sağol nagişcim evet tadilat zor dahada bitmiş değil tabi çünkü eşim alçıyı yapamadı öylece kaldı bi usta çağırıp yaptırcaz canım ama çok güzel olduuu.
canım ya stresten olmuyosundur bence olmuyo diye stres yaptıkça dahada gecikiyo relax ol bu ayda gecikmeli olursun sonuç negatif çıkmış olsaydı şimdiye kadar belli olurdu
bilmiyorum cnm ya hamile olmaktan inan korkmuyorum bu belirtilerin sebebibnin kötü olmasından korkuyorum 2 kat çıkıyorum bacaklarımın canı kesiliyoöğlene belli olur inş
zeynepcimm hepsi aynı çocukların herhalde biraz önce babamız işe gitti bi ağladı bi ağladı benide götür diye boynuna sımsıkı sarıldı bırakmıyo beni istemiyo sinirlendi kendini yerden yere attı zor sakinleştirdim şimdi arabasıyla oynuyo çok şükür
bu ara nedir bu baba düşkünlüğü eymende aynı
bazen iyi oluyo ne dersin
evet bazen iyi oluyo ama babası boğuşacağız diye çok ağlatıyo hırpalıyo severken mızmızlanıyo oda benim hoşuma gitmiyooo
başlarda iyi oluyo süre ilerledikçe sesler yükseliyo bende kıs kıs gülüyorum
nagişcim ben şimdi çıkıyorum çağan çiş yaptı bide durmuyo mızmızlanıyo bi bakayım kib haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka
dr den geldim bütün tahlillerim temiz hamile değilim sorun bizlik değil ya sıcaklardan yada depresyon belirtisi dedişimdi sağlıklı olduğu mu dr raporuyla tescil ettiğime göre silkelenip kendime gelmem lazım insan kendini koyverdikçe daha beter oluyo moralimi yüksek tutmalıyım yani beden sağlığım yerinde ruhii sıhhat zamanı
oh çok sevindim nagihancım o depresyon halı zaman zaman bendede oluyor,bir minik adamla yalnız.ugraşıyorum,eve tıkılı kalmış hissi var bir yandan bir yandan da sıcaklar off offff.
3 kez yazdım pc tak diye kapanıyor hepsi gidiyor.kızlar bana yardım edin ya anlayan varmı durduk yere niye kapanıyor benim pc boyle.daha 3 yıllık.servisemi vermelıyım ne yapmalıyım help meeeee.
valla hiç anlamam meralcim ben bozarım eşim yapar
ramazan öncesi son 2 haftasonu az önce eşimle görüştüm bu haftasonu erdeğe kaçalım diyo yada başka bişeyler istanbula kardeşine gidelim dedi bende o bana gelmeden yada davet etmeden gitmem dedim kocaelide arkadaşım var bebek görmeye gicelim diyoruz orayada yatılı gitmek istemiyo ok sizin arkadaşınla konuşacak çok şeyiniz varda biz eşiyle pek ortak nokta bulamıyoruz diyo haklı arkadaşın eşi biraz soğuktur
önümüzde ki hafta full boya badana işlemi var tatil dönüşüne bırakmıcam
maşallah ziyaretçimizde hiç eksik olmuyo 3 kişi var yine birileri bizi epey takip ediyo
evet eşler anlaşamayınca zor oluyor sen nekadr canciğer olsanda..
eşim yarın izne çıkıyor bizde hafta içinde duşeceğiz yollara.4,5 gunluk bir tatıl yapalım dıyoruz çeşmede ama tamamen doğaçlama olacak.oraya gidince bulacağız kalacak yer.bu sefer tatil koyu istemıyoruz.hem etrafı gezelım hem guneşlenip,denize girelım canımızın istediği yerde yemeğimizi yıyelım diyoruz. bakalım el kadr çocukla nasıl olacakk...
offff ya acilen bikimi almamm lazımm.denizden çıkınca giyecek birseyler almalı,terlık elbise vs herseye ihtıyacım varr...en son balayı için almıştım bikiniyi 5 yıl oldu yani artık omrunu tamamlamış,üstü gelmedi.gerçi bikini değil o kapalıların giydiği var ya opndan giymelı selulızler,çatlaklar almış başını gidiyor böhü böhü böhü:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?