2009 Kasm Anneleri

minecim o dert bendede var benimde arkadaslarımın hemen hemen hepsi aynı çağan olmadan önce daha sık görüşüp daha çok şey paylaşırdık ama benim şimdi çocuğum var onlar gibi rahat değilim diye arayıp sormuyolarr ben çok kez aradım ama onlar hem soğuk davrandılar hemde bidaha dönüpte necisin diye aramadılar tabi bende kırılıyorum ve bende aramıyoorum artık acaba sorun bizdemi?yoksa onlardamı?

işte buna çok güldüm bide 13 yaşında evlendirmeye yaw şekerim 13 yaşına gelince tam işine yarayacak cam silecek bulaşık yıkayacak sen kocaya vercen senin gibi bilinçli anneye yakıştıramadım

diyorum ya minecim seni çok iyi anlıyorum valllaha o kreşi bende düşünüyorum ama eşim yok olmaz diyoda başka bişey demiyo artık başımın çaresine kendim bakıcam napayım .senin çalışmana eşin ne diyo?

bende eskisigibi samimi olamıyorummm kiii bide karşılklı herşeyyy bide vakit bile olmuyo telefonda konuşurken bile rahat olamıyoruzzz ki hemen kapatsın istiyoruzz karşımızdakiniin sanırım sorun bende ama şöyle bişide var çocuklu aileler daha çok ilgimi çekiyo :82::82::82::82::82:

şimdi kızlar bende çağanı çişe alıştırmak istiyorum ama bayağı bi tembelim şu sünnet işini düşünene kadar çişe alıştırıp bezden kurtulsam belki sorunumuz biraz daha azalır diye düşünüyorum ama çok tembelimki daha hiç denemedim bile ilk defa deniycem nasıl yapmalıyım bana bi akıl verin lazımlıkmı alsam yoksa direk wcyemi tutsam off ya ne zor nasıl yaparım

kendinize dert aramayın sorun bizde değil onlarda arkadaş her halükarda arkadaştır bugün bize yarın onlara
bende arkadaşlarımı 1-2-3 ararım bakıyorum hep ben hep bense bir daha aramam sormam enayi gibi hissediyorum kendimi hoş evleri uzakta olsa (arabayla gitmem gerekiyo )beni halen çocuğumla ağırlayan arkadaşlara sahibim onlar yeter hayatınızdan parazit olan herşeyi çıkarın insan böyle daha mutlu oluyo sırf eymen mutlu diye akşam 19:50ye kadar sokaktaydım 1 çorba 1 salatayla iftar yaptık ne yapalım şuan için bütün hayatımız çocuklarımıza endeksli elbet büyüyecekler

ya nagihancım bende öyle düşünüyorum benim çocuğum var ve ben ona göre ayarlıyorum herşeyi bütün planlar çağan düşünülerek yapılıyo ama onların çocuğu yok ve beni anlamıyolar bazen çok sıkıcı oluyolarr artık onlar aramıyo neden hep ben arayayım diyorum ve artık bende aramıyorum eskisi gibi..halbuki bende çok dost canlısı,misafir ağırlamasını,sohbet,muhabbet etmesini seven biriyimdir ama artık onları sarmıyorum ama sizler varsınız görmesekte birbirimizi o çok yakın arkadaslarımdan daha yakınsınız bana kendimi kasmıyorum sizinle konusurken ama onlarda kasılıyorum rahat edemiyorum

eşim kesinlikle karşııı çalışmama çenen çok diyo bide çalışırsan en ufak şeyde tekmeyi koyarsın bana diooobunu benden beklemesi ilginç ama harbiden çalışıo olsaydım çoktan tepiği koyardımm bazen dayanamıommallahta bilio bunu okadar başarılı olmama rağmen bi baltaya sap olamamam hayatımı virgüller le kaçırmammeşim allah işini bilio ki sanai diyorum bişi nasip etmemiş dioo

benim zaten şuan bekar arkadaşım yok en geç ben evlendim bursa'da eşimin arkadaşları ve eşleri var onlarında hep eymen akran çocukları var büyük olanlarla oynamayıda seviyo eymen yeter ki çocuk olsun inanın çocuk varsa bana yükü kalmıyo en çocuksuzumuz hamile şuan
onun için çocuklu insanın halinden çocuklu insan anlıyo artık lise arkadaşlarımla hal hatırdan sonra çocuklardan konuşuyoruz o derece yani
1tane arkadaşım var çift olarak çok severiz 3 ay önce ikizlerini düşürdü :2::2:Rabbim inş ona da tattırır görseniz eymene çıldırıyo nasıl seviyo evinde ne varsa önüne seriyo tabi bende mest çocuğuma derğer veren herkese seve seve giderim misafiride çok severim tabi

ilahi minecim ya demek tepiği koyardın kız ne yaptı adam bu kadar bıktın ha?

