2009 Kasm Anneleri

merhaba canım arada bi yazıp çıkıyosun sanırım o yüzden hatırlayamadım ben ..benim oğlanda konuşmuyo canım bi kaç arkadas daha var çocuğu konuşmayan sanırım normall..kilo konusuna gleince çağan 12.450 kilo hemen hemen bu kiloda çocuklar sanırım seninki biraz tombiş boyu kaç peki?çağanın boyunu tam bilmiyorum ama tahmini 83 filkan sanırım

866 cm canim cidden tombis bacaklari bogum bogum. İnsallah daha kilo almaz canim biraz icim rahatladi konusmayanlarda varmis ama anne bile demiyo gecen bi kiz gordum 18 aylik takir takir kpnusuyordu cimcime. Hatirlamaman normal cok az yazmistim 1-2 gun falan.

Enemm bir dev dogurmusum 8 metre 66 cm :)))) dogrusu 86 cm kusura bakmayin :)

canım benim oğlumda anne,baba,mama,ditti,del del diyor yani fazla bi kelimesi yok ..senin tombişe gelince dikkat etde fazla almasın canım yada bi dra götür ..sende sık sık gel yaz sohbet edelim burası çok güzell kızların hepsi birbirinden tatlı ve canayakınlarr bi gelen bidaha gidemiyo zatenn bağımlılık yapıyoobiide benimde en yakın arkadasımın kızı 18 aylıkken bizimle büyük adam gibi sohbet ediyodu halada öyle yani

Gelirim canim sagol. Doktora gittik sebze yedir dedi zaten yiyo dondurmada yedirmeyecemisim meyvli yogurt yedirecekmisim onun yedigi dondurmadan ne olur ki kucugunden aliyorum zaten hos benim sipada magnum yiyecek kapasitede var bir kere max ini bana kakalayip benim magnumumu yemisti sipa. Demek seninkide konusmuyor ne yapicaz biz bunlari

vallaha canım bi fikrim yok bende çok istiyorum biran önce konuşsun diye ama kimseyle kıyaslamamak lazım aslında çünkü hepsinin yapısı farklı elbet konusacaklar bizimkilerde geç konusacak sanırım..seninkide maşallah canım ya daha çağan dondurma bilmezz vermedim hiç

Aman konussunda gec olsun. Neden hic dondurma vermedin canim artik kocaman adam oldular

şebnemcim çol geçmiş olsun e hamilesin bünyen zayıf düşmüştür dikkat et kendine bak ne güzel eşin ilgilenmiş cocukarla bol bol dinlen sende kendine ve cocuklarına iyi bak

derya ben de bu konuşma konusuna takıntılıyım ama ben mustafayı 1,5 yaşında dr götürmüştüm aynı zamanda cocuk norolo bana dediki erkek cocu geç konuşur benim olumda 2.5 yaşında konuştu 2.5 yaşında kadar konuşmasa dr götür dedi 2 yaşına kadar cocuklar herşeyi anlar önemli olan basit emirleri anlaması dedi mustafa da cagan gibiydi ama son bi haftadır basit cümleler kuruyo kapıya ac , anne getir gibi mustafadan biraz beklemek lazım galiba benim oglum bana ufak geliyo boyu 89 cm kilosu 13 ama işte evlat anneye hep küçük geliyo galiba

esincim evet beklemeliyim yavaş yavaş kelime öğreniyo konusur ya takmıycam artıkk ..kız daha ne olsun maşallah boyu çok iyi kliosuda iyi canım ne küçüğü ya

canım çağan çok çabuk hastlanan bi çocuk geneldede boğazları kızarıyoo o yüzden bne cesaret edemiyorum evet kocaman oldular yavaş yavaş vericem ama

Dondurmasi bitince ilik su vermeyi ihmal etme canim. Birde bademcik ihtihabina kaymakli dondurma iyi geliyormus gecenlerde arastirmistim googledan bakabilirsin ama kizarikliga degil tabi.

Dondurmasi bitince ilik su vermeyi ihmal etme canim. Birde bademcik ihtihabina kaymakli dondurma iyi geliyormus gecenlerde arastirmistim googledan bakabilirsin ama kizarikliga degil tabi.

tamam canım dondurma yedirdiğim zaman ılık su unutmayacağımm..aaa kaymaklı dondurma bi araştırayım bakalım

çağanı uyuttum ve geldimm çok şükürki 4-5 gündür düzene girdi uykusu bende akşamları azcık dinliyorum

selam kızlar nasılsınız 1haftam kaldı evime dönmeye inşallah butayı çok özlüyorum...hüma hala iyileşemedi antibiyotiten sonra göğsü hıtrlıyodu dr a tekrar gittik bronşit yok balgam var asist verdi bakalım kullanıyoruz ya kızlar kıım 10 kilo hiç kilo almıyo dr bu çocuk böle sağlıklı her şeyi dio besleyemio sanki hala çorbalara devam yemek yamio pütürsüz yediği içinmi kilo almıo acab diorum öğütüp veriom yabakalım nolcak böle
maşallah 5öğün yiyo banamısın demio ama çok hareketli

slm bircancım nasılsın?biz iyiyiz çok şükür hüma neden iyileşemedi acaba?bronşit olmaması iyi asisti bi kullan bakalım inş işe yarar.hımm canım sağlıklıysa bi sorun yoksa bence kilo iyi değil bak kendin söylüyosun iştahı güzelmiş ama neden hala pütürlü yemiyo acaba?ben 2 gündür çağana ne bulursam yemek olarak veriyorum dün bayağı salata yedi yemesi güzel bizimkininde maşallah.. ama inş yemeye başlar canım ya

günaydın kızlar nasılsın ben çok kötüyüm oglum gece hiç uyumadı miydesi bulanıyo ishal olmuş cok halsiz ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle oldu lütfen yardım edin ne yapa bilirim of cocuk hastalanması cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…