2009 Kasm Anneleri

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

maşallah maşallah darısı bizlere
darksea sen bizi ihmal ediyosun ama olmuyo bak
bende eymene bayram tatilinde başlıcam ama sanırım hazır değil henüz

anlıyorum cnm bekara karı boşaması kolaymış inan eymen uyur uyumaz gözümü yatağa dikiyorum ama uzak değil ocak gibi 2. çalışmalarına başlıyorum bekle beni anacımm
yanlis mi okudum gece de mi soyluyor o zaman cok fazla masallahi hak etti oglun

maşallah maşallah darısı bizlere
darksea sen bizi ihmal ediyosun ama olmuyo bak
bende eymene bayram tatilinde başlıcam ama sanırım hazır değil henüz

anlıyorum cnm bekara karı boşaması kolaymış inan eymen uyur uyumaz gözümü yatağa dikiyorum ama uzak değil ocak gibi 2. çalışmalarına başlıyorum bekle beni anacımm
yanlis mi okudum gece de mi soyluyor o zaman cok fazla masallahi hak etti oglun

minecim hadi kolay gelsin canım hazır başlamışken hepsini toplayıp gönderelim sana hepsini çıkarıver eldenbayağı zor olacak ama esininde dediği gibi onların popolarının sağlığı içinde biranönce alıştırmak lazım ben üşeniyorum ama bugün çağan yapmış altına bende anlamayınca gitmiş yere sürtünmüş yavrum bi açtımki poposu kanıyo ben sildikçe kanadı nasıl içim sızladı kızdım kendime bidaha daha dikkatli olmam gerekiyooo..bide sen kimsenin lafına bakma el ne derse desin sen en doğrusunu bilirsin yavrun için söylenen laflara hiç kulak asma

esincim çok üzüldüm şimdi senin yazını görünce duymuş oldum ..şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin gani gani..yakınlarınada ALLAH sabır versin çok zorr..
evet canım kardeşim bizi düşünmüş son anda lunaparktan vazgeçip pikniğe gittik güzeldi

Gunaydin arkadaslar Yavrularimla yalnizdim ve fena bir geceydi önce nartan anne diye bağırıp aytes i uyandırdı saat 3.30 da sonra kucakta bile aglayarak 5.30 da anca uyudu Aytes 6.30 da da nartan uyandi yani uykusuz bir güne daha gunaydin .....

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar belkim merak etmişsinizdir söyleyim oğuzu sanırım antibiyotiksiz iyi ettim bademcikleri indi
öksürü yok denecek kadar az günde 3-4 anca öksürüyo keyfi çok şükür zaten yerinde Nazar sadece hastalığın atlatılması uzun sürdü antibiyotik kullansaydım 3 günde düzelirdi herşey bu yöntemle 10 günü buldu ama bulsun yawrum iyi olsunda.. bu akşam son kontrole götürcem bakalım doktor antibiyotik bitince gel dedi bende gidip bitti dicem :) bakalım ne diyecek inş. kötü bişi çıkmaz yaa dua edin.. hepinize hayırlı günler..

günaydın nurancım neden yalnızdın bakıcı izinlimiydi?senin için yorucu bi gece olmuş ve devamıda gelecek sanırım ama onlar uyuduğunda hemen sende yat uyu

günaydın serapcım tam ben yazacaktım oğuz nasıl oldu diye sen yazmışsın iyi olmasına sevindim canım çok şükür evet antibiyotiği kullansaydın daha çabuk iyileşirdi ama bu defada çocukların içi dışı ilaç oluyooo ya bi götür dra bakalım inş bişey çıkmaz canım bize yaz ama sonuçlarını

nagihancım annenler geliyomuş sen ikna edersin birazda kalırlar eymen paşaya bakarlar özlem giderirsiniz sürekli görüşemiyosunuz zatenn

günaydın hanımlar herkese güzel günler dilerimm.
biz dün annemlere gittik annemlerde herkes bugün evdeyken boşverin lunaparkı pikniğe gidelim dediler tamam dedik gittik çağan hep oynamak şımarmak istedi ama bu defa çok huysuz değildi sanırım o çok huysuz olduğu sıralarda hala hastaydı biyeri ağrıyoduu..annem çağana baktı bizde ben,eşim,kızkardeşim ve erkek kardeşim sandala bindik güzeldi.güzelce iftarımızı yaptık,semaverde çay keyfi,çekirdek,meyve,tatlı derken herşey çok güzeldii.çağan durmayınca kalktık uykusu gelmişti arabada uyudu zatenn ve eve gelincede uyanmadı çok şımardı ordaa..bizde eşimle mutfak dolaplarını yapışkanlı folyo ile kaplıyoruz bi kısmını yapalım dedik saate bi baktık gece 3.30 e dedik sahuru yapıp öyle yatalım 4 te yattım ve çağan 7.30 da uyandırdı susamış ve acıkmışş ..neyse geldim oturma odasında koltukta uyuyakalmışım çağanda yanımda arabasıyla oynuyoduu o sırada kapı çaldı kaynanam geldi oturdu biraz eşimin uyanmasını bekledi dedim o çok geç yattı uyanmaz hemde akşam gidecek işe gece çalışması varmış gece yok yani bende annemi çağırdım koltuklarımı sileceğizz yavaş yavaş bayram temizliğimi yapıyorumda bizden haberler böylee

nurancım nartan ne güzel söylüyomuşş keşke alıştırabilsen ya yardımcının faydası olmuyomu o sırada o aytese baksada sende nartanı tutsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…