gunaydin kizlar sabah kahvesine geldim ama kimse yok.... bu sabahim kaka temizleme olarak basladi ve oyle de devam ediyor nartan 1 kez aytes iki kez bir de yikiyorum artik kakadan sonra silip birakmiyorum... kizlar aytes cok kaka yapiyor ishal su gibi kakasini tahlile goturdum birsey cikmafdi ama surekli kaka yapiyor su gibi o da butun kiyafetlerine cikiyor onlari camasir suyuna koy yika offf yaaani sasirdim valla ne yapacagimi
onun haricinde iyi sayilirim birilerini bulsaydim daha iyi olacaktim kimsecikler yokkkk...
günaydın kızlar bügünü ben açayaım dedimm eee malum bu saatte kimse olmuyoo çağan 7 e doğru uyandıı anne anne bakmayınca babası olmamasına rağmen baba baba baktım eşim yok gitmiş bile işe sarktığı için beşikten hemen aldım şimdi oynuyooo
Günaydın kızlar ... Allah sanada eşinede kolaylıklar versin çok zor ya izni gelsede azcık dinlenseniz ..çağana park yatak alsana canım oyalanıyor varmı bilmiom bizimki epey eyfi yapabiliyoyalanıyor içinde uyanınca bende yatak keyfi yapabiliyorum beşikte hiç rahat vermezevet canım çok yoruyolar...eşim gece 12.30 da geldi ben tam yatmıştımki aç geldiğini bildiğim için uyuyamadım hemen kalktım bişeyler hazırladım derken 2ydi daha yatakat dönüyodum eşim yorgunluktan uyuyamadı benide uyutmadı
Günaydın nurancım moktan bir güne başlamışsın belligunaydin kizlar sabah kahvesine geldim ama kimse yok.... bu sabahim kaka temizleme olarak basladi ve oyle de devam ediyor nartan 1 kez aytes iki kez bir de yikiyorum artik kakadan sonra silip birakmiyorum... kizlar aytes cok kaka yapiyor ishal su gibi kakasini tahlile goturdum birsey cikmafdi ama surekli kaka yapiyor su gibi o da butun kiyafetlerine cikiyor onlari camasir suyuna koy yika offf yaaani sasirdim valla ne yapacagimi
onun haricinde iyi sayilirim birilerini bulsaydim daha iyi olacaktim kimsecikler yokkkk...
Günaydın kızlar ... Allah sanada eşinede kolaylıklar versin çok zor ya izni gelsede azcık dinlenseniz ..çağana park yatak alsana canım oyalanıyor varmı bilmiom bizimki epey eyfi yapabiliyoyalanıyor içinde uyanınca bende yatak keyfi yapabiliyorum beşikte hiç rahat vermez
Günaydın nurancım moktan bir güne başlamışsın belligün içersinde azalması dileğiyle aytes senin yediğin birşeyden etkilenmiş olabilirmi acaba???kahve dedin bak canım çekti cemroşta nasıl dikkatliydim bunda o kadar serbest davranıyorumki doğunca yanlışmı doğrumu yapıyorum görücem
günaydın canım park yatağımız yok ilk başta onları beğenmeyip almamıştım beişktende çok sarkıyo düştüya bi kere insan korkuyo eşime geçenlerde park yatak alsakmı dedim tamam dedi ama unuttuk bakmayı bile sen nasılsın canım?
deryacım siz bilirsinizde bu saatten sonra park yatak almak gereksiz masraf bence.döşek alıp yer yatağı tarzı birsey yapabilirsin yada tek kişilik karyola alıp,onunede duşmemesi için çocukların park yatakların kumaşına benzer apartlar var onlardan alırsın.evlenene kadr da kullanır.çok cimri gordum kendimi...
ben de alırken aman masraf boşuna diyodum ama gittiğim yerede götürüyorum 120 liraya aldık ucuz yani 3 yaşa kadar rahat kullanır ..ben iyiyim canım kahvaltı falan yaptık dün pazardan çilek aldım biraz buzluğa koydum taze taze reçel yaparım kışın diye ama aynı pozisyonda oturmaktan boynum tutuldu dinleniyorum şimdi siz nasılsınız???günaydın canım park yatağımız yok ilk başta onları beğenmeyip almamıştım beişktende çok sarkıyo düştüya bi kere insan korkuyo eşime geçenlerde park yatak alsakmı dedim tamam dedi ama unuttuk bakmayı bile sen nasılsın canım?
