2009 Kasm Anneleri

bilmiyorum cnm ya hamile olmaktan inan korkmuyorum bu belirtilerin sebebibnin kötü olmasından korkuyorum 2 kat çıkıyorum bacaklarımın canı kesiliyo öğlene belli olur inş

zeynepcimm hepsi aynı çocukların herhalde biraz önce babamız işe gitti bi ağladı bi ağladı benide götür diye boynuna sımsıkı sarıldı bırakmıyo beni istemiyo sinirlendi kendini yerden yere attı zor sakinleştirdim şimdi arabasıyla oynuyo çok şükür

bilmiyorum cnm ya hamile olmaktan inan korkmuyorum bu belirtilerin sebebibnin kötü olmasından korkuyorum 2 kat çıkıyorum bacaklarımın canı kesiliyo öğlene belli olur inş

seni çok iyi anlıyorum benim adetimde çok düzensizdir ve her olmadığım ay dua eder oldum ne olur hamile olmayayım diye eşim gülüyo halime aslında oda istemiyo bebek çok erken bizim için çağan büyüsün belki ilerde ama şimdi olmaz inş değilsindir ama ben sanki değilsin diye düşünüyorum

bu ara nedir bu baba düşkünlüğü eymende aynı
bazen iyi oluyo ne dersin

nagişcim ben şimdi çıkıyorum çağan çiş yaptı bide durmuyo mızmızlanıyo bi bakayım kib haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka

dr den geldim bütün tahlillerim temiz hamile değilim sorun bizlik değil ya sıcaklardan yada depresyon belirtisi dedi şimdi sağlıklı olduğu mu dr raporuyla tescil ettiğime göre silkelenip kendime gelmem lazım insan kendini koyverdikçe daha beter oluyo moralimi yüksek tutmalıyım yani beden sağlığım yerinde ruhii sıhhat zamanı

oh çok sevindim nagihancım o depresyon halı zaman zaman bendede oluyor,bir minik adamla yalnız.ugraşıyorum,eve tıkılı kalmış hissi var bir yandan bir yandan da sıcaklar off offff.

3 kez yazdım pc tak diye kapanıyor hepsi gidiyor.kızlar bana yardım edin ya anlayan varmı durduk yere niye kapanıyor benim pc boyle.daha 3 yıllık.servisemi vermelıyım ne yapmalıyım help meeeee.

kısa kısa yazıp gonderiyorum kapanma ihtimalıme karşı.iki gundur boyle okuduklarımdan aklımda kalanlar..
deryacım kolay gelsin canım,uğraşacaksınız,yorulacaksınız ama sonrakı guzel olacak.geniş mutfak iyi oluyor.gule gule kullanın..

valla hiç anlamam meralcim ben bozarım eşim yapar
ramazan öncesi son 2 haftasonu az önce eşimle görüştüm bu haftasonu erdeğe kaçalım diyo yada başka bişeyler istanbula kardeşine gidelim dedi bende o bana gelmeden yada davet etmeden gitmem dedim kocaelide arkadaşım var bebek görmeye gicelim diyoruz orayada yatılı gitmek istemiyo ok sizin arkadaşınla konuşacak çok şeyiniz varda biz eşiyle pek ortak nokta bulamıyoruz diyo haklı arkadaşın eşi biraz soğuktur
önümüzde ki hafta full boya badana işlemi var tatil dönüşüne bırakmıcam

zeynepcim sanada yazamadım hoşgeldinnn,düğünün hayırlı olsun canım,kimdi evlenenler...

cemroşdakı korku halı merttede var canım donemsel bir sey olabilir.blendrdan korkuyor mesela.süpürgeden korkardı şimdi kankı oldular.bir arada gece lambadan yansıyan kendi golgesinden korkmuştu.normalde sosyal bir kelebektır mert herkesle dost arkadaş ama bazen eve gelen birinden korkup yuzunu kapatabiliyor o kışı yuzsek sesle konuşan biriyse ve ilk kez gorduğu biriyse ozellıkle ama 5 dk sonra alışıyor.bir avm ye koy mert 2 dk bize arkasını donup birilerıyle muhabet ediyor olabilir ama kalabalık bir evde herkes onumnla ilgileniyorsa huzursuz olup ağlayabiliyor.bir arada tvdekı bazı şeylerden korkuyordu...bu donemler için normal dıye biliyorum bu korkuların ama uzerine gitmeden açıklayıcı olmak gerekıyor sanırım.

hamışlık zaten zor zeynepcim şimdi seninkı sıcaklara denk geldi birde daha vucut tam toparlanammışken hamiş olmanın etkıleri de vardır ondan yorucu geçiyordur.ha bide cemre faktoru var her ne kadr eşin yardımcı olsanda sende ucundan kıyısından koşuşturuyorsundur işlere.biz kadınlar hep oyleyız şoyle ayaklarımızı uzatıp dinlenmeyı bilmeyız.bırakalım yapsın birileri işleri bizim yerimize deme yok olmaz herseye elımız deyecek illa rahat edemeyız yoksa:)))

nurancım canım valla o alışverişteki haller bendede var ama doğru duzgun zamanımız yok ne yapalım mağzaları paldır kuldur dolaşıyoruz.çocukla o kadr oluyor.uzme kendini hepimiz aynıyız.geçen hafta 2 kaprı aldım farklı renk,modaller değişik ama.birini denedim 38 beden tam geldi diye diğerini denemedi
m.etiketlerini falan kesmiştim ben bunun geçenlerlerde denemediğimi giydim kı buyuk bayağı belı.şimdi terzıyle uğraşacağım birde(değiştirme şansımda yok..

evet eşler anlaşamayınca zor oluyor sen nekadr canciğer olsanda..

eşim yarın izne çıkıyor bizde hafta içinde duşeceğiz yollara.4,5 gunluk bir tatıl yapalım dıyoruz çeşmede ama tamamen doğaçlama olacak.oraya gidince bulacağız kalacak yer.bu sefer tatil koyu istemıyoruz.hem etrafı gezelım hem guneşlenip,denize girelım canımızın istediği yerde yemeğimizi yıyelım diyoruz. bakalım el kadr çocukla nasıl olacakk...

offff ya acilen bikimi almamm lazımm.denizden çıkınca giyecek birseyler almalı,terlık elbise vs herseye ihtıyacım varr...en son balayı için almıştım bikiniyi 5 yıl oldu yani artık omrunu tamamlamış,üstü gelmedi.gerçi bikini değil o kapalıların giydiği var ya opndan giymelı selulızler,çatlaklar almış başını gidiyor böhü böhü böhü:84:

1.si çocukla doğaçlama tatil zor ve yorucu olabilir Allah kolaylık versin
2.si 38 bedene girebilen cnm arkadaşım ne çatlağı ne selüliti lütfen esefle kınıyorum burda 42 giyen ben varken
3.sü aynı alışverişi bende en son balayında yapmıştım eşimede kendimede almam lazım ama bu sene en önemlisi plaj kıyafeti alıcam yada dikicem şu tülden komple elbise gibi uyduruk şeyler varya onlardan çıplaklığı kapatıyo seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…