Merhaba kizlar benim oglumda 15 kasim dogumlu ismi bora yazmistim buraya bir kac ay once ama hatirlamazsiniz bizi benim sipa hala konusmuyor bana aba diyor onun disinda alo, baba, uu (su),ınn ınn (araba), çiş,emme(emzik),bebe(bebek), ayya(ayran) kelimelerini kullaniyor sadece sizinkiler baya konusuyor bir sorun mu var acababirde kilo konumuz var kilolu dogmustu zaten su a. 16 kilo rica etsem bebislerinizin kilolarini yazabilirmisiniz kendi ayindakiler kac kilo merak ediyorum yoksa cok mu tombis benim kuzu
merhaba canım arada bi yazıp çıkıyosun sanırım o yüzden hatırlayamadım ben ..benim oğlanda konuşmuyo canım bi kaç arkadas daha var çocuğu konuşmayan sanırım normall..kilo konusuna gleince çağan 12.450 kilo hemen hemen bu kiloda çocuklar sanırım seninki biraz tombiş boyu kaç peki?çağanın boyunu tam bilmiyorum ama tahmini 83 filkan sanırım
866 cm canim cidden tombis bacaklari bogum bogum. İnsallah daha kilo almazcanim biraz icim rahatladi konusmayanlarda varmis ama anne bile demiyo gecen bi kiz gordum 18 aylik takir takir kpnusuyordu cimcime. Hatirlamaman normal cok az yazmistim 1-2 gun falan.
866 cm canim cidden tombis bacaklari bogum bogum. İnsallah daha kilo almazcanim biraz icim rahatladi konusmayanlarda varmis ama anne bile demiyo gecen bi kiz gordum 18 aylik takir takir kpnusuyordu cimcime. Hatirlamaman normal cok az yazmistim 1-2 gun falan.
Enemm bir dev dogurmusum 8 metre 66 cm :)))) dogrusu 86 cm kusura bakmayin :)
canım benim oğlumda anne,baba,mama,ditti,del del diyor yani fazla bi kelimesi yok ..senin tombişe gelince dikkat etde fazla almasın canım yada bi dra götür ..sende sık sık gel yaz sohbet edelim burası çok güzell kızların hepsi birbirinden tatlı ve canayakınlarr bi gelen bidaha gidemiyo zatenn bağımlılık yapıyoobiide benimde en yakın arkadasımın kızı 18 aylıkken bizimle büyük adam gibi sohbet ediyodu halada öyle yani
Gelirim canim sagol. Doktora gittik sebze yedir dedi zaten yiyo dondurmada yedirmeyecemisim meyvli yogurt yedirecekmisim onun yedigi dondurmadan ne olur ki kucugunden aliyorum zaten hos benim sipada magnum yiyecek kapasitede var bir kere max ini bana kakalayip benim magnumumu yemisti sipa. Demek seninkide konusmuyor ne yapicaz biz bunlari
vallaha canım bi fikrim yok bende çok istiyorum biran önce konuşsun diye ama kimseyle kıyaslamamak lazım aslında çünkü hepsinin yapısı farklı elbet konusacaklar bizimkilerde geç konusacak sanırım..seninkide maşallah canım ya daha çağan dondurma bilmezz vermedim hiç
bi kac gunden beri pc donup kaliyor ve cvp yollayamadan kapatiyorum neyse insallah bugun gelir yazdiklarim.. allah muhabbetinizi arttirsin bayanlarrrr saat farkiyla ben size katilamiyorum ya cok uzuluyorum.. bu arada cok hastayim cokkkkk hem hamislik hem hastalik yikti beni resmen. dun esime hava atiyodum sen curuksun bak bana ben hic hastalanmiyorum gibi laflarla dalga geciyodum ya daha aksam olmadan hemen basladi bende nanelik. hani derlerya allahin sopasi yok diye var anam var iste bak adamla dalga gectim halime bak kafami kaldiramiyorum iste. butun gun yattim saolsun esimde yanimdaydi cok dedi dr gotureyim diye ihihiii olmaz gitmme dedim. aksam cocuklari o aldi kresten ordan yemek yedirmis parka goturmus ben hastayim dinleneyim hemen gelip rahatsiz etmesinler diye oyalamis durmus canim kocacim. zaten gec geldiler sonrasi bana devir ise gitti azcik evde oyalandilar yikadim yatirdim hemen. ama suda bi gercek sabahtan beri gucum yokken cocuklar gelince azcik canlandim sanirim genede aciyor allahta bebelerin yuzu suyu hurmetine guc veriyo bakabiliyoruz hastayken. wc egitimi demissiniz ben seneye basliyacagim ama genede efenin pasa gonlu bilir son zamanlarda bezini cikarip atiyo kendi. babasida hava alsin diye takma bez diyor wc gidiyo cis diye bekliyoz bisey yok ( bu arada ben direk kuvete koyuyorum suyuda aciyorum efekt olsun diye ) cikiyoruz sonra nre bulursa oraya cissss :)) aklimda bi tek wc konusu kalmis kizlar basim cok agriyor konsantre olamiyorum fazla hepinizi cok opuyorum kuzularida optum allaha emanet olun. hep mektup tadinda oluyor benim cevaplar ama napalim hic yoktan iyiidr))
canım benim oğlumda anne,baba,mama,ditti,del del diyor yani fazla bi kelimesi yok ..senin tombişe gelince dikkat etde fazla almasın canım yada bi dra götür ..sende sık sık gel yaz sohbet edelim burası çok güzell kızların hepsi birbirinden tatlı ve canayakınlarr bi gelen bidaha gidemiyo zatenn bağımlılık yapıyoobiide benimde en yakın arkadasımın kızı 18 aylıkken bizimle büyük adam gibi sohbet ediyodu halada öyle yani
Aman konussunda gec olsun. Neden hic dondurma vermedin canim artik kocaman adam oldular
derya ben de bu konuşma konusuna takıntılıyım ama ben mustafayı 1,5 yaşında dr götürmüştüm aynı zamanda cocuk norolo bana dediki erkek cocu geç konuşur benim olumda 2.5 yaşında konuştu 2.5 yaşında kadar konuşmasa dr götür dedi 2 yaşına kadar cocuklar herşeyi anlar önemli olan basit emirleri anlaması dedi mustafa da cagan gibiydi ama son bi haftadır basit cümleler kuruyo kapıya ac , anne getir gibi mustafadan biraz beklemek lazım galiba benim oglum bana ufak geliyo boyu 89 cm kilosu 13 ama işte evlat anneye hep küçük geliyo galiba
canım çağan çok çabuk hastlanan bi çocuk geneldede boğazları kızarıyoo o yüzden bne cesaret edemiyorum evet kocaman oldular yavaş yavaş vericem ama
Dondurmasi bitince ilik su vermeyi ihmal etme canim. Birde bademcik ihtihabina kaymakli dondurma iyi geliyormus gecenlerde arastirmistim googledan bakabilirsin ama kizarikliga degil tabi.
selam kızlar nasılsınız 1haftam kaldı evime dönmeye inşallah butayı çok özlüyorum...hüma hala iyileşemedi antibiyotiten sonra göğsü hıtrlıyodu dr a tekrar gittik bronşit yok balgam var asist verdi bakalım kullanıyoruz ya kızlar kıım 10 kilo hiç kilo almıyo dr bu çocuk böle sağlıklı her şeyi dio besleyemio sanki hala çorbalara devam yemek yamio pütürsüz yediği içinmi kilo almıo acab diorum öğütüp veriom yabakalım nolcak böle
maşallah 5öğün yiyo banamısın demio ama çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?