Deryacigim yeni Yasin kutlu vede mutlu olsun canım... Ahhh yani sen de benim gibi 7aylik benim de kocam bir supriz falan yapacak olsa ben de herseferinde berbat ederim
Halbuki hic unutulur mü ??? Telf var alarmı var bir gün onceden iter benimki haber veriri butun dogum günlerini.. Eminim kocan da akşamları eve gelmek ve sizinle vakit geçirmek ister o yüzden bu sitemlerini ona etme sakin uzme onu da ne yapsın ki sizin icin uğraşıyor ..
Sebnemcigim üçüncü konusunda şakaydı saka allahım olmayanlara nasip etsin bana iki mucize nasip etti yeter degil mı??? Aslında en ideali uç cocukmus paylasimcilik acısından falan diyordu kocam bilimsel olarakmis... Ben de tabi dedim zaten aytes i gören bunda kız güzelliği var arkasından kız getirir diyorlar hahaha diyorum ben de...
Kizlar annemin oruç oruç demeyip plaja gidelim ısrarlarına gittik nsrtan öğle uykusunu bile orada uyudu tabi aytes te guzel oldu valla pufur pufur esiyordu deniz kenari nartan la bol bol oynadık deniz de yüzdüm biraz sonra havuzunu doldurduk oynadı ben de eve gidip bir ayse kadın pişirdim nartan a getirdim yedi masalla... Ve aksam 5 gibi kalktık guzel bir gün oldu..
Ve bugün yuzerken sanırım kulağıma su kacti agriyor yarin bir kbb ye bakalım ne diyecek ....
meralcigim nagihancigim guzel dilekelriniz icin cok tesekkur ederim canlarim darisi sizin basiniza dicem ama bilmem bana kufur mu edersiniz sovermisiniz siz bilirsiniz :))) bazi bazi korkular geliyor icime nasil buyutucem tamda rahatlicaz falan derken ama bi yandanda sirin bir kiz cocugu cezb ediyor beni :)) kizlar dilli duduk gibi olurmus bide vidi vidi konusursa hic susmadan ayyyyy valla korkuyorum yaaa
slm meralcim nasılsın?mert nasıl?
Meralcigim Mert iyice su kuşu oldu desene maşallah... Nartan hala Deniz'in icinde kamama kamama diyor yani kucağına demek istiyor bidik.... Topigimizin araştırmacı gazetecisi Meral bu s ile başlayan sözcükler daha mı zor yoksa benim ogluma has birsey mı?su ya yuuu diyor mesela....
Sebnemcigim üçüncü konusunda şakaydı saka allahım olmayanlara nasip etsin bana iki mucize nasip etti yeter degil mı??? Aslında en ideali uç cocukmus paylasimcilik acısından falan diyordu kocam bilimsel olarakmis... Ben de tabi dedim zaten aytes i gören bunda kız güzelliği var arkasından kız getirir diyorlar hahaha diyorum ben de...
Kizlar annemin oruç oruç demeyip plaja gidelim ısrarlarına gittik nsrtan öğle uykusunu bile orada uyudu tabi aytes te guzel oldu valla pufur pufur esiyordu deniz kenari nartan la bol bol oynadık deniz de yüzdüm biraz sonra havuzunu doldurduk oynadı ben de eve gidip bir ayse kadın pişirdim nartan a getirdim yedi masalla... Ve aksam 5 gibi kalktık guzel bir gün oldu..
Ve bugün yuzerken sanırım kulağıma su kacti agriyor yarin bir kbb ye bakalım ne diyecek ....
sağol canım allah isteyene nasip etsin inş:)))benim kararımı biliyorsun çok buyuk konuşmayayım da duşunmuyorum bebiş ben...sen hamilesin duan kabul olurmuş arkadaşım için etsen dua ne iuyi olur.unıversiteden arkadaşım benden 1 ay sonra evlendi ,tup bebek denemelererine rağmen bebeği olmuyor.5 kere denediler bildiğim kadarıyla birinde hamile kaldı ondaada bebiş 4 aylıkken duştu((allahım arkadaşıma ve istegen herkese nasip etsin inş..
günaydın kızlar nasılsını?benim boğazlarım çok ağrıyooo,çağan ise biraz daha iyi ama var yine öksürüğü..
