2009 Kasm Anneleri

aynen canim benim kocam da oyledir hayir diyemez kimseye ama ben derim valla oyle haksizliga falan da gelemem arabama birsey yapacaklar bir de himmmmm hic kimseyi bindirmem valla

bugun aytes in aylik olagan kontrolu vardi iyi sukur zaten boynunun sicaktan isilik olmasi disinda kilosu bu ay az almis ama yine de normalin uzerinde dedi boyu da daha iyi gidiyormus ama oyle sicakki emmeleri zaten cok azdi iyice AZALdi ama masallah yeteri kadar emiyor fazlasini emmiyor.....

nartan da istahsiz dedim bu sicaklarda normaldir meyve salatasi muhallebi sevdigi ne gibi seyler varsa onlardan ver dedi ama zaten kofte patates makarna sebzeler pilav hepsini esit uzaklikta seviyor eskiden ne olsa istahla olmasa da yerdi su an sifir yaniii cogu gece ac yatiyor ben de ac olsa yer diyorum artik hiccc ugrasmiyorum....

bu arada mukemmel anne olmaktan vazgectim sonucta ben de insanim ve mukemmel cocuk yetistirmekte istemiyorum az yiyerek buyusun ne yapabilirim bu gune kadar elimden gelenin cok cok fazlasini yaptim artik allaha emanet isterse yer istemezse yemez kendisi bilir cisini soyler yada soylemez onu da kendisi bilir ne zaman hazir olursa olsun varsin gec ogrensin gec konussu.... bence bunalimlarimizin bir nedeni de bu olabilir ne dersiniz?

çok haklsın nurancım bende mükemmel anne olma çabasındayım aslında ama olamıyoruz ne yazıkki biyerde falso veriyoruz ben yinede aç kalmasın diye bişeyler yediriyorum yediğini yiyo yemezse bende uğraşmıyorum o istediği zaman veriyorum çağanında pek iştahı yok çünkü çişe gelincede biraz daha büyüsün hele konuşur söyler bi gün elbet diyorum ve hala beze devam diyoruz

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

deryacigim annene cok cok gecmis olsun tatlim o tas dusurme nasildir bende bilirim annemden az cekmedi anagicim.. gene ana yuregi o aciyla bile sana kiyamamis ta bakmis cagana allah razi olsun basimizdan eksik etmesin analarimizi babalarimizi.. efede cok babaci baba varken beni hic tanimaz ama baba gidince bi yalakaliklar bi yaglamalar yapiyorki ben bile sasiyorum bu rollerine :))

cok tatlisin nurancigim yaa vallahi oyle bir guldum ki yazdigina dedimki kendi kendime hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve hep ayni tepkileri veriyoruz vakit gelince. bircocuk olunca bir nebze mukemmel annelik yolunda ilerliyor insan iki cocukta ayyy varsin mukemmel olmayim da cocugum allaha emanet buyusun diyoruz. ama suda bir gercek ki mukemmellikten vaz gecsekte o bizden vaz gecmiyor genede bir yan hep herseyin en guzeli olsun iyi yesin iyi uyusun egitimi iyi olsun terbiyesi mukemmel olsun vs diyor :) ama illaki bastirmiyor galiba ilk gibi. aytesin saglikli gelisim haberlerini alinca cok sevindim canim insallah hep boyle sevindirici haberler aliriz cocuklarimizdan. benimkilerde isahsiz hatta ailece istahsizlik devam ediyor oyleki nerdeyse bir ogunle geciyor gun.

