canım oğuz kreşte 1,5 -2 aydır bizde geçen aynı sorunu yaşadık arkadaşımın kızı hiç bir şeyini paylaşmadı yawruyla yawruda hep beni çağırdı ama karışmadım bırak vursun ısırsın hakkı olanı alsın oğuz hep benden yardım bekledi ama karışmadım arkadaşımda kavga etmesinler diye kavgaya neden olan oyuncakları bir bir kaldırdı :) bizimkiler birbirlerini yere yatırıp itmeye falan çalıştı hiç karışmadım tavsiyem sende karışma bırak eğer hakkıysa söke söke alsın bizim müdahalelerimizle hep bize güveniyolar bi ara ben çok karışıyordum haklıda olsa haksızda olsa yawrumu uyarıyodum arkadaşımdan uyarı aldım kendi haline bıraktım artık
herkese günaydın a negüzel sende ank ama uzaz birbirimize ben elvankentdeyim...Arı sütünü direk degil içinde arı sütü olan vitamin şurubu olarak veriliyo benim görümcemin oglu var mustafadan 2 ay büyük o kullanıyo cocuk cok zayıfdı ufakta dogdu küçükken hep mustafayla gören mustfa kaç büyük diye soruyorlardı okadardı ama onu vereli cocuk cok toparladı bendemi versem diye düşündüm ondan sizlere sordum...anneye düşkün cocuklaı görünce çok kısksnıyom benim oglan babacı o gelince beni gözü görmez hata yolda gezerken adam elimi tutsa gelip ellerini uzatıp kuçana aldırır adamı benden kıskanır o kadar babacı zaten babanın minyatürü artık bende ona ceza vermeyi düşünüyorumda bizde sorun eşim ben daha otoriterim ama o dayanamıyo benim yok dedimi o yapıyo sonra işine gelmeyince anne egitir cocu benden cok senle vakit geeçiriyo diyo neyse herkse slmlar küçük hanım ve beylere öpçükler
meraaaaaaal ne yaporsunnnnn küçük behlülümleee
iyiyim minecim behlul telefonu almış eline sozde babasıyla konuşuyor:)baba gelll,mır mır mır...:)).erkek kalktı bugun mayıştı yerlerde yuvarlanıyor.yemeğini yedirip uyutacağım az sonraa..
canım ismim esinal bir yaramaz daha:))gunaydın caım,derya sormadan ben sorayım ismin neydi?
herkese günaydın a negüzel sende ank ama uzaz birbirimize ben elvankentdeyim...Arı sütünü direk degil içinde arı sütü olan vitamin şurubu olarak veriliyo benim görümcemin oglu var mustafadan 2 ay büyük o kullanıyo cocuk cok zayıfdı ufakta dogdu küçükken hep mustafayla gören mustfa kaç büyük diye soruyorlardı okadardı ama onu vereli cocuk cok toparladı bendemi versem diye düşündüm ondan sizlere sordum...anneye düşkün cocuklaı görünce çok kısksnıyom benim oglan babacı o gelince beni gözü görmez hata yolda gezerken adam elimi tutsa gelip ellerini uzatıp kuçana aldırır adamı benden kıskanır o kadar babacı zaten babanın minyatürü artık bende ona ceza vermeyi düşünüyorumda bizde sorun eşim ben daha otoriterim ama o dayanamıyo benim yok dedimi o yapıyo sonra işine gelmeyince anne egitir cocu benden cok senle vakit geeçiriyo diyo neyse herkse slmlar küçük hanım ve beylere öpçükler
,benimki aynı baba kopyası gibi yaa herkes zaten direk babaya benzetiyo bende ''yok siz şimdi bakmayın o ilerde döner'' diyorum millet kopuyo ama 9 ay taşı büyüt besle gitsin baya benzesin olcak iş mi? :))
al bir yaramaz daha:))gunaydın caım,derya sormadan ben sorayım ismin neydi?
canım ismim esin
SLM sabah sabah müdür hepimizi fırçalayınca giremedim nete
şimdi 1.si eymen aynıııı ben heryeri bana benziyo özellikle ten rengi
2.si ceza yöntemini deneyeceğim ama benim paşam o kadar şimarmıyo ki(dermişim)
3.sü eşimle ben bu konuda hem fikiriz birimiz kızdı mı diğeri kucak açmaz :13:
4.sü eymen halen benim yaptığım yer yatağında yatıyo ama artık havalar soğuyo baza alalım dedim yine bizim yatağın yanına şimdi aylıkken odasını ayırmış olan ben şuanda birlikte yatıyoryada çocuk odasında çekyata ona yer mi yapsam ama deli gibi yatıyo üstünü takip edeyim desem bu seferde kocamdan ayrı yatıyorum off off büyüyünce gider ne yapayım
şöle bi kova cips yanında kola yanında tocam sinema keyfi yapmayı özledim bee oğuz er yatıyo ama yatağın yolunu zor buluyorum( zaten hep hesap derdindeyim oğuz şimdi yatsa şu saatte kalkar o zamana kadar bende şunu şunu yapayım falan filan
şöle bi kova cips yanında kola yanında tocam sinema keyfi yapmayı özledim bee oğuz er yatıyo ama yatağın yolunu zor buluyorum( zaten hep hesap derdindeyim oğuz şimdi yatsa şu saatte kalkar o zamana kadar bende şunu şunu yapayım falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?