2009 Kasm Anneleri

benimki aynı baba kopyası gibi yaa herkes zaten direk babaya benzetiyo bende ''yok siz şimdi bakmayın o ilerde döner'' diyorum millet kopuyo ama 9 ay taşı büyüt besle gitsin baya benzesin olcak iş mi? :))

serapcım ben karışmayacağımda karşı taraf oğlu boğazlanıyor gibi davranında ister istemez mudahale etmek zorıunda kaldım.çocuk birde çelimsiz mertten bir yaş buyuk ama daha zayıf.bizimkinin elide ağır vurduğu yeri kızartıyor...valla bilmiyorum en iyisi şu ceza yontemini hayata geçirmelı,ceza değilde mola olarak uygulamayı duşunuyorum.ilk birkaçında ağlar sonra alışır.sınırda koymak lazım boyle olmayacak..

al bir yaramaz daha:))gunaydın caım,derya sormadan ben sorayım ismin neydi?

iyiyim minecim behlul telefonu almış eline sozde babasıyla konuşuyor:)baba gelll,mır mır mır...:)).erkek kalktı bugun mayıştı yerlerde yuvarlanıyor.yemeğini yedirip uyutacağım az sonraa..

sorma o hal bizdede var tel debi konuşyo odadan odaya bi elinide cebine koyuyo bişiler bişiler arada off offf offf diyooo çok komikkkk öp yerime....

canım benim eşimde aynı anlattığın gibi aç karnına veriyo çikolatayı sonra çocuk katı bişeyler yemek filan yemeyince bana suç buluyoo kendini savunuyo..çocuk hastalandığında ne yaptında hastalandı akşama kadar yan gelip yatıyosun bakmıyosun çocuğa çocuk kendi kendine oyalanıyo anne anne değilki gibi laflar söylüyo bu aralarda duygusallığım üzerinde zaten bende oturup ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyo çünkü geçende konuştum ben sizin için elimden geleni yapıyorum daha ne yapmalıyım dedim o zamanda biliyorum aslında ama o zamanlar sinirden söylüyorum diye özür diliyo..arı sütünüde araştırmak lazım canım bilgim yok deneyenlerden filan öğrenmek lazım iyice..elvankentte uzakmış bayağı canım ya..ama aynı şehirde olmak bile güzel

benimki aynı baba kopyası gibi yaa herkes zaten direk babaya benzetiyo bende ''yok siz şimdi bakmayın o ilerde döner'' diyorum millet kopuyo ama 9 ay taşı büyüt besle gitsin baya benzesin olcak iş mi? :))
,
ilahi serapcım ya koptum gülmekten 9 ay büyüt besle sonra babaya benzesin ha..kız tekmi yaptın çocuğu oda babası anacım benziycek tabii

dün annem çağana terlik aldı getiriyo bana giydiriyorum ama daha yürüyemiyo ayağından çıkıyo çok sinirleniyo bidaha getiriyo off yine geldi bi saniye geldim off suratıma yedim terliği çok kızdı yine çıktı ayağından işim var bununla

bizdede baba dayanamıyo ama ben onada kızıyorum yaşasın kötülük hatta bişi olduğunda klasik annelerimiz der ya bende ona aynısını diyorum sen yaptın bu çocuğu böyle diye :)) çok şükür karışmıyo artık ama dün oyun oynarken oğuz şaplağı patlattı bana bende kızdım bak ceza geliyo diye babasıda o oyun sanıyo ne kızıyosun dedi dedim öyle oyun mu olur yarın bir gün başka büyüklerede vurur ki görümcemin kızından biliyorum elide bir ağırki genç yaşlı demiyo indiriyo bir kere büyük dedemize indirmiş adamın canı nasıl yandıysa oda ona vurmuş.. bende böyle bi çocuk olmasın diye uğraşıyorum ama neden korksam başıma geliyo

SLM sabah sabah müdür hepimizi fırçalayınca giremedim nete
şimdi 1.si eymen aynıııı ben heryeri bana benziyo özellikle ten rengi
2.si ceza yöntemini deneyeceğim ama benim paşam o kadar şimarmıyo ki (dermişim)
3.sü eşimle ben bu konuda hem fikiriz birimiz kızdı mı diğeri kucak açmaz :13:
4.sü eymen halen benim yaptığım yer yatağında yatıyo ama artık havalar soğuyo baza alalım dedim yine bizim yatağın yanına şimdi aylıkken odasını ayırmış olan ben şuanda birlikte yatıyor yada çocuk odasında çekyata ona yer mi yapsam ama deli gibi yatıyo üstünü takip edeyim desem bu seferde kocamdan ayrı yatıyorum off off büyüyünce gider ne yapayım

nagihancım özellikle ten rengi demişsin ama sen esmer oğlun bembeyaz duruyo burda şike var kabul etmiyorum
yawrunu ayır odasını sıcak üstünü kalın tut bırak paşayı istediği gibi yatsın delikanlı adam ya rahat bırakın odasında aaa :)) ben şimdilik tekli koltuğu açtım ona yatııyorum beşiğini kaldırdım kışın bi çaresine bakacağım bakalım..

şöle bi kova cips yanında kola yanında tocam sinema keyfi yapmayı özledim bee oğuz er yatıyo ama yatağın yolunu zor buluyorum ( zaten hep hesap derdindeyim oğuz şimdi yatsa şu saatte kalkar o zamana kadar bende şunu şunu yapayım falan filan

biz bu anlattığının aynısını yaptık cumartesi gecesi cumartesi işleri bitirdim ki pazar uyuyabileyim eymen uyudu bizde incir reçelini izledik tavsiye ederim hoştu bitek sinemada değil evde seyrettik farkı bu ama kocişimin omzuna yattıp seyretmeyi sinemaya tercih ederim pazarda eymenin öğle uykusunda bende uyudum aynı senin gibi bende çoğu zaman eymenle sızıp kalıyorum bazende eşime tembih ediyorum beni uyandır işim var diye

biz bu anlattığının aynısını yaptık cumartesi gecesi cumartesi işleri bitirdim ki pazar uyuyabileyim eymen uyudu bizde incir reçelini izledik tavsiye ederim hoştu bitek sinemada değil evde seyrettik farkı bu ama kocişimin omzuna yattıp seyretmeyi sinemaya tercih ederim pazarda eymenin öğle uykusunda bende uyudum aynı senin gibi bende çoğu zaman eymenle sızıp kalıyorum bazende eşime tembih ediyorum beni uyandır işim var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…