Bu arada hanımlar cocuklarınıza arı sütü veren varmı?
kızçelerim canlarım arkadaşlarım güzel annelerim nasılsınız ben bomba gibiyim çok mutlu ve huzurluyum hiç olmadığım kadar kocama aşığımm pır pır atıyor kalbimneyseeee biz iyiyiz genel olarak neslinin her zamnki gibi mızmıları devam etsede yuvarlanıp gidiyoruzzz cumartesi eşim hadi gel bodrumdan balayımızdan dönerken ortaklarda çöp şiş yemiştik hep konuruduk çok güzeldi diye hadi gidelim dedii tamam dedim ordanda kuşadasına gideriz dedi ok dedim hadi kalk gidelim dedim neyse gittik yemekimizi yedik kuşadasına giderken eşim birden dönüş yapı izmir yoluna girdi vee annemlere götürdü bi gece kaldık yeni geldik hafta sonumuz güzel geçtii şükür nesli yeni uyudu bende yatmaya gidiyorum çok yoruldummm hepiniz çok ama çok seviyorummmm tainimiizn aydına çıkmasına üzlüyordum ama nedense iyi oldu gibi beeee anneme beni özlemeyin ağlamayın haftaya yine burdayım nede olsa diyorum gülüyolarr sen yeterki gel diyolarrr ama allah kimseyi evinden barkından etmesin insanın kendi evisi gibi yokkk
günaydınnnnn
mine seni gidi seni adam seni annecine götürdü diye sevgi pıtırcığı olmuşsun bebemm
şaka şaka Allah muhabbetinizi artırsın
serap senle bende işe başlamadan kk ya damlıyoruz kovulmazsak iyidir
slm kizlarrrrr nabersiniz bakalim minik beyler bayanlar ne gibi yaramazliklar pesindeler acaba :))) bizimkiler ayni tas ayni hamam yuvarlanip gidiyolar. onceki gece efe biraz atesliydi oda gunduzden hep islak dolasti onun icin dedim ama sadece gece atesliydi gunduz sadece huysuzdu iki gun krese gondermedim pazartesi bakalim nasil gitcek pek istemiyor ama aliamasi lazim.. dun gecmisi okurken esim basima dikildi hadi yatalim diye on dk git sen yat uykum yok kk yi okuyorum diyorum adam inat etti basimda bekliyo yokk sende gelll yaww git basimdan kizlara cevap yazicam ben isim var uykum yokkk gelmicemmm diyorum adamda bi o kadar sinsi sinsi hayirrrr gelecennn diyo :))) ben gozlerimi dikmis burayi okurken bide ne yapsin ayagiyla pc kapatmis ayy bi sinir oldum soylendim durdum oda kis kis guluyo bana yaa cocuk gibi bir kocam var bide bunla ugras iki cocuk yetmiyomus gibii... kendime ayirdigim prive zamanimin irzina gectin diyorum oda biseymi az once yaptiklarim az sonra yapacaklarimin teminatidir diyor zirdeli yaaa :))) buna sebeb gonlumce cevapta yazamadim unuttum :))
slm kizlarrrrr nabersiniz bakalim minik beyler bayanlar ne gibi yaramazliklar pesindeler acaba :))) bizimkiler ayni tas ayni hamam yuvarlanip gidiyolar. onceki gece efe biraz atesliydi oda gunduzden hep islak dolasti onun icin dedim ama sadece gece atesliydi gunduz sadece huysuzdu iki gun krese gondermedim pazartesi bakalim nasil gitcek pek istemiyor ama aliamasi lazim.. dun gecmisi okurken esim basima dikildi hadi yatalim diye on dk git sen yat uykum yok kk yi okuyorum diyorum adam inat etti basimda bekliyo yokk sende gelll yaww git basimdan kizlara cevap yazicam ben isim var uykum yokkk gelmicemmm diyorum adamda bi o kadar sinsi sinsi hayirrrr gelecennn diyo :))) ben gozlerimi dikmis burayi okurken bide ne yapsin ayagiyla pc kapatmis ayy bi sinir oldum soylendim durdum oda kis kis guluyo bana yaa cocuk gibi bir kocam var bide bunla ugras iki cocuk yetmiyomus gibii... kendime ayirdigim prive zamanimin irzina gectin diyorum oda biseymi az once yaptiklarim az sonra yapacaklarimin teminatidir diyor zirdeli yaaa :))) buna sebeb gonlumce cevapta yazamadim unuttum :))
şebnem yıne guldurdun beni
efe nasıl şimdi,geçmiş olsun tatlıma.kreste ilk zamanşlar ateş falan olması normal sanırım bağışıklıkları guçleniyor ya..
