2009 Kasm Anneleri

şebocummm canım benimm.arda gitgel ama bizi tamamen unutayım deme,yoksaaaolur

mircanın alışmasına çok sevindim.senin duşmene çok guldum:))dikkat etsene ya mazallah bir yerini kıracaksın
bahçe işleri ilk yılın acamelıylede olsa yolunda bence ben fotoların yalancısıyım en son gorduklerim bile çok guzeldi şimdi daha da guzelllışmıştır.
efe kuzuma nazar değdiren o kadınla ilişkini kez yada sık sık maşallah demesini hatırlatcanım ya.geçen akşam parka giyordum merle.karşı aparmanın balkonundan seviyorlar merti.yok ne yalışıklı bir bebeksin sen,çok tatlısın,goksel aksoya benziyorsun falan filen,ilerde bu sefer başka kadınlar şuna bak ne şirin sey gozlerde mavi tadında konuşmalar bu arada maşallah yok.2 adım attıkkı mert yere kapaklandı.tovbe tonbe dedim,insan bir maşallah derr.

şebnemcim ne kadr okusamda araştırsamda biliyorum hep acemi anne olarak kalacağım her gun yeni bir durum ve her bebeğin olaylara verdiği tepki başka.krız anı kapıyı çalınca elim ayağım dolaşıyor şimdilik okuduklarımmla kendimi eğitiyorum daha mertte bir faydam yok şekerim..

nağişcim biliyorum zor olacakda diğer turlu otellerde boğuluyorum ben.oğle bir yere gitsek ben biliyorum kendimi yıne otelde durmayıp,dolaşacağım ben dışarlarda.bunye sıkıntılı daral gelıyor bana..benim tatıl anlayışım bıraz farklı illa gezcem dolaşcam,tum gun denizle,guneşle geçiremiyorum...geçen sene 3 gunluğune gitmişti çeşmeye az çok biliyorum olmadı kısa keser doneriz bakalım:))

38 de giysemde seluluzler çatlaklar felaket be nagihancım.gobek konusuna hiç girmiyorum zaten:)))o da almış başını gidiyor.ama hesapladım 3 gun birsey yemezsem gobekden kurtulma ihtımalım var:)))

Son düzenleme:
plaj kıyafetı bende alacağım elımden gelmiyor malesef dikemem.nbende giyerim hemen çıkıkca birseyler rahat edemiyorum çıbıl çıbıll...

eymen için ne duşundun huggıesın mayo bezleri var ya onlardan denedin mi hiç.şu an en mantıklı o gibi geldi bana.

3 gün yemeyince oluyomu kız bende deneyeyim
bu arada yolunuz düşerse bursayada gelin yakınız nasıl olsa bende merti ısırırım eymen bayılır kesin sarılıp sarılıp öper arkadaş canlısıda paşam

geçen morher&care de eşim mayo beğendi ama ben daha erken bir paket mayo bez alırız dedim mayoda alıcam ama arada popişi hava alsın hem tatilde 3 hafta evde olucam belki çişe alışır (inşallahhhh)

bu eksik yaşanmışlık hissi, bu kaçırmışlık duygusu. sanki kafes içindeymiş gibi bir hayat. her gün bir öncekinin aynı...
-sinemaya gitmek istiyorum.
-geç yatıp, geç kalkmak istiyorum.
-eve geç dönmek, cafelerde oturmak, biraz sürtmek istiyorum.
-sonra mesela 1000 parçalı bir puzzle yapmak istiyorum, her gün 3,4 parçasını bularak, yavaş yavaş, masanın üzerinde puzzle parçalarıyla sarmaş dolaş...
-yürümek istiyorum, uzun uzun, salına salına...
-biraz gece hayatı istiyorum, hoop eller havaya...
-spor yapmak, spor salonuna gitmek istiyorum.
-arabayla uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum.
-çocuksuz arkadaş toplantıları istiyorum.
-gece arkadaşlarımda yatıya kalmak, sabaha karşı yatıp, akşama doğru kalkmak istiyorum.
-yaz tatili istiyorum ve şezlongda kitap okumak.
-geceleri deliksiz uyumak istiyorum.
-ağız tadıyla, dinlenerek geçirebilmek istiyorum hafif bir soğukalgınlığını...
-gizli kaçamak değil rahat içebilmek istiyorum 1 bardak kolayı ve cips yemek, çikolata yemek rahatça...
-çocuklar arasındaki kavgalara çözüm bulmak değil, o an kaçıp gitmek istiyorum.
-hafta sonlarını avm lerde geçirmek değil, doğaçlama, amaçsız ve açıkhava gezileri yapmak istiyorum.
-tüm gün yataktan çıkmadan uyumak istiyorum ve müzik dinlemek dilediğimce.
-şehir dışındaki iş gezilerine, eğitimlere katılabilmek istiyorum.
ve daha neler neler...

