tam notonun orası değil natodan girince 5 dk kadr daha gidiyorsun arabayla polis lojmanlarının arkasındakı sitelerdeyım.valla bu sefer olmadı ama bir dahakıne mutlaka ayarlayalım buluşalım minecim..
yaptır tabi tahlil kafan rahat olur.gece teroru diye birsey var onumu yaşuyor acaba hep aynı saatte kjalkıp ağlamak ve bı-u durumun sureklı olması durumu kısaca bu oly..belkıde ruyasından falan etkileniyordur...
bende oğlumlayım yarın kreş yok ama eczaneye getiriyorum yarım gün canıma okuyo hiç hastaya bile bakamıyorum oğuzun peşindeyim aman kapıdan çıkacak aman düşecek diye patronda acıyıpp hiç gelme dese süper olacak, gerçi bunada şükür erken yolluyo en azından..
3 gün iftar davetindeyim dün eşimin amcası çağırdı bu gün başka amcası yarın arkadaşım Allahım inş. biraz kilo alırım süper oluyor yaa... Akşama kadar yemek hayal ediyorum hayallerimden biri tutuyosa çok mutlu oluyorum
bu arada yawrumu evden çıkmadan doyuruyorum ama ordada ondan bundan bir lokma yiyo o dahada çok mutlu ediyor beni..
bende popoyo çalışıomm vallaa bezli bölgeye kaçıyo elimden dönüyo anneeee acişşşşş bapmaaaa gel buraya diom arka arka geliyo :eliyle gösteriyo öpüşşş öpcekmişimmmbiran önce düzelsinlerrr artık yaaa annecim biraz insan ol artık diyorum tammam diyo bide kulağıma geliyo bişiler fısıldıyorr uzun uzun tabi anlaşılmıyor çok anlatmış gibi tamammı diyoo tammam diyorum öpüyo gidiyo alem ya bu kızzz
nagiş hoşbulduk canım,kolay gelsin sana hadi bakalım hallet işlerini....abur cubur konusundakı tavrında haklısın canım bu buyuklere kalsa bizim bıdıklar obez olup çıkarlar.ben dertlıyım valla bu konuda haftada 15 gunde 1 gorurler kayınvalıdeler çocuğumu ne kahve içirmedikleri kalmış,ne kızartma yedirmedikleri.bıraksam daha neler neler.
serap face ekle beni canım meral yüce çıplak bir bebiş fotosu olan:))
bilmiyorum ama çok feci artıkk geceleri sabah olsade uyansak artık diyorumm en kısa zamanda götürücem doktora.... şuan tam karşımda şeftali doğradım tabağa önüne koydum çatalla tek tek alıp yiyo kendi kendine ne zaman büyüdüler bunlar yaaa
bizde dun iftara davetlıydik bugunde davetlıyız annemde.kesinlikle haklısın süper oluyor.en azından yemek yapma derdinden kurtuluyorum
kılo alam istiyon demek kaç bedensinb acep:44::44::44:
kızlar şaka gibi biliyorum ama ben mertten once 38 bedendim şimdi 36 beden oldum bea..boy uzun olmasa 36 beden iyi olacakda boyda var.38'e geri donmek istiyorum ama nasıl bilemiyorum bu oğlan yedi bitirdi beni:))))
bilmiyorum ama çok feci artıkk geceleri sabah olsade uyansak artık diyorumm en kısa zamanda götürücem doktora.... şuan tam karşımda şeftali doğradım tabağa önüne koydum çatalla tek tek alıp yiyo kendi kendine ne zaman büyüdüler bunlar yaaa
Hay Allah'ım film bunlar ya eymende çişini söylemediği gibi altını değiştirtmektende nefret ediyo eeee söyle ozaman çişini anlatıyorum bazı şeyleri kafasını sallayıp pamam diyobide ben ona küsünce yapmadığı şebeklik yok en komiğide yanağımdan makas alıp fıttık diyo arada yırtıyo yüzümü
bizde dun iftara davetlıydik bugunde davetlıyız annemde.kesinlikle haklısın süper oluyor.en azından yemek yapma derdinden kurtuluyorum
kızlar şaka gibi biliyorum ama ben mertten once 38 bedendim şimdi 36 beden oldum bea..boy uzun olmasa 36 beden iyi olacakda boyda var.38'e geri donmek istiyorum ama nasıl bilemiyorum bu oğlan yedi bitirdi beni:))))
ben 40 bedenim ama kemikliyim sadece kemiğim desem daha doğru olur bi tek popo var galiba 1,70 boy 52 kilo yıkılıyorum eşim dalga geçiyo kızılaydan bize yardım gönderceklermiş diye yemesine yiyorum da ama oğuz saolsun ne yediğimden nede içtiğimden bişi anlattırıyo eskiden yemek yemek zevkti şimdi aç karnım doysun yeter oldu :))
merale ismimi özelden mesaj atmıştım ama çıkmış sizde yazmayın sakın ya ne olur ne olmaz buraya yazılanları herkes okuyo bazen korkarak yazıyorum ya biri gelip bize şantaj yaparsa kaynana sölediklerini biliyorum diye :))
gerçi eşim girse herşey gün gibi ortada isim resim anammmm
ayy başım çatlıyo kızlar yaa bir derdim var topiğini okuyayım dedim ben dertlendim şimdi başım nasıl ağrıyo benim neme dert okumak oooy oooyy
Meral mert'e 41 kere maşallah çok datlı yeminimi bozdum hemen bir tanecik kız yapıveriyorum oğluşuna...
Hepinize iyi akşamlar ben gittimm kasımın dertli anaları :) yarın görüşmek üzere hoşçakalınn....
topigimizin arastirmaci gazetecisi meral bu aytes resmen tv izliyor izleyince susuyor zararlidir degil mi/ seytan izlet sussun diyor butun gun kucaktavdahi agliyor yaaaaa offf ya sil bastan ne zormus bu bu yollardan daha yeni gecmistim meralcigim
/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?