günaydın herkeze saogul nagihan benim eşimde bayram iple cekiyo oda iki hafta izin kulanacak bi aksilik olmasa . of ben cok yorgunum mustafa akşam 1 de yatı ve benim akşama kalabalık bi misafirlerim var ama ben şimdiden yoruldum
allah yardımcın olsun canım içli köftem var gönderiymmiiiineslimde bu gece hiç yatmadııı anne anne acıyo diip durdu uykusum bende o uysun hemen uyumak isityorummm
çok saogul canım içli köfteyi heral misafire koymadan ban yerim cok severim mustafaya hamileyken cok yemiştim bende akşama mercimek corbası içli mantı,karnıyarık pilav salata yapacam eşimde tatlıyı dışardan alacak menü bukadar allahtan görümcem öglen gelip yardım edecek öyle elti konusuna gelince benim yok cok isterdim nasıl olurduk bilmiyorum ama bende kimseye bişey diyemem vicdan yaparım eşimin başının etini yerim allahtan benim elşimde ysnış olaanı görür sen negüzel cevabını veriyomuşsun benim içinde ver
aslında vermemek en güzeli sonra diğeri iyi ben fena oluyorummmher fırsatta bunu dile geitiro zaten sana bişi diilmio dio bend eyaradılışım bu elimde diil diyorummm
en iyisi tutmamak ben içime atıp dertleneceğime sokayım lafı karşıdaki dertlensin
bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum
haftasonu iftar sonrası annemle babam eymeni dışarı çıkardı bizde eşimle hoppp dışarı avmde kahve içtik eymene eşime alışveriş yaptık ordan doğru dağ yoluna bursayı bilenler bilir dağ yolunu eşsiz manzara ve esinti süper çay bahçeleri gelirseniz götürürm ona göreorda da birer türk kahvesi bide nargile 12de annem aradı kızım bu uyumuyo oynuyo hadi oğlum uyuyalım diyince ağlıyo ama uyu demezsem keyfi yerinde kızarsın uyutmadın diye ondan aradım dedi (amma korkuyolar benden çocuk konusunda )neyse 12:30 eve gittik oo bizimki üstünde pijamalar ayakta dedim anne sen ona kızacaktın eymenin öyle bir huyu var kapat gözlerini sesin çıkmasın kımıldama diyorum ancak uyuyo yoksa kurtlu hep oynucak annemde kusura bakma ben yapamam kıyamıyorum diyo
haftasonu böyleydi yarın eve yardımcı bayan gelecek ama annemle babam var nasıl olacak bilmiyorum ben planlarken annemlerin olacağı belli değildi
babanla eşin eymeni alıp çıksınlar dışarı szde bayanın başında durun yoksa kadından sonra siz temizlersinizz ben kadına şunu yap bunu yap diyemiyorum utanıyorummm
allah yardımcın olsun canım içli köftem var gönderiymmiiiineslimde bu gece hiç yatmadııı anne anne acıyo diip durdu uykusum bende o uysun hemen uyumak isityorummm
bende cumartesi günü iftara arkadaşlarımı davet ettim canım çok istediği vede meraktan içli köfte yaptım acemiliğime rağmen fena olmadı hatta buzluğada attım biraz :)) komşuları toplayıp kışa hazırlık olsun diye toptan yapmayı bile düşündüm bir ara
ya kadın 8:30 da gelim 17:30 da gidecek ben eşimin kuzeninden rica etmiştim hem evimin heryerini bilir hemde iş buyurabilir olmayan yere olmamış der ben yapamıyorum şimdi ev o kadar kalabalık gelen kadın da rahat edemicek bide bu kalabalıkla temizlik yapılmasıda bişey ifade etmiyo bu bayanı belediye gönderiyo tam bir ay önce randevu aldım iptal etsem bir daha alamam onun için gelsin bakalım bir çaresine bakıcaz artık aslında annemler yarın gidecek ama zamanına ben karar veremem ki ayıptır
slm kizlarrrr uyumadim bu gece sizin icin :)))) gelipte canli sohpete katilayim diye hehehehehe nabersiniz bakem
şebocum hoşgeldin bebemm burda saat öğlen 11:30 oralarda kaç olaki
mine senin cadi nasil oldu hala mizmiz mi... ya bu siralar hepsi anlasmis gene efe de mizmiz cok bugun cok kizdim ona elimdeki tabaga bi tekme atti tabii yemek heryere dokuldu ayy nasil nevrim dondu bir bagirdim cagirdimki ilk defa korktu benden cabuk odana cezalisin dedim kosa kosa gitti kapidan disari ckamadi sonra koltuga oturttum burdan kalmiyacaksin sana cok sinirliyim dedim citi cikmadi ama sonra gene ayni devam yaramazliklara :)) mizmiz offf yaa mircanda odasindaki televizyonu dusurdu yuksekteydi allahtan tepesine dusupte bisey olmadi bugun resmen evi basima yiktilar sinir olmayim diyorum ama sabir tasi olsa catlar yaahuuu
cancazımmm sen uyu dinlenki anca güç toplaaa küçük bebişineee :)))ben iyiym durumları anlattım işteee iyiyiz şükürrrr sen ne yaponnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?