kreşe giden bebişlerin anaları size sorum var.oğluşlarınızın diğer çocuklarla ilişkileri nasıl,oyuun oynayabiliyorlarmı birlikte vurmadan,ısırmadan falan..
biz dun eltımdeydık,gorumcemin mertten 14 ay buyuk oğlu var.mert once ona sarıldı,optu abişşş abişş diye peşinden koştu.sonra çocuk arabaları vermeyınce mertte vurmaya,iktırmeye falan başladı.annesinede gıcıkoldum,kendi oğlu merte vurunca ses yok mert vurunca ay, vurma mert yapma mert..ben zaten çocuğumu engellemeye çalışıyorum,kızıyorum falan sen ne karışıyotrsun de3me..
Sevgili kasım anaları artık kesin karar verdim bu çocukların hiiç biri analarına benzemiyo yoksa bizden değil mi??
serapcım bende tam anlattığın gibi bir yontemi uygulamayı duşunuyordum ,oh ne guzel işede yaramış oğuzda.peki odaya kapattığında ilk zamanlarda nasıldı,ağladı mı çok.
negihancım ne iyi yapmışsınız ana oğul sefanız olsun canım:)))arada kuçuk kaçamaklar olur tabi,afıyet olsun eymenime..
ilginiz için çok teşekür ederim...Ozaman ben biraz kendimi tanıtıp aranıza girmeye çalışıyım ank yaşıyom 5 yıllık evliyim paşamdan sonra ev hanımı oldum ona bakmak için çok yaramaz bi oglum var 5 kasım dogumlu o benim bütün dünyam
Bu arada hanımlar cocuklarınıza arı sütü veren varmı?
hoşgeldin aramıza :)
mrb cnm ben topiğin en eskilerindenim eski arkadaşlar face transfer olunca burası boş kalmıştı şimdi güzel annelerden bir grup kaldık
meral valla cnm eymende çok yaramazlık yapmıyo ama sonuçta çocuk engelleyemiyosun bende çözümü tavır yapanlara gitmemekte buldum valla çocuğuma değer vermeyen arkadaş istemem annemde böyleymiş
serap hakkaten amma boy varmış maşallah paşamda harika
nuran derya şebocum sizler nasılsınız zeynepten haberi olan varmı doğum yaptımı acaba :26:
biz bugün oğlumla 13:30da bir uyuduk 16 da kalktıkilaç gibi geldi sonrada baktım eşim miskinlik yapıyo aldım paşa mı çıktım carrefoura gittim saat 17:30da gittim metrodaki asansörler sağ olsun çok kolay gittim oğlumda hiç huzursuzluk çıkarmadı mağazaları gezdik 3 farklı parkta oynadık top havuzuna girdik ana oğlu ayy çok yoruldum sonra oğluma çorba pilav aldım bir güzel yedi sormayın evde olsa yemez ondan bana kalmayınca kendime bir burger menü ısmarladım guya doyurdum adamı patatesimden hamburgerimden de tırtıkladı ses etmedim bir kereden bişey olmaz dedim meralll kızma sakın sonra saat 21 eşim aradı geleyim mi almaya diye yok dedim biz geliyoruz yinede metronun çıkışından aldı bizi eymen 23:30da uyudu eee sabah okadar uykuya ancak uyudu haftasonu böyleydi işte şu ramazan bitse günler kısacık gibi oluyo bir iftar hopp uyku
öpüyorum herkesi ve kuzuları yarın bolca yazarım
