2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin esincim naber?
deryacım yeni gördüm kusura bakma eşim eve gelince bilgisayarı pek bana düşürmüyo benmik biraz araba hastası ya onlara bakıyo bende o uyuyunca giriyorum...dayıngilin olayını okudum geçmiş olsun çok üzücü bi durumu allah kimseyi namus ve ekmekle sınamasın..of çok uykum var ama benim glana ne olduysa bügün uyuyamadı hergün 10 gibi yatardı of nezaman yatacam nezaman sahura kalkacam benim gözlerim kapanıyo o halen oturuyo neyse herkse iyi geceler

zor ama bizimkide rahat durmuyo yani :)) bu gun gene itis kakis yasamislar alismaya basladim galiba dedigin gibi okul zamanida boyle seyler yasiyacagiz allahim daha beterinden korusun insallah. calisma planlari dusuncede kaldi esim izin vermedi senin kendine hayrin yok nasil calisacaksin diyor (iyimi dedi kotumu dedi karar veremedim ) sen evinin isini yap cocuklarla ilgilen okuluna git yeter dedi ok dedim.. bugun okul icin randevu aldik ayin 26 sinda gorusmemiz var bakalim sonuc ne olucak. kayit varsa eylulde okullu olucam insallah. aytesin mizmizligi niye ki acaba sanirim oda fazla ilgiden simariyor :) cocuklar karsidaki paylasirsa oda paylasiyor ama karsidaki vermezse direk oda paylasmiyor etki tepki meselesini cok erken kapiyo bu cucukler :)))

tahmin ettim canım eşim geç geldiği için pcye zaman kalmıyo geliyo yemek ye çay içderken saat 1 oluyo ..evet canım ALLAH kimseyi sınamasın çok zor bi durum.dün iyiydi çağan uyudu saatinde ama bugün akşam lunaparka gidicez kızkardeşim maaşını almış illaki gidelim eğlenelim diyor bizde tamam dedikk o yüzden çağanın uykusu yine sarkacak çünkü iftardan sonra gidicez ee gelmemiz neredeyse 12 yi bulur bi yeri ağrıyosa ondan uyuyamamıştır

sebnemcim tabikide iyiliğin için söylemiştir benim sana daha önce söylediğim gibi düşünüyo demekki eşinde..2 çocuk,hamişlik,ev işleri,okulda olursa hepsi çok zor olur hem dinlenmen lazım canım senin ee yeterince dinlenemeyeceksin zaten onun için söylemiştir

amannn allahım çok moktaann bi güne başladım yaaaa offff nesliye dünden beri vc eğitimi vermeye çalışıyorum dün üç çiş vukaatı oldu tabi gece hariç çi arünkü bağladımm ...sabah uyandım bezini açtım çiş tutturdum yapmadı bi ara anne tataaa dedi bende tatamız gelince bak buraya yapcaz dedim tamam mı dedim tamam dedi ama ben makina ya çamaşırr atayım dedim onları ayraladım attım geldim nesli beni arıyo mutfakta anne tata diye diye koş annem koş dedim önden koşturuyo bi baktım kilodu arkadan sarkmış mokunu yapmışş offf temizlerken öldümm yaaaa allahım sen bana güç kuvvet verr bu nebiçim iştir yaaaa zor arındı valla mokta neyseki kilodunu giydirmiştimmm..... benim için moktan bi gün başladıı kış gelirse dahada zor olcak o yüzden bu yaz bitmeden alıştırmak lazım hele eltimin oğlu alıştı nesli alışmassa vay halima arkamadan bir sürü söyleniceklerrr deli ediceklerrrr.....

ooyy canım nesli yaa yawru kıyamam aslında tam zamanı Allah yardımcın olsun hemen öğrenir inş.
bende kurban bayramında düşünüyorum bizimki 1 yaşına girdiğinde baya alışmıştı bakıcısı hep oturtuyodu ama ben pek üstüne düşmedim bizim kasım bebeleri akıllıdır çabuk alışır oğuz yaptıktan sonra söylüyo ama oturuşundan anlıyorum tatası gelince hemen yere çömüyo bir ıkınışı var ki :) pırt yapıncada taklidini yapıp gülüyo popo pişik oldu tata gelince söyle diyorum ama yok işine gelmiyo rahat hemen altına yapmak :) Allah sabır versin sonrada çok rahat edersin ama kendi rahatın ve bebişinin popişinin rahatı için alıştır yawrumu eltiymiş görümceymiş takma kafaya ya ne derlerse desinler böyle kıyaslamalar çok saçma zaten çocuğunu onların saçmalamaları yüzünden üzme alışırsa alışır inş.. alışmazsa başka bahara denersn..

slm
kolay gelsin minecim hazır moka batmışken eymeni de göndereyim çıksın aradan
şaka bir yana eğer çocuk gerçekten hazırsa bu süreç 5 gün sürüyomuş ama hem gece hem gündüz bezi atmalıymışız yaptığım araştırmalar bu yönde
bende ramazan bayramında deneyeceğim şansımı dün ciş dedi dedide amacı suyla oynamak bayramda 9gün devamında da 12 gün senelik iznim var arada tatil olmasaydı ve eymen hazırsa kesin çözerdik ama tatilde zor tabi anneanneye bırakırsak tamamdır bu iş

