günaydın hanımlar biçoğunuzada tünaydın
biz geç kalktık 9,30 gibi kahvaltı edip komşuya gittik kahve içmeye eşim benim yunanistanlı dolayısıyla çok kahve tüketiliyor her türlüsü gerek kayınvalidemde gerek bende gerek komşularda tuğkanda alıştı kahveye işimiz var vallhi
park yataktan bahsedilmişte tuğkanın odası yok henüz oyüzden yatak odasmızda park yatakta yatıyor bizim yatağa birleşik bir şekilde 6 aylıktan beri ama 1 yaşından ihtibaren atlıyorhemde derin yerden görenler ordan nasıl çıkıyor diyolar ama çok kıpırdak benimki ellerinden kuvvet alıp çıkıyor şimdi girebiliyorda arkasını dönüp ben tuğkanı artık rahatlıkla bırakıp diğer odada uyuyabiliyorum çünkü uyanıp yataktan çıkıp bizim yataktan inip kapıyı açıp oturduğumuz odanın kapısınıda açıp bizim aynımıza geliyor uzunca bir zmandır oyüzden sbh kalkıp inip evin içinde gezinip oynamaya başlıyor hatta geçen akşamdan erik bırakmışız masanı9n üzerinde ben uyanana kadar 3 tane erik yemiş çekirdekleri saydım :)
vallhi baya dertleri bitti şükür ya
tunaydın gamzecim,afiyet olsun....eşim yunanlı derken yunan goçmeni falan mı yoksa yunan vatandaşı mı?
bende çok içerdim kahve hamilelik,emzirme donemi derken pek bulaşmadım.yeni yeni işiyorum turk kahvesi gibisi mi var ya mis misss
Günaydın kızlar ... Allah sanada eşinede kolaylıklar versin çok zor ya izni gelsede azcık dinlenseniz ..çağana park yatak alsana canım oyalanıyor varmı bilmiom bizimki epey eyfi yapabiliyoyalanıyor içinde uyanınca bende yatak keyfi yapabiliyorum beşikte hiç rahat vermez
Günaydın nurancım moktan bir güne başlamışsın belligün içersinde azalması dileğiyle aytes senin yediğin birşeyden etkilenmiş olabilirmi acaba???kahve dedin bak canım çekti cemroşta nasıl dikkatliydim bunda o kadar serbest davranıyorumki doğunca yanlışmı doğrumu yapıyorum görücem
merhaba kızlar;
benim pc gidicı galıba kendi kendine kapanmaya başladı.giremezsen bir sure merak etmetın.
nurancım sadecde emdiği için aytes ishal gibi olsada kakası sorun olmuyor,meraklanma canım.
yalnız dikkatlı olalım yaz geldi ishaller arttı,almanyadan yayılan bir virüs varmış allah korusun kotu sonuçlara neden oluyor.kanlı ishal çok gorulmaye başlamış bu sıralarda bebişlerde..meyvelere,sebzelere,kullandığımmkaplara daha bir ozen gosterir oldum.sırkelı suda bekletmek lazım aslında da ihmal ediyorum...
evet canim cocuk evlenene kadar park yatakta yatsin cok guldum canim....deryacım siz bilirsinizde bu saatten sonra park yatak almak gereksiz masraf bence.döşek alıp yer yatağı tarzı birsey yapabilirsin yada tek kişilik karyola alıp,onunede duşmemesi için çocukların park yatakların kumaşına benzer apartlar var onlardan alırsın.evlenene kadr da kullanır.çok cimri gordum kendimi...
tunaydın gamzecim,afiyet olsun....eşim yunanlı derken yunan goçmeni falan mı yoksa yunan vatandaşı mı?
bende çok içerdim kahve hamilelik,emzirme donemi derken pek bulaşmadım.yeni yeni işiyorum turk kahvesi gibisi mi var ya mis misss
deryacigimmm naber?? babamz geldi ikisine de bak dedim biri kucaginda biriyle oynama calisiyor cok komik hali:::))) aman napalim biz hep oyleyizzzz
mert oğlen uyandığından beri çok mızmız,bitirdi beni ne yapsam memnun olmuyor,olmadık şeyler istiyorrr....
