canım mahalle içinde komşuluklar oluyo ama apartman ve site içinde olan evlerde pek sammiyet yok bid kimseye emanet edemiosun tanıdığım biri olsaydı yien güvenebiliridm ama zaten yeni taşındım kimseyi tanımıyorum ki... nohut yemeğimi yaptım pişmek üzeree bi an dolma biberden vazgeçip fırında tavuk patates yapmaya karar verdim çorba olarakta mercimek çorbası yapıcamm galiba çocukluk arkadaşım eve güzel ama eskisi gibi samimiyet olmuyo zaman okadar değişmişki yada değişen sadece benim neredeyse birlikte büyüdükk ama eskisi gibi sohbetlermiz gibi dolu dolu olmuyorr o bekar ve çalışan biri ben ,ise evli ve çocuklu statümüz farklııben nesliden fırsat bulup konuşamıyorum bileee:82::82::82::82::82:
herşeye ağlıyo ya derya vallaha artık deliricimmmmm çalışmak isitoyorum nesliyide kreşe göndermek istiyorummmm alacağım maaş 500 tl olsa bile sadece kreşe versem yeter yada parada istemiom kreşe vermek istiyorummmm
herşeye ağlıyo ya derya vallaha artık deliricimmmmm çalışmak isitoyorum nesliyide kreşe göndermek istiyorummmm alacağım maaş 500 tl olsa bile sadece kreşe versem yeter yada parada istemiom kreşe vermek istiyorummmm
minecim o dert bendede var benimde arkadaslarımın hemen hemen hepsi aynı çağan olmadan önce daha sık görüşüp daha çok şey paylaşırdık ama benim şimdi çocuğum var onlar gibi rahat değilim diye arayıp sormuyolarr ben çok kez aradım ama onlar hem soğuk davrandılar hemde bidaha dönüpte necisin diye aramadılar tabi bende kırılıyorum ve bende aramıyoorum artık acaba sorun bizdemi?yoksa onlardamı?
minecim o dert bendede var benimde arkadaslarımın hemen hemen hepsi aynı çağan olmadan önce daha sık görüşüp daha çok şey paylaşırdık ama benim şimdi çocuğum var onlar gibi rahat değilim diye arayıp sormuyolarr ben çok kez aradım ama onlar hem soğuk davrandılar hemde bidaha dönüpte necisin diye aramadılar tabi bende kırılıyorum ve bende aramıyoorum artık acaba sorun bizdemi?yoksa onlardamı?
kendinize dert aramayın sorun bizde değil onlarda arkadaş her halükarda arkadaştır bugün bize yarın onlara
bende arkadaşlarımı 1-2-3 ararım bakıyorum hep ben hep bense bir daha aramam sormam enayi gibi hissediyorum kendimi hoş evleri uzakta olsa (arabayla gitmem gerekiyo )beni halen çocuğumla ağırlayan arkadaşlara sahibim onlar yeter hayatınızdan parazit olan herşeyi çıkarın insan böyle daha mutlu oluyo sırf eymen mutlu diye akşam 19:50ye kadar sokaktaydım 1 çorba 1 salatayla iftar yaptık ne yapalım şuan için bütün hayatımız çocuklarımıza endeksli elbet büyüyecekler
diyorum ya minecim seni çok iyi anlıyorum valllaha o kreşi bende düşünüyorum ama eşim yok olmaz diyoda başka bişey demiyo artık başımın çaresine kendim bakıcam napayım .senin çalışmana eşin ne diyo?