ya kızlarr şu yatak işini halledeli rahat bi uyku uyuyoruz sabah kendi kalkıyo ağlamıyo çıkıyo yatağından oyun oynuyo acıkınca ve susayınca üstüme çıkıyo yada elimden tutuyo çekiyo
:)))canım hiç bir fikrim yok bu koduna ben bir araştırayım yazarım sana:))))
kulak ne durumda,geçmiş olsun..
nurancım hiç sorma deniz ayrıda banyodan bile zor çıkarıyorum,dun kendi ban yo yapmayı istedi ilk kez bende soydum hemen soktum nasıl mutlu oldu,hiç çıkarmasam daha da mutlu olacaktıda bana daral geldi kandırdım da çıkarabildim ancak..
nagihannnn gunaydın canımmm
nasılsın,eğmen nasıl oldu,oksuruk bititm mi?
facedekı pepe olayı varya eymen seviyor diye paylaşmıştım o bolumu,sen farketmedin epey bir sure:).mert bu sıralar pepe bitince ağlamaklı oluyor.kuçuk emrah edasıyla anne pepe bitti diyor.elleride bitti anlamında birbirine surtuyor:))pepe dekı kızın ismini bile oğrenmış,bak şimdi hatırlayamadım,kızın ismini:))
günaydın canım
epeydir face zaman kalmıyo kızın adını ve diğerlerini eymen sana saysın teyzesi şila onun adı
bitince eymende ellerini açıp bitti diyip dudağını büküyo film bizim ufaklıklar ya
bu arada öksürük ara ara devam dr cumartesi ciğerleri falan iyi hiçbişeyi yok dedi boyu kilosu iyi ama dryi sevmiyo beyaz önnüklü olmasına deli oluyo geçen götürdüğüm adam sivildi mis gibi muayene oldu gıkı çıkmadı
mertde ganee istiyor arada benden ganeee ne diye merak edenlere tercume edeyım makarnaa:)))kel alaka işte ama boyle kelımeleri var oğluşumun.çogu kelımesi çok net süt,çiçek,kurbağa,gemi gibii
bazılar yarım yamalak ayakbabı,uça(uçak),gibi
bazılarıda tamamen atmasyon;şebşe(kelebek),gane(makarna) gibi
ha sen çok yaşa şilaydı evet mert uyuyor uyandırıp soracaktım nerdeyse:)))
sen onceden dr organize etde sivil gelsin o zaman.mertin oyle on yargısı yokda boy için falan yatırıldığında kıyametı koparıyor aşı olacak sanıyor galiba...
bugun annem geliyor yeğenimle,ben kaçar.opuyorum,kolay gelsin sana...
şimdi kızlar akşama anneciğim ve çokkk sevgili babacığım kısmetse burdalar
yemek için sebzeli (oğlumuda düşünerek)
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasülye (babacığımın kalbi için)
fırında körili tavuk (buda hepimiz için )
pilav
salata yapıcam başka ne yapayım şöyle hafifinden
bide eşime akşama annenleride çağıralım hep beraber yeriz dedim aslında yanlız kalmak işime gelir ama ayıp olur diye düşündüm ne kadar üst katımda da olsalar ben çağırmadan gelmezler yememiz içmemizde ayrıdır sizce çağırmakla iyi mi etmişim
dün halılarım geldi pırıl pırıl olmuş çok sevindim eymenin sürekli üstünde olduğu halının üstünü örttüm (normalde hiç sevmem)ramazan misafirlerimi bitirinceye kadar kimse yokken örteyimben ramazanda kalabalık sofra severim çok misafir alırım her ne kadar kayınvalidem gereksiz görsede yaptığım çeşite bile çok der kendisi ne yapayım onunda huyu böyle huy işte he diyorum geçinip gidiyoruz
hadi bakalım gozun aydım.menude süper olmuş,daha ne olsun.iyi yapmışsın canım çağırmakla hem ramazan mutlaka iftara almakda gerekır,aradan çıkmış olur onlarda.sonra bol bol annenlerle vakit geçirirsin nasıl olsa..
bende seviyorum kalabalık sofraları ama başka yere davetli olunca dermişim:::::::::::)))yok yok şaka mertten once çok hamarattım mutfak işlerindede şimdi mısafır ağırlayacak kadar iyi bulmuyorum kendimi.çok yakınları tabiki çağırıyorumda eş dosta pek bulaşmıyorum 2 yıldır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?