bu gun havuza gittik aslanlarimla.. cok eylendik ilk defa buyuk havuza soktum ikisinide efe biraz korktu ama sonra alisti sarki bile soyledi kucagimda mircansa kendi halinde simitle yuzdu hic korkmadan.. uzun zamandan beri soyle esasli yuzmuyordum bugun acisini cikardim aksama kadar cikmadim havuzdan bi ara efeyi cikardim verdim arkadasa sonrada tramplemden atladim ve havuzun ortasindan ciktim bi baktimki millet beni alkisliyo wowww sesleriyle inledi havuz bi utandim bi utandim nerdeyse havuza kafami sokacaktim utancimda...anamdan bize kalan iki mirastan biridir yuzme annem cok guzel yuzer tabii bizede cok kucuk yasta ogretmis simdi mircanda benim gibi suyu cok seviyor ve hic korkmuyor benim atladigimi gorunce bende atlicam ordan diye tutturdu oglum yapma orasi derin yapamazsin dedimde mircanlar yapar demesin mi :)))) esim bugun niyagara selalesine yan cizmeye basladi gitmeyelim orda bisey yok baska bir aktivite yapalim diye beni ikna etmeye calisiyordu napicagimi sasirdim ist ankara mesafesi kadar uzakmis bide bizim araba cok yakiyor sadece b ir gun icin 500 600 $ para harcicaz uzaktan selaleyi gorcez gelicez yoruldugumuza deymicek bide masraf cabasi diyor of yaaa en nefret ettigim sey bir seye adapte olmusken vaz gecmek bakalim ne sonuca baglicaz ya bide arkadaslarlada anlastik onlara da ayip olucak gitmezsek sanirim bizdede esim bunalimda su siralar cok tutarsiz bir sey demiyecegi seylere cok tepkiler veriyor neymis bu siralar cok alisveris yapmisimda cok para harciyormusum da evle ilgilenmiyormusumda vidi vidi vidiiii
ayy dusunuyorumda ne kadinin ne erkegin vidi vidicisi hic cekilmez heralde

adam halhalima kadar takti kafayi ya ben senin kupene bi sey diyomuyum dovmene bisey diyomuyum bu benim stilim diyo icimden hay senin sitiline diyesim geliyoda demek biraz cesaret ister tabii :82: eee buda benim sitilim saygi duysana diyom ben snei boylemi aldim demez mi

sen bana uymadin bari ben sana uyyaim dedim iste fena mi diyom boyle deprosyonlu lafli sozlu geciyor gunlerimiz bu siralar.. bi sazimiz eksik onuda bulsak tam olucak asik atismasi gibi