maşallah şarkılarda soylenir olmuş artık:):))sizinkiler iyi dillendi kızlar maşallah tu tu tuuu.mertte çok kelime var ,fillerde var giy,aç,kapa,gel git,oku falan birsuru filede kullanıyor ama çok cumle yok daha.nesliyle,eymen aldı başını gidiyor
bendede oyle canım boya yapılması lazım alçı duvarla bizim en ufak çizikte alt katın boyası ortaya çıkıyor mertte sağolsun çok başarılı elindekileri duvara vurmaktabu senyıde geçircem boylede baharda yaptırcam inş.yoksa yıne aynı olacak,ertesi gun.çunku adam yapmadan anlanıyor belkı seneye soz dinler diye umudum var
ben çıkıyorumcanım,mert uyanmadan anyoyu temizleyeceğim,birde birseyler yesem fena olmayacak.goruşuruz....
aslında eymende de pek cümle yok mesela karnın aç mı oğlum
aç
babanneyi üzdün mü
üzdüm
halayı üzdün mü
üzdüm
tek kelimelerde iyi bide kısa cümlelerde
eymen duvarlara zarar vermiyo halılarada aslında bebişimin eve zararı yok ben evdeyken örtü serilmeden yemezdi ama babannede gezerek yiyo evde de onu yapmak istiyo bide ne çişini söylüyo nede alt değiştirtiyo Allah'ım görmeniz lazım feryat figan tabi ben terden sırıl sıklam bizden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı be mübarek çiş de madem aaaa ne zormuş ya
afiyet olsun cnm bide boş zamanlarda nete takılınca hepten işler kalıyo dimi
kolay gelsin cnm
nagihan mertte anne çiş diyor lazımlığa oturtuyorum bir sure sonra yapmadan kalkıyor dakıkasında yere yapıyor.birde uzuluyor oraya yapınca ama yapmıyor işte lazımlığaaltı ısılık oldu kıyamıyorum bağlamayım diyorum bu seferde çiş kaka temizliyorum kulot yetişmiyor valla...ha birde bağlatmakta istemiyor,çekiştiriyor bezi.giyınmek de ayrı bir dert,ustunu gıymeyecek tarzan mısalı dolaşacak benimki:)))
oyle valla mert uyanıkken supergeyı halletım uyuyunca vileda yaptım o kadrla yoruldum bir mola vereyım dedim tozlarıda mertle alırız uyanınca:))
boyle işte taksıt taksit yapıyorum işleri...
sanada kolay gelsin...
valla cnm ben istiyorum hazır ev perişan ben perişanken çıksın aradanbak nuran şimdi zorlanıyo ama biz 2.yle uğraşırken nurancımız kahve yudumluyo olacak
ama iş yerinde 2 hamiş var bana da sende yap burası devlet dairesi devletin işleri kalmaz diyolar bende bilemedim onlar gitsin gelsin öyle inş bide arabanın kredisi 2012 kasımda bitiyo bende 2012 kasımda doğacak gibi düşünüyorum ama Allah bilir ben çok plancıyımdır eşimde bir o kadar rahatbakalım artık bana göre maksimum eymen 3 yaşındayken doğsa iyi olur ama kısmet
günaydın kızlarrr
dün gece eşimle test yaptık koca bir tek çizgi :) aslında koronuyoruz hemde en etkili yöntemlerden biriyle yani olmaması normalde galiba ikimizde istiyomuşuzhayat koşuşturmacası şu borç bitsin yok şu olsun yok bu olsun derken yaşımızda gidiyo eymene hamile kaldığımda işten çıkmıştım tek maaştık falan filan ama gelen rızkıyla gelir derler ya öylede oldu oğlumun sansına iş sahibi oldum ben en iyisi seneye ocakta başlayayım çalışmalara eymen gibi sonbaharda doğsun şimdi bide farklı mevsim çocuğu nasıl olacak dimi ama bildiğimiz mevsim olsun :)))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ya benim kızda bişey sorduğumda kafa sallıyo öle bak gör gel yok dede mama atta baba anne anane dio sadece normaldir inşallah...meralcim kuzenim dr kousunda ççok titizdir kendiside çok titiz dr una güvendi ve sürdü nane yağını öle ağzı yakmıomuş ama sadece keskin bi tadı olduğu için bidaha emmemiş 1kere azcıksürü ve istemem dedi çocuk...kızlar ya kızım öğlen yemeğini kustu akşamüstü meyve yemedi kavun karppuz nasıl verebilirim kendi yiyemio bana akıl verin...muzu şeftaliyi ezip süt büskiviyle veriom...2.bebek çok istiyorum ama hümadan dolayı gözüm korktu 3yaşına gelsin diorum
ilk fırsatta alacağım o yapdan,inş bizdede etkılı olur.valla duacın olurum bircan'cım,çok sağol tekrardan:)
kavun karpuzun suyunu çıkartıp oyle içirebilirsin yada biskuvitini bu suyun içinde ezer oyle yedirebilirsin.ben kavun hiç vermedim mert'e asıtlı zaten ben bile yeyınce karnım ağrıyor.karpuzuda bir iki lokma yıyor bırakıyor.her ikiside çok yararlı seyler değil ozellıkle karpuz sadece su şişkinlikten başka bir sey yapmaz bizimkiler için yani.serinlemek için iyi de besin değeri yok malesef...
nagihan face boya aktivitelerinizi gordum.parmak boyası deme onlar,bizde dun oğleden sonra yaptık aynından ama senin kadr cesur değilmişim fatoları gorunce anladım.sadece parmaklarla sınırlı kaldık biz.birdahakıne sızınkı gibi yapacağım,çok beğendim:))
herkesler nerelerdeee?????kendim çalıp kendim soyluyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ya benim kızda bişey sorduğumda kafa sallıyo öle bak gör gel yok dede mama atta baba anne anane dio sadece normaldir inşallah...meralcim kuzenim dr kousunda ççok titizdir kendiside çok titiz dr una güvendi ve sürdü nane yağını öle ağzı yakmıomuş ama sadece keskin bi tadı olduğu için bidaha emmemiş 1kere azcıksürü ve istemem dedi çocuk...kızlar ya kızım öğlen yemeğini kustu akşamüstü meyve yemedi kavun karppuz nasıl verebilirim kendi yiyemio bana akıl verin...muzu şeftaliyi ezip süt büskiviyle veriom...2.bebek çok istiyorum ama hümadan dolayı gözüm korktu 3yaşına gelsin diorum
meralll merhaba hoşgeldin
ben eymene istemediği sürece karpuz vermiyorum kavun daha hiç vermedim bende şişkinlik yaptığına göre paşamada yapabilir :44:ayrı ayrı verince üst baş rezil oluyo babasıyla haftasonu şeftali yedi bir ağzına bir koynunabide bazen 1 muz+şeftali+kuru/yaş kayısı blendırdan geçiriyorum içine 1 tatlı kaşığı bal yada pekmez tam bir kase oluyo huppp diye yiyo iyi oluyo diğer türlü mıncıklıyo ne yedi ne yemedi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?