2009 Kasm Anneleri

Kizlar antalya da klima olmayan yerde buharlasip uçman an meselesi öyle olunca da butun gün ve gece klima açıp eve tikilyoruz iki cocukta bunalıyorlar haliyle üzülüyorum ama yapacak birsey yok bu arada cesaret edip iki cocuklavyalnuzvkalamayip anneme geldim burdayim iki gundur annem garibim hem oruç hem nartan hem aytes zor oluyor.... Nartan havuz havuz deyip duruyor ama bir de koşup koşup havuza atlıyor ayriyetten de dalıp dipten yüzmek istiyor ve bu esnada da bolca su yutuyor halbuki plaja gitsem deniz soyunduysa hem butun kısta hasta olmaz ama karşıdaki denize gitmeye useniyorum duşunun halimi .....

uffff cildirmamak elde degil yaaa ne guzel yazmistim cevap cocuklar fisi cekti pc kapandi silindi herseyy ben nasi bi hamilelik geciririm bunlarin elinde bilinmez :)) nurancigim yazdiklarin iicn cok tesekkur ederim canim ama dorduncuye pek hos bakmiyorum hirrrrrrrrrr :)))) nasip olurda dogurursam bu son olur tuplerimi baglattiracagim artik allah isteyenlerede versin demi :))

deryacigim esimin eski karisi (resmi nikah olmamis burda pekte onemli degil yani kimin eli kimin cebinde takiliyolar ) kanadali. haliyle ogluda hic turkce bilmiyo ama turklugunu heryerde vurgulayan 20 li yaslarda genc delikanli

bizim selaleye nazar deydi iptal ettirdik esim arabamiza guvenmedigi icin milletide rezil etmiyelim diye bizim programi erteledi. arkadaslar kendi arabalariyla gidecekler ama biz kaldik. otel parasinida odemistik halbuki iptalde olmuyormus bosa sokaga attik anliyacaginiz parayi. aslinda araba giderde esim bahane ediyo bende israr etmedim bisey olur benim ustume patlar esim sen istedin ciktik yola diye.. ehhh bakalim baska planlar mi var :)))
aslinda benimde isime gelmedi degil niyemi??? arkadasin cok mizmiz bir kizi var herseyi agliyarak yaptiriyo oyleki guzel bisey diyecek onu bile agliyarak soyluyo bide 9 yasindaki ogluda mircani cok hirpaliyo yanimda bisey yapamiyo ama arkami bi doneyim mircanin yakasina bi yapisiyo cekistirip duruyo oglumu.. kiziyorum anasi dovuyo ama gene yapiyo.. arkadas kizini getirmiyecegini soyledi bi arkadasa emanet edecekmis oda biliyoya huyunu rahatsiz olmayalim diye vericekti kizini ama ben razi olmadim kiyamadim dedim bir guncuk katlaniriz niye birakiyosun kizi ama oyle olsada gercekten yurekten soylemistim kizi birakmasin diye ikna oldu ama esim boyle deyince hadi dedim madem oyle gitmeyelim.. cocuklar biraz daha buyusun o zaman gideriz artik belki o zaman daha keyifli olur.. aslinda gonlumde turkiye var bakalim esimi ikna edebilirsem ekim basi gibi gelebiliriz yoksa uc cocukla bilmem kac sene sonra geliriz turkiyeye bilmiyorum biletler cok pahali cokkk alamanyada degilki iki adimlik yola verirsin uc bes yuz dolar gelir gidersin olmadi arabayla gelirsin taaaaa anasinin nikahi memleket ha deyince gelemiyoruz iste yaa

:)))) oooo karsimda deniz olacakta ben duracammm taaa balkondan baliklama atlarimmm.... yakisiklim da teyzesi gibi yuzucumu olacakmisssss yunuslar gibi dalip dalip cikacakmisss oy oy oyyyy yerim onun kollarini bacaklarini ben. usenme usenme deniz suyu havuzdan sifali ilerde hastaliklarla ugrasma guneste d vitamini bol bol var ogleden sonra dort gibi tam vakti cik git iki yuz oyna acilirsin sende... aaaaa bide ucuncuyu dusunuyorsun canlan biraz tatlimm :))

