aman canım koşuşturmamı bir bilsen acırsın bana cemroş uyurken yazıyorum şimdi aslında mutfak batıyor ama battı balık diyorum sizle konuşmayı özledim bir yandanda da bana herşey yakışıra bakıyorum.. babaannem hasta evet bin tane derdi var hangisini diyeyim kalp sıkıştırıyor sanıyorduk ritm bozukluğu ve damarlarda genişlik var demiş öncesinde doktor dün gittik konak has. kalp ii çıktı öncekiş denilenler çürütüldü ilaçlar nabzı ve tansiyonu düşürüyordu ölücem zannediyodu kadın burdada çocukla baş başa vesvesede yapıodu neyse inş. yeni ilaçlar ii gelir..merte sıhhatler olsun canım çok yakışmıştır eminim
konakta arkadaşım çalışıyo baş hemşire oldu galiba
yahyakaptandakine mi gittiniz
sağol nagihancım evet evde olmak çok güzel ama sarılıp uyumak malesef bizde yok hanım rahatsız oluyor sarılınca özgür yatacakmış...senin elbiseyyi çok merak ettim nasıl kkya koydunmu ??güle güle giyyyy...
eline verdim önce yemedi attı gezinirken köşenin birine sonra lokma lokma alımle koparıp verdim oyunlarla falan yedi ayran içti birazda buna şükür diyorum hepay evet insanın canı yemek istemiyor benim kocişte aramaz pek yemek,karpuz ,peynır,ekmekde iyi olabilir
gamze'cim,tuğkan dun yedi mi pizzadan...
cnm ya kesmen çok zor olacakkolaylıklar versin Rabbim
eymende dönüyo hemde ne dönmek
çok geçmiş olsun geçende eymende oldu pipisinin tam altı kızardı bende artık özellikle kakadan sonra hemen yıkıyorum havalar iiki ısındı eymenin poposu hep hassastı başlarda nivea kullandım sonra dr hametan önerdi hem çok ucuz hemde çok faydalı hiçbişey olmuyo artık pipisinin kızarıklığı bile 2 günde geçti
eymen 11,5/12 değişiyo boyuda 85-87 galiba tam emin değilim
selammmmm kizlarrrr sabah sabah ugradim ama kimsecikler yok((( neyse gene kendi kendime yazayimda bahceye gidecegim sonra. ehhh irgatlik kolay degil anam calis cabala aylar sonra rahat edicem.gecmisi cok okuyamadim mert sacini kestirmis saatler olsun yakisiklimaaaaa. simdi mavis gozleri dahada cikmistir on plana boncuk gozlumm cok opuyorum seni... he bu arada meralcigim yaptigin ciftlik muhabbetine once cok sevindim di ama sonlara dogru yikildim kafamdan assagiya buz gibi sular dokuldu hayallerim yikildi oyle kaptirmisimki sorularim bile yazini okurken kafamda canlanivermisti alacagin olsun gururumla oynadin dalga gectin fazla olgunlasan domateslerimi gelip snein camlarina atmazmiyim ben sen durrrr mayismis biberlerimide tek tek yapistiricam camina,ustunede iki yumurta ekmegi banar banar yersin organik menemeni
nurancigim alisverise vermis yapmis stres atmissin canimcim oh ne guzel valla gule gule giyin canim benim bu siralar aldigim seyler bahceyle ilgili seyler onun disinda benimde gardrobumu yenilemem lazim malum acildik sacildik yaaesinde evdeymis artik rahatlammissindir gerci afacanlar babalarinin yaninda cok degisiyorlar ya ama olsun baba hasretini gidersinler. benimkilerde babayi gordunmu bi degisiyolar bi simariyolar lafimi dinlemiyolar napalim artik zaman boyle gecicek buyucekler iste. tatil isiniz noldu vazmi gectiniz..nartanimida opuyorum aytesimideeee
deryacigim sen nasilsin canimmm insallah hersey yolundadir caganim nasil oldu ishal olmus ahh ahhh hala azina aliyomu herseyi hep mikrop geciyor degilmi yavrucaga. sizleride opuyorum cokk
minekcigimmmmmmmmm :)))) bi ara cocukkene cok samimi arkadasim vardi azindan okuz lafi hic dusmez hep okuz derdi herkeze herseye bende ben okuzsem sende benim inegimsin derdim boylece ben okuz o inek uzunnnn seneler oylece kaldik taki abisinin evlilik teklifini red edene kadar.. sonra takmin etmissindir okuz oldu ortaklik bitti.. simdi sen inekcigimmm yazinca aklima bu mazi kalbimde derin yara misali aklima geldi ... neslim nasil iyimi cadi cadiiiiiii yerim onun dillerini ben facede resimlerini gordum dayisiyla bayildim valla nasi pozlarda vermis cimcime...
nagisim dugun mugun derken sende stres atmissin gorum gorum gorumcelikte yaptinmi barim dugundeya ben boyle yaziyorum ama dugun bittimi oldumu hic haberim yok yazilarin bi basindan bi sonundan okuyunca niyeyse bitmis diye tahmin ettim gariii... neyse gonlumun itfaiyecisi senide eymenide cok optummmm.....
