2009 Kasm Anneleri

nurancım tv için daha çok kuçuk ama arada nefes almak için lulıyı açabilirsin bence;kı ben oyle yapıyordum.ordakı programlar diğerşlerine gore sakın oluyor bebişleri çok yormaz diye duşunuyorum.çok ağlkadığında aytescık yada sen çok yorulduğunda aç 5,10 dk hem o sakınleşsin hem sen..bu arada için kahveni dinlen nurancım.sen ne dersin ''mutlu anne mutlu bebek''bize sık sık hatırlatırdın bu cumleyı:)))sen de zor zamanlarda hatırla lutfen.

dun akşam annemdeydik kayın valıdemler ve eşimin tezsesi enişteside vardı ve bir kez daha anladım kı mert seyırciğe oynamasını çok iyi biliyor evde zaten hareketlı ama orda 2'ye katladı bu durumunu:)))bir gorseniz ne şebeklıkler yaptı ne danslar ettı hiç susmadı mır mır birseyler anlattı herkesle tek tek ilgilendi.:))çok şukur ağlama huysuzluk gibi bir durumu olmuyor dışarda ama devamlı birseyler kurcalama bir seylerle uğraşma halınde.annem sorun değilde başka yerlere gittiğimizde etraftakı nesneleri ellememesi gerektığını nasıl anlatmalıyım bileniniz uygulayananız var mı kızlar ya .oyle çekmeceleri falan açıp karıştırmıyor ama biblolar falan oluyor onlar elliyor yada başka odalara gidip geziyor faln bu normal aslında biliyorum herseyı merak ediyorlar etmelılerde oğrenömeleri için.ama bazı kişiler ayıplar gibi tavırlarda oluyorlar ve ben rahatsız oluyorum(

herkese merhaba ben bu sayfa ilk acıldıgında ta 2009 da hamileyken girip takip ediyordum ama uzun zamandır girmiyodum çok ilerlemiş burası

merhaba;2 yıl geçmiş ustunden,o gunlerden kımseler yok şimdi,bizler daha sonra geldik buraya senide bekleriz aramıza...

evet tanıdık kimse yok kabul ederseniz seve seve aranızda olmak isterim ozamanlar iş yerindeyken giriyodum şimdi oglumu büyütmek için ev hanımı oldum

hoşgeldin minecim nasılsın diycem biraz stres yapmışsın kendine ama boşver ya relax ol niye kendini kasıyosunki hiç umrunda olmuyomuş gibi davran..
canım rüyanda hayır olsun ama güzel bi rüyaymış canım keşke gerçek olabilse rüyada kalmasa ben eminimki burda nasılsak gerçektede aynı oluruz

serapcım geçenlerde aynı olayı bende yaşadım ama ben temizlemedim atbi annem temizledi o açmıştı ben ellemem dedim midem kaldırmıyo nasıl çişe alıştırırım bilemiyorum

deryaaa naberr?iyileştın mı çağan nasıl oldu?2 gundur nerelerdeydin bakalım,hesap ver:)))

iyiyim meralcim daha iyiyim şimdi ama burnum akıyo hala.çağanda iyi hala çok huysuz tabii..dün annemlerde iftardaydık bide erkek kardeşim bizdeydi 2 gündür sağolsun netten çıkmadı laptopu alamadım bugünde annemle erkek kardeşim bizdeydi iş yaptık birazcık laptopta yine kardeşimdeydi bana yeni geçti geçmiş okuyodum bende çağanın izin verdiği kadarıyla ..sen nasılsın canım mert nasıl?sende annenlerdeymişsin iyi oluyo da annemlerdede yemek bana kaldı çağana annem baktı ben yemek hazırladım ..bu arada merte aferin huysuzluk yapmıyomuşş darısı bize oldun canımm ..o karıştırma huyu çağandada var canım durdan ,yapmadan anlmaıyo yöntemini bulan olursa bende öğrenmek isterimm

slm kizlarrrrr nabersiniz bakalim minik beyler bayanlar ne gibi yaramazliklar pesindeler acaba :))) bizimkiler ayni tas ayni hamam yuvarlanip gidiyolar. onceki gece efe biraz atesliydi oda gunduzden hep islak dolasti onun icin dedim ama sadece gece atesliydi gunduz sadece huysuzdu iki gun krese gondermedim pazartesi bakalim nasil gitcek pek istemiyor ama aliamasi lazim.. dun gecmisi okurken esim basima dikildi hadi yatalim diye on dk git sen yat uykum yok kk yi okuyorum diyorum adam inat etti basimda bekliyo yokk sende gelll yaww git basimdan kizlara cevap yazicam ben isim var uykum yokkk gelmicemmm diyorum adamda bi o kadar sinsi sinsi hayirrrr gelecennn diyo :))) ben gozlerimi dikmis burayi okurken bide ne yapsin ayagiyla pc kapatmis ayy bi sinir oldum soylendim durdum oda kis kis guluyo bana yaa cocuk gibi bir kocam var bide bunla ugras iki cocuk yetmiyomus gibii... kendime ayirdigim prive zamanimin irzina gectin diyorum oda biseymi az once yaptiklarim az sonra yapacaklarimin teminatidir diyor zirdeli yaaa :))) buna sebeb gonlumce cevapta yazamadim unuttum :))

hoşgeldin canım aramıza tabiki kabul ederiz ne demek ne güzel işte kalabalıklaşıyoruz bayağı