Son düzenleme:
bu gun havuza gittik aslanlarimla.. cok eylendik ilk defa buyuk havuza soktum ikisinide efe biraz korktu ama sonra alisti sarki bile soyledi kucagimda mircansa kendi halinde simitle yuzdu hic korkmadan.. uzun zamandan beri soyle esasli yuzmuyordum bugun acisini cikardim aksama kadar cikmadim havuzdan bi ara efeyi cikardim verdim arkadasa sonrada tramplemden atladim ve havuzun ortasindan ciktim bi baktimki millet beni alkisliyo wowww sesleriyle inledi havuz bi utandim bi utandim nerdeyse havuza kafami sokacaktim utancimda...anamdan bize kalan iki mirastan biridir yuzme annem cok guzel yuzer tabii bizede cok kucuk yasta ogretmis simdi mircanda benim gibi suyu cok seviyor ve hic korkmuyor benim atladigimi gorunce bende atlicam ordan diye tutturdu oglum yapma orasi derin yapamazsin dedimde mircanlar yapar demesin mi :)))) esim bugun niyagara selalesine yan cizmeye basladi gitmeyelim orda bisey yok baska bir aktivite yapalim diye beni ikna etmeye calisiyordu napicagimi sasirdim ist ankara mesafesi kadar uzakmis bide bizim araba cok yakiyor sadece b ir gun icin 500 600 $ para harcicaz uzaktan selaleyi gorcez gelicez yoruldugumuza deymicek bide masraf cabasi diyor of yaaa en nefret ettigim sey bir seye adapte olmusken vaz gecmek bakalim ne sonuca baglicaz ya bide arkadaslarlada anlastik onlara da ayip olucak gitmezsek sanirim bizdede esim bunalimda su siralar cok tutarsiz bir sey demiyecegi seylere cok tepkiler veriyor neymis bu siralar cok alisveris yapmisimda cok para harciyormusum da evle ilgilenmiyormusumda vidi vidi vidiiii
ayy dusunuyorumda ne kadinin ne erkegin vidi vidicisi hic cekilmez heralde adam halhalima kadar takti kafayi ya ben senin kupene bi sey diyomuyum dovmene bisey diyomuyum bu benim stilim diyo icimden hay senin sitiline diyesim geliyoda demek biraz cesaret ister tabii :82: eee buda benim sitilim saygi duysana diyom ben snei boylemi aldim demez mi sen bana uymadin bari ben sana uyyaim dedim iste fena mi diyom boyle deprosyonlu lafli sozlu geciyor gunlerimiz bu siralar.. bi sazimiz eksik onuda bulsak tam olucak asik atismasi gibi

herseye burun kivirirlarsa tabii kimse tercih etmez onlari kalirlar oyle issiz. sanki yabancilarin cani can degil hihhh kendini beyenmisler nurancim sneinde su yardimcilardan yuzun gulmedi be canim insallah icine sinen birini bulursun yaa valla cok dua ediyorum senin icin.. tatlim daha ucuncu belli degil test te yaptirmadim sabirla bekliyorum bakalim aslina bakarsan hic merakta etmiyorum hamilemiyim degilmiyim diye garip bir sey degilmi sanirim kabullenmekten kaynaklaniyor bu meraksizlik :)) yada genislikten olsa gerek

ah zeynebim ahhh yaz hamileligi nasilda zor oluyor degil mi. allah yardimcin olsun canim ya tez zamanda kurtul insallah sende rahatla karnindaki minicikte rahatlasin insallah.

susayim ben gene :))

sağol sebnemcim evet kıyamadı bize iyiyim dedi bende inandım ama sonradan anladımki iyileşmemiş biz işimizi yapalım diye söylemiş meğer canım anneciğimm rabbim analarımız başımızdan eksik etmesinn ..efede işini biliyo annesi baba varken babaya o gidince mecbur anne eee bu işler böyle hep

oh ohh havuzlara gidilmiş yüzülmüş çok güzelll tebrik ederim canım wowww sesleri geldiğine göre bayağı iyi yüzücüsün demekki..canım bu depresyon meseledi sıcaklardan galiba kafalarına güneş geçiyodurşaka bi yana sallan yuvarlan birbirimizi idare edicez herhaldee.

günaydın kızlarrr nasılsınız?benim uykuya ihtiyacım varr artık istediğim saate kadar rahatça uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
dün akşam eşim işten gelmeye yakın tlf etmişş müdürü ve ailesi ile çok güzel bi park ve piknik alanı var oraya gidelimmi sende ağlayan kek yap filan dedi iyi tamam dedim sıkılıyoruz evde yemek yedikten sonra gittik çok kalabalıktı sanki ankarada insan kalmamış herkes oradaydı oturduk tam çay içmeye başladık bizim çocuklarda ağlamaya başladı onlarında 3 yaşında oğlu var hadi bakalım toplanın çocuk parkının olduğu yere oraya gittik yine çayları koyduk çocuklar yine durmadı biz oturduk babaları çocukları aldı hiç oturmadan gezdirdiler ayakta birer bardak içebildiler ancak sonra anneler devreye girdi birazda biz gezdirdikten sonra çağancık her zaman yaptığını yaptı ve kolik ağlamalarına başladı haydaaaaaaaaaa susmuyoda apar topar kalktık meğerse yavrumun uykusu gelmiş arabaya bindik kafayı koydu ve anında uyuduuu bunlar büyüyene kadar rahatça hiçbişey yapamıycaz anlaşılan

