2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız ah ah keşke corn flakes yiyebilsede alsam ya pütür gelse kusar onu hüma...meral canım sana bi tavsiye kuzenimin kızı 2.5yaşına kadar emdi en sonunda dr u nane yağı almasını sölemiş göğsüne sürdü ve tek seferde çocuk istemedi haberin olsun ama bence tam 2yaşına gelsin öle bırak...

iii geceeee öptüüü eymence teyzeleri
bugün hep gezdik eymen appaa apaa evde durdurmadı
iyikide çıkmışız mother&care de deli indirim var 3 tişort 3 şort 30 tl seneye stok yapacaktım eşim zor durdur du :))
bende öptüüüü

nurancım kakasınada bakıyorum devamlı ama anormal bişey görmüyorum bugün daha iyi ama gecede uyudu bi sorun yok yan..
2 yaş sendromu çağanda zaten çoktandır vardı canım babası bi araba almıştı 80 tlye ama artık yok çağan ağladı babası verdi çağan ağladı babası verdi oda her fırsatta fırlattı ve dün aksam en sonunda kırdı arabayı..bende inatlaşmak istemiyorum ama her istediğinide ağlayınca yapmak istemiyorum inş çabuk atlatırızz şu 2 yaş sendromunu..evet canım çok sıcak sizin oralar dahada sıcak işinizde zor ALLAH yardımcınız olsun ..nartanada maşallah kaşığı aldı pşlav yedi deme aferin nartana

Aslında tam da kıymet bilmedikleri icin pahalı oyuncak al
MAk istemiyorum hAtta hic oyuncak al
Ak istemiyorum ama arAda dayanamıyorum nartan da hic kıymet bilmiyor şimdilik....

Bugün ananesi geldi nartan in ona gittik kahvaltıdan sonra bu vesile ile ev temizlendi yoksa nartan yaptırmıyor ki ... Sonra eve geldik ikisi de aynı saatte uğurunda havuza indim guneslendim gazete okudum kitap okudum bir parca Elif şafak in yeni kitabı cikmis anne ogul iliskisini anlatıyormuş okumak lazim... Sonra cocukları sünnet olan arkadasımıza gittik nartan yine nispeten uslu bir çocuktu maşallah aytes te çok ağlamadı....

Saat 21 de uyutmaya basladig im nartan ancak 22 de uyumus oluyor bir saat direniyor uyuyamiyor şarkılar bitiyor masallar bitiyor nartan da tık yok yani kendime ayıracağım ufak bir vaktim vardi o fa yok artik... Su an telefondan yazıyorum ki o fa zorrrr

Meralcigim yenigun recellerini bimez miyim?? Hatta bayılırım ceviz ve karpuz reçeli favorim zaten ::€)
Suprtdir yani Antalya li köklü bir aile bildigim kadarıyla ... O zaman tanışsak görüşürdik simdi gelmiyorsun....

Sezaryan olan arkadaslardan ameliyat iziniz gecti mı küçüldü mü?! Benim aynı yerden tekrar olduğu icin aynen duruyor umarım ya küçülsün y da iyileşsin

begonvil bende sezeryanlıyım baya küçüldü ve rengi açıldı çizginin baya zamanla geçer inşallah

slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz paşamız banyo yaptı uyuyo şimdi eşimde işe gitti kaldım yine tek başıma nefret ediyorum yalnız kalmaktan ..
nurancım ben normal doğum yaptım onun için soruna cvp veremiycem

bende cvp veremicimmmm normal yapanlardanım Rabbim inş 2.yide normal nasip eder
adetim 5 gün gecikti korunuyoruz ve nerdeyse %99 stresten gecikti ama %1 hamile isem inanın seviçten göbek atarım bir an evvel olsunda büyüsün :))
nuran bende eymene çokkk uzun zamandır oyuncak almıyorum oyuncakla pek işi yok dışarda koşturmak top ve balonla oynamak ve oturup kağıt kalemle karalamak yapmak son günlerde favorisi dün babasıyla şeftali yedi veee sonuç banyo yapmak oldu siz hayal edin artık durumu
derya koy kahveleri ben geleyim sana eş :))

ayyy nagişim ne güzel olur vallaha ya hiç burda oturan yokki bizdende hadi kızlarr bizim buralara gelin tası tarağı toplayınn yakın oturalımmm:84:

kızlarrr nagiş çok hevesli 2nci gelecek galibaaa hadi bakalım bi hamiş daha eklenecek topiğe yuppiiii

kızlarrr nagiş çok hevesli 2nci gelecek galibaaa hadi bakalım bi hamiş daha eklenecek topiğe yuppiiii