ilginiz için çok teşekür ederim...Ozaman ben biraz kendimi tanıtıp aranıza girmeye çalışıyım ank yaşıyom 5 yıllık evliyim paşamdan sonra ev hanımı oldum ona bakmak için çok yaramaz bi oglum var 5 kasım dogumlu o benim bütün dünyam

hos geldinn sefalar getirdinnn arkadasim. anladimki 2009 bebekleri cogunluk erkek :)) benden bir gun once dogum yapmissin.. derfat'a arkadas geldin yani oda ankarada valla yakin yerlerden cikinca kiskaniyorum ben burda.. ben cok uzagimda size o yuzden :)) benimde evliligim cok uzun sayilmaz iki oglum ve henuz yolun cok basinda olan yola yeni cikmis kimligi belirsiz kacak bir yolcum var.. topigin en yaslisi, zirdelisi unvanina sahibim.. tekrar hosgeldin diyor ve pasanada allah hayirli uzun omurler nasip etsin diliyorum.

hos bulduk dileklerin için çok teşekürler allah kuzularına uzun ömür versin allah hamişligini tamamına erdirp bi avazda kurtarsın bence cok cesursun 3. yola cıkmış bile inş 3 kız olur kız evlat çok vefalı ben bidaha kolay kolay düşünmüyom bu cocuk beni cok yıpratı ben oglum çok haylaz yaramaz düz duvara tırmanan cınsten gören herkes allah sana sabır versin diyor...ben ank ama eşiminde benimde aillerimiz memlekete yani kimsemiz yok yalnızlı en iyi bilenlerdenim .şimdi beni yoruyo diye kızıyorum ama ben onu çok zor buldum ilk kızım erken gelip erken giti neyse kafanızı agrıtmayım

evet tanıdık kimse yok kabul ederseniz seve seve aranızda olmak isterim ozamanlar iş yerindeyken giriyodum şimdi oglumu büyütmek için ev hanımı oldum

hoşgeldin aramıza :)

mrb cnm ben topiğin en eskilerindenim eski arkadaşlar face transfer olunca burası boş kalmıştı şimdi güzel annelerden bir grup kaldık

meral valla cnm eymende çok yaramazlık yapmıyo ama sonuçta çocuk engelleyemiyosun bende çözümü tavır yapanlara gitmemekte buldum valla çocuğuma değer vermeyen arkadaş istemem annemde böyleymiş

serap hakkaten amma boy varmış maşallah paşamda harika
nuran derya şebocum sizler nasılsınız zeynepten haberi olan varmı doğum yaptımı acaba :26:

biz bugün oğlumla 13:30da bir uyuduk 16 da kalktık ilaç gibi geldi sonrada baktım eşim miskinlik yapıyo aldım paşa mı çıktım carrefoura gittim saat 17:30da gittim metrodaki asansörler sağ olsun çok kolay gittim oğlumda hiç huzursuzluk çıkarmadı mağazaları gezdik 3 farklı parkta oynadık top havuzuna girdik ana oğlu ayy çok yoruldum sonra oğluma çorba pilav aldım bir güzel yedi sormayın evde olsa yemez ondan bana kalmayınca kendime bir burger menü ısmarladım guya doyurdum adamı patatesimden hamburgerimden de tırtıkladı ses etmedim bir kereden bişey olmaz dedim meralll kızma sakın sonra saat 21 eşim aradı geleyim mi almaya diye yok dedim biz geliyoruz yinede metronun çıkışından aldı bizi eymen 23:30da uyudu eee sabah okadar uykuya ancak uyudu haftasonu böyleydi işte şu ramazan bitse günler kısacık gibi oluyo bir iftar hopp uyku
öpüyorum herkesi ve kuzuları yarın bolca yazarım

nagieymen hoş bulduk teşk ismileri bilmedim icin rumuzunla yazdım ne güzel yapmışsın oglunla gezerek akılıda durmuş oh ne güzel bi yer bura herks cok candan ve ilgili hep böyle kalın herkse iyi geceler

kızçelerim canlarım arkadaşlarım güzel annelerim nasılsınız ben bomba gibiyim çok mutlu ve huzurluyum hiç olmadığım kadar kocama aşığımm pır pır atıyor kalbim neyseeee biz iyiyiz genel olarak neslinin her zamnki gibi mızmıları devam etsede yuvarlanıp gidiyoruzzz cumartesi eşim hadi gel bodrumdan balayımızdan dönerken ortaklarda çöp şiş yemiştik hep konuruduk çok güzeldi diye hadi gidelim dedii tamam dedim ordanda kuşadasına gideriz dedi ok dedim hadi kalk gidelim dedim neyse gittik yemekimizi yedik kuşadasına giderken eşim birden dönüş yapı izmir yoluna girdi vee annemlere götürdü bi gece kaldık yeni geldik hafta sonumuz güzel geçtii şükür nesli yeni uyudu bende yatmaya gidiyorum çok yoruldummm hepiniz çok ama çok seviyorummmm tainimiizn aydına çıkmasına üzlüyordum ama nedense iyi oldu gibi beeee anneme beni özlemeyin ağlamayın haftaya yine burdayım nede olsa diyorum gülüyolarr sen yeterki gel diyolarrrama allah kimseyi evinden barkından etmesin insanın kendi evisi gibi yokkk

günaydınnnnn
mine seni gidi seni adam seni annecine götürdü diye sevgi pıtırcığı olmuşsun bebemm
şaka şaka Allah muhabbetinizi artırsın
serap senle bende işe başlamadan kk ya damlıyoruz kovulmazsak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…