hay allah bak sen su yakisiklima nelerde yapmis nasilda burnunuzdan getirmis.. deryacigim bu modeller hep boyle galiba disari dedimmi cildiriyolar eve tikasan ayri bir dert nasilda kuklaya cevirdiler bizi desene

yuzmeyi cok severim ( laf aramizda formdan dusmusum ) en iyi yaptigim seylerden biri yuzme digeri sarki soylemek baskada bi marifetim yok yok yok bizim depresyon gunesten degil asiri serbestlikten olsa gerek hani derler ya ipi fazla genisletme kacar fazla daraltma bogar diye ben bi turlu dengeyi bulamadim

hay allah bak sen su yakisiklima nelerde yapmis nasilda burnunuzdan getirmis.. deryacigim bu modeller hep boyle galiba disari dedimmi cildiriyolar eve tikasan ayri bir dert nasilda kuklaya cevirdiler bizi desene

evet canım ya hepsi aynıı evdede huysuz dışarı çıkmak için çıkarıyorum dışardada huysuzz

ooo şarkıda söylüyosun demek inş bigün dinleme fırsatı buluruz canım en kısa zamandada fotolarınızıda bekliyoruz

slm kızlar nasılsınız begonvil canım sen çok haklısın mükemmel anne konusunda bende 2gündür bıraktım saati saatine yedirmiorum dışarda olurduk koşa koşa eve gelirdim saatti kaçmasın artık bıraktım ister yesin ister yemesin yeter artık sanırım stresim ona geçiodu maşallah 2gündür oyalayarakta olsa yiyior...kavanoz mamaları beğenmiodum 2gündür meyve alıorum yiyio tabi tok tutmuyo akşam yemeğini daha rahat yiyo çünkü meyveyi evde büskiviyle veriorum tok tutuyı büskivisiz nasıl verebilirim ki ya nasıl eritebilirim çünkü çiğnemeyi bilmio malesef...kızlar bide annem bi çorba yaptı bügün hüma iştehsız olan çocuk beğendi şok oldum tarif şu...1kaşık un 1.5kaşık yoğurt ve suyu blendırdan geçirdik içine domates rendeledik ve bulgur attık pişmeye bıraktık ben blendır yaptım siz yapmayabilirsniz tadı süper oldu bundan sonra yaparım sık sık sonuçta çocuklar yazın tavuk kıyma yiyemiolar sürekli hafif şeylee ii oluyo istersniz deneyin...

haklisin bircan biz stres yaptikca daha da yemiyorlar nartan herseyi bal gibi de anliyor ama yemek yemen gerek deyince birturlu yemiyor eski hallerini bilmesem bu cocuk hep boyle derim birakirim ama insaan bu kadar degisir anlamadim gitti ama doktor sagligini ve keyfini iyi buldu biraz kendi haline biraktim ben de bakalim isallah degisir be bircancigim yoksa istahsiz cocuk cok zor..... annem biur tas corba icirmek icin disarda iki saat gezdiriyor ben rahatim da ananesi kiyamiyor hele babasi cok rahatsiz nartan ac yattiginda... himmm corbayi denemek lazim besleyici corba yogurt var bulgur var domates var afiyet olsun kizina yarasin canim....

ahhh daha nolsun sebnemcigim iyi anne iyi hanim guzel yuzucu masallah diyorum alkisi patlatiyorum cocuklarda sana cekerlerse masallah guzel yuzerler ben de seneye 2.5 olacaklar ya yuzmeye gondereyim diyorum alt limit kac bilmiyorum ama bir denerim ben de yuzerim ama oyle guzel sayilmaz halbuki stil yuzme kursuna bile gittim ama olabildigi kadar tabi cocuklar yoktu

Son düzenleme:
simdi de pilatese gitmek istiyorum ama nasil ayarlarim bilemiyorunm iki pespese hamislikten sonra vucut toparlanmasi lazim gerci hali hazirda 36 bedene geri dondum ama biraz gobek kaldi butun eski kiyafetlerim oluyor su an m
sasliyim bu konuda galiba

daha ne olsun nurancım bende 36 bedendim ama şimdi 40 bedenim göbek var basen var ne ararsan var yani

hem gonlumuzun hemde topigimizin mankeni ilan ettim seni nurancigim. ben 36 bedeni kac yil once giyiyordum unuttum artik. birak bedeni hamileliklerden sonra ayaklarim bile buyudu nedense :)) canimcim vakit ayarla platese git hem beden hem ruhen rahatlarsin ara sira cocuksuz saatler iyi gelir . onun disinda hic ihtiyacin yok sen zaten guzelsin hayatimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…