deryacım yeni gördüm kusura bakma eşim eve gelince bilgisayarı pek bana düşürmüyo benmik biraz araba hastası ya onlara bakıyo bende o uyuyunca giriyorum...dayıngilin olayını okudum geçmiş olsun çok üzücü bi durumu allah kimseyi namus ve ekmekle sınamasın..of çok uykum var ama benim glana ne olduysa bügün uyuyamadı hergün 10 gibi yatardı of nezaman yatacam nezaman sahura kalkacam benim gözlerim kapanıyo o halen oturuyo neyse herkse iyi gecelerhoşgeldin esincim naber?
sebnem cigim ne zor bir durum seninki evde gozun gibi baktigin yavrucaklar orada nasil bakiliyorlar dudagi patlamis hirpalanmis offff yaama daha da iler de okulda hep karsilasacak boyle cocuklarla kendisi cok uslu bile olsa cileden cikartacaklar ya simdiden alisirsa ilerde kendini daha iyi savunur diye dusunuyorum... hem artik su dil konusunu is olayi olacaksa onlara konsantre olmalisin bir de hamis sin...... dayan biraz daha efe de alisacaktir akrep se biraz fazla direnecek ama en cokta o sevecektir emin ol... kendimden ve nartan dan dolayi biliyorum
meralcigim sanirim yavrularimiz boyle boyle alisacak arkadasla nasil oynanir sinirlari nedir ogrenecekler nartan henuz oyle zorlu bir arkadasa rastlamadi cok sik gorusugumuz arkadasi ege cok fazla paylasimci bir cocuk nartan da ondan gorup daha once paylasmadigi oyuncaklarini paylasiyor..... zor arkadaslarla karsilasmasi bence daha iyi alisir diye dusunuyorum yakisikli mert i.....
deryacım yeni gördüm kusura bakma eşim eve gelince bilgisayarı pek bana düşürmüyo benmik biraz araba hastası ya onlara bakıyo bende o uyuyunca giriyorum...dayıngilin olayını okudum geçmiş olsun çok üzücü bi durumu allah kimseyi namus ve ekmekle sınamasın..of çok uykum var ama benim glana ne olduysa bügün uyuyamadı hergün 10 gibi yatardı of nezaman yatacam nezaman sahura kalkacam benim gözlerim kapanıyo o halen oturuyo neyse herkse iyi geceler
zor ama bizimkide rahat durmuyo yani :)) bu gun gene itis kakis yasamislar alismaya basladim galiba dedigin gibi okul zamanida boyle seyler yasiyacagiz allahim daha beterinden korusun insallah. calisma planlari dusuncede kaldi esim izin vermedi senin kendine hayrin yok nasil calisacaksin diyor (iyimi dedi kotumu dedi karar veremedim ) sen evinin isini yap cocuklarla ilgilen okuluna git yeter dedi ok dedim.. bugun okul icin randevu aldik ayin 26 sinda gorusmemiz var bakalim sonuc ne olucak. kayit varsa eylulde okullu olucam insallah. aytesin mizmizligi niye ki acaba sanirim oda fazla ilgiden simariyor :) cocuklar karsidaki paylasirsa oda paylasiyor ama karsidaki vermezse direk oda paylasmiyor etki tepki meselesini cok erken kapiyo bu cucukler :)))
amannn allahım çok moktaann bi güne başladım yaaaa offff nesliye dünden beri vc eğitimi vermeye çalışıyorum dün üç çiş vukaatı oldu tabi gece hariç çi arünkü bağladımm ...sabah uyandım bezini açtım çiş tutturdum yapmadı bi ara anne tataaa dedi bende tatamız gelince bak buraya yapcaz dedim tamam mı dedim tamam dedi ama ben makina ya çamaşırr atayım dedim onları ayraladım attım geldim nesli beni arıyo mutfakta anne tata diye diye koş annem koş dedim önden koşturuyo bi baktım kilodu arkadan sarkmış mokunu yapmışş offf temizlerken öldümm yaaaa allahım sen bana güç kuvvet verr bu nebiçim iştir yaaaa zor arındı valla mokta neyseki kilodunu giydirmiştimmm..... benim için moktan bi gün başladıı kış gelirse dahada zor olcak o yüzden bu yaz bitmeden alıştırmak lazım hele eltimin oğlu alıştı nesli alışmassa vay halima arkamadan bir sürü söyleniceklerrr deli ediceklerrrr.....