valla cnm ben istiyorum hazır ev perişan ben perişanken çıksın aradan bak nuran şimdi zorlanıyo ama biz 2.yle uğraşırken nurancımız kahve yudumluyo olacak
ama iş yerinde 2 hamiş var bana da sende yap burası devlet dairesi devletin işleri kalmaz diyolar bende bilemedim onlar gitsin gelsin öyle inş bide arabanın kredisi 2012 kasımda bitiyo bende 2012 kasımda doğacak gibi düşünüyorum ama Allah bilir ben çok plancıyımdır eşimde bir o kadar rahat bakalım artık bana göre maksimum eymen 3 yaşındayken doğsa iyi olur ama kısmet

bircan'cım zor tabi durumun ama çokda stres yapma eninde sonunda alışacak nasıl olsa.corn flakes ılık suy-un içinde eriyor birde kaşığın arkası ile ezince yemeside kolaylaşır dene istersen. hımmm nane yağı aklımda olsun denerim sağol canım.şu iki yaş meselesi benimde kafamı kurcalıyor aslında heryerde 2 yaşına kadr emzirim muhabeti var.şunun şurasında 4 ay var 4 ay daha emzirsemde eninde sonunda bıraktırmak için uğraşacağım,o zamna işime yarar nane yağı.mert'in kendi kendine bırakmaya niyeti olacağını hiç sanmıyorum

Allah kolaylık versin meralcim eymen 14 aylıkken kesti kendi bıraktı ama iyikide bırakmış ayyy özgürlüğe kavuştum herkesin kendi fikri tabide zor 2 yaşa kadar emzirmek çocuk kocaman oluyo aklı eriyo :44:
bide göğüsler kadınlarda epey önemli malum ben emzirirken eşim dokunsun istemiyodum nedendir bilinmez onun için 2 yaş bana çok geliyo

allah iyiliğini versin emi guldurdun beni.ev perişan sen perişan ha:))))bizdede durum aynı doğru soyluyorsun bende duşunseydim 2.Yı bu aradatda çıkarıverirdim.

gule gule kullanısın eymen paşa cicilerini çok iyiydi indirim bende gelecek sene için al-sam mı diye kararsız kaldım.kestiremedim seneye gelırmı alsam elimde mı patlar vazgeçtim.mesela mert'in bir t-şortu 3 yaş ama şimdi tam geliyor her markanın kalıbı farklı ondan en iyisi zamanında almak sankı...

nagihancım ben hamişken falan hep 2 yaşına kadr emzircem diye kendimi şartlandırmıştım.şimdide çok kararsızım sıcakta çok zor oluyor,gecede emse.dun ilk uyandığında istedi vermedim annecim bitti meme artık yok dedim oda bitti dedi uyudu.sonra 3'e doğru uyandı bu sefer direttı ağladı sakınleştıremedim su verdim içmedi memeee diye ağlıyor ben karalı gibiydim eşim ver ağlamasın dedi.bende verdim eşiminde desteklemesi lazım,tek başıma ustesinden gelemeyeceğim.bugun arada merte bahsediyorum artık sen abisin meme yok,bitti,geceleri uyanınca su vercek anne falan diyorum.bakalım gece ne yapacağız...şimdi ince ince işliyorum beynıne pat diye bırakamasakda azaltarak bırakırız inş.

amman once kendim ikna olmalıyım,farkındayım:)))

şaka değil kız perdeler,halılar duvarlar, mutfak dolapları heryer perişan hoş boya yapıcaz diye saldım eee boya işinede bir türlü başlayamadık hiç bu kadar pasaklı olduğumu bilmem
eymenin popişi bir dk oturak görmüyo
bu arada kızlar pepenin sayesinde oğluşumdan ilk şarkıyı dinledim "annemmmm canım anneeemmmm" yaşasın pepeee şaka bir yana çok güzel bir duygu bee :2::2:

evet nuran'cım oyleler,firmada çok eskı zaten dedelerden geliyor bildiğim kadarıyla..şimdi kuzenimin kayın pederi işlerden elini ayağını çekmiş.kuzenımle eşim yurutuyor işleri zaten kendisi gıda muhendisi olarak girdi oraya orda patronla evlendi:))ama çok tatlı insanlar.inş bir gun yolumuz duşerde geliriz,goruşuruz.amcam yazın antalyada kalmıyor uzun yıllardır koye gidiyor denşzliye ondan hep orada buluşurduk.antalyaya gitmezdik pek..düğün seyranda anca gidiliyor..

Son düzenleme:

maşallah şarkılarda soylenir olmuş artık:):))sizinkiler iyi dillendi kızlar maşallah tu tu tuuu.mertte çok kelime var ,fillerde var giy,aç,kapa,gel git,oku falan birsuru filede kullanıyor ama çok cumle yok daha.nesliyle,eymen aldı başını gidiyor

bendede oyle canım boya yapılması lazım alçı duvarla bizim en ufak çizikte alt katın boyası ortaya çıkıyor mertte sağolsun çok başarılı elindekileri duvara vurmaktabu senyıde geçircem boylede baharda yaptırcam inş.yoksa yıne aynı olacak,ertesi gun.çunku adam yapmadan anlanıyor belkı seneye soz dinler diye umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…