2009 Kasm Anneleri

Meralcigim Mert iyice su kuşu oldu desene maşallah... Nartan hala Deniz'in icinde kamama kamama diyor yani kucağına demek istiyor bidik.... Topigimizin araştırmacı gazetecisi Meral bu s ile başlayan sözcükler daha mı zor yoksa benim ogluma has birsey mı?su ya yuuu diyor mesela....

Kızlarr telefondan bağlanıyorum ve yazmak hayli zor oluir kusura bakmayın ....

Bu arada sebnem herseyde bir hayır olduguna inanırım kocan zaten gitmek istemiyordu... Bence sonra da gidesiniz birsey dememekle çok iyi etmissin...

çok sağol nurancım aslında 7 aylıkta değilim ama çok sabırsızımdır işte napayım

nurancım sıcakta iyi olmuş plaja gitmen nartanada maşallah annesi uykusunu almış en azından yoksa huysuzluk yapar burnunuzdan getirirdi
sanada çok geçmiş olsun canım ihmal etme dra git bakalım

iyi geceler kızlarr veeee eşim işten elinde mor ve beyazdan oluşan kocaman bi buketle geldii pastada almışş ve bide badi almış aslında ya dedi dokunmatik tlf alacaktım yada yusufçuk kolyem var onun bilekliğini alacaktım dedi tlf konusurken bende çağanı sünnet ettircezmi 200 tlymiş deyince vazgeçmiş ve ben çok mutlu oldum hele çiçeğime bayıldım aslında geç geleckti ya müdürüne söylemiş bu gece çalışması bana süpriz oldu bugün hanımın doğumgünüyüdü bir sürü hazırlık yaptım deyince aaa hadi sen çık hemen böyle özel bi günde eşinin yanında ol demiş sağolsun iyide oldu kendimi yalnız hissetmiştim ama kocama haksızlık etmişm unutmamış herşey süprizmiş aslında ben kocamı çok seviyorum

günaydın kızlar nasılsını?benim boğazlarım çok ağrıyooo,çağan ise biraz daha iyi ama var yine öksürüğü..
ya kızlarr şu yatak işini halledeli rahat bi uyku uyuyoruz sabah kendi kalkıyo ağlamıyo çıkıyo yatağından oyun oynuyo acıkınca ve susayınca üstüme çıkıyo yada elimden tutuyo çekiyo

sağol canım allah isteyene nasip etsin inş:)))benim kararımı biliyorsun çok buyuk konuşmayayım da duşunmuyorum bebiş ben...sen hamilesin duan kabul olurmuş arkadaşım için etsen dua ne iuyi olur.unıversiteden arkadaşım benden 1 ay sonra evlendi ,tup bebek denemelererine rağmen bebeği olmuyor.5 kere denediler bildiğim kadarıyla birinde hamile kaldı ondaada bebiş 4 aylıkken duştu((allahım arkadaşıma ve istegen herkese nasip etsin inş..

:)))canım hiç bir fikrim yok bu koduna ben bir araştırayım yazarım sana:))))
kulak ne durumda,geçmiş olsun..

nurancım hiç sorma deniz ayrıda banyodan bile zor çıkarıyorum,dun kendi ban yo yapmayı istedi ilk kez bende soydum hemen soktum nasıl mutlu oldu,hiç çıkarmasam daha da mutlu olacaktıda bana daral geldi kandırdım da çıkarabildim ancak..

ohh sefan olsun ben bu sene ayağımı suya sokamadım daha ((

ben amin diyebilirim çünkü 2012 gibi düşünüyorum inş rabbim bizlere birde kız çocuk sevgisi tattırır aminnnnn

ben demedim mi sana sanki eymeni anlattın uyanıyo geziniyo oynuyo artık iyice acıkınca anne abadata,tost,füt bir yandan yemek istediklerini sıralarken bir yandanda elimden çekiştiriyo

deniz deneyemedik ama bende banyodan zor çıkarıyorum bide su fıskıyesini kendi tutacakmış hem kendini yıkıyo hem beni ama bu ara herşeye ağlama huyu çıktı ota çöpe zırlıyo galiba 2yaş sendromunu doruklarına geliyo ayağından terlik çıktı diye ağlıyo çıktıysa giy yeniden ağlamakta değil yani yaş yok uuuu üüüüüü

nagihannnn gunaydın canımmm

nasılsın,eğmen nasıl oldu,oksuruk bititm mi?
facedekı pepe olayı varya eymen seviyor diye paylaşmıştım o bolumu,sen farketmedin epey bir sure:).mert bu sıralar pepe bitince ağlamaklı oluyor.kuçuk emrah edasıyla anne pepe bitti diyor.elleride bitti anlamında birbirine surtuyor:))pepe dekı kızın ismini bile oğrenmış,bak şimdi hatırlayamadım,kızın ismini:))