amannn allahım çok moktaann bi güne başladım yaaaa offff nesliye dünden beri vc eğitimi vermeye çalışıyorum dün üç çiş vukaatı oldu tabi gece hariç çi arünkü bağladımm ...sabah uyandım bezini açtım çiş tutturdum yapmadı bi ara anne tataaa dedi bende tatamız gelince bak buraya yapcaz dedim tamam mı dedim tamam dedi ama ben makina ya çamaşırr atayım dedim onları ayraladım attım geldim nesli beni arıyo mutfakta anne tata diye diye koş annem koş dedim önden koşturuyo bi baktım kilodu arkadan sarkmış mokunu yapmışş offf temizlerken öldümm yaaaa allahım sen bana güç kuvvet verr bu nebiçim iştir yaaaa zor arındı valla mokta neyseki kilodunu giydirmiştimmm..... benim için moktan bi gün başladıı kış gelirse dahada zor olcak o yüzden bu yaz bitmeden alıştırmak lazım hele eltimin oğlu alıştı nesli alışmassa vay halima arkamadan bir sürü söyleniceklerrr deli ediceklerrrr.....
slm herkese of yine üzücü bi gün yine şehit var bu mubarek günde allah ailelerine sabır versin allah rahmet eylesin ya ben erkek annesi olunca her şehit haberinde kendimi o annelerin yerine kyuyorum bizde yetiştiriyz of çok zor bi durum ...çiş egtimine gelince kız çocukları erkeklere göre daha çabuk ögreniyomuş kızı için 2,5 yaş erkek için 3 yaş diyor doktorlar benim oglan bezine çişini yaparken anne çiş diyo bende başlamayı çok istiyorum ama 3 hafta önce sünnet olduya biraz sünnete alışmasını bekliyorum hepimiz için allh kolaylık versin ... Deryacım ne güzel işte kız kardeşin sizi düşünmüş sizin degişiklik olur
arkadaşım bende oğuzu sünnet ettireceğim kısmetse ayın 26 sında biraz anlatabilirmisin? kaç günde iyileşti? kime yaptırdın çocuk cerrahı mı? ürolog mu? zor oldumu? çişini nasıl yaptı? genel anestezimi? lokal mi?
çok soru sordum ama çok merak ediyorum anlatırsan sevinirim..
slm
kolay gelsin minecim hazır moka batmışken eymeni de göndereyim çıksın aradan
şaka bir yana eğer çocuk gerçekten hazırsa bu süreç 5 gün sürüyomuş ama hem gece hem gündüz bezi atmalıymışız yaptığım araştırmalar bu yönde
bende ramazan bayramında deneyeceğim şansımı dün ciş dedi dedide amacı suyla oynamak bayramda 9gün devamında da 12 gün senelik iznim var arada tatil olmasaydı ve eymen hazırsa kesin çözerdik ama tatilde zor tabi anneanneye bırakırsak tamamdır bu iş
valla ben duzenli olarak ilgilensem nartan ogrenecek o kivama geldi bazen bezini cikartip kaka deyip gidip neseli tuvaletine yapiyor masallahbazen de kaka anne diyor ben orali oolmuyorum bezine yap diyorum o kadar yani ama annesinin bir mizmiziiii olunca duzensiz ilgilenince bir dikis tutulur mu bilmiyorum....
valla ben duzenli olarak ilgilensem nartan ogrenecek o kivama geldi bazen bezini cikartip kaka deyip gidip neseli tuvaletine yapiyor masallahbazen de kaka anne diyor ben orali oolmuyorum bezine yap diyorum o kadar yani ama annesinin bir mizmiziiii olunca duzensiz ilgilenince bir dikis tutulur mu bilmiyorum....
merhaba arkadaşlar...
naber?
hayırdır pek moklu bir muhabbet :)))
benim oğlanın tuvalet alışkanlığını öğrendi. yaklaşık 1 ay öce başladı. başaldı diyorum çünkü kendi söylemeye başladı bana kalsa 3 yaşına kadar devam derdim :)))
2 hafta içinde gece gündüzü tamamaen düzene girdi maşallah.
nurancım bence ilgilen cnm çünkü ikincide ilk çocuğu örnek alıp çabuk söylüyomuş yani ablalar ve abiler rol model oluyor sanıyorum
merhaba arkadaşlar...
naber?
hayırdır pek moklu bir muhabbet :)))
benim oğlanın tuvalet alışkanlığını öğrendi. yaklaşık 1 ay öce başladı. başaldı diyorum çünkü kendi söylemeye başladı bana kalsa 3 yaşına kadar devam derdim :)))
2 hafta içinde gece gündüzü tamamaen düzene girdi maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?