hepimizi anlatıyo sanki helede benim şuan ki ruh halime tam uygun

yerim ben o paşayı,mertde aynı parkda falan kendinden 2 cm uzun çocukların arkasından loşup abiii ablaa dıyer opuyor.hayır birgun ters bir çocuğa raslıyacak,çocuk iktircek,vuracak dıye korkuyorum.eymenle yanyana gelseler demek hep opuşup duracaklar karşılıklı:)))
o taraflar yol planlarımızda inş.başka sefere çok istiyorum bursayı gormeyı yeğenimde orda seneye soyle baharda falan inş.nasip olur gelmek..

selam kızlar nasılsınız noldu bu kasım annelerine yahu depresyondamıyız bende aynen yazlığa gittik 3gün önce kız beni mahvetti bağrındım oralarda bidaha çocukla gelmem mahvoldum ben die hep onu soy denize sok çıkar kurula ben ne deniz gördüm ne gezmek ama napalım çok istedik allaha çok şükür acılarını göstrmesinl allah...hadi bakalım topik kendimize gelelim :)şebnem sen hamilemisin yanlışmı okudum ben adetmi gecikti yoksa testmi yaptın anlamadım..

e hadi gözün aydın nagişcim tahmin ettiğim gibi çıktı bencede üstünde yükü at ve rahatla biraz canım

sağol meralcim biraz dekore etmeyi düşünüyoruz eşimle bakalım sonuç nasıl olacak geniş mutfak bi harika oluyo canım insanın içi açılıyooo

sebnem yanlis mi okudum?? yoksa yoksa ahhha ahhhh insallah hayirlisi olsn hayirli haberleri bekliyoruz ahhh kiyamam ya 3. ahhh... kocama diyorum bugun biz kucuk cocuk sevmeye alistik beraber buyuyecekler nolacak dedim ama soyledigim de ben korktum ayyy dedim allahim olmayanlara versin artik bir de isteyenlere tabi......

bugun gunduz calismaya bir yardimci geldi turk sunu yapmam bunu yapmam sonra da diyor ki bu yabanci yardimcilar yuzunden is bulamiyoruz isimizi elimizden aldilar diyor boyle oluresa kim turk yardimci alir ki bizim bayan nartan 6 da da kalksa uyaniyor sabirla onunla ugrasiyor kahvaltisini yaptiriyor yani hangi turk yardimnci gelir o kafdar erken ve aksam gec saate kadar calisir ozveriyle.....

nartan bugun butun gun ananesindeydi ben de evi toparladim biraz yardimci kadin birsey apmam deyince evi supurup sildim dolap duzenledim biraz aytes izin verdigi kadariyle....

hoşbuldıuk canım abimin düğünüydü bitti şükür..inş. dönemseldir aynı cemrede blandırla kavgalı süpürgeyle kanki birde süpürmeyi o yapacakmış toz atan yere YÜzünü dayayacak mış ...çok benziolar yaptıkları normal galiba bizimkide aba abi ölüyo bir öpüşü var görmelisin herkesi bir anasını öpmüo zilli babası dışarı çıkarıp eve sokarken sıkı sarılıp yanaklarını okşayıp öpüyomuş teşekkür mahiyetinde yalaka kızım dayısı da böleydi işini yaptırmak için yıkama yağlama yapardı akrepler böle galibahaklısın canım vücut toparlanmadan oldu onun sıkıntısı birde diyarbakırda hava kuruydu ama çok sıcak burda nem yapışıo adeta bana ...allahkocamdan 1000 kere razı olsun cemre tamamen onun hiç nefes aldırmıoki sabah 9 akşam 11 mesai öğle 1 saat zorla uyuyo wcye bile göndermio nasıl ağlıo anlatamam orda bişimi yapıolar babasına zannedio bilmiom sakinleştiremiyorum evi temizleyecek kimse yok zaten hava serinleyince 1 2 bişi yapıom ama çabuk yoruluom başkada yardımcım yok şükür bizimkiler gelmezler pek bana illa ayaklarına beklerler doğuma temizleyeceklermiş ölme eşşeğim ölme belki tayin çıkarda merkeze geçerim umudunu taşıyorum o zaman tanıdığım çok her hafta temizlikçi alırım burdakiler pek nazlı ileri günlere tarih veeriolar burda olmuoz..meral evdeyiz ve çok sıkılıoz bu kızlada bir yere gitmek istemio eşim peşinden koşmaktan başka bişi yapmıo denize gitmek istiyorum ama çarşıya giderken bile arabada rahatsız oluyorum ne yapıcam ya yorucu günlere ramak kaldı azcık ortam değiştirebilseydik eşim tatil bitecek diye ödüm kopuyo diyooo aynen bende öle ramazandan önce rahatlamak istiyozzz ne yapmalı????