şimdi kızlar akşama anneciğim ve çokkk sevgili babacığım kısmetse burdalar
yemek için sebzeli (oğlumuda düşünerek)
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasülye (babacığımın kalbi için)
fırında körili tavuk (buda hepimiz için )
pilav
salata yapıcam başka ne yapayım şöyle hafifinden
bide eşime akşama annenleride çağıralım hep beraber yeriz dedim aslında yanlız kalmak işime gelir ama ayıp olur diye düşündüm ne kadar üst katımda da olsalar ben çağırmadan gelmezler yememiz içmemizde ayrıdır sizce çağırmakla iyi mi etmişim
dün halılarım geldi pırıl pırıl olmuş çok sevindim eymenin sürekli üstünde olduğu halının üstünü örttüm (normalde hiç sevmem)ramazan misafirlerimi bitirinceye kadar kimse yokken örteyim ben ramazanda kalabalık sofra severim çok misafir alırım her ne kadar kayınvalidem gereksiz görsede yaptığım çeşite bile çok der kendisi ne yapayım onunda huyu böyle huy işte he diyorum geçinip gidiyoruz

günaydın canım
epeydir face zaman kalmıyo kızın adını ve diğerlerini eymen sana saysın teyzesi şila onun adı
bitince eymende ellerini açıp bitti diyip dudağını büküyo film bizim ufaklıklar ya
bu arada öksürük ara ara devam dr cumartesi ciğerleri falan iyi hiçbişeyi yok dedi boyu kilosu iyi ama dryi sevmiyo beyaz önnüklü olmasına deli oluyo geçen götürdüğüm adam sivildi mis gibi muayene oldu gıkı çıkmadı

mertde ganee istiyor arada benden ganeee ne diye merak edenlere tercume edeyım makarnaa:)))kel alaka işte ama boyle kelımeleri var oğluşumun.çogu kelımesi çok net süt,çiçek,kurbağa,gemi gibii
bazılar yarım yamalak ayakbabı,uça(uçak),gibi
bazılarıda tamamen atmasyon;şebşe(kelebek),gane(makarna) gibi

ha sen çok yaşa şilaydı evet mert uyuyor uyandırıp soracaktım nerdeyse:)))

sen onceden dr organize etde sivil gelsin o zaman.mertin oyle on yargısı yokda boy için falan yatırıldığında kıyametı koparıyor aşı olacak sanıyor galiba...

bugun annem geliyor yeğenimle,ben kaçar.opuyorum,kolay gelsin sana...

bizde makarna = maarna :)
ama senin dediğin gibi bazıları çok netken bazıları yarım bazılarıda tamamen uydurma abadata(yumurta) gibi
ve aşırı derece pavvv(pilav) maarne düşkünüyüz :44: pilavı eşimde 3 öğün olsa yer ona mı çekti ne korktum drye dordum oda yanında proteinde aldığı sürece sorun değil yesin dedi :44:

tşk ederim sanada kolay gelsin
bugün anne günümü acaba benimde annem geliyo

hadi bakalım gozun aydım.menude süper olmuş,daha ne olsun.iyi yapmışsın canım çağırmakla hem ramazan mutlaka iftara almakda gerekır,aradan çıkmış olur onlarda.sonra bol bol annenlerle vakit geçirirsin nasıl olsa..

bende seviyorum kalabalık sofraları ama başka yere davetli olunca dermişim:::::::::::)))yok yok şaka mertten once çok hamarattım mutfak işlerindede şimdi mısafır ağırlayacak kadar iyi bulmuyorum kendimi.çok yakınları tabiki çağırıyorumda eş dosta pek bulaşmıyorum 2 yıldır..

eşimin aile bağları kayınvalidemin soğuk yapısı nedeniyle pek güçlü değildir sık gelip gitmez misafir ağırlamakta çok maharetli değildir özünde iyidir ama onun için akrabaları 2 amca 2 hala hariç pek tanımam amcanında sadece 1i gelir gider düğerleri çağırsamda gelmez kaynanamdan çekinirler sık laf sokarda
bende çok samimi olduğum arkadaşları alıyorum güzel oluyo eşimde yardım eder benim dün eymen 10:40 uyudu o fasulyeleri temizledi bende soğandı domatesiti hazırladım canım kocammm helede sevdiği arkadaşlarını çağırdım mı seve seve eymene bakar yani bende mutfakta pratiğimdir 1 saatte koca sofra hazırlarım

kızçelerrr ne yapıyorsunuz kuzularım nasılll hepinizi çok özledim
beni soracak olursanız eşim geldiii şükürr nesli dört köşeee sevinçten.... şuan annemlerdeyiz iyiyim hoşumm iştee neslide mızmız mızzzmız herşeye ağlıyo herkesin peşinden ağlıyo falan filann...
şebommm hamişmişşş deli bu kız deli dediğim gibi uçlardaki insan kutluyorummm seni inş sağ salim kucağına almayı nasip eder allahım seviyorum seniii
bu arada bizimde 1 günlüğüne özdereye denize kaçtık neslide girdi çıkmak istemioyorduu burnu akıyorduu tuzlu suyu ağzından burnundan girinceee kustu ve afedersiniz balgamını boşalttı denize sonra durdu burun akıntısı deniz azcık kirlendi amma üzgünüzzz
hafta sonuda kütahyaya kaplıcalara gidicez eşimin ısrarıyla annesigil orda iki günlüğüne gidicez ama neslinin girmesini istemiyorum ne kadar dinlicekler bilmiyorummm:26::26:deniz daha temiz her dalgada temizlio kendini ama havuza sokmak istemiyorum bide akşamları kazak ve hırka giyiyolarmışşş okada soğuk oluyomuş yinede gelin demiolarmı offff yaniii neyse bi hasta olsun kuzum burunlarından getiririmmm:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…