1.si çocukla doğaçlama tatil zor ve yorucu olabilir Allah kolaylık versin
2.si 38 bedene girebilen cnm arkadaşım ne çatlağı ne selüliti lütfen esefle kınıyorum burda 42 giyen ben varken
3.sü aynı alışverişi bende en son balayında yapmıştım eşimede kendimede almam lazım ama bu sene en önemlisi plaj kıyafeti alıcam yada dikicem şu tülden komple elbise gibi uyduruk şeyler varya onlardan çıplaklığı kapatıyo seviyorum ben
nağişcim biliyorum zor olacakda diğer turlu otellerde boğuluyorum ben.oğle bir yere gitsek ben biliyorum kendimi yıne otelde durmayıp,dolaşacağım ben dışarlarda.bunye sıkıntılı daral gelıyor bana..benim tatıl anlayışım bıraz farklı illa gezcem dolaşcam,tum gun denizle,guneşle geçiremiyorum...geçen sene 3 gunluğune gitmişti çeşmeye az çok biliyorum olmadı kısa keser doneriz bakalım:))
38 de giysemde seluluzler çatlaklar felaket be nagihancım.gobek konusuna hiç girmiyorum zaten:)))o da almış başını gidiyor.ama hesapladım 3 gun birsey yemezsem gobekden kurtulma ihtımalım var:)))
plaj kıyafetı bende alacağım elımden gelmiyor malesef dikemem.nbende giyerim hemen çıkıkca birseyler rahat edemiyorum çıbıl çıbıll...
eymen için ne duşundun huggıesın mayo bezleri var ya onlardan denedin mi hiç.şu an en mantıklı o gibi geldi bana.
bu eksik yaşanmışlık hissi, bu kaçırmışlık duygusu. sanki kafes içindeymiş gibi bir hayat. her gün bir öncekinin aynı...
-sinemaya gitmek istiyorum.
-geç yatıp, geç kalkmak istiyorum.
-eve geç dönmek, cafelerde oturmak, biraz sürtmek istiyorum.
-sonra mesela 1000 parçalı bir puzzle yapmak istiyorum, her gün 3,4 parçasını bularak, yavaş yavaş, masanın üzerinde puzzle parçalarıyla sarmaş dolaş...
-yürümek istiyorum, uzun uzun, salına salına...
-biraz gece hayatı istiyorum, hoop eller havaya...
-spor yapmak, spor salonuna gitmek istiyorum.
-arabayla uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum.
-çocuksuz arkadaş toplantıları istiyorum.
-gece arkadaşlarımda yatıya kalmak, sabaha karşı yatıp, akşama doğru kalkmak istiyorum.
-yaz tatili istiyorum ve şezlongda kitap okumak.
-geceleri deliksiz uyumak istiyorum.
-ağız tadıyla, dinlenerek geçirebilmek istiyorum hafif bir soğukalgınlığını...
-gizli kaçamak değil rahat içebilmek istiyorum 1 bardak kolayı ve cips yemek, çikolata yemek rahatça...
-çocuklar arasındaki kavgalara çözüm bulmak değil, o an kaçıp gitmek istiyorum.
-hafta sonlarını avm lerde geçirmek değil, doğaçlama, amaçsız ve açıkhava gezileri yapmak istiyorum.
-tüm gün yataktan çıkmadan uyumak istiyorum ve müzik dinlemek dilediğimce.
-şehir dışındaki iş gezilerine, eğitimlere katılabilmek istiyorum.
ve daha neler neler...
3 gün yemeyince oluyomu kız bende deneyeyim
bu arada yolunuz düşerse bursayada gelin yakınız nasıl olsabende merti ısırırım eymen bayılır kesin sarılıp sarılıp öper arkadaş canlısıda paşam
dr den geldim bütün tahlillerim temiz hamile değilim sorun bizlik değil ya sıcaklardan yada depresyon belirtisi dedişimdi sağlıklı olduğu mu dr raporuyla tescil ettiğime göre silkelenip kendime gelmem lazım insan kendini koyverdikçe daha beter oluyo moralimi yüksek tutmalıyım yani beden sağlığım yerinde ruhii sıhhat zamanı
kısa kısa yazıp gonderiyorum kapanma ihtimalıme karşı.iki gundur boyle okuduklarımdan aklımda kalanlar..
deryacım kolay gelsin canım,uğraşacaksınız,yorulacaksınız ama sonrakı guzel olacak.geniş mutfak iyi oluyor.gule gule kullanın..
zeynepcim sanada yazamadım hoşgeldinnn,düğünün hayırlı olsun canım,kimdi evlenenler...
cemroşdakı korku halı merttede var canım donemsel bir sey olabilir.blendrdan korkuyor mesela.süpürgeden korkardı şimdi kankı oldular.bir arada gece lambadan yansıyan kendi golgesinden korkmuştu.normalde sosyal bir kelebektır mert herkesle dost arkadaş ama bazen eve gelen birinden korkup yuzunu kapatabiliyor o kışı yuzsek sesle konuşan biriyse ve ilk kez gorduğu biriyse ozellıkle ama 5 dk sonra alışıyor.bir avm ye koy mert 2 dk bize arkasını donup birilerıyle muhabet ediyor olabilir ama kalabalık bir evde herkes onumnla ilgileniyorsa huzursuz olup ağlayabiliyor.bir arada tvdekı bazı şeylerden korkuyordu...bu donemler için normal dıye biliyorum bu korkuların ama uzerine gitmeden açıklayıcı olmak gerekıyor sanırım.
