herkese merhaba ben bu sayfa ilk acıldıgında ta 2009 da hamileyken girip takip ediyordum ama uzun zamandır girmiyodum çok ilerlemiş burası
merhaba;2 yıl geçmiş ustunden,o gunlerden kımseler yok şimdi,bizler daha sonra geldik buraya senide bekleriz aramıza...
evet tanıdık kimse yok kabul ederseniz seve seve aranızda olmak isterim ozamanlar iş yerindeyken giriyodum şimdi oglumu büyütmek için ev hanımı oldum
geldim kızçeler aydındayım şükür geçen hafta annemlerdeydik sonra kütahyaya geçtik kayın valideler ordaydı kaplıcalarda tatildeler sonunda eve gelcez diye çıktık eşimn arkadaşları aradı geçerken bizede uğrayın diye benim pek samimiyetim yokta eşimin çocukluk arkadaşı hala sıkı fıkılar yanii neyse oryada zorla gittim 1 gece alaşehirde kaldık sonra akşama falan kalın dediler kalmayalımda dedim kibar şekilde hadi bize gidelim dedim hemen toplandılar tamam dedilerrrneyse geldik evimeze iki gün kaldılar burdanda tatile gittiler birazda gerildim eşimin benden önceki 4 yıllık sevgilisini tanıyorlarmış böyle durumlarda kendimi çok salak hissediyorum buna engel olamıyorum geriliyorum dünde eşime dedim geçmişin olabilir ama beni onlarla bu kadar dip dibe sokmana dayanamıyorum dedim çok kaprisliydim dün bu adam bana iyi dayanıyo valla neyse öyle işte geldik evimize ikinci balayı falan yok canlar eşim işe başladı ilk günden geç kaldı saat 9 da aradılar komutanları nerdesin diye dedimki cevap verseydin tatil modundan hala çıkamadım komutanım deseydin ya dedim gidince ilk duycağım söz bu dedii bu arad hepiniz çok özledim dün gece rüyamda hepimiz bi sitede oturyoduk bizim bütün çocuklar bahçedeydi oynuyolarda çok mutluydumm şebnebimin çocuklarıda ellerinde kürekler kazıyolardı çimenleri analarına çekmişler dedim kazmadan duramıolar dedim kendi kendime ama çok iyiyidi çağan mert aytes nartan hepsi işte çok güzel bi rüyaydı eşime anlattım gece rüyAamda bunları gördüm diye sen manyaksın diyo görmediğin insanlarıı rüyanda görebilen bi manyaksın diyo ama ne yapim hepiniz az çok tanıyorum tahmin edebiliyorumm
bu gün çiş kaka kelimesini duymak bile istemiyorum bizim sıpanın altı pişmiş sabah kalkınca bezini aldım ben kahvaltısını hazırlayana kadar hava alsın popişi dedim 5 dk. ya sıkı sıkı da tembih ettim bak kaka çiş gelirse söle diye kakayı yeni yapmıştı çişi yaparsada napim temizlerim diyodum alttan havayı alınca dayanadı galiba bi baktım pis pis diyo yapıvermiş halıya nevrim döndü öğüre öğüre sildim eşimde oruç gidecek ne yapıyosun diyo oooyy sabah sabah ev temizliği bide dar vakitte deli olduuummm..
herkese merhaba ben bu sayfa ilk acıldıgında ta 2009 da hamileyken girip takip ediyordum ama uzun zamandır girmiyodum çok ilerlemiş burası
deryaaa naberr?iyileştın mı çağan nasıl oldu?2 gundur nerelerdeydin bakalım,hesap ver:)))
hoşgeldin canım aramıza tabiki kabul ederiz ne demek ne güzel işte kalabalıklaşıyoruz bayağı
ilginiz için çok teşekür ederim...Ozaman ben biraz kendimi tanıtıp aranıza girmeye çalışıyım ank yaşıyom 5 yıllık evliyim paşamdan sonra ev hanımı oldum ona bakmak için çok yaramaz bi oglum var 5 kasım dogumlu o benim bütün dünyam
hos geldinn sefalar getirdinnn arkadasim. anladimki 2009 bebekleri cogunluk erkek :)) benden bir gun once dogum yapmissin.. derfat'a arkadas geldin yani oda ankarada valla yakin yerlerden cikinca kiskaniyorum ben burda.. ben cok uzagimda size o yuzden :)) benimde evliligim cok uzun sayilmaz iki oglum ve henuz yolun cok basinda olan yola yeni cikmis kimligi belirsiz kacak bir yolcum var.. topigin en yaslisi, zirdelisi unvanina sahibim.. tekrar hosgeldin diyor ve pasanada allah hayirli uzun omurler nasip etsin diliyorum.
evet tanıdık kimse yok kabul ederseniz seve seve aranızda olmak isterim ozamanlar iş yerindeyken giriyodum şimdi oglumu büyütmek için ev hanımı oldum
ilginiz için çok teşekür ederim...Ozaman ben biraz kendimi tanıtıp aranıza girmeye çalışıyım ank yaşıyom 5 yıllık evliyim paşamdan sonra ev hanımı oldum ona bakmak için çok yaramaz bi oglum var 5 kasım dogumlu o benim bütün dünyam
kızçelerim canlarım arkadaşlarım güzel annelerim nasılsınız ben bomba gibiyim çok mutlu ve huzurluyum hiç olmadığım kadar kocama aşığımm pır pır atıyor kalbimneyseeee biz iyiyiz genel olarak neslinin her zamnki gibi mızmıları devam etsede yuvarlanıp gidiyoruzzz cumartesi eşim hadi gel bodrumdan balayımızdan dönerken ortaklarda çöp şiş yemiştik hep konuruduk çok güzeldi diye hadi gidelim dedii tamam dedim ordanda kuşadasına gideriz dedi ok dedim hadi kalk gidelim dedim neyse gittik yemekimizi yedik kuşadasına giderken eşim birden dönüş yapı izmir yoluna girdi vee annemlere götürdü bi gece kaldık yeni geldik hafta sonumuz güzel geçtii şükür nesli yeni uyudu bende yatmaya gidiyorum çok yoruldummm hepiniz çok ama çok seviyorummmm tainimiizn aydına çıkmasına üzlüyordum ama nedense iyi oldu gibi beeee anneme beni özlemeyin ağlamayın haftaya yine burdayım nede olsa diyorum gülüyolarr sen yeterki gel diyolarrr ama allah kimseyi evinden barkından etmesin insanın kendi evisi gibi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?