ya nagihancım bende öyle düşünüyorum benim çocuğum var ve ben ona göre ayarlıyorum herşeyi bütün planlar çağan düşünülerek yapılıyo ama onların çocuğu yok ve beni anlamıyolar bazen çok sıkıcı oluyolarr artık onlar aramıyo neden hep ben arayayım diyorum ve artık bende aramıyorum eskisi gibi..halbuki bende çok dost canlısı,misafir ağırlamasını,sohbet,muhabbet etmesini seven biriyimdir ama artık onları sarmıyorum ama sizler varsınız görmesekte birbirimizi o çok yakın arkadaslarımdan daha yakınsınız bana kendimi kasmıyorum sizinle konusurken ama onlarda kasılıyorum rahat edemiyorum
eşim kesinlikle karşııı çalışmama çenen çok diyo bide çalışırsan en ufak şeyde tekmeyi koyarsın bana diooobunu benden beklemesi ilginç ama harbiden çalışıo olsaydım çoktan tepiği koyardımm bazen dayanamıomm allahta bilio bunu okadar başarılı olmama rağmen bi baltaya sap olamamam hayatımı virgüller le kaçırmamm eşim allah işini bilio ki sanai diyorum bişi nasip etmemiş dioo
benim zaten şuan bekar arkadaşım yoken geç ben evlendim bursa'da eşimin arkadaşları ve eşleri var onlarında hep eymen akran çocukları var büyük olanlarla oynamayıda seviyo eymen yeter ki çocuk olsun inanın çocuk varsa bana yükü kalmıyo en çocuksuzumuz hamile şuan
onun için çocuklu insanın halinden çocuklu insan anlıyo artık lise arkadaşlarımla hal hatırdan sonra çocuklardan konuşuyoruz o derece yani
1tane arkadaşım var çift olarak çok severiz 3 ay önce ikizlerini düşürdü :2::2:Rabbim inş ona da tattırırgörseniz eymene çıldırıyo nasıl seviyo evinde ne varsa önüne seriyo tabi bende mest çocuğuma derğer veren herkese seve seve giderim misafiride çok severim tabi
ilahi minecim ya demek tepiği koyardınkız ne yaptı adam bu kadar bıktın ha?
nagihancım benim hep bi düşüncem vardır çocuğumu istemeyen beni hiç istemez diye o yüzden kendimi çekiyorum insanlardan boşversene ya herşey oğlum için o benim dünyam,herşeyimm..rabbim o arkasınada tattırsın anne olmayı inşş..o arkadasınıda tebrik ediyorum buradann..bi gün görümcemlere çocuk görmeye gittikte görümcemin eşinin oyuncak arabası varmış çok kıymetliymiş çağanda eline almış onu görümcem elinden çekti aldı çok kötü oldum çağan nasıl ağlıyo ama morardı çocuk zorla alınırmı ya elinden ya o daha bi çocuk eşim içerden bağırdı dövdünmü niye bu kadar ağlıyo diye bende ne döveceğim kardeşin elinden çekti aldı oyuncağı dedim kalk gidiyoruz dedim hemen kocası kızdı sen çocukla çocuk oluyosun neden yaptın diye kalktık eve geldikk bizdee
çok seviyorum bıkamadım ama bazen en ufak bişiyi bile batıyoo banaaa bide beni askeri olarak görüyoo o zamn çıldırıyorummm
ben aklıma geldikçe ağlayasım geliyo yaaa o gün hiç uyutmayacağım iyice yorup bide atarax şurup içirmeyi düşünüyorum o uyurken kessinler pipişi napim ama bu düşüncemi doktorla paylaşacağım bakalım ne dicek bu benim fikrim bi topikte okudum hoşuma gitti :)
o kadar batsın oda tadı tuzu arada askerlikte yapıcan
Rabbim aşkınızı sevginizi artırsın birde erkek bebeğin olsun taçlandırsın inş
sevgili dünürüm meralim neredeeeee gel şu gelinine sahip çık kurtar beniiikarar verdim en fazla 13 yaşına kadar dayanırım ben bu kıza hemen evllendirmem lazım zaten 13 yıl sonra bende derman kalmazzz getirmiş tesbihi aç diyoo bana annem nasıl açıyım bu açılacak bişi diil dedim yıktı ortalığı ağlıya ağlıya çatladıı
çok seviyorum bıkamadım ama bazen en ufak bişiyi bile batıyoo banaaa bide beni askeri olarak görüyoo o zamn çıldırıyorummm
nagişşşş gözüne doğru yumruk geliyo koru kendiniiii ne oğlanı ne tacı kızzz bunu ne yaptımkiiii eşimde oğlan istio adı metehan olucakmış
eşimin adıda orhann neslihan metehann maşşalah dedim hep han soyundan gidiozzz okadan soyluyuz ki dedim kızıyo kızdırma adını minehan olarak değiştirim dioo ama şakaa maka erkek olursa metehan kız olursa aslıhan istiyorum ama şuan dill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?