2009 Kasm Anneleri

günaydın canım geçmiş olsun bu havadada güzel uyunur yaa oohh mis gibi oldu hakikaten....
ay bende az önce bir derdim var kısmında bir hikaye okudum tam kaptırmış gidiyorum vay beee falan derken konu kapanmış kadın iki hesapla kendi yazısına yorum yapıyomuş amaç ne onu anlamadım ama film gibi hikayeydi

geldim kızçeler aydındayım şükür geçen hafta annemlerdeydik sonra kütahyaya geçtik kayın valideler ordaydı kaplıcalarda tatildeler sonunda eve gelcez diye çıktık eşimn arkadaşları aradı geçerken bizede uğrayın diye benim pek samimiyetim yokta eşimin çocukluk arkadaşı hala sıkı fıkılar yanii neyse oryada zorla gittim 1 gece alaşehirde kaldık sonra akşama falan kalın dediler kalmayalımda dedim kibar şekilde hadi bize gidelim dedim hemen toplandılar tamam dedilerrr neyse geldik evimeze iki gün kaldılar burdanda tatile gittiler birazda gerildim eşimin benden önceki 4 yıllık sevgilisini tanıyorlarmış böyle durumlarda kendimi çok salak hissediyorum buna engel olamıyorum geriliyorum dünde eşime dedim geçmişin olabilir ama beni onlarla bu kadar dip dibe sokmana dayanamıyorum dedim çok kaprisliydim dün bu adam bana iyi dayanıyo valla neyse öyle işte geldik evimize ikinci balayı falan yok canlar eşim işe başladı ilk günden geç kaldı saat 9 da aradılar komutanları nerdesin diye dedimki cevap verseydin tatil modundan hala çıkamadım komutanım deseydin ya dedim gidince ilk duycağım söz bu dedii bu arad hepiniz çok özledim dün gece rüyamda hepimiz bi sitede oturyoduk bizim bütün çocuklar bahçedeydi oynuyolarda çok mutluydumm şebnebimin çocuklarıda ellerinde kürekler kazıyolardı çimenleri analarına çekmişler dedim kazmadan duramıolar dedim kendi kendime ama çok iyiyidi çağan mert aytes nartan hepsi işte çok güzel bi rüyaydı eşime anlattım gece rüyAamda bunları gördüm diye sen manyaksın diyo görmediğin insanlarıı rüyanda görebilen bi manyaksın diyo ama ne yapim hepiniz az çok tanıyorum tahmin edebiliyorumm

uykuyu bana sorun allahım gözümü acamıyorum sıcak soğuk farketmezz bu aralarr yaa iki dakika sürmüyor dalmamm bu aralar uyku modundayımmm miragee canım ismin nee yenimi katıldın aramızaaa ben çıkaramadım seniii

selam guzel annelerimmm;

hepinizi ozledim okuyamıyorum bile yazdıklarınızı pc nin durumu daha da vahimleşti:)))yakında mefta olcak kendileri.kocam fırsatını bulup goturemedi daha(

mine cim nabersin canım?guzel kızın nasıllar?

hadi gozunuz aydın taşınma işide halloldu..ruyanda harıkaymış gerçek olsa ne guzel olurdu,hem bizim için hem kuzular için...

haaaaa bu arada diyarbakırda çok sıkıntılı günler aylar yıllar geçirdimm ama inanın arıyorum orayıı çok özledim eviimi ordaki yasantımıı aydındaki ev oradan çok çok güzell amaa burası evim değilmiş GİBİ GELİOO ben diyarbakıra aitmişim gibi hissediyorum kendimi burası tail yeri gibii orada gerilim polis panzer taş vardı moltof kokteyleri vardı gaz bombaları vardııı korku vardıı burası çok rahatt ama yinede diyarbakırı mumla arıyorum iki yıl sonra geri gidicez oraya ama ben üzülmüyorumm nedensee

hay allahım ya kadının derdine bak.ordayken kabuslar goruyom dıye yakınıyordu,şimdide ozledim diyor diyarbakırı:))))ah minecim hiç anın kıymetini bilmeyız hep birseyler dürtükler ozlem duyarız geçmişe,anın tadını çıkarsak huzurlu olacazda pek beceremiyoruz nedense..

allahım inanamıyorum 10 dk oldu pc kapanmadı:)))bir geçmişe dalayım o zaman neler konuştunuz meraktayımmmm

Son düzenleme:
mine cim nabersin canım?guzel kızın nasıllar?