zeynebimmmmm tatlimmmm hamisimmmmm sen nasilsin guzel gozlummm... cicmcime nasil yaramazliklar tamgazmi bizm gibi ... hamislik nasil gidiyor ay hem calisiyorsun hem sicak allah yardimcin olsun cnaim...
bircancigim seninde sIKintin varmis canim rabbim tez zamanda feraha erdirsin insallah buyuk bi sey yoktur derken birden aklima kayinvaliden geldi niyeyse. insallah sagligi iyidir.... bebisnde yemesi icmesi duzewlse sende rahatlicanda fazlada kasma kendini senin uzuntun stresinde yansir....
umarim kimseyi atlamamisimdir bizde hep ayni seyler devam iste bebelerin ve benim istahsizligim suruyor ama aksam oldumu hava biraz serinledimi arayi kapatiyoruz kitliktan cikmis gibi yiyoruz ailecek :)) hele efe cok komik oluyo nerdeyse elimi yiycek kasikla birlikte yiceee yiceeee diye diye ... araa girip cvp yazacagim ama fazlada giremiyorum simdi havuz sezonuda acildi artik saatlerimizi orayada bolecegiz bana bi esktra saat lazim yokmu 25 saatttt
çağanda sunnet olan bebişler kervanına katılıyor demek,hayırlı olsum.o krem iyi geliyor birseyciği kalmaz inş..
şimdi mert'i uyuturken farkettim ayak serçe parmağının arka kısmında nohut tanesi kadar bir yara var.yara değilde eti gözukuyor resmen,içim kıyıldı gorunce.hanı yanınca şişerde patlatırsak et ortaya çıkar ya oyle bir goruntude.ayakkabıdan desem değil çunku tam altta kalıyor.ne oldu,nasıl oldu,ne zaman oldu anlamadım.ne yapmak lazım fikri olan varmı kızlar ya açık yaraya kremde surulmez diye biliyorum ama dezenfekte edici birseyler mı sursem oksijenlı su flan..bugunde olmamış o kadr yeni bir yara değil,hay allahım ya hiçde ağlamadı ,acısı sızısı olmadımı kı?
ayyy cemrede benim gibi banada daral gelir kimseyle sarılarak uyuyamam ama eymen ahtapot gibi bir sarıyo hatta boğuya ama ben hiççççç şikayetçi değilim
cnm havasızlıktanda olabilir çorap giydiriyorsan u havalarda bisüre açık bırak bebkken tuğkanında hava almadığı için öyle bişey açılmıştı anlatınca şimdi bana onu anımsattıbende sebnemcim ya kesilme gibi bir seyde değil.ayakkabıdan süphelenmeye başladım şimdi serçe parmağıyla tabanın birleştiği,hafif kıvrık yer var ya orası..
eee kızlar akşama menude ne var.yazıverinde sizden kopya çekeyımm
meralcim bugüne özel indirimmi tansaş nerde ki yakınlarda olsada gitsem ufaklığa da alırdım şimdidenşimdi gelen haberlere gore tansaşlarda
huggies bezler 24,90 yerine 14,90 mış
ıslak bendilerde 12,50 yerine 8,50ymiş.yarın son gunmuş....huggıesın organiklerinden kullandım hoşuma gitti benim,ıslak mendildeki indirinde çok iyi bulursak stoklamak lazım...
kıyamam ben yaralı kuzulara tuğkanda bikere kızarmıştı pipi hemetanda fayda etmemişti drumuz bize 2 krem verdi karıştıtıp elimde sürüyordum süper geldi eğer geçmesse özelden ismini yazarım kremlerin
ayaktaki yara için bir fikrim yok cnm inş. bir an evvel iyileşir
bahçe işlerinden hiç anlamıyorum çiftçi kızıyım ama çiçek bile bakamıyorum yeteneksizim biraz o konularda ne güsel şebnem sen bisürü şeyler yetiştiriyorsun oğluşlara vallhi bizimde annanemiz sağolsun
ay hamile olmak ne güsel ben nasıl cesaret edicem hiç bilmiyorum hanımlar ya ben çok zor doğurdum tuğkanı ikinciye hiç cesaret edemiycem gibi geliyor
şimdi gelen haberlere gore tansaşlarda
ıslak bendilerde 12,50 yerine 8,50ymiş.yarın son gunmuş....huggıesın organiklerinden kullandım hoşuma gitti benim,ıslak mendildeki indirinde çok iyi bulursak stoklamak lazım...
şimdi gelen haberlere gore tansaşlarda
cnm havasızlıktanda olabilir çorap giydiriyorsan u havalarda bisüre açık bırak bebkken tuğkanında hava almadığı için öyle bişey açılmıştı anlatınca şimdi bana onu anımsattı
hiç huggıes kullanmadım elim gidip gidip geri geliyor her seferinde bize yakın tansaşta yok
ha bu arada haftasonu carreforsalarda 132 li 4 numara sanırım 32 tl yalnış hatırlamıyorsam dün tvde reklamını görmüştüm
meralcim bugüne özel indirimmi tansaş nerde ki yakınlarda olsada gitsem ufaklığa da alırdım şimdiden
ooooo derdimizi yazamıoz ya bu yabancılar kimmm kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?