günaydın kızlarrr nasılsınız?keyifler nasıl?benim biraz başım ağrıyo havada çok serin dün akşam felaket yağmur yağdı onun serinliği var..
sebnemcim gel bize yemeğe hatta bütün kızlarr toplandık toplandıkk yapalımm
serapcım iyi işte oğuz seni biraz yoruyo ama erken çıkıyomuşsun ertesi günde izin zaten ohh
nagişcim eymende özlüyo annesini napsınn et oburmuş bide yesin yesin afiyet olsun
meralll sen nasılsın canım?mert nasıl?
mineee sen nerelerdesin şekerim ya bakın face olmaynlarıda düşünün haa
günaydın canım geçmiş olsun bu havadada güzel uyunur yaa oohh mis gibi oldu hakikaten....
ay bende az önce bir derdim var kısmında bir hikaye okudum tam kaptırmış gidiyorum vay beee falan derken konu kapanmış kadın iki hesapla kendi yazısına yorum yapıyomuş amaç ne onu anlamadım ama film gibi hikayeydi
haaaaa bu arada diyarbakırda çok sıkıntılı günler aylar yıllar geçirdimm ama inanın arıyorum orayıı çok özledim eviimi ordaki yasantımıı aydındaki ev oradan çok çok güzell amaa burası evim değilmiş GİBİ GELİOO ben diyarbakıra aitmişim gibi hissediyorum kendimi burası tail yeri gibii orada gerilim polis panzer taş vardı moltof kokteyleri vardı gaz bombaları vardııı korku vardıı burası çok rahatt ama yinede diyarbakırı mumla arıyorum iki yıl sonra geri gidicez oraya ama ben üzülmüyorumm nedensee
mine cim nabersin canım?guzel kızın nasıllar?
hadi gozunuz aydın taşınma işide halloldu..ruyanda harıkaymış gerçek olsa ne guzel olurdu,hem bizim için hem kuzular için...
hay allahım ya kadının derdine bak.ordayken kabuslar goruyom dıye yakınıyordu,şimdide ozledim diyor diyarbakırı:))))ah minecim hiç anın kıymetini bilmeyız hep birseyler dürtükler ozlem duyarız geçmişe,anın tadını çıkarsak huzurlu olacazda pek beceremiyoruz nedense..
meralllllllll huuuuuuuuu nerdesin ayolll goruntu var ses ytok :)))
meral mine hoşgeldiniz nasılsınız kızlar çocuklar nasıl öpüyorum sizleri biraz işim var yazarım yine
uykuyu bana sorun allahım gözümü acamıyorum sıcak soğuk farketmezz bu aralarr yaa iki dakika sürmüyor dalmamm bu aralar uyku modundayımmm miragee canım ismin nee yenimi katıldın aramızaaa ben çıkaramadım seniii
ismim serap aslında hep aranızdaydım oğlum doğduğunda kafama takılanları sorup çıkıyodum :)) sizi okumaya vaktim anca yetiyodu şimdi buranın nöbetçi memuru oldum çıkamıyorum :)
hoşgeldin yangınım itfayecimm benimki mız mız herzamnki gibi iki dakika fırsat bulup yazayım dedimm çabuk işini bitir gell öptümmm
cnmmm eymende aynı bu bir geçişmidir bilmiyorum eymende aynı sürekli herşeye ağlıyo herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyo anneye yapışık ufff kızıyorum ama ne fayda herşey onun istediği gibi olsun istiyo bağırıyorum bazen poposuna poposuna indiriyorum
bende popoyo çalışıomm vallaa bezli bölgeye kaçıyo elimden dönüyo anneeee acişşşşş bapmaaaa gel buraya diom arka arka geliyo :eliyle gösteriyo öpüşşş öpcekmişimmmbiran önce düzelsinlerrr artık yaaa annecim biraz insan ol artık diyorum tammam diyo bide kulağıma geliyo bişiler fısıldıyorr uzun uzun tabi anlaşılmıyor çok anlatmış gibi tamammı diyoo tammam diyorum öpüyo gidiyo alem ya bu kızzz
saol canımcım bitti şükür işte...izmirde natonun ordan geçerken hep aklıma geliyosun acaba nerde oturuyo diye:26::26::26:......
nesli hep kucakta canım inmiyo vcde bile afedersiniz klozette bile kucağımdaa mız mız mızz ağlıyıp duruyoo yoruyo beni hemde çok gecede hep ağlıyoo doktora götürmem lazım idrar kan tahlili yaptırcamm bi sıkıntısımı var öğrenmek istiyorum sürekli karnın gösteriyo acıyo öpüş öpüş diye ağlıyo özelliklede geceleri bazen dayanamıyorum bağırıyorumm hemen yatıo anlamıyorum acaba ağrısı yok sadece oyunmu yapıyo anlayamıyorumm çözemedim ben bu çocuğuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?