merhaba canım bizde sabahları uyandığımızı belli etmesek oyalanıyor cimcime ama farkettimi ısrarla sesleniyor bize olmadı atlay acak gibi yapıo zor tabi atlamak tehdit yani:2::2:yatakta hayatta yatmaz yanımıza atıyor kendini aşğıya tuvalet aynasın boşaltmak en büyük zevki makyaj malzemelerimin içine etti yeni yer arıyorum boşalttım orayı ..evet canım cemreye çok dikkat ediyordum bu sefer daha rahatım belki kızımda rahat olur ve herşeyi yer et yiyebiliyorum en azından temiz köy havası ..eskiler daha şanslıydı hormon yok herşey doğal şartlar zor ama allahım koruyodu işte..cemre kucağımda durmuyoki tekmelio kay deyip sevio karnımı ama sonra vurmaya başlıo veletmerhaba zeynepcim;
bizdede park yatak var merti içine atıyorum süpürge yaparken falan iyi oluyor.sabahları uyanır uyanmaz annniii diye bağırıyor ama..oynamak hiç aklına gelmiyor,uyanınca yatağımıza alıyoruz,bizimle boğuşuyor,şoyle sarılıp yatayıp olayı yok yani...
ilk hamilelikte daha bir dikkat ediliyor deme.kaldırdığına,yediğine içtiğine.şimdi cemrede var onunla ilgileniyorsun zaten ,ister istemez kucaklamakta zorundasın...allah kolaylıklar versin canım.minnoşda sağlıkla gelir,ablamların arasında tam iki yaş var,o zaman tabi bu kadr teknolojık aletlerde yok.annem buyuk ablamı sırtına bağlarmış,karnındada diğer ablamı supurgesini yapar,çamaşırını,bulaşığını oğle yıkarmış...gerçi bizimkileri bağlasan sırta durmazlar,o zaman kı bebişler çok bu usluymuş ben anlamadım
buda bir düşünce tabideryacım siz bilirsinizde bu saatten sonra park yatak almak gereksiz masraf bence.döşek alıp yer yatağı tarzı birsey yapabilirsin yada tek kişilik karyola alıp,onunede duşmemesi için çocukların park yatakların kumaşına benzer apartlar var onlardan alırsın.evlenene kadr da kullanır.çok cimri gordum kendimi...
ben de alırken aman masraf boşuna diyodum ama gittiğim yerede götürüyorum 120 liraya aldık ucuz yani 3 yaşa kadar rahat kullanır ..ben iyiyim canım kahvaltı falan yaptık dün pazardan çilek aldım biraz buzluğa koydum taze taze reçel yaparım kışın diye ama aynı pozisyonda oturmaktan boynum tutuldu dinleniyorum şimdi siz nasılsınız???
merhaba canım bizde sabahları uyandığımızı belli etmesek oyalanıyor cimcime ama farkettimi ısrarla sesleniyor bize olmadı atlay acak gibi yapıo zor tabi atlamak tehdit yani:2::2:yatakta hayatta yatmaz yanımıza atıyor kendini aşğıya tuvalet aynasın boşaltmak en büyük zevki makyaj malzemelerimin içine etti yeni yer arıyorum boşalttım orayı ..evet canım cemreye çok dikkat ediyordum bu sefer daha rahatım belki kızımda rahat olur ve herşeyi yer et yiyebiliyorum en azından temiz köy havası ..eskiler daha şanslıydı hormon yok herşey doğal şartlar zor ama allahım koruyodu işte..cemre kucağımda durmuyoki tekmelio kay deyip sevio karnımı ama sonra vurmaya başlıo velet
buda bir düşünce tabi
bizde iyiyiz şekerim çağan uyuyo bende çay içiyorum tek başıma annem çağırıyo gel diye ama hiç gidesim yok
afiyet olsun şekerim evde olmak çok güzel gidesin yoksa dinlen çağan kalkana kadar
çağan uyandı uyanacak zaten hiç bi işte yapmadım eşim geç geleceği için umrumda olmuyo iş güç ya gitmek sorun değil ama gelmesi sorun bizim burda bi yokuş var onu çıkmayı hiç gözüm yemiyo çağanda yürümüyo yürüse bile elimizi tutmuyo bırakın ben gitcem diye mecbur kucağa almam lazım eee bide çantamız var oda ağır oluyoo yok ya gözüm yemiyooo
en iyisi kalmak o zaman bende yemek yapayım bari ne yapıcam bilmiom ama kızım sağolsun birşey yemeyince artı bir sıkıntı menü sana kolay gelsin canım öpüldünüz görüşm
ek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?