2009 Kasm Anneleri

tunaydın gamzecim,afiyet olsun....eşim yunanlı derken yunan goçmeni falan mı yoksa yunan vatandaşı mı?

bende çok içerdim kahve hamilelik,emzirme donemi derken pek bulaşmadım.yeni yeni işiyorum turk kahvesi gibisi mi var ya mis misss

göçmen canım eşim ilkokula başlaması için gelmişler türkiyeye orasının doğumlusu vatahndaş değil ama niyetimiz var bakalım tuğkan için çifte uyruklu olmaya onlarda çok kahve içiliyor neskafe frape türk kahvesinin yunanistan versiyonunu getirtiyolar onlarınki daha ince çekim oluyor telvesi böle ağızda pıtır pıtır kalmıyor bizim fındıkta alıştı kahveye

ayyy sorma zeynepcigim 1 yadir boyle hemen hemen baska bir belirti yok mikrop mu kapti desem ama? neyse artik isallah cabuk gcer dedigin gibi...

haklisin canim sadece anne sutu olunca civik oluyor ama yine de meraklaniyor insan...

evet canim cocuk evlenene kadar park yatakta yatsin cok guldum canim....

ahhh turk kahvesine ben de dayanamam himmm bayilirim..

deryacigimmm naber?? babamz geldi ikisine de bak dedim biri kucaginda biriyle oynama calisiyor cok komik hali:::))) aman napalim biz hep oyleyizzzz

mert oğlen uyandığından beri çok mızmız,bitirdi beni ne yapsam memnun olmuyor,olmadık şeyler istiyorrr....
yoruldum,bittimmm...

deryacigimmm naber?? babamz geldi ikisine de bak dedim biri kucaginda biriyle oynama calisiyor cok komik hali:::))) aman napalim biz hep oyleyizzzz

ohh ne güzel nurancım sende azcık kafanı dinle hem iki çocuğa bakmanın ne kadar zor olduğunu anlasınlar...bizde napalım canım ya çağanla evde oturuyoruz ben camdan bakarken çağanda arkamdaydı saen gel kafanı camın kenarına vur morarmış ve şişmiş sarıldı boynuma ağladı bayağı

kizlar gitmissiniz birini parka goturecegiz biri kaka yapiyor yine beline kadar cikmis kakalar acaba bezini mi buyutsem butun kiyafetlerden kaka temizlemekten cok bunaldim kizlarrrr yeniden bi kaka analizi yaptirtsam iyi olacak

Son düzenleme:
nuran canım,evlenene kadr park yatakta yatsın demedim yanlış anlaşılmışım,park yataktan sonra alacağımız yatakta evlenene kadr yatar.ona gore dayanıklı,konforlu bir sey alırız demek istedim

biximlide gezmeye çok alıştı sürekli gezmek istiyor alt kat babannesine gitmek terasa çıkmak parka gitmek hep huzursuz gezmeye gitmediği için bizde markete gittik oğlum uyanınca dedesi bisiklet almamız için para varmişti onu aldık hani şu 3 tekerlekli ayrıca öncede 2 pedalı olan plastik bisikletlerden aldık
şimdilik yürüyerek sürüyor ayakları ermediği için
nuran ne güsel ya maşallah sana vallhi 2. bebğide çıkardınız aradan darısı bize artık

aah o morlukları siz bizim ayaklarda bir görseniz darp edilmiş gibi ayaklar çürük içinde

slm gamze,nasılsın?zor bir oğleden sonrası yaşadım,sonuç olarak evde yemek yok:))neysekı mert'in yemeği vardı ve yedirdim..

bende seneye nasipse oturduğum odayı tuğkana oda yapıcam ozaman tek kişilik bazalı yatak almak niyetim tuğkana artık evlenen kadar yatsın die :)

o bacaklardakını saymıyorum bile onlar olağan oldu
gule gule kullansın tuğkan bisikletini.bizde pazara gittik birkaç şey aldık geldik.pazarda plastık leğen falan satanlar var ya onların başından ayıramadım,sonra bahçede çocukları gördu,abi abi diye gitti yanlarına oyunlarını bozdu,elindeki tabancaları aldı falan.ordanda zorla kopardım asansoru ağlayarak çıktı,kepıyı açınca eve girdi allahtan:))

Son düzenleme:
slm gamze,nasılsın?zor bir oğleden sonrası yaşadım,sonuç olarak evde yemek yok:))neysekı mert'in yemeği vardı ve yedirdim..
iyyim cnm teşekkür ederim sen nasılsın
vallhi benimkide huzursuz sürekli biyerlere gitmek derdinde evde hiç mutlu olmuyor oyuncaklarda sarmıyor birde 2. köpek dişmiz patlıyor görünmüş ucu ondanda kaynaklanıyor sanırım bu huzursuzlukları bir saatleri diğerini tutmuyorki benim dünden mercimek çorbam var biraz da biber dolması var yanınada köfte çıkardım difrizden birde patates püresi niyetim bir onu yapmadım eşim gelene kadar hallederim inş. çocukların keyfi olmayınca insanın canı hiç iş istemiyor

sağol cnm o plastiklere bayılıyolarzaten mutfaktada bende geçen o plastikçilerden sandalye aldım belki oturur biraz die ama arkasını çevirip sürüklüyor yada üzerine çıkıp eremediği yerleri karıştırıyor ya hep yaramazlık peşindeler

sağol cnm yorgunum ama iyiyim şuan:)iyi alıştılar dışarda gezmeye ya hep çıkmak istiyorlar,sık sık balkona çıkarıyorum ne yapayım her dakka parka goturemenkı.menu süpermiş,masanızda yer var mı

amam bebişlerimiz iyi olsunda işleribir şekilde hallederiz..bendede difrizde birseyler var onlardan hazırlayayım,eşim gelmek üzeredir.goruşuruz,op benim için tuğkan'ı

sizin oyun grubu olayınıza da bayıldım ne kadr guzel kafa dengi insanlar bir araya gelmişsiniz.çocuklar için çok iyi oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…