hadi gozunuz aydın taşınma işide halloldu..ruyanda harıkaymış gerçek olsa ne guzel olurdu,hem bizim için hem kuzular için...

saol canımcım bitti şükür işte...izmirde natonun ordan geçerken hep aklıma geliyosun acaba nerde oturuyo diye:26::26::26:......
nesli hep kucakta canım inmiyo vcde bile afedersiniz klozette bile kucağımdaa mız mız mızz ağlıyıp duruyoo yoruyo beni hemde çok gecede hep ağlıyoo doktora götürmem lazım idrar kan tahlili yaptırcamm bi sıkıntısımı var öğrenmek istiyorum sürekli karnın gösteriyo acıyo öpüş öpüş diye ağlıyo özelliklede geceleri bazen dayanamıyorum bağırıyorumm hemen yatıo anlamıyorum acaba ağrısı yok sadece oyunmu yapıyo anlayamıyorumm çözemedim ben bu çocuğuu

evet ordayken gece kabuslar falan amaa ne biliyim ilk evlenip orya gelin gittim eşim oyüzden diyoo ben zaten ya geçmişi düşünüp kendime zehir ederim yada geleceği düşünüp üzlürüm ben normal bi insan diilm zatennn:))))) bunu bende farkediyorummm allah bana akıl fikir versinnn

ismim serap aslında hep aranızdaydım oğlum doğduğunda kafama takılanları sorup çıkıyodum :)) sizi okumaya vaktim anca yetiyodu şimdi buranın nöbetçi memuru oldum çıkamıyorum :)

ismim serap aslında hep aranızdaydım oğlum doğduğunda kafama takılanları sorup çıkıyodum :)) sizi okumaya vaktim anca yetiyodu şimdi buranın nöbetçi memuru oldum çıkamıyorum :)

memnun oldum canımm bende minee buraya bi girdinmi çıkamıyorsun zaten kendimde biliyorummmhoş geldin aramızaaa

hoşgeldin yangınım itfayecimm benimki mız mız herzamnki gibi iki dakika fırsat bulup yazayım dedimm çabuk işini bitir gell öptümmm

cnmmm eymende aynı bu bir geçişmidir bilmiyorum eymende aynı sürekli herşeye ağlıyo herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyo anneye yapışık ufff kızıyorum ama ne fayda herşey onun istediği gibi olsun istiyo bağırıyorum bazen poposuna poposuna indiriyorum

bende popoyo çalışıomm vallaa bezli bölgeye kaçıyo elimden dönüyo anneeee acişşşşş bapmaaaa gel buraya diom arka arka geliyo :eliyle gösteriyo öpüşşş öpcekmişimmmbiran önce düzelsinlerrr artık yaaa annecim biraz insan ol artık diyorum tammam diyobide kulağıma geliyo bişiler fısıldıyorr uzun uzun tabi anlaşılmıyor çok anlatmış gibi tamammı diyoo tammam diyorum öpüyo gidiyo alem ya bu kızzz

Hay Allah'ım film bunlar ya eymende çişini söylemediği gibi altını değiştirtmektende nefret ediyo eeee söyle ozaman çişini anlatıyorum bazı şeyleri kafasını sallayıp pamam diyo bide ben ona küsünce yapmadığı şebeklik yok en komiğide yanağımdan makas alıp fıttık diyo arada yırtıyo yüzümü

nagiş hoşbulduk canım,kolay gelsin sana hadi bakalım hallet işlerini....abur cubur konusundakı tavrında haklısın canım bu buyuklere kalsa bizim bıdıklar obez olup çıkarlar.ben dertlıyım valla bu konuda haftada 15 gunde 1 gorurler kayınvalıdeler çocuğumu ne kahve içirmedikleri kalmış,ne kızartma yedirmedikleri.bıraksam daha neler neler.

serap face ekle beni canım meral yüce çıplak bir bebiş fotosu olan:))

tam notonun orası değil natodan girince 5 dk kadr daha gidiyorsun arabayla polis lojmanlarının arkasındakı sitelerdeyım.valla bu sefer olmadı ama bir dahakıne mutlaka ayarlayalım buluşalım minecim..

yaptır tabi tahlil kafan rahat olur.gece teroru diye birsey var onumu yaşuyor acaba hep aynı saatte kjalkıp ağlamak ve bı-u durumun sureklı olması durumu kısaca bu oly..belkıde ruyasından falan etkileniyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…