slm herkese of yine üzücü bi gün yine şehit var bu mubarek günde allah ailelerine sabır versin allah rahmet eylesin ya ben erkek annesi olunca her şehit haberinde kendimi o annelerin yerine kyuyorum bizde yetiştiriyz of çok zor bi durum ...çiş egtimine gelince kız çocukları erkeklere göre daha çabuk ögreniyomuş kızı için 2,5 yaş erkek için 3 yaş diyor doktorlar benim oglan bezine çişini yaparken anne çiş diyo bende başlamayı çok istiyorum ama 3 hafta önce sünnet olduya biraz sünnete alışmasını bekliyorum hepimiz için allh kolaylık versin ... Deryacım ne güzel işte kız kardeşin sizi düşünmüş sizin degişiklik olur

slm herkse of ya yine şehit var allah aillerine sabır versin allah rahmet eylesin ben erker annesi oolunca her şehit haberinde o annelerin yerine koyuyorum kendimi of çok üzüldüm...Çiş egtimine gelince kız cocuklarının mesanesi erkek çoçularına göre çok daha önce gelişirmiş kız için 2,5 yaş erkek için 3 yaş uygun diyo doktorlar bende ögretmek istiyorum benim oglan bezine çiş yaparken anne çiş diyor da ama ben 3 hafta önce sünnet edirtik ya sünnete alışmasını bekliyorum başlıyacam bakalım hepimiz için allah sabır versin dderyacım negüzel işte kız kardeşin sizi düşünmüş sizin için degişiklik olur gönlünüzce eglenin valla benim eşim 2 aydır hiç izinsiz ful çalışı yo büyük ihtimal bayramda da çalışacak bayram sonrası izine ayrılacak iple çekiyorum

arkadaşım bende oğuzu sünnet ettireceğim kısmetse ayın 26 sında biraz anlatabilirmisin? kaç günde iyileşti? kime yaptırdın çocuk cerrahı mı? ürolog mu? zor oldumu? çişini nasıl yaptı? genel anestezimi? lokal mi?
çok soru sordum ama çok merak ediyorum anlatırsan sevinirim..

tabikide anlatabildim kadarıyla ürolog yaptı o bölgeyi igneyle uyuşyurdu toplam 20 dakika sürüyo çok kolay oluyo hemen bez baglayabiliyon sadece ilk gece biraz agrısız oluyo zaten agrı kesici veriyosun dikişleri kendi eriyo atıyo 1 haftada iyleşiyo normalde bizimkisinde yapışıklık varmış biz bilmiyoduk o sebeble 15 gün sürdü dr 2 yaşdan önce cocukların metobolizma daha hızlı çalışdı için daha çabuk iyleşiyo dedi hiç korkma ben çok korkuyodum ama inan çok kolay ve çabuk iyleşiyo şimden geçmiş olsun

bugün nesli dünkünden daha beter lazımlığına bi türlü yapmadıı zaten hasta üstüne düşmek istemöiyorum ama biyandanda alışssın istiyorum onun sağlıpı için süreki pişik oluyooo sitede bi çocuk var 3 yaşına 2 ay varmış daha yeni öğrenmiş ananesi kızm biraz daha kendine gelsn dediii çok üstüne düşme dedi baklaım arada bi götürüyim bende en azından ne olduğunu anlasın valla becerebilseydimde hepiniizn çocuğunu alıştarbilseydimmbugünkü moktan sonraaa kendimi tanıyamdım nasıl temizledim diyee şöyle bi çzüm buldum eldiven takmalıyımmm böyle kötü durumdaa

valla ben duzenli olarak ilgilensem nartan ogrenecek o kivama geldi bazen bezini cikartip kaka deyip gidip neseli tuvaletine yapiyor masallah bazen de kaka anne diyor ben orali oolmuyorum bezine yap diyorum o kadar yani ama annesinin bir mizmiziiii olunca duzensiz ilgilenince bir dikis tutulur mu bilmiyorum....

biz uğraşalım sen çocuğu umursama maşşalah ne güzel söylüyo işte
birazcık ilgilen fırsat buldukça nesli çok mız mız bi çocuk olduğu için cabuk sıkılyorr nesli çiş varmı diyorum off annee üff yokk diyoo çıldırtıo beniii herşeye ağlıyooo

nurancım bence ilgilen cnm çünkü ikincide ilk çocuğu örnek alıp çabuk söylüyomuş yani ablalar ve abiler rol model oluyor sanıyorum

merhaba arkadaşlar...
naber?
hayırdır pek moklu bir muhabbet :)))
benim oğlanın tuvalet alışkanlığını öğrendi. yaklaşık 1 ay öce başladı. başaldı diyorum çünkü kendi söylemeye başladı bana kalsa 3 yaşına kadar devam derdim :)))
2 hafta içinde gece gündüzü tamamaen düzene girdi maşallah.

sebnemcigim kocan seni dusundugu icin oyle soylemistir aslinda hakli da calismak hele o halde zor olur tabi ki iki cocuk arti evle ilgilen agir gelirdi para icin yapan vardir tabi ki ama senin kocan parayi degil senin sagligini dusunmus canim iyi de etmis helal diyorum....

benim kocam da calismami istemiyor sen icislerinden sorumlusun der bana nedense

masallah oglusuna benimki de soyluyor da annesi pek duzenli ilgilenemiyor o bakimdan kaldi bu sene sanirim

nurancım bence ilgilen cnm çünkü ikincide ilk çocuğu örnek alıp çabuk söylüyomuş yani ablalar ve abiler rol model oluyor sanıyorum

canim nasil ilileneyim halimi gorsen gece saat basi kalkan aytes 4.30 dan sonra da hic uyumadi basim catliyor resmen hic keyfim yok uyku yok keyif yok hersey iyi guzel gunduz ilgileneyim kosturayim peslerinden ama gece nartan haislik derken uykusuzummmmm

yanlis mi okudum gece de mi soyluyor o zaman cok fazla masallahi hak etti oglun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…