yoruldum,bittimmm...
nedenki canım biyerimi ağrıyor acaba?[/QUOTE
şimdi iyi hallettık.pastel boyalar vardı onlardan verdim karaladı kağıda hoşuna gitti.boylece krizi atlattık.sonra yemeğini yedi ve ilk kezz kakasını lazımlığa yaptı.kendiside bir sevindi gormelıydiniz,alkış yaptı.kakayı tuvalete doktuk,baybay yaptık...
geçmiş olsun çağancığıma,mertinde çenesi mor,geçen masaya çarptı
nurancım,bezi değiştir canım benimde aklıma gelmişti..rahat edersiniz...
biximlide gezmeye çok alıştı sürekli gezmek istiyor alt kat babannesine gitmek terasa çıkmak parka gitmek hep huzursuz gezmeye gitmediği için bizde markete gittik oğlum uyanınca dedesi bisiklet almamız için para varmişti onu aldık hani şu 3 tekerlekli ayrıca öncede 2 pedalı olan plastik bisikletlerden aldık
şimdilik yürüyerek sürüyor ayakları ermediği için
nuran ne güsel ya maşallah sana vallhi 2. bebğide çıkardınız aradan darısı bize artık
aah o morlukları siz bizim ayaklarda bir görseniz darp edilmiş gibi ayaklar çürük içinde
bende seneye nasipse oturduğum odayı tuğkana oda yapıcam ozaman tek kişilik bazalı yatak almak niyetim tuğkana artık evlenen kadar yatsın die :)
iyyim cnm teşekkür ederim sen nasılsınslm gamze,nasılsın?zor bir oğleden sonrası yaşadım,sonuç olarak evde yemek yok:))neysekı mert'in yemeği vardı ve yedirdim..
sağol cnm o plastiklere bayılıyolarzaten mutfaktada bende geçen o plastikçilerden sandalye aldım belki oturur biraz die ama arkasını çevirip sürüklüyor yada üzerine çıkıp eremediği yerleri karıştırıyor ya hep yaramazlık peşindelero bacaklardakını saymıyorum bile onlar olağan oldu
gule gule kullansın tuğkan bisikletini.bizde pazara gittik birkaç şey aldık geldik.pazarda plastık leğen falan satanlar var ya onların başından ayıramadım,sonra bahçede çocukları gördu,abi abi diye gitti yanlarına oyunlarını bozdu,elindeki tabancaları aldı falan.ordanda zorla kopardım asansoru ağlayarak çıktı,kepıyı açınca eve girdi allahtan:))
iyyim cnm teşekkür ederim sen nasılsın
vallhi benimkide huzursuz sürekli biyerlere gitmek derdinde evde hiç mutlu olmuyor oyuncaklarda sarmıyor birde 2. köpek dişmiz patlıyor görünmüş ucu ondanda kaynaklanıyor sanırım bu huzursuzlukları bir saatleri diğerini tutmuyorki benim dünden mercimek çorbam var biraz da biber dolması var yanınada köfte çıkardım difrizden birde patates püresi niyetim bir onu yapmadım eşim gelene kadar hallederim inş. çocukların keyfi olmayınca insanın canı hiç iş istemiyor
nedenki canım biyerimi ağrıyor acaba?[/QUOTE
şimdi iyi hallettık.pastel boyalar vardı onlardan verdim karaladı kağıda hoşuna gitti.boylece krizi atlattık.sonra yemeğini yedi ve ilk kezz kakasını lazımlığa yaptı.kendiside bir sevindi gormelıydiniz,alkış yaptı.kakayı tuvalete doktuk,baybay yaptık...
geçmiş olsun çağancığıma,mertinde çenesi mor,geçen masaya çarptı
nurancım,bezi değiştir canım benimde aklıma gelmişti..rahat edersiniz...
sağol canım benim sizede geçmiş olsun böyle böyle büyüyecekler napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?