hamışlık zaten zor zeynepcim şimdi seninkı sıcaklara denk geldi birde daha vucut tam toparlanammışken hamiş olmanın etkıleri de vardır ondan yorucu geçiyordur.ha bide cemre faktoru var her ne kadr eşin yardımcı olsanda sende ucundan kıyısından koşuşturuyorsundur işlere.biz kadınlar hep oyleyız şoyle ayaklarımızı uzatıp dinlenmeyı bilmeyız.bırakalım yapsın birileri işleri bizim yerimize deme yok olmaz herseye elımız deyecek illa rahat edemeyız yoksa:)))
derya zeynep nabersiniz cok uykum geldi bir merhaba diyeyim dedim ve kacayim dedim yarin okurum artik yazdiklarinizi
bu eksik yaşanmışlık hissi, bu kaçırmışlık duygusu. sanki kafes içindeymiş gibi bir hayat. her gün bir öncekinin aynı...
-sinemaya gitmek istiyorum.
-geç yatıp, geç kalkmak istiyorum.
-eve geç dönmek, cafelerde oturmak, biraz sürtmek istiyorum.
-sonra mesela 1000 parçalı bir puzzle yapmak istiyorum, her gün 3,4 parçasını bularak, yavaş yavaş, masanın üzerinde puzzle parçalarıyla sarmaş dolaş...
-yürümek istiyorum, uzun uzun, salına salına...
-biraz gece hayatı istiyorum, hoop eller havaya...
-spor yapmak, spor salonuna gitmek istiyorum.
-arabayla uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum.
-çocuksuz arkadaş toplantıları istiyorum.
-gece arkadaşlarımda yatıya kalmak, sabaha karşı yatıp, akşama doğru kalkmak istiyorum.
-yaz tatili istiyorum ve şezlongda kitap okumak.
-geceleri deliksiz uyumak istiyorum.
-ağız tadıyla, dinlenerek geçirebilmek istiyorum hafif bir soğukalgınlığını...
-gizli kaçamak değil rahat içebilmek istiyorum 1 bardak kolayı ve cips yemek, çikolata yemek rahatça...
-çocuklar arasındaki kavgalara çözüm bulmak değil, o an kaçıp gitmek istiyorum.
-hafta sonlarını avm lerde geçirmek değil, doğaçlama, amaçsız ve açıkhava gezileri yapmak istiyorum.
-tüm gün yataktan çıkmadan uyumak istiyorum ve müzik dinlemek dilediğimce.
-şehir dışındaki iş gezilerine, eğitimlere katılabilmek istiyorum.
ve daha neler neler...
derya zeynep nabersiniz cok uykum geldi bir merhaba diyeyim dedim ve kacayim dedim yarin okurum artik yazdiklarinizi
canım ya bende çıkış yapmadan çıkmıştım yeni gördüm ben sinirden çatlıyorum canım şu anda eşime kızdım birazcık ya eşim işyerine iş arkadaslarını toplayarak götürüyo gelirkende dağıtarak geliyo hem hoşlanmıyorum hem sadece yol parası bizim cebimizden çıkıyo hem arabaya zarar veriyolar hemde sağlıklı değil yani eşim yok otobüsler sağlıklı değil mikrop yuvası diyor binmeyin diyor ama böyle yaparakta arabamızın otobüsten farkı kalmıyo ve bugün yine aynısı o tlf ediyo beni al diğeri arıyo benide alll sinir oluyorum ya geçenlerde şoför koltuğunu kırmışlar,yeni aldığımız kılıflara kahver dökmüşler,camlara siyah film çektirmiştik anahatarla yırtmışlar,vitesi çıkarmışlar ve bunları kimin yaptığı belli değil bide ben parasını verip yaptırıyorum onlar bozsun biz yaptıralım daha önceden konuştum tamam söz almıycam dedi ama yapıyo yine işyerindeki kızları bırakıyomuş bak dedim yapma birisi görür bana bişey der bozuşuruz ama dinleyen yok ..sabah sabah yine nasıl sinirlendim ya arkadasları için benimle kötü oinda hbet esnasluyoo bizden değerlimi bu insanlar ya tahammül edemiyorum bu ara yaptıklarına oda bana tahammül edemiyo kafayımı yedin ne kadar geçimsiz birisi oldun artık çekilmiyosun gibi sözler söylüyoo
ayyy ne sinir bir durum isyerindeki kizlari neden birakiyor ki ben olsam ben de sinir olurdum ama kavga ederek soylersem inadina yapar o yuzden guzellikle soylemeyi basarirsam kale alir benim kocam da sende yumusak bir dille sohbet esnasinda soyle pek takmiyormusta yine de fikrini soyluyormus gibi yoksa dirdirci kadin olursun kocan karsisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?