gitsem ufaklığa da alırdım şimdiden

gamzecim bana kalırsa pek hametanla geçecek gibi değilde bi kullanayım bakalım öyle yüzüstüyatıp pipisini biyerlere sürmeye çalışıyo çok kötü oluyorum canı acıyo demek yavrumun tamam canım bi kaç gün kullanayım senden isimin alıp dra filan danısırım

hiç huggıes kullanmadım elim gidip gidip geri geliyor her seferinde bize yakın tansaşta yok
ha bu arada haftasonu carreforsalarda 132 li 4 numara sanırım 32 tl yalnış hatırlamıyorsam dün tvde reklamını görmüştüm

canım ben organikleri çok beğenmedim molfixs daha iyibana göre ıslak mendildede molfixs kullanıyorum ama kalmamıştı freshn soft aldım bu sefer

cnm havasızlıktanda olabilir çorap giydiriyorsan u havalarda bisüre açık bırak bebkken tuğkanında hava almadığı için öyle bişey açılmıştı anlatınca şimdi bana onu anımsattı

gunduzleri devamlı çorap var ayağında dun giydirdiklerimde sıkmıştı ayağını,artık giydirmeyeyım o zaman,sağol canım.

deryacım nedendir bilemiyorum bende,olasılıkları değerlendiriyorum:))

merty uyndı,goruşuruz.opuyorum sizlkeri ve kuzuları...dayanamam gelirim yıne:))

ben geçenki kampanyadan bez almıştım ıslak mendilinde kampanyasından pampersleri 2 tl olunca stoklamıştım ihtiyacımız yok huggies bez kullanmadım ama doğduğundan beri huggies ıslak mendil kullanıyoruz her zaman 3lü paketi 8,5 tl oluyo geçen ki kampanya sebebiyle uzun zamandır pampers kullanıyoruz ama sorarsanız huggies derim pampersler çok ıslak sıksan suyu çıkıyo agzını yada elini silmek içimden gelmiyo

meralcim bugüne özel indirimmi tansaş nerde ki yakınlarda olsada gitsem ufaklığa da alırdım şimdiden

yarın son yazmışımda şimdi tekrar baktım bugun sonmuş.ayda bir % 40 indirim oluyor ya tansaşlarda oyle birsey galiba.bende diğer hugguesten kullanmadım kalın gibi gelmiştir bana hep,ama organikleri ince,bir sorunda yaşamadık.şimdi bazen ondan bazen prima kullanıyoruz hangisi denk gelirse işte...

zeynep ufacığına bez alma bende 2 paket açılmamış yeni doğan var bebek görmeye gelenler getirmişti ama eymen bebekken tosun gibiydi kullanamadık gel al bahaneyle gezmiş olursunuz ayy ne güzel olur hoş oğluşumun o tosun halinden eser kalmadı bebeklik resimlerine bakıyorumda ağzı doluymuş gibi yanakları kocaman

kızlarrr hepiniz dağılmışsınız kimsecikler yok bu saatte bende çağana çorba içirdim bi bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…