derya zeynep nabersiniz cok uykum geldi bir merhaba diyeyim dedim ve kacayim dedim yarin okurum artik yazdiklarinizi

slm canım bn gelesiye sen gittin benim klavye ile yazmak zor BAŞKA CÜMLELERİN ORTASINDA başınada sonunda buluyorum haydi sil baştan sinir ediyor beni çok zamanımı alıyoe çenede düşük olunca sen hesapla artık 15 gün idare et artık canım bak birde işlerini ellerinden alıyomuşlar ne kadar şımarTILMIŞLAR ÖYLE sanki profesyoneller sabırlı insan olması çok önemli bence ii bir yardımcın var allah bozmasın kolay gelsin sana öpüldünüz uşaklarınla sen

nagihancım fiziki bir rahatsızlığının olmamasına çok sevindim ama ruhumuzuda iyiyleştirmek lazım en az beden KADAR ÖNEMLİ SEN NE İSTİYoSAN ONU YAPTIR eşine deki ruhum istiyorrr

evet canım aynen benide anlatıyooo demekki hepimizin dilekleri ,istekleri,şikayetleri hep aynı ama bunları yapmak şu an için imkansızzzzzzzzzzzzz

derya zeynep nabersiniz cok uykum geldi bir merhaba diyeyim dedim ve kacayim dedim yarin okurum artik yazdiklarinizi

canım ya bende çıkış yapmadan çıkmıştım yeni gördüm ben sinirden çatlıyorum canım şu anda eşime kızdım birazcık ya eşim işyerine iş arkadaslarını toplayarak götürüyo gelirkende dağıtarak geliyo hem hoşlanmıyorum hem sadece yol parası bizim cebimizden çıkıyo hem arabaya zarar veriyolar hemde sağlıklı değil yani eşim yok otobüsler sağlıklı değil mikrop yuvası diyor binmeyin diyor ama böyle yaparakta arabamızın otobüsten farkı kalmıyo ve bugün yine aynısı o tlf ediyo beni al diğeri arıyo benide alll sinir oluyorum ya geçenlerde şoför koltuğunu kırmışlar,yeni aldığımız kılıflara kahver dökmüşler,camlara siyah film çektirmiştik anahatarla yırtmışlar,vitesi çıkarmışlar ve bunları kimin yaptığı belli değil bide ben parasını verip yaptırıyorum onlar bozsun biz yaptıralım daha önceden konuştum tamam söz almıycam dedi ama yapıyo yine işyerindeki kızları bırakıyomuş bak dedim yapma birisi görür bana bişey der bozuşuruz ama dinleyen yok ..sabah sabah yine nasıl sinirlendim ya arkadasları için benimle kötü oluyoo bizden değerlimi bu insanlar ya tahammül edemiyorum bu ara yaptıklarına oda bana tahammül edemiyo kafayımı yedin ne kadar geçimsiz birisi oldun artık çekilmiyosun gibi sözler söylüyoo

ayyy ne sinir bir durum isyerindeki kizlari neden birakiyor ki ben olsam ben de sinir olurdum ama kavga ederek soylersem inadina yapar o yuzden guzellikle soylemeyi basarirsam kale alir benim kocam da sende yumusak bir dille sohbet esnasinda soyle pek takmiyormusta yine de fikrini soyluyormus gibi yoksa dirdirci kadin olursun kocan karsisinda

yapmazmıyım canım onuda yaptım ama nafile tamam canım haklsın diyo ama 2 gün sonra yine yapıyo niye yaptığına gelincede kimseye hayır diyemiyo kimseyi kıramıyo tlf ediyolar fatih benide al diye oda tamam diyo ve bende buna sinir oluyorum artık vazgeçsin istiyorum bu huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…