günaydınnn
ben hep keselerim paşamı sanki temizlenmiyo gibi geliyo :))bebekken süngerle yapıyodum şimdilerde şu kirpi iplerden örülmüş keseyle yapıyorum :)))

kizlarrrrrrrr ben HAMILEYIMMMMMMMMM ne guzel her kez burdayken paylastim :))

cnmmmm sabah sabah ne güzel bir haber bu Rabbim hayırlısı ile güzel bir kız versin 2 böceğe 1 çiçek lazım :) inş rahat bir hamilelik olur amaaaa 2012 nisan anaları topiğine takılıp bizi unutursan gebertirünnnnn

ahh cnm ya sıcaklar çok kötü bizde salonda klimayı açıyoruz yatak odasında eymen uyurken rahat uyusun diye bide sen böyle anlattıkça içim gidiyo çünkü eşim epey kararlı tatile eymeni götürmeyelim 2. balayı olsun tekne turu falan yapalım diyo tadını çıkaralım herkes bırakıyo diyo ama ama ben çok özlerim anneme bırakıcaz herşeyine güvenirim oğlumda durur ama çok özlerim çok bilmiyorum daha 1 ay var bakacaz artık

nurancım annene gitmekle iyi yapmışsın canım çok zorlanırdın bellkide kafayı yerdin canımcım..
sıcaklara gelince çok haklsın bizde evden dışarı çıkamıyoruz hatta dün 2 komsum geldi mutfağıma bakmaya oturamadılar derya bu sıcak ne bunaldık deyip gittiler
nurancım bende 2nciyi düşünmüyorum manen hiç hazır değilim hazır olacağımıda sanmıyorum

ayyy sebnemcm ben baştan değil sondan başlamak istiyorum cvplara türkiye demişsin ben ankaraya kim gelirse bekliyorum unutmayın..mutlaka görüşmek isterim .canım keşke otel parasını vermeseydiniz ya iptalde olmuyomuş tühh ama herşeyde bi hayır vardır şekerim ..arkadasının kzııda çağan gibiymiş demek çok zor oluyo emin ol ..
ordada maşallah nikahsız filan yapıveriyıolar çocukları ben cesaret edemezdim çok genişler belli

günaydın hatunlar ben hergün yeni bi hastalık haberiyle geliyorum bugünde öyle bu defada ben grip oluyorum sanırım booğazlarım çok ağrıyo yutkunamıyorum off yaaa ne yapcam bıktım artık şu hastalıklardan

çokkk geçmiş olsunnn ne desem boş evde biri hasta olunca hepsi oluyo işte

kızlarrr bende artık yaşlanıyorum bugün 26 yı bitiriyorumm yuppiiiiiiiiiiiiii

nerdeyse içimizde en küçüksün derryacım yeni yaşın hayırlı olsun tadını çıkar boya yaparken kitaplarımın arasından ünv mezuniyet fotoğrafım çıktı anammm ne çıtrmışım dedim eşimde diyoki hala öylesin tabi ya dedim ver gazı ama bir yandan da hoşuma gitmedi değil

doğum günün kutlu olsun canım. ben de 2 gün önce 25 bitirdim :))))

seninde yenı yaşın kutlu olsun cnm eymen epey bir şeyler söylüyo benim adım eşimin babannesinin dedisinin adını babasının nerde çalıştığını vs vs derdini anlatıyo yani karnının aç olduğunu doyduğunu ne yemek isyediğini

benimkide çok nadiren anne diyor. geeel e geeel diyor bide :)) baba bile yok henüz

ben bu konuda çok dertliyim çok istiyorum konussun eşim bu çocukla hiç konusmuyomusun diyo bende çok konusuyorum ama o hiç konusmuyo diyorum sürekkli kelimleri tekrar et diyo bende emin ol ediyorum hatta diyorum eşşek sıpasını çok kullanıyorum eğer çağan benim tekrar ettiğim kelimleri söyleseydi diyorum ilk kelimeleri eşşek ve sıpası olurdu diyorum

tadını çıkarıyorum canım biraz kendimdede değişiklik yapıcam bazen eşim söylüyo yüzüme seni aldığımda çıtırdın şimdi eser kalmadı o deryadan diye ..
canım doğumdan sonra böyle olduk zaten yoksa hep çıtırız biz şekerim

maşallak eymenime tlfda bana teyse diyoduya çok hoşuma gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…