nagihancım benim hep bi düşüncem vardır çocuğumu istemeyen beni hiç istemez diye o yüzden kendimi çekiyorum insanlardan boşversene ya herşey oğlum için o benim dünyam,herşeyimm..rabbim o arkasınada tattırsın anne olmayı inşş..o arkadasınıda tebrik ediyorum buradann..bi gün görümcemlere çocuk görmeye gittikte görümcemin eşinin oyuncak arabası varmış çok kıymetliymiş çağanda eline almış onu görümcem elinden çekti aldı çok kötü oldum çağan nasıl ağlıyo ama morardı çocuk zorla alınırmı ya elinden ya o daha bi çocuk eşim içerden bağırdı dövdünmü niye bu kadar ağlıyo diye bende ne döveceğim kardeşin elinden çekti aldı oyuncağı dedim kalk gidiyoruz dedim hemen kocası kızdı sen çocukla çocuk oluyosun neden yaptın diye kalktık eve geldikk bizdee

bu mudur budur
önce can sonra canan bende aynı fikirdeyim çocuğumu istemeyen benide istemesin

zaten atarax şurubu sünneten sonra kullanman için doktor veriyo sünnet olmasını ben istedim için oldu eşim büyüyünce olsun çok aglar piskolojisi bozulur diye ama inan öyle olmuyor sadece igne yapılırken aglıyor sonra zaten tabiki sünneten degil igne den korkdukları için aglıyorlar sonrada yürüyerek çıkıyorlar benim oglum eve gelince cocuklarla oynadı sadece ilk gece bikez agladı şurup verince sabaha kadar uyudu

o kadar batsın oda tadı tuzu arada askerlikte yapıcan
Rabbim aşkınızı sevginizi artırsın birde erkek bebeğin olsun taçlandırsın inş

nagişşşş gözüne doğru yumruk geliyo koru kendiniiii ne oğlanı ne tacı kızzz bunu ne yaptımkiiii eşimde oğlan istio adı metehan olucakmış
eşimin adıda orhann neslihan metehann maşşalah dedim hep han soyundan gidiozzz okadan soyluyuz ki dedim kızıyo kızdırma adını minehan olarak değiştirim dioo ama şakaa maka erkek olursa metehan kız olursa aslıhan istiyorum ama şuan dill

kızlar kasım bebekleriniz konuşuyomu ben buara buna takdım geçen yıl buzaman nezaman yüreyecek diye kafayı takmıştım çok geç emekledi ama 11 aylıkken yürüdü şimdi ise knuşmasına takmış durumdayım herşeyi söylüyo biz ne dersek tekrarlıyo kenince şarkı söylüyo 3,5,6, a,b,c diye söylüyo anne getir gibi kısa cümlede kuruyo ama tamamen konuşmuyo nazaman knuşacak bu cocuk

hahahaahha :) ne güldüm yaa oğuzda böyle eline ne geçerse getiriyo aç diyo ooyy o minik elleri yerim beeenn dün akşam iki kez kafayı kapılara çarptı yawrum acıyo acıyo diyede ağlayarak uyudu baktım bişey yok hemen yatırmadım ama sabahı zor ettim
benim oğlumun minik behlülden ne farkı var benim yawrumda minik kadir inanır bi sert bakarsa dayanamaz verirsin kızını ona göre...

çok seviyorum bıkamadım ama bazen en ufak bişiyi bile batıyoo banaaa bide beni askeri olarak görüyoo o zamn çıldırıyorummm

şuan tırlatma eşiğinde olduğun için böyle diyosun
geçen akşam mutfaktan bir döndüm salonun ortasında ne ararsan var elimi belime koyup eşime ;
-sen eymene kardeş düşünüyomusu
-(hınzır bir sırıtma eşliğinde)eveeetttt
-peki ne zaman-bilmememmmmm
-düşünüyosan acele et bu çocuk 7-8 yaşına giripte elim temize çıkarsa bir daha avcunu yala dedim
ikisi bir büyüsün hiç değilse bir kes çıldırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…