kızçelerim canlarım arkadaşlarım güzel annelerim nasılsınız ben bomba gibiyim çok mutlu ve huzurluyum hiç olmadığım kadar kocama aşığımm pır pır atıyor kalbimneyseeee biz iyiyiz genel olarak neslinin her zamnki gibi mızmıları devam etsede yuvarlanıp gidiyoruzzz cumartesi eşim hadi gel bodrumdan balayımızdan dönerken ortaklarda çöp şiş yemiştik hep konuruduk çok güzeldi diye hadi gidelim dedii tamam dedim ordanda kuşadasına gideriz dedi ok dedim hadi kalk gidelim dedim neyse gittik yemekimizi yedik kuşadasına giderken eşim birden dönüş yapı izmir yoluna girdi vee annemlere götürdü bi gece kaldık yeni geldik hafta sonumuz güzel geçtii şükür nesli yeni uyudu bende yatmaya gidiyorum çok yoruldummm hepiniz çok ama çok seviyorummmm tainimiizn aydına çıkmasına üzlüyordum ama nedense iyi oldu gibi beeee anneme beni özlemeyin ağlamayın haftaya yine burdayım nede olsa diyorum gülüyolarr sen yeterki gel diyolarrr ama allah kimseyi evinden barkından etmesin insanın kendi evisi gibi yokkk
günaydın bacılarım cuma günü Allah sesimi duydu sanırım cumartesi sabah işe geldim patron işin var mı dedi yok dedim ii o zaman sen git dedi gelmem le gitmem bir oldu yani cumadan söylese daha olurdu ama bir yandan sevindim bir yandanda sizleri merak ettiğim için aklım burda kaldı :)) evde mümkün olduğunca bilgisayarı açmamaya çalışıyorum iş çok bide başına oturursam kalkamıyorum kendime yasak koydumhafta sonu fazla ilerlememişsiniz çok şükür :))
Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişş
kızlar oğuzda acayip değişmeler olmaya başladı el kol hareketleri falan artık iyice çocuk havasına büründü sabah elindeki uçağı yere atıp hokus pokus yaptı bana şaşırdım kaldım yaa konuşmalar hızlandı maşallah çok eğlenceli bir çocuk olmaya başladı birde yaramazlıkları olmasa hiiç laftan anlamıyo kafaya koyduysa tamam ve bir dakika bile oturmuyor, oyuncaklarıyla çok kısa süreli oynuyor her zaman peşimde..
Ben malesef ceza vermeye başladım 2 yaşında olduğu için 2 dk odaya kapatıyorum.. kapatırkende sana ceza diye söylüyorum yaptığımın ceza olduğunu bilsin diye maşallah işe yaramaya başladı geçen arkadaşa iftara gittik hemen dolaptan bibloları bulmuş oğuz onları çabuk yerine koy ceza geliyo dedim aldığı gibi güzelce yerine koydu çok hoşuma gitti normalde olsa ben onları bana getir derdim oda getirmez ben ayağa kalkınca yere fırlatırdı :)
dün gece oğuz uyanmış eşim kalkmış babasına git diyomuş anneee diye beni çağırıyomuş, yatırmak için her yolu denemiş yok annee diye tutturmuş oda almış benim yanıma yatırmış oğuzu hemen uyumuş sıpa sabah bi kalktım yanımda oğuz normalde yanımıza alışmasın diye hep odasında yatırıyorum gerekirse ben onun odasında uyuyakalıyorum sabah eşim anlattı olayı bir hoşuma gittiki iyice anacı oldu bu diyo kıskanıyo sanırım yawrumla aşkımızı oooohhhh
aaa ne güzel bende ankarada yaşıyorum ve 6 kasım doğumlu oğlum yakınmıyız acaba?ben akderede oturuyorum canım .çağanda çok yaramaz canım iyiki varlar hayatımızda ama bazen çıldırtıyolar insanı ama yinede herşeyimiz onlar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?